Güzel kardeşim inan değmez bi adam hep böyleymiş belliki sen bol bol dua et sabır dile içine ferahlık ver de onuda Allaha havale et onun adaletinden sual sorulmaz bal görKendimden igrenir oldum ben boyle bi adami nasil sevdim? Nasil girdim yatağına?
Peki o bana nasil 3 ay boyunca hic bisey olmamis gibi davrandi? Bu hamilelik olayi olmasaydi ne zmana kadar devam edecekti ki?
Ay ben bebek olayına bile inanmadım gebelik testi gösterdiyse heryer foto dolu alıntı yap gönder zir değil yani eslerine külhan beyi dışarda kedi oluyo bunlarKalbim sıkışa sıkışa okudum yazdıklarınızı. Allah kalbinize ferahlık versin
O kadının şantajla eşinizle birlikte olduğuna ihtimal vermiyorum ama çocuğu aldırmamak hususunda yaptığı baskı eşinizin yazdığı mesajla anlaşılıyor. Normal kadın bunları yapar mı? Yapmaz. Hiç hiç olmaz demeyin Allah bilir o çocuk bile başkasından. Bu kadından beklerim ben.
Allah kalbinize ferahlık versin dualarımdasınız
Çocuk olsa bile konu sahibinin eşinden olacağından şüpheliyim. Ucuz çocuk kakalama numaraları. Belki gerçekten konu sahibinin eşinden değil bu çocuk. Başka adamdan? Olabilir bu iğrenç kadından beklerim.Ay ben bebek olayına bile inanmadım gebelik testi gösterdiyse heryer foto dolu alıntı yap gönder zir değil yani eslerine külhan beyi dışarda kedi oluyo bunlar
Cok sagolun teşekkürler.Kalbim sıkışa sıkışa okudum yazdıklarınızı. Allah kalbinize ferahlık versin
O kadının şantajla eşinizle birlikte olduğuna ihtimal vermiyorum ama çocuğu aldırmamak hususunda yaptığı baskı eşinizin yazdığı mesajla anlaşılıyor. Normal kadın bunları yapar mı? Yapmaz. Hiç hiç olmaz demeyin Allah bilir o çocuk bile başkasından. Bu kadından beklerim ben.
Allah kalbinize ferahlık versin dualarımdasınız
Tabi öyle bi ihtimal de var. Yaptiklarini cekecekler eminim. Gerisi boşÇocuk olsa bile konu sahibinin eşinden olacağından şüpheliyim. Ucuz çocuk kakalama numaraları. Belki gerçekten konu sahibinin eşinden değil bu çocuk. Başka adamdan? Olabilir bu iğrenç kadından beklerim.
Olabilir bende beklerim ay anlamadigim insan daha bir yıllık evli olup neden arayışa girer çekirge bor zıplar iki zıplar üçüncüde kucağına düşer işte sinirelrim zıpladı ya uykum kaçtıÇocuk olsa bile konu sahibinin eşinden olacağından şüpheliyim. Ucuz çocuk kakalama numaraları. Belki gerçekten konu sahibinin eşinden değil bu çocuk. Başka adamdan? Olabilir bu iğrenç kadından beklerim.
Bu hikayedeki en masum kişi sizsiniiz. Onlar üzülmeliler. Uyuyun birazcık.Cok sagolun teşekkürler.
Inanin umrumda degil. Ne yasadilar ne yaptilar dogru mu yalan mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Sadece kendime üzülüyorum ve gecip giden zamanima.
Olabilir bende beklerim ay anlamadigim insan daha bir yıllık evli olup neden arayışa girer çekirge bor zıplar iki zıplar üçüncüde kucağına düşer işte sinirelrim zıpladı ya uykum kaçtı
Demekki zorla çocuk yaptırmış adama elinden gelse iftira diyecek dilim kemiği yok bu kızı daha fazla üzmezler umarım annesi abisi abisi sayısı amcası vs daha bide yuzsuzlukle gelip hata etmiş affet diyecekler sonrada oturup bebek severler zaten kv bebek diye ölüyordu sürekli ay daral geldi keşke hic okumasaydim diyecem ama hayatın acı gerçekleri işte böyle böyle acılarla yaşamayı öğreniyoruz hamdım pistim yandım misaliNasıl içim sızladı. Yaşamış kadar oldum. İlk defa bir aldatma konusunda böyle oldum. Adam şaka gibi. Resmen şantajla tecavüze uğradım diyor. Ne desem bilemiyorum.
