Eşime güvenim kalmadı.

kusura bakmayın ama sizin her zaman her şeye bir bahaneniz var.bir şeyler anlatıyorsunuz gelip gelip, şikayet ediyorsunuz, ama olayı çözmeye yönelik hiçbir girişiminiz yok hep bahaneleriniz hazır.canavar tiplemesinde çizdiğiniz kendinizi ait hissetmediğiniz adamdan çocuk niye? daha dershaneniz var.bitirdiğinizden artık şüphemiz olan okulu niye okudunuz madem? ve evet siz kadının çöp kovasına kadar kıskanmışsınız.

esinizle bir aile olamamissiniz, bir de cocuk yapmissiniz, işler daha da sarpa saracak cocuk olunca bunu bilin bir kere..
ama ben en cok hamile kadin onca yemegi yaparken sizin oturmaniza sasirdim, bir de elinize mi yapisacakti,begenmemissiniz.

Gecelik, yuksek lisans ve simdi de burun isirma... anlayan anladi.........
Duzenı tutturamadıgı evının yapamadıgı yemegın acısını karsı tarafa bok atarak lise mezunu dıye kucumseyerek cıkarmaya calısan 'PDR' mezunu vatandaş dıyelım. Sen olayları bir evi bir adamı çevreni yönlendiremiyorken başkalarına neyin aklını tavsiyesini vereceksin diye sorarlar adama. Ama anlayan anladı aynen gecenlerde de bdv de boyle absurd konular acan bı troll vardı tıpkısının laciverti

Siz gerçek misiniz?
Böyle bir evlilik, sürekli kavga-dövüş, hamilesiniz, adam sizi tartaklıyor, yatakta ayrı bir manyaklıklarda; sizin derdiniz hala çöp kovası, kadının yaptığı kına gecesi, sizin yaptığınız mercimek çorbası...
Ya bizi kekliyorsunuz ya da bu evililik sizin psikolojinizi bozmuş artık.

Her şeyin gerçek olduğunu düşünürsek, bu evliliği bitirmek için ne bekliyorsunuz?
Adam sizi başkalarıyla kıyaslıyor, hala açıklama yapıyorsunuz "ben de şöyle güzel yemek yaparım" diye. Yemek yapma görevi size doğuştan mı tanımlanmış? "Çok biliyorsan sen yap" denir böylesine.
Çiftler yatakta neyi uygun görüyorlarsa onu yaşarlar, ama taraflardan birisi istemiyor ve diğeri devam ediyorsa bu sapkınlığa girer. Eşiniz sapkın, şiddet var. Bu ortamda mı doğuracaksınız çocuğu?

Ben konu sahibinin canı sıkıldıkca buraya gelip eglence olsun diye konu actiginin kanaatine vardim. Hic bir konusu ozellikle su 3 5 konusu bana gercekci gelmiyor nedense...

Arkadaş bu Dr nedir nedir ??
Okuyorum okuyorum yazdıklarınızı Dr borç ödedi..
Dr yemek yaptı .. falan
Kimki bu doktor falan mı diyorum Dr niye yemek yapsın borç neyim ödesin.
Jeton yeni düştü

Ya ben anlamadım nolur benim jetonu da düşürün beynim döndü

Bu ne Allah aşkına?
Kocanız sadistliğin sınırlarında geziniyor.
Surata tokat atmak nedir?
İstemiyorum,yapma dediğiniz halde anlamamakta ısrar ediyor ve sizin duygunuzu yok sayıp 'aslında sen de istiyorsun' diyor.
Siz bırakın çöp kovasını,pazar arabasını çok ciddi bir probleminiz var,bunun farkına varın.

Konu sahibi PDR mezunu demeyin bana nolur,şimdi düşüp bayılıcimm.

Ağzınıza sağlık.
Konu sahibi üniversite mezunu olmuş da n'olmuş?
Sonuç ortada.

Bak şimdi eşinle bir gün oturun bir kagıda ayrı ayrı beklentilerinizi ve isteklerinizi yazın sonra kagıtları yer değiştirip sesli okuyun cözüm yollarını ve kuralları koyun mesela para kutusu olsun sen paran bittikçe ordan alasın ha nereye gittiğini cok mu merak edio alışveriş fişlerini kutuya koy o anlar mesela ayda 2 gün aktivite gününüz olsun o gün dışarı çıkın vs aylık alışveriş listesi yapın beraber çıkın alın ki kendi paranız cebinizde kalsın harclıgınızı ev giderlerine kullanmayın gibi gibi

Dayak kısmını öğrendikten sonra kızım senin bu adamı terk etme zamanın gelmiş seni hamile hamile fantazilerine sürükleyip tokatlıyor sacını başını yol o adamın o tokatladıgı zaman sonrada seninde hoşuna gidiyor bak kadın dediğin güclü olmalı yeri gelince kocasını yolmalı de anlasın öküzz

