- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi prometheus
-
Aferin delisi geyşaları tebrik etmiyorum.
ay bu adamların hepsi mi böyle acaba yoksa bizimkilerin modelimi böylegeçen gün gardrobunu topluyordum montunu gördü kışın başında iç astarı yırtılmıştı dikilebilecek bir kumaş değil deri tarzı acayip bişi götür terziye dedim götürmedi yine soruyor onu dikebilir misin diye kaç sefer terziye götür dedim götürmedin bıktım valla dedim zamanım olsa hiç düşünmeyeceğim kendim götürecem ama 6 gün 12 saat çalışıyorum ofisten dışarı çıktığım yok adam bütün gün dışarda bir terziye uğrayamıyor sonra maça gider spor salonunda üstünü değiştirir kirlileri çantasının içine koyar söylemez bana haftalarca o çantanın içinde kalır sonra bana eşofmanlarım nerde diye sorar. nişanlıyken ayakkabımın topuğu kırılmıştı tanıdık ayakkabıcıya götüreceğim dedi götürdü ama ayakkabı bir daha geriye gelmedi ayakkabıcıya birlikte almak için gittik abi geçen gün verdim sana dedi kimbilr nerde unuttu ayakkabılarımı aklıma geldikçe hala yanarım
Aferin delisi geyşaları tebrik etmiyorum.
bu arada konuya dönecek olrusak,şimdi dikkat ettim de,konu başlığı bile eşime söz dinletemeiyorum...
tam da vurucu nokta bu...adam söz dinletmeye çalışıtğınız için yapmıyor..çocuk değil ki o söz dinlesin...dediğim gibi kendi fikrinizi söyleyin kararı ona bırakın..işe yarar emin olun..
bende olay tam tersi, ben dağınığım eşim çok derli toplumikemmel hatunlar 10 üzerinden kaç verirler bana bilemiyorum ama ben dünyaya vileda sopasıyla gelmedim, o yüzden evim, yemeğim, ütüm diye kendimi yıpratmıyorum..
konu sahibi arkadaşım, haklısın.. erkeğin dağınıklığı kadının dağınıklığına benzemiyor.. bende olsam bunalırdım.. işin kötüsü düzen sonradan da öğrenilmiyor, 7-8 yaşına kadar anne ne verdiyse o şekilde kalıyorlar.. belki yazmışsınızdır ama kaçırmış olabilirim, k.valideniz düzenli biri mi?
siz görüşme dediniz diye inadından yapar zaten..İlk mesajımda yazdım otur-kalk tarzı bir dinlememe değil bu.Dolaylı olarak beni de etkiliyor.
Psikiyatri hastası bir akrabası var.Çocuk hayata inanılmaz karamsar bakan bir çocuk.
Gecende baktım eşime wats-up'tan mezar taşları,tabut resimleri yollamış..
Eşim o gün çok durgundu mesela..Bu çocuktan olumsuz anlamda etkilendiğini fark ettim.
Arada hatırını sor ama wats-uptan görüşme dedim,inadına görüşüyor ve o günlerde morali çok bozuk oluyor.
Şimdi bunu nasıl kendisi istiyormuş gibi gösterebilirim?
İlk mesajımda yazdım otur-kalk tarzı bir dinlememe değil bu.Dolaylı olarak beni de etkiliyor.
Psikiyatri hastası bir akrabası var.Çocuk hayata inanılmaz karamsar bakan bir çocuk.
Eşim o gün çok durgundu mesela..Bu çocuktan olumsuz anlamda etkilendiğini fark ettim.
Arada hatırını sor ama wats-uptan görüşme dedim,inadına görüşüyor ve o günlerde morali çok bozuk oluyor.
siz görüşme dediniz diye inadından yapar zaten..
şu şekilde: aşkım ben seni mutsuz ve huzursuz görmeye dayanamıyorum,ben de mutsuz oluyorum....ortada ciddi bi sebep yokken neden böyle olalım ki..mesela bugün böyle sıkıntılı olmak yerine ,harika şeyler yapabilrdik..ne bileyeim film izlerdik,bişiler içerdik,sohbet ederdik vss....
o yüzden snei mutsuz eden kişlerden biraz uzaklaşsan mı acaba? ikimizin huzuru için?
İlk mesajımda yazdım otur-kalk tarzı bir dinlememe değil bu.Dolaylı olarak beni de etkiliyor.
Arkadaşım,sizinle inatlaşmak için söylemiyorum.Bunları gerçekten yapmadığımı mı düşünüyorsunuz?
Dinlemiyor..
Sizin söylediğiniz doğala yakın,akla uygun ve olması gereken yol..Ama dinlemiyor..Dinlemiyor ve görüşmeye devam ediyor..
Tartışsak da kavga etsek de iyi de davransam güzellikle de söylesem görüşüyor,vazgeçiremiyorum,
Gerçekten,çok ciddi olarak yardıma ihtiyacımız var :26::26::26::26:
Bu konuda bir onerim var.
Ayni seyi sizde yasayin . Yani birinden isteyin sizede ayni seyleri gondersinler ve sizde moraliniz bozulmus gibi yapin. Bazi davranislarda farkettirmeden ne yapiyorsa sizinde basina gelmis gibi davranin . Belki sizde ise yarayabilir. Bende %50 yariyor buda bisi tabi benim icin en azindan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok,inatlaşma diye düşünmedim hiç:)
o zaman bu durumda siz kendi huzurunuz için görmezlikten ve duymazlıktan geleceksiniz..bırakın aldırış etmeyin,hiçbirşey söylemeyin..yokmuş gibi davranın.bakalım o zaman ne yapacak,sizdeki bu vurdumduymazlık karşısında?
psikiyatrist şöyle demişti ;bu evliliğği yürütmek istiyor musun;evet,eşin değişiyo mu hayır,o zaman kendi mutluluğun için direnmekten ve düzeltmekten vazgeçceksin..
en azindan benim esim gibi hem dagitip hem dagittigini toplamadigimda soylenmiyor
Kayınvalideme objektif bir gözle bakarsak hiç temiz bir hanım değildir..
Zaten benim şikayetim eşimin pisliği değil orta bir yol bulmak istememedeki ısrarı. Söz dinlemiyor olması.
Dün bir ayakkabı aldım,ben siyahı beğendim,eşim dedi ki krem rengi yazın daha rahat giyilir,bence onu al dedi,onu aldım.
Ama eşime ben aynı şeyi söylesem inadına almaz.Böyle bir problem..
en azindan benim esim gibi hem dagitip hem dagittigini toplamadigimda soylenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?