Eşime güveniyorum ama...

Canim adam eski sevgilisiyle aldatmis hatta hamile birakmis

Bana bu konu Türk filmlerini hatırlattı. Ya konu sahibi uydurdu konuyu ya da eş kişisi çok salak.
Acimasiz yorum yapmak istemiyorum ama , bana da oyle geldi. Tabiiki gerceklik payi olabilir oyleyse Allah yardimcisi olsun . Fakat işkillenmedim de değil. Ben aldatilacagim, esim birini hamile birakacak ve buraya gelip yazi yazacagim! Herhalde ya hastaneliktim ya da kafami duvarlara vuruyordum aile faciasi cikmisti yani. Boyle rahatlik gormedim sakin sakin cevap veriuor bir de. Yapisi sakin olabilir ama bu kadar sakinlik Dunya uzerinde hic bir kadinda olamaz!!! Ben inanmadim nokta .

3 ay icinde sadece gündüzleri konusup bulusmuslar. O yuzden fark etmedim. Hamilelik olduktan sonra kadin geceleri benim yanima gelmesine izin vermemis. Sürekli mesaj atinca disari cikmak zorunda kalmış
Cok ozur diliyorum ama 3 aydir cinsel hayatiniz nasıldı? Orda da mi fire vermedi iğrenç adam?

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki bi garip oldum çok üzüldüm. Asla mutlu olamaz bu adam mümkün değil... kendi kirlerinde boğulurlar sen yoluna bakarsın vicdanın rahat yolun açık merak etme.

Mügehatun'un konusunun tıpkısı gibi bir konu. Onun kocası da eski sevgilisiyle çocuk yapmış aldatmıştı. Hatta son konusunda artık fake misin çocuk hala doğmadı mı vs diye üzerine gidilmişti. O da çekti gitti buralardan... fake olmanı çok isterdim umutsuz..içim yandı içim.

Bana da, böyle bir şoku yaşadıktan sonra gelip buraya çok düzgün şekilde yazman tuhaf geldi açıkçası. Noktalama işaretlerine, paragraflara fln dikkat edilmiş. Ama eğer gerçekse çok zor bir durum, sabır diliyorum.

Şu an ne cektigimi ne yaşadığımı ben biliyorum.
Kimseye anlatamıyorum zaten ailemle görüşmüyorum bir tek abimle görüşüyorum. Esim olacak adamin ailesine de simdilik bisey dmek istemiyorum çünkü çene çekecek durumda degilim. Tek çarem buraya yazıp rahatlamak ve insanlarin görüşünü almakti.
Inanip inanmamak size kalmış tabii.

konu inandırıcı değil ki, adamın söyledikleri dizi senaryosu niteliğinde zaten,sizin mesajı arkadan görmeniz falan tamda olayın koptuğu yerde mesajı okumanız hiç inandırıcı değil.
Senaryoya bende inanmadim zaten. Daha doğrusu dogru mu degil mi diye düşünmedim düşünmüyorum da çünkü bu benim için bisey ifade etmiyor. Ben sonuca bakiyorum. Aldatildim ve ayrilacagim.

valla e%r anlatilanlar dogruysa pzt ilk isin jinekologa gitmek olsun. smear tahlili vb cinsel rahatsizliklarla ilgili tahlilleri yaptir. bu kadin bukadar arsizsa tek esli degildir. ee bu adam onunla korunmasiz iliskiye girdi ee siz de cicuk icin korunmasiz iliskiye girdiniz. ben olsam boyle yapardim.

adam belki oyun oynuyor, ayni klavye hareketleri degil misonucta? ,iye hemen akila ilk ihanet ihtimali geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…