Isırma konusunu anlamadım, şaka mı ciddi ilginç bir durum. Benim size önerim eşinize bu fırsatları vermeyin. Yorgun olursunuz, dinlenmek istersiniz o ayrı tabi ama, artık yemek tarifleri dolu internet, tv. Bu şekilde yemeklerinizi yapın. Tabiki gerektiğinde eşinizden de yardım isteyin. Çok detaylı temizlik yapamazsanız da hafif hafif kendinizi yormadan (çünkü hamilesiniz! ) dağınıklığı toparlamaya çalışın. O çifti ve hiç kimseyi kıyaslamayın kendi eşinizle ve ailenizle. Eşiniz zaten hatalı başkasını örnek göstererek ama, siz de bence kıyaslama yapıyorsunuz. Onların çok mutlu olduğunu düşünüp kendi huzursuzluğunuzu büyütüyorsunuz. Allah sizi de herkesi de mutlu etsin. Böyle şeyler için canınızı sıkmayın. Bebeğiniz için moralinizi yüksek tutun, keyifli olmaya çalışın. Bir de şunu söyleyeyim, arkadaşlarınızı sizin de davet etmek istemeniz çok doğal. Eşinizin bu sözleriyle sakın birşeyleri ispatlamak zorundaymış gibi davranmayın. Güzel yapabildiğiniz yemeği yapın. Varsa bir yakınınızdan yardım alın hatta.

İyi de siz bu insanlarla birlikte yaşamıyorsunuz ki,bilemezsiniz belki onlarda tartışıyorlar,belki göründüğü kadar toz pembe değil herşey. Böyle bir kiyaslama aşırı derecede saçma olmuş.
Ayrıca 2 gebelik geçirdim,ilkinde çalışıyordum ve asla ne mide bulantısı,ne halsizlik ne de baska bir problem yaşadım,keyifli keyifli bekledim bebeğimi ama ikincide mide bulantısı,halsizlik,hastalık aklınıza ne gelirse yaşadım ki evdeydim çalışmıyordum,dolayısıyla aynı kişi olarak ben bile farklı iki gebelik geçirmişken,sizin de muhakkak farklı durumlarınız olur. Biriniz çok iyiyken,diğeriniz amiyane tabirle sürünebilir,bu kıyasta uygunsuz olmuş.
Eşinizin burnunuzu ısırması,itmesi vs aşıri çocukça ve çirkin, nasıl baba olacak bu adam çok merak ettim.

Karı koca o aileyi kıskaniyorsunz ve rekabete almissiniz kendinize,
Kendinizi surekli birileriyle kiyaslarsaniz daha cok mutsuz olursunuz.
Evliliginizin sagligi icin biraz o aileden uzak durun dicem ama, siz kendinize yeni bir rekabet bulursunuz.
Siz de bence esinize onlari gosteriorsunuz bak sole bak bole diye, oda kisasa kisas yapip sana yaptigi yemegi ve evin temizligini gosteriyor.
Ve o bayan bunu sezdiyse ve her bayan sezer, sizi cildirtmak icin eşim sole eşim.bole diyip sizi kudurtuyor.
Ama.emin olun ben sezseydim uzak dururdum, bune hem evime gelcek hem kari koca bizi kiskancak.
ALLAH işte, sizene insanlarin yuvasindan, evindeki esyasindan, dolabindaki malzemelerinden, bu tarz seyler ikinci sinif isleri,
Ben goz ucunla bile, dolabina bakmam kimsenin, Allah daha cok versin herkese insallah.
Birde kadinin yemeklerini kotulemissiniz, Ayip ya !

Arkadaş bu Dr nedir nedir ??
Okuyorum okuyorum yazdıklarınızı Dr borç ödedi..
Dr yemek yaptı .. falan
Kimki bu doktor falan mı diyorum Dr niye yemek yapsın borç neyim ödesin.
Jeton yeni düştü
Çok güldüm allah da sizi güldürsun. birebir aynı şeyleri düşünmüşüz.

İşte bazı şeylerin ertelenerek yaşanmadan evlilik sonrasına bırakılmasının en kötü yanı bu.

Yani kusura bakmayın da buna katılmıyorum. “Evlenmeden cinsel ilişkiye girersek bir sıkıntı kalmaz” gibi bir düşünceyi kesinlikle mantıklı bulmuyorum. Her konuda olduğu gibi bu konuda da “Evlenince düzelir” diye düşünülmeyecek mi zaten? Hanfendi de tüm konuları incelendiğinde tutarsız yorumlarıyla bunu gayet doğruluyor. Çıkaracağı mesajı çoktan çıkarmış zaten ama sıfır pratik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…