- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
-
bu kadar mı benzerlık olur yaa....
bır an bızı tarıf edıyor herhalde dedım...
bızde 5 yıllık evlıyız,yemınle soyluyorum yapmadımı yapmıyor adam ne yapsamda o alıskanlıgı kazandıramıyorum...
mesala benım esım 5 yıldır dısını fırcaladımı macunun kapagını tekrar takmaz ve kurur...yapma dıyorum yeter dıyorum ama yok anacım ne yapsmada olmuyor...artık bır kac kere gzını acık buldugum traş köpüklerini diş macunlarını çöpe attım ama yok yok bır ıkı kez ders aldı ama sonra yıne eskı...
dolap kapaklarını acık bırakmalar falan...
normal zamada ev işlerine yorgun degılse yardım eder ama bu umursamazlıklarda sınır bozucu...
ama şu denize düşdükten sonra cepleri dolu bır sekilde balik tutmaya gitmesıde bıraz farklı olmus...
benimki onu yapmazdı bak...
uygulayacagın herhangı bır taktık en fazla bır kac kez yola getırır sonrası yıne aynı bence...
yapacak bır sey yok sekerım bu adamlar boyle yanı....
sabır dıcez....[/QUO
Sizin için üzüldüm ama en azından yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti
ayyy daha 7 aylık evliymişsiniz ben de onu görmeden konuştum..neyse o 7 ay ,4-5 yıl olsun da konuşalım isterseniz..
yeni evlisiniz,evin işine ,derslerinize,kocacığııza herbişeye yetişiyorsunuz..bhhaaaaa bir de çok elit insanlarla aynı binada oturuyorsunuz,sanırım siz de onlardan birisiniz:)
hele biraz biraz geçsin de konuşalımne kadra mükemmel olduğunuzu...
ayrıca 20 kişişlik gurup ağırlamayı yapıyosunuz diye madalya mı taktılrar kurdela mı,zira çekirge arkadşımız da yapıyor onu her h.sonu neredeyse
Öhöm öhöm söz hakkı doğdu
Evet bende yapıyorum da misafir ağırlıyorum diye kendimi dünyanın 8.harikası sanmak hiç aklıma gelmemişti
Hatta ben bi de çalışıyorum ama bunu da birçok insan yapıyo yani ne var ki, hatta üstüne çocuk sahibi olan anneler var aynı şeyleri yapan.
Kibir en kötü şey, kaf dağına çıkan burun birgün fena bi şekilde iner genelde
Allah'a sığınırım kibirden ve kendi kendimi övmekten
Kesinlikle arkadaşım,kibir ve gururdan Allah'a sığınırım..
Her konunun akışını bozan bir fitneci çıkmak zorunda mı?
Bu ara moda bu
Kızılacak konu sahibine kızmıyolar, kocası soğuksa aldatma hakkı var diyen bile çıkıyo bunda vicdan aramıyorlar da
Burda çalışan kadın kocasına kirlilerini kirli sepetine at demiş diye vicdansız ilan ediliyo
Ya vicdan derken aynı şeyden bahsetmiyoruz ya da sorun bende
Bu ara moda bu
Kızılacak konu sahibine kızmıyolar, kocası soğuksa aldatma hakkı var diyen bile çıkıyo bunda vicdan aramıyorlar da
Burda çalışan kadın kocasına kirlilerini kirli sepetine at demiş diye vicdansız ilan ediliyo
Ya denize düşmesi şunu bunu bilmem de yok kirli sepetine at. Ya şaka mi bu? Ne olacak atmiyorsa? O sizin hayat arkadaşınız rakibiniz değil ki. Siz ativerin elinize yapısmayacak ya.. benim eşim de kirli sepetine atmaz. Hatta kirli sepetinin nerde olduğunu bile bilmez ki. Bazen evde olmadığımda kirlilerini lavabonun altına atmış buluyorum onu.
Siz kadinsiniz. Eğer calismiyorsaniz da böyle şeyleri dert edip neden kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz ki? Gerek yok.
Bakın kıyafetlerini bile kendisi utuluyormus. Onun ütüledigi kıyafetlerin derdine sırf toplayacaksiniz diye niye dustunuz ki? Adama yazık değil mi? Benim eşim hayatta ev işi ütü falan yapmaz ki zaten adam çalışmaktan vakit mi buluyor. Izin de vermem. Karısı olduğunu bilsin. Iş yerindeyken aklı evde kalmasın. Acaba elbiselerim temiz mi utulu mi diye dusunmesin.
Tamam evlilik paylaşmaktir ama calismaktan canı çıkan adama kalk çamaşırları kirli sepetine at diyecek kadar vicdansiz olmayı gerektirmiyor.
Bazı arkadaşlar da yıkama etme diyor. Ya zaten elinde yıkamiyor. Makina yıkıyor. Ne yani adamcağız kirli kıyafetlerle mi işe gitsin? Burda adamın değil sizin onurunuz zedelenir. Sonra da eşim benden soğudu diyorsunuz. Ya bi temiz kıyafeti ona çok gören, insanların içinde rencide eden kadından niye sogumasin ki? Kirli çamaşırları bile sepete atmaya usenir hale mi gelmisiz hanımlar?
Annelerimiz zamanında ne çamaşır makinası ne bulasik makinası hatta ütü bile yoktu. Ama annem her gün babamı jilet gibi ise gonderirdi. Öyle ozenirdim ki..
