Eşime güveniyorum ama...

Bende esime guveniyordum hemde gozum kapali. Bu sozu olsem bir daha demem. Erkeklere guvenim kalmadi. 9 yil sonra aldatti.

Canim takipteydim sessizce konuyu.ama inan nefes almadan okudum.demissinya anlatiyorum diye.eminim kotu degildir diye okudum.ama okudukca nefesim daraldi kalbim hizli atti.Rabbim kurtarmiş seni.dimdik dur canim.dua et.herseyde bir hayir wardir.en azindan bebiş yok.ozamam hersey daha farkli olurdu.kopar at herseyi ve hayatina bak.çık tatilinede ve dua et.Rabbim bu kisinin çirkin yuzunu gosterdi sana.o komsun o gun seni cagirmasaydi balkona çıkilmasaydi belki dewam edecekti.herseyde bir hayir vardir

Bende dışarıdan okuyorum diye yazmadım önce ama ilk okuduğumda benimde aklıma bu geldi sanki görsün diye özellikle çağırıp balkona çıkarmış komşunuz

Kesinlikle öyle. Cabuk öğrenmiş oldum.
Çocuk yok bu konuda şanslıyım. Bir kedimiz var. Ona bile acıyorum şu an. Cok seviyordu çünkü. Geceleri eşim olacak adamin yanina sokulup uyuyordu. Bir kedi icin bile bu kadr üzüldüm cocuk olsa napardim bilmiyorum.

Ne kadar safim diyorum suan ya. Hiç beklemiyordum. Hatta olumsuz yorum yapanlara da baya kizmistim. Sok oldum. Ama anlamadığım telefonu hep ortada oluyormuş falan. Nasıl saklamış 3 ay. Komşunuz da bence sizi bilerek çağırmış olabilir. Bişey söylersem yanlış anlaşılır en iyisi kendi görsün demiştir.
Zor bi durum biliyorum ama en azından iyiki çocuğunuz yok. Toparlanıp yeni bi hayata başlarsıniz. Umarım sizin icin hersey çok daha güzel olur bundan sonra

3 ay icinde sadece gündüzleri konusup bulusmuslar. O yuzden fark etmedim. Hamilelik olduktan sonra kadin geceleri benim yanima gelmesine izin vermemis. Sürekli mesaj atinca disari cikmak zorunda kalmış

Çok geçmiş olsun.. Bu ara benimki de bir garip içime kurt düştü valla napsam ki

Hemen olumsuz düşünme , belki öyle internnet boş boş dolaşıyordu ya da dedikleri gibi youtube google falan dolaşıyordu. Son bir haftadır çıkışınıda önce şöyle düşün ; önceleri çıkmazdı ama bi kaç gün çıkınca eğlendiğini hissettiyse arkadaşlarıyla , her çıktığında eğlenip güzel vakıt gecirecegı düşüncesiyle çıkıyor , önce olumlu düşün , sonra bu olumlu fikirler yerine oturuyormu onları tart , sonuçta eşinin huyunu bilirsin . Oturmuyorsa takibe al iz bulmaya çalış , huylanıyorsanda once işini sağlama al sonra doğrumu diye sormaya nedenin olsun .

Akşamları çıkmasını istemiyorsanda onunla farklı vakıt gecırecegın planlar yap , bugun şunu yapalım şuraya gidelim ya da evde şöyle vakit geçirelim diye. Israrla gitcem demiyorsa bir kaç günde eski huyuna döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…