Eşime güveniyorum ama...

Annesi aradi simdi. Kizim bir sorun mu var kocan bize geldi yatmaya dedi. Bende hayret sevgilisinin yanina nasil gitmemis dedim. Ne diyosun noldu dedi. Şu an konusacak durumda degilim. Lütfen rahat birakin toparlaninca herseyi anlaticam ya da cok merak ediyorsan ogluna sor dedim. Dayanamadim aglamaya başladım.
O sirada meğer eşim olacak adamda dinliyormuş teli aldi. Hata ettim affet dedi. Direk kapattim teli. Aradi acmadim. Dünya başıma yıkılmış gibi sanki nefes alamiyorum. Sesi bir yabanci gibiydi ilk kez.

Sonradan yazdiklarimi bi okuyun isterseniz. Aldatildim. Hem de 3 aydir...

Yaşadığınız hayal kırıklığının boyutu muhakkak ki cok derin. Ancak şu bir gerçek ki her fani bir sınavla sorumlu.
Eşinizinki sadakat sınavıymış, demek ki geçememiş.
Sizinki ya af ile yola devam ya da terk-i diyar.
Hangi yolda kalır yahut hangi diyara varırsanız hakkınızda hayırlısı olsun.

Sağolun teşekkürler. Af yok kesinlikle...

Anladığıma göre adam tehdit zoruyla sevişmiyor. Tehditle buluşuyor kendi isteğiyle seks yapıyor ve hoşuna gittikçe yapmaya da devam ediyor. Kız hamile kalmasa ve karısından boşanmasını istemese canına minnet olurdu herhalde. Abartmış ya da uydurmuş bence. Saçmalık. Okurken koca bir "yuh" dedim. Ben burda hayal kırıklığına uğradım. Bir de anasının evinde anasının açtığı telefonu dinleyip yüzsüz yüzsüz "hata ettim affet" diyor. Konu sahibi o kızı allah göndermiş bence sana. O kız olmasaydı çocuğun olunca aldatılıp boşansan daha mı iyiydi? :) Valla iyi kurtulmuşsun.

Erkekleri asla hafife almamak lazım.

eşimin hattı vodafone mesela self servise giriş yapmak için şifresini alıyorum sonra istediğin zaman saat kaçta aramış yazmış görğnğyor . bütün hatların var bu uygulama azcık süre telefonunu ele geçirip şifre almanız yeterli bi süre takip edersiniz .Ama bana kötü kokular gelmedi canını sıkan bişe vatdır belki ailevi filan?

Soyleseydin keske yaptigi igrenclikleri

Soyleseydin keske yaptigi igrenclikleri
Söyleyeceğim. Kaynanamın diyecegi şeyler belli. Bi eşeklik etmiş yuvani dağıtma diycek. Bu sözler beni cileden çıkartır. Bu yuzden kayinbabamla görüşcem. O daha mantikli konuşur en azindan.

Söyleyeceğim. Kaynanamın diyecegi şeyler belli. Bi eşeklik etmiş yuvani dağıtma diycek. Bu sözler beni cileden çıkartır. Bu yuzden kayinbabamla görüşcem. O daha mantikli konuşur en azindan.
Olduu baris diyecek de o kadinin karnindaki ne olacakmis sana yazik degil mi pislik adam o kadin da igrencin teki ne seytanmis videoya cekmis eve gitme diyormus hap kullaniyorum demis kullanmamis pis seytan
Kocan da lanet srfsz isten cikip gidip donmesi

Bunlar kaynananin basina gelse naparmis
Beter olsunlar
Bak seninki simdiden tutustu ki kadinin evine gitmemis anasinin evine gitmis
Daha cook beter olacak

Çocuğunuz olmadan bunları öğrenmeniz çok iyi olmuş. Anlattığı hikayenin büyük bir kısmı yalan. Kimse fotoğrafla tehdit edip hamile nbırakacak kadar seviştiremez bir adamı. 15 yaşında babasından korkan ergen kız değil sonuçta eşiniz. Evet, istediğini elde etmek için cinselliği ve gizli çektiği foroğrafları kullanan pislik kadınlar var. O da böyle bir oyuna kanmayı tercih ederek size karaktersizliğini göstermiş. Bazen imtihan çok ağır gelir insana ama ne musibetlerden de kurtarır. Yanınızdakilerin, normal hayatta asla göremeyeceğiniz yüzlerini gösterir size. Gerisi size kalmış artık.

Çok beter olacak da bende oldum zaten. Bir gecede 10 yil yaşlandım sanki...
3 senelik bir aşk nasil da bitti bir gecede.
Cok zoruma gidiyor.
Temizliği yemeği ilgisi hic biseyini eksik etmedim.
Hic bir zaman sıkboğaz etmedim.
Kendimi düşünmeden hep onun istediği sevdigi yemekleri yaptim mesela.
Bu bile bi fedakarlikti benim icin.
Ama hic birinin kıymetini bilmedi.
Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Senin sucun yokki onlarin igrenc karakterleri
Beter olsunlar -ki olacaklar
Bugunden itibaren basladi bile surunsun yaratiklar reziller

Kıymet bilen erkek gören haber versin. Böyle ilgilenip mutlu olan bir kadın görmedim. Belki de sebeplerden biri budur.

Senin sucun yokki onlarin igrenc karakterleri
Beter olsunlar -ki olacaklar
Bugunden itibaren basladi bile surunsun yaratiklar reziller
Suçum yok keşke olsaydi emin olun bu kadar zoruma gitmezdi.
Gururum kırıldı. Aldatılan kadin olmak kolay bisey değilmiş. Yarin herkes duyacak bunu aileden. Acıyarak bakacaklar bana. En cok koyan da bu.

Canım benim ya konunu okuduğumda dedim bi işte bor iş var şimdi tekrar okudum ve hazin son işte sevgiyi böyle nefrete çeviriyor bunlar daha elinin kınadı yeni çıkmış bu neyin azgınlığı yahu rabbim sabır versin umarım doğru kararı verirsin biliyorum çok zor bir durum ama yol yakınken kendi gözlerinle sabit olmuşsun biri soylese inanmazdın belki bununla geçmiş olsun... anlattığı hikaye başlı başına yalan kadın ilk görüşmede gizli foto çektiriyor sonra evine ne cesaret gidiyor evde video çekiyo e sonrası canlı yayına kadar gidermiş bu işin yapiyosun madem.mert ol doğrusunu anlat çok üzüldüm gerçekten coook ama sakın taviz vermeyin

Gururum kırıldı. Aldatılan kadin olmak kolay bisey değilmiş. Yarin herkes duyacak bunu aileden. Acıyarak bakacaklar bana. En cok koyan da bu.
Hayir sana aciyacak bakmayacaklar tam tersi o adama iyyy rezil diyecekler iclerinden, kadina da coook seyler derler anladin sen merak etme burda tek igrenc ikisi o yuzden onlara laf gelir sana kimse aciyarak falan bakmaz
Sen icini ferah tutmaya calis tabiki zor durum uzulmen aglaman normal ama atlatacaksin kurtuldun cok sukur haberin olmasa daha fenaydo o igrenc adamin karisi olmaya devam edecektin

Hiçte bunun için üzülme sen utanacak birşey yapmadin ezik olan o sakin kendini bunlar için üzme elalem de umrunda olmasın acıyı yaşayan bilir

Kendimden igrenir oldum ben boyle bi adami nasil sevdim? Nasil girdim yatağına?
Peki o bana nasil 3 ay boyunca hic bisey olmamis gibi davrandi? Bu hamilelik olayi olmasaydi ne zmana kadar devam edecekti ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…