Eşime Hiçbir Şekilde Sözümü Dinletemiyorum !!!

bravo..evkadını olunca tamam katılyıorum erkek çalışıyor para getiriryor,kadınd a evişlerine bakıyor..ancak kadın çalışmasa bilre,adamın kirli sepetinin yanına attığı çamaşırları sepete koyma zorunlulıuğu yok..çünkü adam onu zevki içn öyle yapıyor..zor bişey değil sepete atabilmek,üstün zeka veya kabiliyet gerektirmiyor.. sadece şımarıklık bu...

erkeklerimiz mutlu olsun gerisi önemli değil kadın nasıl olsa her şartta her durumda erkelerine hizmet için yaratılmıştır

Don çitile zevkinden mahrum kalıyorsunuz
Kirli çorapları koltuk arkasından bulmaca oynayamıyorsunuz
20 kişi ağırlayıp kendinizi dünyanın 8.harikası sanmıyorsunuz
Ondan sonracıma en afilli yemeklerle kocanızı beklemiyorsunuz
Ous'unuz o yemekleri yedikten sonra bir geğirti duydunuz mu dünyalar sizin olmuyor gibi gibi

ben bır gun ısten yorgun argın geldım ,
allah var onun ısı benımkınden kat ve kat yorucu....
butun evı temızledım bırtek aksam yemagını yedıkden sonra cıkan yemek bulasıgını makınaya atmasını ıstedım...
allah yukarda normal zamanda yardım eden adamın ınadı tuttu,bahanesıde sımdı canım ıstemıyor sabah kalkar atarım dedı...
ben normal kurumus bulasıgı hıc sevmem ama yınede elımı surmedımkı o bulasıga bılıyorum surersem hep aynı bahaneyı kullanacak bana ve oyle surup gıdecek...
sabah kaltık adam yıne oralı degıl bende ınad degılmı sırf o bulasık ıcın kadın cagırdım...
ondan sonra bır daha aynı seyı yapamadı....
ama boyle ınatlasarak da olmuyo ıste,benım halımı gorsun ıcınden gelsın ıstıyorum...
hanı kendı fıkrıymıs gıbı kabullendıreceksın dıyen arkadaslar nasıl olacak o iş öyle ...

Canım benim de bir çözümüm yok ama eşim nişanlıyken ve hatta 1 sene öncesine kadar pamuk gibiydi.
Hele nişanlıyken bir dediğimi 2 etmezdi,Canım ciğer cektiği için Bursa 'dan Edirne'ye gittiğimiz hatırlıyorum
Eğer inatlıklar şimdiden varsa uygun yolla icabına bak derim.
Sonra cözüm inan daha zor oluyor..

bende de var o modelden bir tane.

iş, çocuk , ev derken zaten kaç parçaya bölünüyorum, bir de eşimin çocuklukları.

beni evde en fazla zorlayan iş çamaşır ütülemek. çünkü nerdeyse her gün o ütünün başına varıyorum.

kızımın iç çamaşırlarına kadar ütülerim, o hiç zoruma gitmiyor ama eşimin jilet gibi ütülediğim kıyafetlerine zerre kadar özen göstermemesi beni delirtiyor.

üç beş saat giyilmiş pantolon, güzelce as dolabına değil mi, hayır, çıkardığı gibi ortaya bırakıyor çoğu zaman.

geçenlerde iki tane pantolon almış, oldukça da pahalı markalar.normalde o tarz ürünlerin kuru temizleme yapılması lazım ama ille de yıka diye tutturdu.

ben de yarım saatlık programda yıkadım ama bir türlü ütüleyemiyorum.olmuyor yani bir tuhaf kumaşı, bir yerine basıyorum diğer tarafı kırışıyor.

ziyan olmasın pantolonlar, git de bir ütücüye ver orda ütülesinler dedim.tamam dedi, inanın poşetin içinde 1 ay bekledi o pantolonlar kapıda.

aslında en çok onları giyiyordu, ama sırf ben ütülemedim de eline verdim diye götürüp ütületmedi, en sonunda birlikte çıkarken ben aldım.

kuru temizlemeci de bir güzel fırçaladı oh olsun bu pantolonlar yıkanır mı evde diye.

bizim de çoraplar ordan burdan çıkar.üstünden çıkanları kirliye atmasam hepsini dolabına tıkar, leş gibi kokutur dolabı.çevirip çevirip giyer umrunda olmaz

bu saatten sonra da umudum yok, Allah bana güç kuvvet versin, çamaşır makinesiyle ütü arasında ömrümü tüketip gideceğim bu gidişle

çok iyi....

bence bu saatten sonra yapacak bişey yok koskoca 5 sene geçmiş ve eşiniz halen aynı.. onu oldugu gibi kabul etmelisiniz.. bu değişimi en başında gerçekleştirmeli tavrınızı koymalıydınız. artık ne yapsanız boş. kavgadan gürültüden başka bir işe yaramaz bu şikayetleriniz.

