- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.094
- 798
- Konu Sahibi Buffalosos
Düşünüyorum belki de babasını kaybettiği için bilmediğim bir kızgınlık vardır şimdi topluyorum düşüncelerini misal babası günde 2-3 paket sigara içermiş kalp krizinden vefat etmiş eşim hayatı boyunca sigaranın tadına bile bakmamış nefret eder. Geçenlerde konuşmuştuk babam hiç dikkat etmemiş hayatına hep paket paket sigara içmiş kalbinden olmuş keske biraz sağlığını önemseseydi 2 çocuğunu babasız bıraktı demişti.. sonra bu konuşmanın üstüne küçüklük anılarından da bahsetti 5-6 yaşlarındaymıs vefat ettiğinde.. Babasının tam tersi bir hayat yaşamaya çalışıyor.. belki de kızgındır bu konuyu hiç konuşmadım şimdi düşününce.. bu konuyu hiç açmayayım dimi sizce hiçbir şey olmamış gibi devam edeyim
Bence konuyu acmayin, zaten aciklamasini yapmış. Mesele hediyeyle ilgili degil, guzel bi düşünceyle yaptirmissiniz. Herkes ana babasi dugununde yaninda olsun ister. Dugun günü zaten ebeveyn kaybi yasamis insanlar icin huzunlu oluyor, keske burda olsaydi diyosun. Fotoğrafa baktikca ozlem, kizginlik artik ne hissediyosa onu hatırlamaya devam edecek. Bence fotoğrafı kaldirin, bu konuyuda bidaha konusmayin