Normalde de bu saatlerde uyumam. Benim icin yoğun bir gün olacak ama uyuyamam ki. Bakalim daha nelerle karşılasacağımBu hikayedeki en masum kişi sizsiniiz. Onlar üzülmeliler. Uyuyun birazcık.
Kaynanam sevinir belki. Torunum olacak diye. Ben onlara bi torun veremedim. Şimdi vereni sevsinler.Demekki zorla çocuk yaptırmış adama elinden gelse iftira diyecek dilim kemiği yok bu kızı daha fazla üzmezler umarım annesi abisi abisi sayısı amcası vs daha bide yuzsuzlukle gelip hata etmiş affet diyecekler sonrada oturup bebek severler zaten kv bebek diye ölüyordu sürekli ay daral geldi keşke hic okumasaydim diyecem ama hayatın acı gerçekleri işte böyle böyle acılarla yaşamayı öğreniyoruz hamdım pistim yandım misali
Demekki zorla çocuk yaptırmış adama elinden gelse iftira diyecek dilim kemiği yok bu kızı daha fazla üzmezler umarım annesi abisi abisi sayısı amcası vs daha bide yuzsuzlukle gelip hata etmiş affet diyecekler sonrada oturup bebek severler zaten kv bebek diye ölüyordu sürekli ay daral geldi keşke hic okumasaydim diyecem ama hayatın acı gerçekleri işte böyle böyle acılarla yaşamayı öğreniyoruz hamdım pistim yandım misali
Bunlarla yıpratmayın kendinizi lütfen. Bunları yapabilecek kapasitede gördüğünüz kv bu kadar değerli mi düşüncesi değerli olsun sizi üzsün.Kaynanam sevinir belki. Torunum olacak diye. Ben onlara bi torun veremedim. Şimdi vereni sevsinler.
Yaa bak işte cocuk istemedin kocan gitti başkasından yapti diyecekler, eminim.
Aslaa kararim degismeyecek. Zor günler beni bekliyor evet çünkü geçip giden zmana yanacağım. Kendi salakligima üzüleceğim. Bundan sonra hic kimseyle belki de güzel bir hayatim olmayacak.
Doğru olabilir ama bu benim icin önemli değil. Aldatildim mi evet...Kesinlikle saçma biliyorum bu şantaj meselesi. Belli ki adam da istedi işine geldi. Zaten eşiyle hiçbirşey olmamış gibi geçirdiği 3 ay ne kadar vicdanının rahat olduğunun delili. Kadınlar hisseder diyoruz kadıncağız hissedememiş bile. Adam o derece kolay yaşamış herşeyi. Bu çocuk meselesine kadar. Ama bu mesaj işi çok akıl bulandırıyor. Adam resmen yalvarırcasına yazmış. Daima tehtit gördüğü birine yazar gibi "lütfen yuvamı yıkma" demesi düşündürüyor beni. Velevki şantaj olsa dahi yaptıklarının açıklaması olamaz ama bir kısmı doğru mu diyorum.
"Evine gidiyor birlikte oluyorlar", iş burda bitmiş zaten. Sonra tehdit etse hamile kalsa bilmemne ne önemi var ki artık. Madem el ele tutuştuğu fotoğraflandı diye evine gidiyor, niye yatıyor? Ya baştan aşağı yalan, Allah kahretsin!Tekrar merhabalar
Herşeyi öğrendim içimi dökebilmek ivin direk buraya girdim. Hatalarım olursa affedin.
