eşime haksızlık mı ediyorum. .

Tamam ama ben kendim için istemiyorum inan
O çocuğa daha iyi bir gelecek sağlamak istiyorum sadece
Iyide evlenince 3 sene gecmis okulu o 3 sene icinde dusunmemissin oyle degil mi evlenmeden oncede ben once meslek sahibi olayip hele bi evlilik dursun rafta da dememissin evlenip 3 sene gecince her erkek ister ne var ki bunda..bunca zaman bekleyince adamda hakli olarak heveslenir ben o acidan hak veriyorum esine cunku adam seni 3 yil bunaltmamis baski yapmamis 3 sene sonra okula basladim diyosun e onada bisey demiyor o zaman birazds sen fedakar olmalisin tabi anne olmaya istekliysen ha yok hazir degilsen tek tarafin istemesiyle olmaz zaten

bana çalışırken hamilelik + doğum yerine okurken hamilelik + doğum daha kolay geliyor.
ben mi yanlış düşünüyorum.

patron ne der derdi yok, iş arkadaşlarımın hakkına mı giriyorum derdi yok, 3 aylıkken mi işe başlayacağım derdi yok, süt sağma derdi yok, ben yerinizde olsam hemen hamilelik düşünürüm. haftada 3 günse ders bir yardımcı (aileden veya dışarıdan biri) ile gayet iyi idare edersiniz.

önce iş bacım.bu devirde kimseye güven olmuyor.bi şey olduğunda ilk onlar kaçar boş ver milleti işini eline alki söz hakkın olsun.

çocuklardan bunalan biri olarak bu yorumunuz bana sanki ben yandım herkes yansın edasında geldi.kusura bakmayın.

çocuk bırak bağlamayı bağları bile koparıyor bu devirde tahammülsüz babalardan dolayı.

Bunları en genç en güzel yaşlarım çocuklarla dört duvar arasında geçti diyen, çocuklarınızı ayağınıza pranga gibi gören siz mi söylüyorsunuz ?

Ailemle sorunlar yaşadım . Maalesef.
Önceki konumda var
Amacım çocuğum olursa ilerde ona daha iyi bir gelecek sağlamak tamamen.

Kaliteli sperm ve yumurtalar 20 li yaşlarda oluyor.eşiniz haklı.sizin okul bitip işe başlayana kadar üç yıl daha geçecek.sen 31 o 35 yaşında olacak.belki hemen çocuk ta olmayacak.madem kariyer iş düşüncen vardı evlenmeyecektin

Arkadaş ailevi sorunlardan dolayı okuyamamış,
bende aslında 27 yaşına kadar çoktan halledilmesi gerekirdi diye belirtmiştim. Ona istinaden cevap verdi.

Şimdi bu arkadasımız okuyamamış evlenmiş.
Evlendikten sonra ilk asli görevi kocaya çocuk vermek değil.

Tabi ki varsa hedefi yürüyecek.
Kariyer iş hedefi olan insanlar buna rağmen evlenebiliyorlar.

Engel nedir.
Üstelik bununla birlikte çocukta yapanların sayısı hiç az değil.

31 - 35 yaş aralığında da hiç problem yok.

Kaliteli spermler 20 yaşında oluyor diye
herkes iyi kötü birini bulup evlenemeyeceğine göre de
söylediğiniz saçma bir hal alıyor.

Ben sizi çok takdir ettim aman nasıl olsa evlendim koca parası yerim dememişsiniz ve bir meslek sahibi olmaya uğraşıyorsunuz.
Yaşınız da o kadar geç değil sonuçta 35yaşında atanan mesleğe başlayan insanlar da var..
Ben de 27yaşındayım ve atanamadım napim yani öleyim mi?
Türkiye böyle ni ülke malesef.
Siz hazır olsanız zaten yapardınız çocuk demek li hazır değilsiniz.
Eşiniz de 40yaşında değil yani 32yaş daha genç bir yaş benim eşim de 34yaşında Ama tutturmadı çocuk diye.
Ayrıca 2senede 2çocuk yapan aile de hiç normal değil çok bilinçsiz.
Siz milleti boşverin doğuracak bakacak uykusuz kalacak olan sizsiniz.

Kk de bosanan kadın çoğunluğu lohusa lar diyebilirim. O yüzden boyke istatistikler doğru sonuc vermiyor. Evet çalışan bayan çocuk bakar çünkü ışte yorulur eve gelir. Kolay demiyorum tabiki zor. Ama okuyan bayan hem okulda yorulur hemde evde sakin ortamda ders çalışma sı gerekir

Bunları en genç en güzel yaşlarım çocuklarla dört duvar arasında geçti diyen, çocuklarınızı ayağınıza pranga gibi gören siz mi söylüyorsunuz ?
Bunlari agrili beyin tumuru ve 2 agir psikolojik rahatsizlikla bogusan ne zaman olcem diye bekleyen biri olarak soyluyorum ben kendimi hazir hissetmeden cocuk yaptim ve erken yaptigim icin pismanim dogrudur konu sahibinede eger hazir degilsen tabiki yapma yazdim iyi okursaniz gorursunuz benim soyledigim okul bahane olmamali eger anne olmayi istiyorsaniz dedim ayrica bu benim fikrim diye yazdim hani herkes kendince fikrini yaziyor kimse kimseyi baglamiyorya o acidan

Eşinizle oturun ve bir anlaşma yapın. Bebek olunca sorumluklar artacak deyin, neler olacağını da etraflıca anlatın. ben de çocuk sahibi olmak isterim ama sen bana her konuda destek olacaksın deyin.

Eşiniz yardım eder mi size?

Ama arkadaşlar söyleyince bende baktım . Eski zamanlarda çocuklardan ne kadar bunalıp daraldigini hatta ve hatta birini sevmediğini yazmışsın. . Kendi öz çocuğunu. .
Neyse ya daha fazla yazamayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…