Eşime Hiçbir Şekilde Sözümü Dinletemiyorum !!!

Öhöm öhöm söz hakkı doğdu
Evet bende yapıyorum da misafir ağırlıyorum diye kendimi dünyanın 8.harikası sanmak hiç aklıma gelmemişti
Hatta ben bi de çalışıyorum ama bunu da birçok insan yapıyo yani ne var ki, hatta üstüne çocuk sahibi olan anneler var aynı şeyleri yapan.
Kibir en kötü şey, kaf dağına çıkan burun birgün fena bi şekilde iner genelde
Allah'a sığınırım kibirden ve kendi kendimi övmekten

Kesinlikle arkadaşım,kibir ve gururdan Allah'a sığınırım..
Her konunun akışını bozan bir fitneci çıkmak zorunda mı?

Kesinlikle arkadaşım,kibir ve gururdan Allah'a sığınırım..
Her konunun akışını bozan bir fitneci çıkmak zorunda mı?

Bu ara moda bu
Kızılacak konu sahibine kızmıyolar, kocası soğuksa aldatma hakkı var diyen bile çıkıyo bunda vicdan aramıyorlar da
Burda çalışan kadın kocasına kirlilerini kirli sepetine at demiş diye vicdansız ilan ediliyo
Ya vicdan derken aynı şeyden bahsetmiyoruz ya da sorun bende

İnsanların evlilik anlayışı koca donu çitilemek olduğu için farklı istek ve beklentiler tuhaf gelebilir
Bir de tuhaflığı hüner gibi boynuna asmaya çalışmıyor mu insan hayret ediyor!

dün ousa yaptığımı duysalar beni en baş vicdansız yaparlar heralde..

butun bu okuduklarım saka herhalde...
ben ev hanımı degılım ama ev hanımı da olsam kendıme bunu yapmam...
ben kocamı sevdıgım için ona guzel sözler soyluyorum guzel yemekler yapıyorum ona bır evlat verdım ...
kendını huzurlu hıssetmesı ıcın bu ve buna benzer seyler yapmam yeterlı...
oldu kırlısını kırlı sepetınin önüne atacak bende bende gıdıp kapagı acıp içine atacam ,
oldu...
benım hürmetin karsılıgında bende hürmet görmek isterım,bana emegıme böylemi hürmet edecek...
yarın onun bu hallerını gorup çocugumda bu sekılde dagınık yasamayı alışkanlık haline getırıse benım halım ne olacak....

İnsanların evlilik anlayışı koca donu çitilemek olduğu için farklı istek ve beklentiler tuhaf gelebilir
Bir de tuhaflığı hüner gibi boynuna asmaya çalışmıyor mu insan hayret ediyor!

ama öyle demeyin,çok elit insanlarla beraber aynı binada yaşıyorlar.muhtemelen çevreleri de böyledir..kocişi ona bu hayatı sunacak o da don çitileceyecek..ama daha öğrenciymiş siz hocasınız anlarsınız o da büyüyünce anlar ama nafile..

7 aylık evliymiş ablası, bırak büyüüüük büyük konuşsun...Bol bol kınasın.
Kınayan kınadığını yaşamadan ölmeyecek..

eski eşim de böyleydi,çoraplarını çıkarırı top yapar kanepe arkasına atardı yapma dedikçe yapardı.makinaya atarken o topları açmak zorunda kalırdım.en sonunda ne mi oldu ben onun çoraplarıyla yakartop oynarken beyfendi beni aldattı
bir arkadaş benim gibiler kazanıyor derken iki kere düşünsün. erkeğin sorumluluk sahibi olması lazım

Evet olurum tabiki de.. Hatta ben nerdeyse her hafta 20 kişilik bir grup evimde agirlayip tek başıma onlara yetiyorum. Çok şükür o yüzden hep benim gibiler kazanıyor. .
Selametle.....

Neler kazandığınızı da anlatır mısınız? Biz de neler kaçırdığımızı öğrenelim...

Son düzenleme:

İnsanın hayattan tek beklentisi kocasının çamaşırlarını yıkamak,sütlaç pişirmek vs olunca aynı dili konuşmamız zor arkadaşım.
Sen bu konuyu deneyimlemişsin.Canlı bir örneksin...
Bir de hala " yapıverin ne olacak " diyor..

işte kadınları erkek egemenliği altına sokan onlara sürekli hizmet etmek zorunda olduğumuz anlayışını dayatmaya çalışan bir yazı hayat müşterek arkadaşım adam dışarda çalışınca kadın evde oturunca kadın adamın kölesi mi oluyor anlamadım ki. ayrıca bunu yazan konu sahibinin çalışmayan bir bayan olduğunu düşünmüyorum.... ben ve benim gibi kadınlar eşimize yardımcı olmak için çalışıyorsak kusura bakmayın erkelerde eşşek gibi ev işlerinde yardımcı olacaklar yok öyle elimizdemi yıkıyoruz çamaşırları bulaşıkları demek o kadar gün çalış eve gel yemek yap ortalığı topla birde adamın arkasını topla.. herşeyi dört dörtlük olmasını isteyen adam karısını çalıştırmayacak....

Neler kazandığınızı da anlatır mısınız? Biz de neler kaçırdığımızı öğrenelim...

bak bu güzel soru işte ben de çok merak ettim neler kaçırdığımızı

evlilik sadece erkeği mutlu etmek için var sanki.herifin yemeği,herifin çamaşırı ütüsü vs...kimse beni don çitilemekten mutlu olduğuna inandıramaz valla kusura bakmayın..kadının mutluluk akzancı nerde peki?nerde evliliğin oratk paylaşımı?

Tavsiyelerini dinlemeye hazırız..
İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun...

Bir de calışmayayım akşama kadar evde oturayım,bu eşimin yaptıklarını meşru mu kılar?
Akşama kadar evde oturan bayanlar eşlerinin kölesi mi?
Kaldı ki akşama kadar evde oturmuyorlar da ev işi çok ağır bir mesai..
Bunu yazan bir de üniversite okuyormuş..
Yarınlarımıza yazık diyorum..

saol ben çözemedim sorunlarımı zamanında ki ne haddime tavsiye verebilmek,evlilik psikoloğu yardımcı olabilir belki.ama erkekler laftan anlamaz bir kulaklarından girip öteki kulaklarından çıkıyor. davranışlarla yaptıklarının yanlış olduğunu hissettirmek lazım

Merhabalar,
Tum forumu okudum . Oncelikle evli degilim ama esinizin inat yapisi suan nisanlimda var. Ve ayni seyleri yasiyoruz. Sizi cok iyi anliyorum inat konusunda. Bende konunuz uzerinden cozum ariyorum . Bazen dusunuyorum beyin baglantilarimi yandi acaba diye ama idare etmekden benimkiler yanicak gibi :) size tavsiyem yok ama cozum bulursaniz bende bilgilenmek isterim :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…