Eşime güveniyorum ama...

Kalbim sıkışa sıkışa okudum yazdıklarınızı. Allah kalbinize ferahlık versin

O kadının şantajla eşinizle birlikte olduğuna ihtimal vermiyorum ama çocuğu aldırmamak hususunda yaptığı baskı eşinizin yazdığı mesajla anlaşılıyor. Normal kadın bunları yapar mı? Yapmaz. Hiç hiç olmaz demeyin Allah bilir o çocuk bile başkasından. Bu kadından beklerim ben.

Allah kalbinize ferahlık versin dualarımdasınız

Kendimden igrenir oldum ben boyle bi adami nasil sevdim? Nasil girdim yatağına?
Peki o bana nasil 3 ay boyunca hic bisey olmamis gibi davrandi? Bu hamilelik olayi olmasaydi ne zmana kadar devam edecekti ki?
Güzel kardeşim inan değmez bi adam hep böyleymiş belliki sen bol bol dua et sabır dile içine ferahlık ver de onuda Allaha havale et onun adaletinden sual sorulmaz bal gör

Ay ben bebek olayına bile inanmadım gebelik testi gösterdiyse heryer foto dolu alıntı yap gönder zir değil yani eslerine külhan beyi dışarda kedi oluyo bunlar

Ay ben bebek olayına bile inanmadım gebelik testi gösterdiyse heryer foto dolu alıntı yap gönder zir değil yani eslerine külhan beyi dışarda kedi oluyo bunlar
Çocuk olsa bile konu sahibinin eşinden olacağından şüpheliyim. Ucuz çocuk kakalama numaraları. Belki gerçekten konu sahibinin eşinden değil bu çocuk. Başka adamdan? Olabilir bu iğrenç kadından beklerim.

Cok sagolun teşekkürler.
Inanin umrumda degil. Ne yasadilar ne yaptilar dogru mu yalan mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Sadece kendime üzülüyorum ve gecip giden zamanima.

Çocuk olsa bile konu sahibinin eşinden olacağından şüpheliyim. Ucuz çocuk kakalama numaraları. Belki gerçekten konu sahibinin eşinden değil bu çocuk. Başka adamdan? Olabilir bu iğrenç kadından beklerim.
Tabi öyle bi ihtimal de var. Yaptiklarini cekecekler eminim. Gerisi boş

Olabilir bende beklerim ay anlamadigim insan daha bir yıllık evli olup neden arayışa girer çekirge bor zıplar iki zıplar üçüncüde kucağına düşer işte sinirelrim zıpladı ya uykum kaçtı

Cok sagolun teşekkürler.
Inanin umrumda degil. Ne yasadilar ne yaptilar dogru mu yalan mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Sadece kendime üzülüyorum ve gecip giden zamanima.
Bu hikayedeki en masum kişi sizsiniiz. Onlar üzülmeliler. Uyuyun birazcık.

Olabilir bende beklerim ay anlamadigim insan daha bir yıllık evli olup neden arayışa girer çekirge bor zıplar iki zıplar üçüncüde kucağına düşer işte sinirelrim zıpladı ya uykum kaçtı

Nasıl içim sızladı. Yaşamış kadar oldum. İlk defa bir aldatma konusunda böyle oldum. Adam şaka gibi. Resmen şantajla tecavüze uğradım diyor. Ne desem bilemiyorum.

Nasıl içim sızladı. Yaşamış kadar oldum. İlk defa bir aldatma konusunda böyle oldum. Adam şaka gibi. Resmen şantajla tecavüze uğradım diyor. Ne desem bilemiyorum.
Demekki zorla çocuk yaptırmış adama elinden gelse iftira diyecek dilim kemiği yok bu kızı daha fazla üzmezler umarım annesi abisi abisi sayısı amcası vs daha bide yuzsuzlukle gelip hata etmiş affet diyecekler sonrada oturup bebek severler zaten kv bebek diye ölüyordu sürekli ay daral geldi keşke hic okumasaydim diyecem ama hayatın acı gerçekleri işte böyle böyle acılarla yaşamayı öğreniyoruz hamdım pistim yandım misali

Kaynanam sevinir belki. Torunum olacak diye. Ben onlara bi torun veremedim. Şimdi vereni sevsinler.
Yaa bak işte cocuk istemedin kocan gitti başkasından yapti diyecekler, eminim.

