- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bunlari agrili beyin tumuru ve 2 agir psikolojik rahatsizlikla bogusan ne zaman olcem diye bekleyen biri olarak soyluyorum ben kendimi hazir hissetmeden cocuk yaptim ve erken yaptigim icin pismanim dogrudur konu sahibinede eger hazir degilsen tabiki yapma yazdim iyi okursaniz gorursunuz benim soyledigim okul bahane olmamali eger anne olmayi istiyorsaniz dedim ayrica bu benim fikrim diye yazdim hani herkes kendince fikrini yaziyor kimse kimseyi baglamiyorya o acidan
:) direkt allaha birakiyorum hic bisey demicem allah gorsun eger dediklerinde hakliysan beni islah etsin eger haftada minimum 3 gunu acillik olacak kadar hasta degilsem eger surekli atak gecormiyorsam ama altina siginiyorsam hepsi kabulum amaaaaa eger sen gereksiz yipratici yorumlarinla daha da olumsuz etki yapiyorsan onuda allah senden cikarsin buranin bana iyi gelmedigi belli israrla girmem benim hatam o ayri..Ahhh bu beyin tumorune bir inansak biz ...
Ama dersin ki sizi inandirmak zorunda degilim ee haklisin tabi millete yardir ,sana gelince ama benim tumorum var ..
Senin tumorun falan yok
Cok kotu bir kalbin var ...
Konuyla alakali olarak sen once kendi dogurduklarina bak ..
cocuklari icin kamburum diyen biri baskasina cocuk dogur diyemez ..
Dersen boyle alirsin cevabini da O ACIDAN..
Sen git kocana ve cocuklarina hayati zehir et ..
Senim misyonun o ..
Camurlasmak ,mutsuz etmek,Mutsuz olmak..
Ahhh bu beyin tumorune bir inansak biz ...
Ama dersin ki sizi inandirmak zorunda degilim ee haklisin tabi millete yardir ,sana gelince ama benim tumorum var ..
Senin tumorun falan yok
Cok kotu bir kalbin var ...
Konuyla alakali olarak sen once kendi dogurduklarina bak ..
cocuklari icin kamburum diyen biri baskasina cocuk dogur diyemez ..
Dersen boyle alirsin cevabini da O ACIDAN..
Sen git kocana ve cocuklarina hayati zehir et ..
Senim misyonun o ..
Camurlasmak ,mutsuz etmek,Mutsuz olmak..
Bu yorumu yaparak sen nasıl bir misyon hedefledin
merak ettim açıkçası.
Bir üyeye bu kadar bilenmek ne kadar doğru.
Evet talihsiz söylemleri olabilir.
Ben de zamanında kendisini çok eleştirdim.
Ama yaptığı yorumlar üzerinden saldırmanı doğru bulmadım.
O zaman hiç bir konu hakkında düşüncesini beyan etmesin.
Buna biz mi karar vericez.
Yaşadığı hayat kendisini ilgilendirir.
Sen böylesin zaten böyle demiştin diye hakaret edemeyiz.
Kendi açtığı bir konu bile değil bu.
Bazen bu forumda ki yaklaşımlara gerçekten inanamıyorum.
:) direkt allaha birakiyorum hic bisey demicem allah gorsun eger dediklerinde hakliysan beni islah etsin eger haftada minimum 3 gunu acillik olacak kadar hasta degilsem eger surekli atak gecormiyorsam ama altina siginiyorsam hepsi kabulum amaaaaa eger sen gereksiz yipratici yorumlarinla daha da olumsuz etki yapiyorsan onuda allah senden cikarsin buranin bana iyi gelmedigi belli israrla girmem benim hatam o ayri..
Yoooo inan hic bilenmedim 8 yillik uyeligim var burda hic boyle bir sey yasamadim kimler geldi kimler gecti ..
O insanlarin kotu olmasindan beslenen biri hic yanilmadim simdiye kadar ..
Ne zaman biri kotu oldu ona vurmaktan cekinmeyen ..
Ama insan ne ekerse onu bicer ,cevap bulamadigi zaman demogoji yaparak,trajedi yaratarak kacmayi tercih eder Burada herkes onu oyle tanir ..
Her seyi bir sebebi var ..
Gunu geldi boyle bir cevabi haketti ..
Canim hakliysan eger diyorumya ne diye demogoji yapcam surdan tanimadigim bilmedigim birine kendimi kanitlasam ne acindirsam ne eger sen haklisan oke iyiki yazdin soyledin sorun yok ama bilmedigin ve hem hasta olup hem ne yasadigini bilmedigin birini olumsuz etkiliyosan onuda allah bi yerde sana sorsun ben hak ettigimi yasiyorum demekki canimin derdindeyim bakalim sen neler hakediyosunYoooo inan hic bilenmedim 8 yillik uyeligim var burda hic boyle bir sey yasamadim kimler geldi kimler gecti ..
