eşime haksızlık mı ediyorum. .

Ahhh bu beyin tumorune bir inansak biz ...
Ama dersin ki sizi inandirmak zorunda degilim ee haklisin tabi millete yardir ,sana gelince ama benim tumorum var ..
Senin tumorun falan yok
Cok kotu bir kalbin var ...
Konuyla alakali olarak sen once kendi dogurduklarina bak ..
cocuklari icin kamburum diyen biri baskasina cocuk dogur diyemez ..
Dersen boyle alirsin cevabini da O ACIDAN..
Sen git kocana ve cocuklarina hayati zehir et ..
Senim misyonun o ..
Camurlasmak ,mutsuz etmek,Mutsuz olmak..

bu eşinin ve senin ortak kararın olmalı. geri kalan kimseyi dinlemeyin. kimseye akıl dahi danışmayın. çünkü o zaman herkes kendini yorum yapmak zorunda olduğunu sanıyor. siz dışında herkes bir çocuk yorumu yapıyor.

:) direkt allaha birakiyorum hic bisey demicem allah gorsun eger dediklerinde hakliysan beni islah etsin eger haftada minimum 3 gunu acillik olacak kadar hasta degilsem eger surekli atak gecormiyorsam ama altina siginiyorsam hepsi kabulum amaaaaa eger sen gereksiz yipratici yorumlarinla daha da olumsuz etki yapiyorsan onuda allah senden cikarsin buranin bana iyi gelmedigi belli israrla girmem benim hatam o ayri..

Bence uzun süre evli olup çocuğu olmayanlar boşanır diye bir genelleme yapılması yanlış.
Biz 7.5 senelik evliyiz çocuğumuz yok.
Ben hep okuldu bilmem neydi diye erteledim.
27 yaşındayım eşim 33 daha yeni çocuk istemeye başladım.
Ve ben de eşime haksızlık olduğunu düşündüğüm için istemeye başladım.
Bana kalsa erteleyebilirdim, eşlerimizi de düşünmeliyiz bence.

Bu yorumu yaparak sen nasıl bir misyon hedefledin
merak ettim açıkçası.

Bir üyeye bu kadar bilenmek ne kadar doğru.

Evet talihsiz söylemleri olabilir.
Ben de zamanında kendisini çok eleştirdim.

Ama yaptığı yorumlar üzerinden saldırmanı doğru bulmadım.

O zaman hiç bir konu hakkında düşüncesini beyan etmesin.
Buna biz mi karar vericez.

Yaşadığı hayat kendisini ilgilendirir.
Sen böylesin zaten böyle demiştin diye hakaret edemeyiz.

Kendi açtığı bir konu bile değil bu.

Bazen bu forumda ki yaklaşımlara gerçekten inanamıyorum.

Yoooo inan hic bilenmedim 8 yillik uyeligim var burda hic boyle bir sey yasamadim kimler geldi kimler gecti ..
O insanlarin kotu olmasindan beslenen biri hic yanilmadim simdiye kadar ..
Ne zaman biri kotu oldu ona vurmaktan cekinmeyen ..
Ama insan ne ekerse onu bicer ,cevap bulamadigi zaman demogoji yaparak,trajedi yaratarak kacmayi tercih eder Burada herkes onu oyle tanir ..
Her seyi bir sebebi var ..
Gunu geldi boyle bir cevabi haketti ..

Bence de ..
Bende ayni boyle dusunuyorum .
Zararsiz bir tumor demekki haftanin uc gunu acile gonderiyor insani..
Celiskilerin olmasa inanicam olmuyor ama ..
Simdi banlanicam ama belki de sen bir daha buraya gelemeyeceksin ..
Buna deger mi ?
Bence deger KAMBURLARIN ANNESi

Canim hakliysan eger diyorumya ne diye demogoji yapcam surdan tanimadigim bilmedigim birine kendimi kanitlasam ne acindirsam ne eger sen haklisan oke iyiki yazdin soyledin sorun yok ama bilmedigin ve hem hasta olup hem ne yasadigini bilmedigin birini olumsuz etkiliyosan onuda allah bi yerde sana sorsun ben hak ettigimi yasiyorum demekki canimin derdindeyim bakalim sen neler hakediyosun

Oooo beddua
Almam bi dal ..
Canim benim sama soylediklerim yeter ..
Bir daha alintilama ..
Zira kafi ...

