Demekki hamile kalmasa devam da edecekmis igrencler. Lutfen butun kayitlari konusmalari alin. Mahkemeye sunun. Yaptiklarini yanina birakmayinSon 10 güne kadar hic fark etmedim hic bir sıkıntımız yoktu. Hamilelik olayi cikinca pisman olmus beyefendi
Bende esime guveniyordum hemde gozum kapali. Bu sozu olsem bir daha demem. Erkeklere guvenim kalmadi. 9 yil sonra aldatti.Merhaba hanımlar
Bir yıldır evliyim ve eşimle severek evlendik. 3 senedir kendisini tanıyorum ve hiç bir şekilde capkınlığını ya da herhangi yanlış bir hareketini gormedim. Ya da belki de ben çok safım.
Arkadaşları vardır ama hepsi evli barkli ailecek görüştüğümüz düzgün insanlar. Eşimi tanıdığım 3 sene içinde en fazla 5 defa arkadaşlarıyla görüşmüştür. Onun dışında hep benimle vakit geçirir. Beraber birşeyler yaparız ya evde ya dışarda. Eve geç gelme ya da dışarda erkek erkeğe takılma gibi bir huyu kesinlikle yoktur. Kendisi evcimen bi insandır. Hiç bisey yapmasak bile evde takilmayi sever. Yani severdi taaa ki son bir haftaya kadar.
Eşim son bir haftadır sürekli dışarda. Tuhaf geldi bana 3 senedir cikip da arkadaslariyla gezip tozmayan bi insan neden 1 haftadır sürekli dışarda? Açıkçası karışmak istemedim. Hani zaten sürekli dışarda olan bi insan değil biraz gezsin kafasini dagitsin diye. Bugün yine akşam yemeğinden sonra alelacele hazırlanıp çıktı ama benm aklima aldatma gibi bir ihtimal hic gelmedi. Acaba cani biseye mi sıkkın diye düşündüm hep.
Evden çıkarken şakayla karışık hayirdir ya evde durmaz oldun deyip güldüm. O da ya arkadaslar çağırdı dedi. Bende tamam canım sikinti yok gez kafani dağıt dedim.
Aradan yarim saat gecti komşu kapımı çaldı. Kahve istedi bende gel buyur beraber icelim evde kimse yok dedim. O da çocuk uyuyor sen gel o zman bizde de kimse yok dedi bende tmm dedim neyse kahvemizi yaptik balkona çıktık. Kahve sigara derken bir baktım eşim karşıda yalniz başına oturuyor. Elinde telefon ve belli yani biriyle mesajlasiyor. Hemen whatsaba baktim aktif degil messenger aktif degil. Instagram kullanmiyorum ama esim kullaniyor ve ben gercekten çok tuhaf hissettim kendimi.
Eşime güveniyorum ama benim kocam yapmaz da demek istemiyorum sonuçta herkes hata yapabilir.
Ama bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum.
Allahtan komşu görmedi telefonla ilgileniyordu. Sonra ben eve gectim yarım saat sonra eşim geldi. Hiç bisey olmamış gibi davrandim. Canim naptiniz dedim dolaştık biraz dedi. Iyi yapmışsınız dedim sonra telefonunu aldim kurcaladim ama hic bisey bulamadim.
Napicam ben? Varsa bile nasıl bulacağım? Sizce hic bisey olmamış gibi davranarak yanlış mı yaptım?
Cok teşekkürler sagolun. Evet gercekten cok zormuş.-uMutsuz- o kadar üzüldüm ki gerçekten içim cız etti. Sanırım bu dünyadaki sınavınız bu, inşallah kısa sürede atlatırsınız gerçekten zor.
Benim aklıma bir şey geldi bence o komşu farketmiş de sizde kendi gözünüzle bu adam hergün bu parkta kimle mesajlaşıyor konuşuyor görün diye o gün o kahveye çağrılmış gibisiniz
Kesinlikle öyle. Cabuk öğrenmiş oldum.Canim takipteydim sessizce konuyu.ama inan nefes almadan okudum.demissinya anlatiyorum diye.eminim kotu degildir diye okudum.ama okudukca nefesim daraldi kalbim hizli atti.Rabbim kurtarmiş seni.dimdik dur canim.dua et.herseyde bir hayir wardir.en azindan bebiş yok.ozamam hersey daha farkli olurdu.kopar at herseyi ve hayatina bak.çık tatilinede ve dua et.Rabbim bu kisinin çirkin yuzunu gosterdi sana.o komsun o gun seni cagirmasaydi balkona çıkilmasaydi belki dewam edecekti.herseyde bir hayir vardir
Belki de öyledir bilmiyorumBende dışarıdan okuyorum diye yazmadım önce ama ilk okuduğumda benimde aklıma bu geldi sanki görsün diye özellikle çağırıp balkona çıkarmış komşunuz
Usenmeden bütün konuyu okudum. Kimsenin aklına gelmemiş mi diye. Çok şükür son sayfada biri söylemiş. Belki size bi süpriz hazırlıyor olabilir. Yakınlarda özel gün var mı?
Yada 2. İhtimal ailevi ya da işiyle alakali sizin bilmenizi istemediği bi sıkıntısı var ve onu hallediyor olabilir.
Hemen en kötüsünü düşünme bence. Ama takipte kal ve rahat ol. Bişey varsa bile temkinli davranmasın ki rahat yakala.
Bence bi daha çıkarsa sen yine komşuya geç. Orada görürsen hemen ara ve yalan söyleyip soylemedigini anlamaya yönelik sorular sor.
Umarım kötü bişey çıkmaz
3 ay icinde sadece gündüzleri konusup bulusmuslar. O yuzden fark etmedim. Hamilelik olduktan sonra kadin geceleri benim yanima gelmesine izin vermemis. Sürekli mesaj atinca disari cikmak zorunda kalmışNe kadar safim diyorum suan ya. Hiç beklemiyordum. Hatta olumsuz yorum yapanlara da baya kizmistim. Sok oldum. Ama anlamadığım telefonu hep ortada oluyormuş falan. Nasıl saklamış 3 ay. Komşunuz da bence sizi bilerek çağırmış olabilir. Bişey söylersem yanlış anlaşılır en iyisi kendi görsün demiştir.
Zor bi durum biliyorum ama en azından iyiki çocuğunuz yok. Toparlanıp yeni bi hayata başlarsıniz. Umarım sizin icin hersey çok daha güzel olur bundan sonra
dogruJessey 2009 yılındaydı sanırım çıkan bi kanuna göre zinanın suçtan sayılmadığını okumuştum yanlış mı?
Ayni fikirdeyimHiç bu kadar çabuk çözümlenen bir konu görmemiştim(!) Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?