Yapmayın Allah aşkına. Adam bekar değil ki camasirinin bulasiginin derdine düşsün. ..
İnsanların evlilik anlayışı koca donu çitilemek olduğu için farklı istek ve beklentiler tuhaf gelebilir
Bir de tuhaflığı hüner gibi boynuna asmaya çalışmıyor mu insan hayret ediyor!
butun bu okuduklarım saka herhalde...
ben ev hanımı degılım ama ev hanımı da olsam kendıme bunu yapmam...
ben kocamı sevdıgım için ona guzel sözler soyluyorum guzel yemekler yapıyorum ona bır evlat verdım ...
kendını huzurlu hıssetmesı ıcın bu ve buna benzer seyler yapmam yeterlı...
oldu kırlısını kırlı sepetınin önüne atacak bende bende gıdıp kapagı acıp içine atacam ,
oldu...
benım hürmetin karsılıgında bende hürmet görmek isterım,bana emegıme böylemi hürmet edecek...
yarın onun bu hallerını gorup çocugumda bu sekılde dagınık yasamayı alışkanlık haline getırıse benım halım ne olacak....
dün ousa yaptığımı duysalar beni en baş vicdansız yaparlar heralde..
Evet olurum tabiki de.. Hatta ben nerdeyse her hafta 20 kişilik bir grup evimde agirlayip tek başıma onlara yetiyorum. Çok şükür o yüzden hep benim gibiler kazanıyor. .
Selametle.....
eski eşim de böyleydi,çoraplarını çıkarırı top yapar kanepe arkasına atardı yapma dedikçe yapardı.makinaya atarken o topları açmak zorunda kalırdım.en sonunda ne mi oldu ben onun çoraplarıyla yakartop oynarken beyfendi beni aldattı
bir arkadaş benim gibiler kazanıyor derken iki kere düşünsün. erkeğin sorumluluk sahibi olması lazım
Ya denize düşmesi şunu bunu bilmem de yok kirli sepetine at. Ya şaka mi bu? Ne olacak atmiyorsa? O sizin hayat arkadaşınız rakibiniz değil ki. Siz ativerin elinize yapısmayacak ya.. benim eşim de kirli sepetine atmaz. Hatta kirli sepetinin nerde olduğunu bile bilmez ki. Bazen evde olmadığımda kirlilerini lavabonun altına atmış buluyorum onu.
Siz kadinsiniz. Eğer calismiyorsaniz da böyle şeyleri dert edip neden kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz ki? Gerek yok.
Bakın kıyafetlerini bile kendisi utuluyormus. Onun ütüledigi kıyafetlerin derdine sırf toplayacaksiniz diye niye dustunuz ki? Adama yazık değil mi? Benim eşim hayatta ev işi ütü falan yapmaz ki zaten adam çalışmaktan vakit mi buluyor. Izin de vermem. Karısı olduğunu bilsin. Iş yerindeyken aklı evde kalmasın. Acaba elbiselerim temiz mi utulu mi diye dusunmesin.
Tamam evlilik paylaşmaktir ama calismaktan canı çıkan adama kalk çamaşırları kirli sepetine at diyecek kadar vicdansiz olmayı gerektirmiyor.
Bazı arkadaşlar da yıkama etme diyor. Ya zaten elinde yıkamiyor. Makina yıkıyor. Ne yani adamcağız kirli kıyafetlerle mi işe gitsin? Burda adamın değil sizin onurunuz zedelenir. Sonra da eşim benden soğudu diyorsunuz. Ya bi temiz kıyafeti ona çok gören, insanların içinde rencide eden kadından niye sogumasin ki? Kirli çamaşırları bile sepete atmaya usenir hale mi gelmisiz hanımlar?
Annelerimiz zamanında ne çamaşır makinası ne bulasik makinası hatta ütü bile yoktu. Ama annem her gün babamı jilet gibi ise gonderirdi. Öyle ozenirdim ki..
Yapmayın Allah aşkına. Adam bekar değil ki camasirinin bulasiginin derdine düşsün. ..
Bu ara moda bu
Neler kazandığınızı da anlatır mısınız? Biz de neler kaçırdığımızı öğrenelim...
eski eşim de böyleydi,çoraplarını çıkarırı top yapar kanepe arkasına atardı yapma dedikçe yapardı.makinaya atarken o topları açmak zorunda kalırdım.en sonunda ne mi oldu ben onun çoraplarıyla yakartop oynarken beyfendi beni aldattı
bir arkadaş benim gibiler kazanıyor derken iki kere düşünsün. erkeğin sorumluluk sahibi olması lazım
işte kadınları erkek egemenliği altına sokan onlara sürekli hizmet etmek zorunda olduğumuz anlayışını dayatmaya çalışan bir yazıhayat müşterek arkadaşım adam dışarda çalışınca kadın evde oturunca kadın adamın kölesi mi oluyor anlamadım ki. ayrıca bunu yazan konu sahibinin çalışmayan bir bayan olduğunu düşünmüyorum.... ben ve benim gibi kadınlar eşimize yardımcı olmak için çalışıyorsak kusura bakmayın erkelerde eşşek gibi ev işlerinde yardımcı olacaklar yok öyle elimizdemi yıkıyoruz çamaşırları bulaşıkları demek o kadar gün çalış eve gel yemek yap ortalığı topla birde adamın arkasını topla.. herşeyi dört dörtlük olmasını isteyen adam karısını çalıştırmayacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?