Yooo siteye girip girmeyecegimi pasa gonlum bilir iki dengesiz yorum yuzunden niye girmeyeyim ataklarimi tetiklemesin sinirlerim yipranmasin diye girmem girmezsem..

Beddua yok allaha havale var eger haksiz yere atagimi tetikleyen yipratici agir sozler soyluyosan gercekten yasa diyorum kul kinadigini yasamadan olmezmis inanmamak elestirmek hepsi makul ama hakaret ediyosan ve bu beni olumsuz etkikiyor biseylere sebep okuyorsan yasatsin allah gani gani

Konularını biliyorum,

Söylediğin gibi biri olması yine sana ona istediğin gibi saldırma
hakkını vermez.
Burada herkesin onu nasıl tanıdığı hiç önemli değil.

Senin Haklılığını yada haksızlığını tartışmıyorum ben.

Diyorum ki dünyanın en kötü insanı da olsa,
Seni dürtmediği sürece alenen saldırman etik değil.

Başka bir üyenin konusun da oda istediği gibi yazma özgürlüğüne sahip.

Sunu kaciriyorsun
Durttugu icin durtuluyor ..
Yoksa isim olmaz ..

Ben senin yerinde olsam tam 1 sene daha beklerdim.
2 sene okuldan kalir 1 sene daha.
Bide 9 aylik hamile sureci.
Okulun bitmesine 3 ay kala dogum.
Tabi hemen hamile kalicaginda kesin degil.
Ama okulun sonlarina dogurucagin kesin nasip olursada hamile kalirsan.
Benim abimgil 4 sene bekledi.
Cocuk olunca daha az kavga felan, bnce saglikli bisey degil bu.
Kavga edilmiyor olabilir, ama bu sorunlarin cabucak cozuldugu icin( yada sorunlarin ortadan kalktigi icin) kavga olmuyor anlamina gelmiyor.
" aman cocuk uyanir, aman cocuk agliyor" diye kavgaya zamaniniz olmadigindan.

Arajtırma ilk yıllarda korunmayla çocuk sahibi olmayanlar zor hamile kalıyorlar

Sabahta esi cocuk istemedigi icin isyan eden uzulen biri vardi burada. Eşin cocuk istiyor ve sen sirf okul icin isteksizsen okulun engel olmadigi kanaatindeyim yasinda cok kucuk degil baskalarini bosver esinin ve senin ne dusundugun onemli kv gorumce ne demis umursama eger sen hazirsan anne olmaya hic oteleme bunu hem gercekten hamile kalmakta gorundugu kadar kolay degil hemen ilk aydan kalacagininda garantisi yok aylarca ugrasanlar var bende dahil olmak uzere. Bunlarida iyice dusunup kendin icin dogru olana karar vermelisin.

Üsendim bunlari yazmaya. Sağol cnm benim yerime de yazmışsın. Aklın yolu bir.

Sen baskasinin canini acitacak sozler yazinca bundan keyif alinca problem yok ...
Ben sana yazinca Allah bana gani gani versin ..
Sen istedigin gibi bol keseden atinca hasta oluyorsun baskasi sana yazinca Allah onu bildigi gibi yapsin ..
Sen millete hayati zehir edince,kendi cocuklarin hakkinda atip sallayinca maruzatin var ,biz bisey soyleyince haksiz ..
Yok oyle bi dunya ..
Yok oyle cifte standart ..
Sen var san..

Hayır o size ve doğacak çocuğa haksızlık ediyor.Kendi hayalleriniz ve hayatınızda idealleriniz varken neden sırf eşiniz istiyor diye çocuk yapasınız? Belliki hazır değilsiniz..ve bu çocuk için korkunç bir durum..yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…