erkeklerimiz mutlu olsun gerisi önemli değil kadın nasıl olsa her şartta her durumda erkelerine hizmet için yaratılmıştır
tabii ki mesela benim oğlum var,ilerde karısı kölesi olsun isterim,her daim donlar bembeyaz çitilenmiş,en ala yemekler yapılmış,gece de mutlu edilsin isterim yaniiiii
ben yapamadım gelinim yapsın bari muhahahha

:13::13: valla o akdar utanç içindeyim ki şu anda..hemen akşam gidip herifime en sevdiği yemekleri yapıcam..gerçi hazırlayıp yememiz satt 9 u bulur ama önemli değil.
hemen çekmecelerinden kirlilerini bulup yıkıcam..makineden memnun değilsem elimde yıkarım..
oğlum da ilgi bekler oyun haline getirip beraber yapalım bari...ama o da erkek hizmet bekler oğlumu da elüstünde tutucm ki ilerde benim gibi bir kadın istesin ..
h.sonu en kalabalık misafirleri çaığrayım,bi h.sonum var ama kocişime ve misafirlere feda olsun..
daha neler yapsam acaba? konu açayım ben de olmazsa,harika öneriler gelir eminim ki..

Aynı ya..
Pantolonunun fermuaru bozulmuş,çok kalın bir kumaş.Terziye versin diye eylül ayında poşete koymuştum.
Sanırım hala arabada duruyor
Siz söyleyince aklıma geldi

Hepsini yaptıktan sonra hafif diz kırıp "başka isteğin var mı hünkarım" diye bir reverans yapmayı da unutma..
Sonra hep senin gibiler kazanıcak ya

Kesinlikle . Ayni evi paylastigimiz zamanlarda az biraz uyariyorum ama pek etkili olmuyo. Her konudada oyle yapma dedigim beynine yap olarak gidiyo sanki. Hatta dahada abartiyo bi esnada ufak bi plan mesela beni birakirsin sonra soyle yapariz felan desem "sen bana emirmi veriyosun .! Birakmiyorum" diye bile inatlasir yani . :))) allah sabir versin hepimize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kocan mac falan izlerken ona palmıye yapraklarıyla serınletıcen...
macdan sonrada o yana bu yana rakkas.....

Hepsini yaptıktan sonra hafif diz kırıp "başka isteğin var mı hünkarım" diye bir reverans yapmayı da unutma..
Sonra hep senin gibiler kazanıcak ya

evet evet ben kazanıcam :124::124:
hele bi yapayım da neler kazandığımı anlatırım size,süpriz olur bana da.çok merak ediyorum..

aklıma bişey geldi de şimdi çok amiyane oalcak demiyim en iyiysi

evet evet ben kazanıcam :124::124:
hele bi yapayım da neler kazandığımı anlatırım size,süpriz olur bana da.çok merak ediyorum..

aklıma bişey geldi de şimdi çok amiyane oalcak demiyim en iyiysi

Benim neler kazanacağın konusunda tahminlerim var ama..
Sanırım buraya yazmak uygun olmaz
İnsanın gözünü kamaştıran bişeyy

32 yasındakı adamın yaptıklarına bak , yazık ...

Aynı ya..
Pantolonunun fermuaru bozulmuş,çok kalın bir kumaş.Terziye versin diye eylül ayında poşete koymuştum.
Sanırım hala arabada duruyor
Siz söyleyince aklıma geldi

ay bu adamların hepsi mi böyle acaba yoksa bizimkilerin modelimi böyle geçen gün gardrobunu topluyordum montunu gördü kışın başında iç astarı yırtılmıştı dikilebilecek bir kumaş değil deri tarzı acayip bişi götür terziye dedim götürmedi yine soruyor onu dikebilir misin diyekaç sefer terziye götür dedim götürmedin bıktım valla dedim zamanım olsa hiç düşünmeyeceğim kendim götürecem ama 6 gün 12 saat çalışıyorum ofisten dışarı çıktığım yok adam bütün gün dışarda bir terziye uğrayamıyorsonra maça gider spor salonunda üstünü değiştirir kirlileri çantasının içine koyar söylemez bana haftalarca o çantanın içinde kalır sonra bana eşofmanlarım nerde diye sorar. nişanlıyken ayakkabımın topuğu kırılmıştı tanıdık ayakkabıcıya götüreceğim dedi götürdü ama ayakkabı bir daha geriye gelmedi ayakkabıcıya birlikte almak için gittik abi geçen gün verdim sana dedi kimbilr nerde unuttu ayakkabılarımı aklıma geldikçe hala yanarım

Q cum kakılmıştır benim adım her yeri siler parlatırım türküsünü de çığırmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…