- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
Konu sahibinin eski konularina baktim. Baya normal bir uye fake durmuyo. Bunlar da zaten hayatin icinden seyler maalesefBana bu konu Türk filmlerini hatırlattı. Ya konu sahibi uydurdu konuyu ya da eş kişisi çok salak.
Canim adam eski sevgilisiyle aldatmis hatta hamile birakmisAkşamları çıkmasını istemiyorsanda onunla farklı vakıt gecırecegın planlar yap , bugun şunu yapalım şuraya gidelim ya da evde şöyle vakit geçirelim diye. Israrla gitcem demiyorsa bir kaç günde eski huyuna döner
O zaman gerçekten çok acı ama böyle bi herif için üzülmeye değmez. Hem aldatmis hem de seneryoyu ii yazamamis.Konu sahibinin eski konularina baktim. Baya normal bir uye fake durmuyo. Bunlar da zaten hayatin icinden seyler maalesef
Canim adam eski sevgilisiyle aldatmis hatta hamile birakmis
Acimasiz yorum yapmak istemiyorum ama , bana da oyle geldi. Tabiiki gerceklik payi olabilir oyleyse Allah yardimcisi olsun . Fakat işkillenmedim de değil. Ben aldatilacagim, esim birini hamile birakacak ve buraya gelip yazi yazacagim! Herhalde ya hastaneliktim ya da kafami duvarlara vuruyordum aile faciasi cikmisti yani. Boyle rahatlik gormedim sakin sakin cevap veriuor bir de. Yapisi sakin olabilir ama bu kadar sakinlik Dunya uzerinde hic bir kadinda olamaz!!! Ben inanmadim nokta .Bana bu konu Türk filmlerini hatırlattı. Ya konu sahibi uydurdu konuyu ya da eş kişisi çok salak.
Cok ozur diliyorum ama 3 aydir cinsel hayatiniz nasıldı? Orda da mi fire vermedi iğrenç adam?3 ay icinde sadece gündüzleri konusup bulusmuslar. O yuzden fark etmedim. Hamilelik olduktan sonra kadin geceleri benim yanima gelmesine izin vermemis. Sürekli mesaj atinca disari cikmak zorunda kalmış
Sağolun da nasil yani?Hiç bu kadar çabuk çözümlenen bir konu görmemiştim(!) Geçmiş olsun...
Ya ben hic fark etmedim. Asıl ona yanıyorum zaten.Cok ozur diliyorum ama 3 aydir cinsel hayatiniz nasıldı? Orda da mi fire vermedi iğrenç adam?
Şu an ne cektigimi ne yaşadığımı ben biliyorum.Acimasiz yorum yapmak istemiyorum ama , bana da oyle geldi. Tabiiki gerceklik payi olabilir oyleyse Allah yardimcisi olsun . Fakat işkillenmedim de değil. Ben aldatilacagim, esim birini hamile birakacak ve buraya gelip yazi yazacagim! Herhalde ya hastaneliktim ya da kafami duvarlara vuruyordum aile faciasi cikmisti yani. Boyle rahatlik gormedim sakin sakin cevap veriuor bir de. Yapisi sakin olabilir ama bu kadar sakinlik Dunya uzerinde hic bir kadinda olamaz!!! Ben inanmadim nokta .
Rabbim yasatmasin.Çok geçmiş olsun.. Bu ara benimki de bir garip içime kurt düştü valla napsam ki
Senaryoya bende inanmadim zaten. Daha doğrusu dogru mu degil mi diye düşünmedim düşünmüyorum da çünkü bu benim için bisey ifade etmiyor. Ben sonuca bakiyorum. Aldatildim ve ayrilacagim.konu inandırıcı değil ki, adamın söyledikleri dizi senaryosu niteliğinde zaten,sizin mesajı arkadan görmeniz falan tamda olayın koptuğu yerde mesajı okumanız hiç inandırıcı değil.
Yarin kayinbabamla konusucam bu konuyu. Abimi arayip anlaticam.Yarin ne yapmayi dusunuyosun
adam belki oyun oynuyor, ayni klavye hareketleri degil misonucta? ,iye hemen akila ilk ihanet ihtimali geliyor?Merhaba hanımlar
Bir yıldır evliyim ve eşimle severek evlendik. 3 senedir kendisini tanıyorum ve hiç bir şekilde capkınlığını ya da herhangi yanlış bir hareketini gormedim. Ya da belki de ben çok safım.
Arkadaşları vardır ama hepsi evli barkli ailecek görüştüğümüz düzgün insanlar. Eşimi tanıdığım 3 sene içinde en fazla 5 defa arkadaşlarıyla görüşmüştür. Onun dışında hep benimle vakit geçirir. Beraber birşeyler yaparız ya evde ya dışarda. Eve geç gelme ya da dışarda erkek erkeğe takılma gibi bir huyu kesinlikle yoktur. Kendisi evcimen bi insandır. Hiç bisey yapmasak bile evde takilmayi sever. Yani severdi taaa ki son bir haftaya kadar.
Eşim son bir haftadır sürekli dışarda. Tuhaf geldi bana 3 senedir cikip da arkadaslariyla gezip tozmayan bi insan neden 1 haftadır sürekli dışarda? Açıkçası karışmak istemedim. Hani zaten sürekli dışarda olan bi insan değil biraz gezsin kafasini dagitsin diye. Bugün yine akşam yemeğinden sonra alelacele hazırlanıp çıktı ama benm aklima aldatma gibi bir ihtimal hic gelmedi. Acaba cani biseye mi sıkkın diye düşündüm hep.
Evden çıkarken şakayla karışık hayirdir ya evde durmaz oldun deyip güldüm. O da ya arkadaslar çağırdı dedi. Bende tamam canım sikinti yok gez kafani dağıt dedim.
Aradan yarim saat gecti komşu kapımı çaldı. Kahve istedi bende gel buyur beraber icelim evde kimse yok dedim. O da çocuk uyuyor sen gel o zman bizde de kimse yok dedi bende tmm dedim neyse kahvemizi yaptik balkona çıktık. Kahve sigara derken bir baktım eşim karşıda yalniz başına oturuyor. Elinde telefon ve belli yani biriyle mesajlasiyor. Hemen whatsaba baktim aktif degil messenger aktif degil. Instagram kullanmiyorum ama esim kullaniyor ve ben gercekten çok tuhaf hissettim kendimi.
Eşime güveniyorum ama benim kocam yapmaz da demek istemiyorum sonuçta herkes hata yapabilir.
Ama bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum.
Allahtan komşu görmedi telefonla ilgileniyordu. Sonra ben eve gectim yarım saat sonra eşim geldi. Hiç bisey olmamış gibi davrandim. Canim naptiniz dedim dolaştık biraz dedi. Iyi yapmışsınız dedim sonra telefonunu aldim kurcaladim ama hic bisey bulamadim.
Napicam ben? Varsa bile nasıl bulacağım? Sizce hic bisey olmamış gibi davranarak yanlış mı yaptım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?