Eşim bugun yine çıktı dışarı yemekten sonra. Hemen arkasindan ben de çıktım. Takip ettim yine ayni yere gecip oturdu. Gizlice arkasindan dolaştım biraz bekledim ve yaklaştım aynen şöyle bir mesaj yazıyordu eşim " Bana bunu yapma lütfen yuvami yikma. Eşim duyarsa hayatta affetmez ne olur aldirip kurtulalim "
Ne diyeceğimi şaşırdım elim ayağım birbirine dolandı. Daha fazla duramadim ayakta geçip oturdum yanina. Beni görünce teli cebinr koymaya çalıştı. Okudum hepsini anlat dedim. Aşkım bana biraz zaman ver herseyi düzelticem söz dedi. Bak beni daha fazla kizdiriyorsun anlat laf kalabaligi yapma dedim falan iste anlatmamakta israr etti baya ama ben zorla anlattirdim.
Kisaca acikliyorum size.
Eşimin eski sevgilisi musteriymis gibi mesaj atiyor. Konuşuyorlar görüşme ayarlıyorlar iş dolayısıyla. Bi yemekte görüşüyorlar tabii eşim kiz gelene kadar eski sevgilisi oldugunu bilmiyor. Geldikten sonra öğreniyor ve kalkip gitmeye calisiyor esim. Kiz müsaade etmiyor ne olur konusalim ben artik dayanamiyorum seni cok ozledim vs. Esimde tamam konusalim sadece 10 dk diyor kiz iste esimin elini felan tutmuş. Tabii o sirada baska birisi esimin ve kziin fotolarini cekiyor. Esim kalkip gittikten sonra kiz yine mesaj atmis eşimde git başımdan bir daha senle görüşmem deyince kiz fotolari gönderiyor bunlari esine gönderirim diye. Eşimde salak inaniyor. Halbuki bana söylese ben anlayışla karşılayacak bi insanim. Asla fevri davranmam. Neyse bir iki dışarda görüşüyorlar daha sonra kiz evine davet ediyor. Eşim gitmemek icin baya direnmiş. Sonra gitmiş birlikte olmuşlar. Bunu yaparken de kiz gizlice videoya çekmiş. Daha sonra esimi hep bu sekilde tehdit etmiş. Bu boyle 3 ay boyunca devam etmiş. Şu an bu kiz hamileymiş eşimden ilac kullaniyorum diye yalan söylemiş. Eşim aldiralim dedikce kiz hayatta aldirmam esini birak beni alıyormuş. Son 10 gündür disarda olmasinin sebebi buymuş kizlar.
Eve gitmeyeceksin yemeğini ye cik karinla yatma yoksa herseyi anlatirim diye tehdit etmiş kiz bunu.
Ben hic bi tepki veremedim sadece ağladım. Bu nasil bir aci? Hangi günahımın bedelini ödüyorum bilmiyorum. Tam da cocuk icin tedaviye baslayacagimiz zamanda oldu mu şimdi bu? Ölüyor gibi hissediyorum. Ben bu kadar severken reva mı bu bana?
Eve geldim sakın arkamdan gelme yalniz kalmak istiyorum dedim. Konuşmaya çalıştı. Direk kestirip attim. Bu saatten sonra agzinla kuş tutsan da dünyaları önüme sersen de bitti dedim. Daha bir yillik evliyiz biz ya. Bunlari yasamak icin cok erken degil mi?
Aldatmış canım, 18.sayfada yazmış konu sahibiTinder falan farklı farklı bu işe zemin hazırlayan bin tane uygulama var. Yapacak olana WhatsApp az gelir. Ama bence de bir derdi var. Borç - harç gibi. Bi ara çalıştığı yerin parasını kullandı belki, şimdi açığa çıkacak yaklaşıyor zaman, ya da bi hata yaptı ciddi zarar doğdu, işten çıkarılma korkusu stresi var. O tarz bir şey. Ya da bir arkadaşı sizin izin veremeyeceğiniz kadar yüklü borç istedi falan gibi gibi. Kendisinin davranışı aldatma değil de size bir derdi çaktırmama ve eve sığamama gibi hissettim. Aldatan adam evin 200 m ötesinde bekleşmez. O libido ile kilometrelerce yürür. Onu canı sıkkın enerjisi ve keyfi olmayan adamlar yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?