Ama insan ne ekerse onu bicer ,cevap bulamadigi zaman demogoji yaparak,trajedi yaratarak kacmayi tercih eder Burada herkes onu oyle tanir ..
Canim hakliysan eger diyorumya ne diye demogoji yapcam surdan tanimadigim bilmedigim birine kendimi kanitlasam ne acindirsam ne eger sen haklisan oke iyiki yazdin soyledin sorun yok ama bilmedigin ve hem hasta olup hem ne yasadigini bilmedigin birini olumsuz etkiliyosan onuda allah bi yerde sana sorsun ben hak ettigimi yasiyorum demekki canimin derdindeyim bakalim sen neler hakediyosun
Yoooo inan hic bilenmedim 8 yillik uyeligim var burda hic boyle bir sey yasamadim kimler geldi kimler gecti ..
Konularını biliyorum,
Söylediğin gibi biri olması yine sana ona istediğin gibi saldırma
hakkını vermez.
Burada herkesin onu nasıl tanıdığı hiç önemli değil.
Senin Haklılığını yada haksızlığını tartışmıyorum ben.
Diyorum ki dünyanın en kötü insanı da olsa,
Seni dürtmediği sürece alenen saldırman etik değil.
Başka bir üyenin konusun da oda istediği gibi yazma özgürlüğüne sahip.
Arajtırma ilk yıllarda korunmayla çocuk sahibi olmayanlar zor hamile kalıyorlarMerhaba. Ben de derdimi açmak istedim. . Daha önce bi mesleğim olmadığı için bu yaşta bi okula girdim meslek edinmek için. . Yasim 27..
Okulum 2 yıl sürecek. Yani 29 da mezun olucam ama sağlık sektörü olduğu icin is bulma sorunum olmayacak.
Eşim 32 yaşında ve başta annesi tüm ailesi çocuk diye onun beynini yiyor.
3 yıllık evliyiz. Daha önce ben istemedim bikac is basvurum oldu ama simdi de okul çıktı. Okulla bebek mümkün degul imkansız.
Eşimle dün tartisirken bana çocuk olsaydı belki böyle kavgalar etmezdik dedi..
abisi evleneli 2 sene oldu şu an 2. Çocuğu doğdu. . Sürekli eşime cocuk resimleri atıp duruyor. .
Eşim de benim yüzümden mahrum kalıyor bu duygudan. Kimileri De uzun süre çocuk yapmayan insanlar bosaniyor diyor korkuyorum. .
Üsendim bunlari yazmaya. Sağol cnm benim yerime de yazmışsın. Aklın yolu bir.Bence esin cok hakli cocuk istemekte cunku yasiniz kucuk degil hatta tam zamani e evlenelide 3 sene olmus saglikli olan yasini almis her erkekte baba olmayi ister yani kariyer konusuna gelince 27 yasina gelene kadar okul okuyum bi meslegim isim otursun sonra evlilik ve daha sonrada cocuk desen anlarim ama yas 27 olana kadar meslekti okuldu olmayip evlenip birde 3 sene gecip simdide okul okucam demek bencillik bana gore
Esin hemen cocuk diye bunaltmamus tam 3 yil beklemis e yaslarinizda cocuk icin uygun adam tabi uzulur ister madem once okul diyosun bunca yil beklemisin arti evlenincede 3 sene yine beklemissin simdi okul icin cocugu ertelemeyi bencillik olarak gorurdum bende olsam.. biraz empati kur eger illa okuyup meslek is guc bulucam once diyebilirsin ama evlilik 2 kisilik sen tek basina planlar yapip ne zaman istersem o zaman uygularim oda mecbur uyucak dersen sevgi saygi kalmaz
Beddua yok allaha havale var eger haksiz yere atagimi tetikleyen yipratici agir sozler soyluyosan gercekten yasa diyorum kul kinadigini yasamadan olmezmis inanmamak elestirmek hepsi makul ama hakaret ediyosan ve bu beni olumsuz etkikiyor biseylere sebep okuyorsan yasatsin allah gani gani
Merhaba. Ben de derdimi açmak istedim. . Daha önce bi mesleğim olmadığı için bu yaşta bi okula girdim meslek edinmek için. . Yasim 27..
Okulum 2 yıl sürecek. Yani 29 da mezun olucam ama sağlık sektörü olduğu icin is bulma sorunum olmayacak.
Eşim 32 yaşında ve başta annesi tüm ailesi çocuk diye onun beynini yiyor.
3 yıllık evliyiz. Daha önce ben istemedim bikac is basvurum oldu ama simdi de okul çıktı. Okulla bebek mümkün degul imkansız.
Eşimle dün tartisirken bana çocuk olsaydı belki böyle kavgalar etmezdik dedi..
abisi evleneli 2 sene oldu şu an 2. Çocuğu doğdu. . Sürekli eşime cocuk resimleri atıp duruyor. .
Eşim de benim yüzümden mahrum kalıyor bu duygudan. Kimileri De uzun süre çocuk yapmayan insanlar bosaniyor diyor korkuyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?