Sonradan yazdiklarimi bi okuyun isterseniz. Aldatildim. Hem de 3 aydir...adam belki oyun oynuyor, ayni klavye hareketleri degil misonucta? ,iye hemen akila ilk ihanet ihtimali geliyor?
Sonradan yazdiklarimi bi okuyun isterseniz. Aldatildim. Hem de 3 aydir...
Sağolun teşekkürler. Af yok kesinlikle...Yaşadığınız hayal kırıklığının boyutu muhakkak ki cok derin. Ancak şu bir gerçek ki her fani bir sınavla sorumlu.
Eşinizinki sadakat sınavıymış, demek ki geçememiş.
Sizinki ya af ile yola devam ya da terk-i diyar.
Hangi yolda kalır yahut hangi diyara varırsanız hakkınızda hayırlısı olsun.
Soyleseydin keske yaptigi igrenclikleriAnnesi aradi simdi. Kizim bir sorun mu var kocan bize geldi yatmaya dedi. Bende hayret sevgilisinin yanina nasil gitmemis dedim. Ne diyosun noldu dedi. Şu an konusacak durumda degilim. Lütfen rahat birakin toparlaninca herseyi anlaticam ya da cok merak ediyorsan ogluna sor dedim. Dayanamadim aglamaya başladım.
O sirada meğer eşim olacak adamda dinliyormuş teli aldi. Hata ettim affet dedi. Direk kapattim teli. Aradi acmadim. Dünya başıma yıkılmış gibi sanki nefes alamiyorum. Sesi bir yabanci gibiydi ilk kez.
Söyleyeceğim. Kaynanamın diyecegi şeyler belli. Bi eşeklik etmiş yuvani dağıtma diycek. Bu sözler beni cileden çıkartır. Bu yuzden kayinbabamla görüşcem. O daha mantikli konuşur en azindan.Soyleseydin keske yaptigi igrenclikleri
Olduu baris diyecek de o kadinin karnindaki ne olacakmis sana yazik degil mi pislik adam o kadin da igrencin teki ne seytanmis videoya cekmis eve gitme diyormus hap kullaniyorum demis kullanmamis pis seytanSöyleyeceğim. Kaynanamın diyecegi şeyler belli. Bi eşeklik etmiş yuvani dağıtma diycek. Bu sözler beni cileden çıkartır. Bu yuzden kayinbabamla görüşcem. O daha mantikli konuşur en azindan.
Çok beter olacak da bende oldum zaten. Bir gecede 10 yil yaşlandım sanki...Olduu baris diyecek de o kadinin karnindaki ne olacakmis sana yazik degil mi pislik adam o kadin da igrencin teki ne seytanmis videoya cekmis eve gitme diyormus hap kullaniyorum demis kullanmamis pis seytan
Kocan da lanet srfsz isten cikip gidip donmesi
Bunlar kaynananin basina gelse naparmis
Beter olsunlar
Bak seninki simdiden tutustu ki kadinin evine gitmemis anasinin evine gitmis
Daha cook beter olacak
Senin sucun yokki onlarin igrenc karakterleriÇok beter olacak da bende oldum zaten. Bir gecede 10 yil yaşlandım sanki...
3 senelik bir aşk nasil da bitti bir gecede.
Cok zoruma gidiyor.
Temizliği yemeği ilgisi hic biseyini eksik etmedim.
Hic bir zaman sıkboğaz etmedim.
Kendimi düşünmeden hep onun istediği sevdigi yemekleri yaptim mesela.
Bu bile bi fedakarlikti benim icin.
Ama hic birinin kıymetini bilmedi.
Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Çok beter olacak da bende oldum zaten. Bir gecede 10 yil yaşlandım sanki...
3 senelik bir aşk nasil da bitti bir gecede.
Cok zoruma gidiyor.
Temizliği yemeği ilgisi hic biseyini eksik etmedim.
Hic bir zaman sıkboğaz etmedim.
Kendimi düşünmeden hep onun istediği sevdigi yemekleri yaptim mesela.
Bu bile bi fedakarlikti benim icin.
Ama hic birinin kıymetini bilmedi.
Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Suçum yok keşke olsaydi emin olun bu kadar zoruma gitmezdi.Senin sucun yokki onlarin igrenc karakterleri
Beter olsunlar -ki olacaklar
Bugunden itibaren basladi bile surunsun yaratiklar reziller
Hayir sana aciyacak bakmayacaklar tam tersi o adama iyyy rezil diyecekler iclerinden, kadina da coook seyler derler anladin sen merak etme burda tek igrenc ikisi o yuzden onlara laf gelir sana kimse aciyarak falan bakmazSuçum yok keşke olsaydi emin olun bu kadar zoruma gitmezdi.
Gururum kırıldı. Aldatılan kadin olmak kolay bisey değilmiş. Yarin herkes duyacak bunu aileden. Acıyarak bakacaklar bana. En cok koyan da bu.
Hiçte bunun için üzülme sen utanacak birşey yapmadin ezik olan o sakin kendini bunlar için üzme elalem de umrunda olmasın acıyı yaşayan bilirSuçum yok keşke olsaydi emin olun bu kadar zoruma gitmezdi.
Gururum kırıldı. Aldatılan kadin olmak kolay bisey değilmiş. Yarin herkes duyacak bunu aileden. Acıyarak bakacaklar bana. En cok koyan da bu.
Kendimden igrenir oldum ben boyle bi adami nasil sevdim? Nasil girdim yatağına?Hayir sana aciyacak bakmayacaklar tam tersi o adama iyyy rezil diyecekler iclerinden, kadina da coook seyler derler anladin sen merak etme burda tek igrenc ikisi o yuzden onlara laf gelir sana kimse aciyarak falan bakmaz
Sen icini ferah tutmaya calis tabiki zor durum uzulmen aglaman normal ama atlatacaksin kurtuldun cok sukur haberin olmasa daha fenaydo o igrenc adamin karisi olmaya devam edecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?