Kesinlikle saçma biliyorum bu şantaj meselesi. Belli ki adam da istedi işine geldi. Zaten eşiyle hiçbirşey olmamış gibi geçirdiği 3 ay ne kadar vicdanının rahat olduğunun delili. Kadınlar hisseder diyoruz kadıncağız hissedememiş bile. Adam o derece kolay yaşamış herşeyi. Bu çocuk meselesine kadar. Ama bu mesaj işi çok akıl bulandırıyor. Adam resmen yalvarırcasına yazmış. Daima tehtit gördüğü birine yazar gibi "lütfen yuvamı yıkma" demesi düşündürüyor beni. Velevki şantaj olsa dahi yaptıklarının açıklaması olamaz ama bir kısmı doğru mu diyorum.

Kaynanam sevinir belki. Torunum olacak diye. Ben onlara bi torun veremedim. Şimdi vereni sevsinler.
Yaa bak işte cocuk istemedin kocan gitti başkasından yapti diyecekler, eminim.
Bunlarla yıpratmayın kendinizi lütfen. Bunları yapabilecek kapasitede gördüğünüz kv bu kadar değerli mi düşüncesi değerli olsun sizi üzsün.

Aslaa kararim degismeyecek. Zor günler beni bekliyor evet çünkü geçip giden zmana yanacağım. Kendi salakligima üzüleceğim. Bundan sonra hic kimseyle belki de güzel bir hayatim olmayacak.

Olumsuz dusunme, boyle dusunerek kendini sartliyorsun. Gecmis gecmiste kaldi ah vah etsende degismeyecek, sen degil esin salakligina yansin, sen bi yalnis yapmadinki. Gelecege karsi umutlu ol, ins. Guzel gunler seni bekliyor. Sen olumlu ve guzel dusun.

Doğru olabilir ama bu benim icin önemli değil. Aldatildim mi evet...

Ilk başta o da istemiş ve hamilelik olunca pisman olmuş bence. Yoksa ben kesinlikle anlayışsız biri degilim asla fevri davranmam. Sogukkanliyim. Kendisi bunu biliyor. Ilk günden bana deseydi ki canim boyle boyle bi durum var haberin olsun diye. Bu isler buraya kadar gelmeyecekti.

Tinder falan farklı farklı bu işe zemin hazırlayan bin tane uygulama var. Yapacak olana WhatsApp az gelir. Ama bence de bir derdi var. Borç - harç gibi. Bi ara çalıştığı yerin parasını kullandı belki, şimdi açığa çıkacak yaklaşıyor zaman, ya da bi hata yaptı ciddi zarar doğdu, işten çıkarılma korkusu stresi var. O tarz bir şey. Ya da bir arkadaşı sizin izin veremeyeceğiniz kadar yüklü borç istedi falan gibi gibi. Kendisinin davranışı aldatma değil de size bir derdi çaktırmama ve eve sığamama gibi hissettim. Aldatan adam evin 200 m ötesinde bekleşmez. O libido ile kilometrelerce yürür. Onu canı sıkkın enerjisi ve keyfi olmayan adamlar yapar.

Şimdi okudum olayın ortaya çıkan yönünü ama tek diyeceğim, ha s***sin ordan. Yok şantaj yok bilmem ne. Heee mağdur hee. Zorla tecavüz etti kadın. Kesin öyle olmuştur kesin.

Üzülün ağlayın, ama kendinizi asla suçlamayın. Asla acımayın. Bu salak hikayeye de inanmayın.

"Evine gidiyor birlikte oluyorlar", iş burda bitmiş zaten. Sonra tehdit etse hamile kalsa bilmemne ne önemi var ki artık. Madem el ele tutuştuğu fotoğraflandı diye evine gidiyor, niye yatıyor? Ya baştan aşağı yalan, Allah kahretsin!
Biliyorum çok üzgünsün ama sakın affetme, adam düpedüz yalancı, daha 1 yıllık evlilikte bunu yapan adamla bir ömür gecermi. Yalancı pislik bırak zaten o kadın bunun başına yeterince bela olur, şimdiden Allah'tan bulmuş bile.

Allah senin yardımcın olsun, kalbini ferahlatsın inşallah

Aldatmış canım, 18.sayfada yazmış konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…