Eşime Hiçbir Şekilde Sözümü Dinletemiyorum !!!

Bildiğim kadarıyla yok..Yani en azından kimsenin "eşinin ak dediğine sen kara de" dediğini sanmıyorum..

Aynı valla..Bir de sen elleme ben hepsini toplıycam,diyor..
Sonuç:4 gündür salonun ortasında duran sözlükler

Bana göre balık tutarken denize düşmeyi 2 defa başarabilen birine öğretebileceğiniz hiçbir ama hiçbir şey yok.

Bildiğim kadarıyla yok..Yani en azından kimsenin "eşinin ak dediğine sen kara de" dediğini sanmıyorum..

Yok, ben birilerinin eşinizi olumsuz etkilemiş olabileceğini kastetmemiştim.

Demek istediğim şuydu: eğer eşinizin fikirlerine önem verdiği, önerilerini dikkate aldığı, zıtlaşmadığı bir yakını olsaydı, neden o kişiye karşı pozitif davrandığı konusunda gözlem yapabilir, ipuçları yakalayabilirdiniz.

İşte 1 sene öncesine kadar o kişi bendim..
Açıkça söylemek gerekirse tam bir prenses hayatı yaşadım..Zaten şimdi bu olanlara bu yüzden şaşırıyorum..
Bende değişen bir şey yok,sadece sabır ve tahammül katsayım azalmış olabilir ona karşı..
Onun eski halim-selim,laftan anlayan halinden eser yok..

Son bir yıldır mı var bu değişim, daha öncesinde yokmuydu bu tarz huyları, anladığım kadar bariz bir kişilik değişimi varsa bir nöroloğada görünebilirsiniz ani kişilik değişimlerinde Allah korusun beyin tümörü falan olabiliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne desem bilemedim gerçekten. Belki de eşinizi karşınıza alıp açıkca konuşmalısınız- bugüne kadar yapmadıysanız eğer... Ben olsam "Canım, son zamanlarda ben ne desem aksini yapıyormuşsun, benim düşünce ve önerilerime itimat etmiyormuşsun gibi hissediyorum. Oysa ki eskiden şöyle şöyleydi. Ben yanlış anlıyor olabilir miyim? Doğru anlıyorsam, bu konuda bana söylemek istediği bir şeyler var mı? " derdim, sakince, sohbet havasında...

Kolaylıklar dilerim size...

Son düzenleme:
Ben ilginçtir tam olarak anlattığınız yapıda bir erkek ile bir zamanlar birlikte olan bir hanımı tanıyorum.Bu hanım yıllarca uğraştı ama sonları maalesef pek hayırlı olmadı.Siz inşallah onlara benzemezsiniz.
Benim onların ilişkisinde gördüğüm;
Dışarıdan erkek çok normal ve iyi gözüküyor ama kadıncağız ona laf anlatabilmek için helak oluyordu.
Birlikte bir karar alınması gerektiğinde saatlerce konuşurlar ve ortak bir karar alırlar ve adam gider tam tersini yapar.Onca söz boşa gitti.
Kadın birçok yolu denedi.Tatlı,sert fayda etmedi.
Sonra bu hanım boşverdi.Bir süre böyle geçti ama hayatı paylaşanlar insanlar ev arkadaşı gibi olamıyorlar bir yerlerde ortak hareket etmek gerekiyor ama eğer bir taraf kendi kafasının dikine giderse elbet sorun oluyor.
Nihayetinde tartışma olmaması için erkek bu sefer herşeye tamam deyip yine kendi bildiğini yapmaya devam...
Sonrasıda yalan söylemeye başladı ve bunu alışkanlık haline getirdi ve bu da kopuşları oldu.
Bu örneği verme nedenim bazı insanlar yalana meyilli olabiliyor ve siz değişsin diye uğraştıkça onlar değişmek yerine yalan söyleyerek durumu idare edebiliyorlar ve işin içine yalan girmesi durumu daha da zorlaştırıyor.

Şehir değiştirdikten sonramı böyle oldu demiştin. Yoksa ben konularımı karıştırdım.Siz eşinizle bu konuyu konuştuğunuzda ne diyor yani önceden böyle değildin ne oldu diye sorunca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım inan ben de caresizim ve her yolu denedim..
Söz dinlememsi dışında ilişkimizde bir sıkıntı yok,ben ona dinlemiyorsun diye çıkışmazsam kavga gürültü olmuyor.
Ancak bu konuyu açınca bile hemen kapatmak istiyor..Anlayamadım..

Evet canım şehir değiştirdik,bir doğu iline tayin olunduk
Gerçekten çok zor şartlarda yaşıyoruz.
Camdan bakıyorum,göz alabildiğine çöl,tek bir ağaç yok,sular da kesik

Poofff çok dikici okurken sikildim yahuu her erkek boyle. Valla ben söylemek bile beni ve oğlumu seviyor. Bize değer veriyor ve ona güveniyorum yeter mi? Bence mutlu.olmak için yeter. Mutlu olmanin yolunu mutlu ederek bul canim. Erkekler mutluysa mutlu eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçekten traji komik olaylar yaşamışsınız eşinle. Denize düşme olayının ikinci kez olması da iyi olmuş o sana demese de senin haklı olduğun bariz ortada. Erkekler çocuk gibi. Canını sıkma, düzeleceği varsa düzelir. Sen istedğin kadar uğraş, napıyim diye düşün, strateji belirle kendisi istemedikten sonra bir insan asla değişmiyor. Can çıkar huy çıkmaz. Onu değişmeyi kendi kendine istemesi yönünde teşviklendirmeye çalış. Böyle yapsaydın daha iyi olmaz mıydı, bak şimdi huzursuz hissettim, bana mutsuz hissettirdin gibi soru sorabilirsin ve duygularını ön plana çıkarabilirsin...yook olmazdı falan derse onun için şans kalmamış demektir, ama aslında haklısın ya da sen haklıydın gibi konuşmalar yaparsa yani kendine dışardan bakmayı başarabilirse kendi kendine de değişmeliyim diyebilir ve sorun yavaş yavaş düzelebilir. Benim fikrimce :) Allah kolaylık versin..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim arkadaşım..
Destekleriniz benim için inanın çok kıymetli..

Ütü kknjsunj bilemicem bunun zarari sana. Ama hasta olcagi denize dusevegi gbi seylerde icini ferah tut. Senin solemenle anlamicak birak hasta olsun kendi ogrensin. Dussun kendi ogrensin. Bole bole kafasina dank eder ama senin uyarindan sonra olan seylere sinir oluyordur emin ol ve inadina devam eder. Hic uyarma. Kendi ceksin bu yastan sorna degisrieemezsin bicok erkek bole malesef allah yardmcin olsn daha buyk dert vermesn insllah

___dega___

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…