Eşime Hiçbir Şekilde Sözümü Dinletemiyorum !!!

Hahaha benim erkek versiyonum. Gecen yaz pantolon almistim. Hala terziye gitmeyi bekliyor.

bu arada konuya dönecek olrusak,şimdi dikkat ettim de,konu başlığı bile eşime söz dinletemeiyorum...
tam da vurucu nokta bu...adam söz dinletmeye çalışıtğınız için yapmıyor..çocuk değil ki o söz dinlesin...dediğim gibi kendi fikrinizi söyleyin kararı ona bırakın..işe yarar emin olun..

en azindan benim esim gibi hem dagitip hem dagittigini toplamadigimda soylenmiyor

bu arada ben esime fikir verir aciklarim. soyle de yapilabilir vs.
sacmalama der haslar beni kavga ederiz
1-2 hafta en gec.
ben karar verdim soyle yapicam diye aciklar.
(bilin bakalim ne? benim fikrimi kendi karari gibi acikliyor )
beni dinlememis gibi olacak ya nasil andavalca olursa olsun

bende olay tam tersi, ben dağınığım eşim çok derli toplu mikemmel hatunlar 10 üzerinden kaç verirler bana bilemiyorum ama ben dünyaya vileda sopasıyla gelmedim, o yüzden evim, yemeğim, ütüm diye kendimi yıpratmıyorum..

konu sahibi arkadaşım, haklısın.. erkeğin dağınıklığı kadının dağınıklığına benzemiyor.. bende olsam bunalırdım.. işin kötüsü düzen sonradan da öğrenilmiyor, 7-8 yaşına kadar anne ne verdiyse o şekilde kalıyorlar.. belki yazmışsınızdır ama kaçırmış olabilirim, k.valideniz düzenli biri mi?

Konunuza yorum yapıcam da önce şunu söyleyeyim, şu mükemmel ev hanımlarına madalya falan takıyorlar mı, maaş falan bağlıyorlar mı acaba ?
Ben evlendiğim ilk zaman tüm evi bir günde temizliyodum, camlarına kadar siliyordum düşünün. Baktım benim evime gösterdiğim özeni eşim göstermiyor, artık ben de kendimi paralamıyorum. Herkese de tavsiyem sakın paralamasınlar.
Eşim pcde takılır yanına bardak koleksiyonu yapar resmen, limonatası sodası, suyu hepsinin bardaklarını bırakır ortada ama toplamıyorum sonra kalkıp kendisi topluyor.
Mutfak işlerine karışmasını istemem ama en azından sofrayı ona toplatırım.
Ben de evde oturuyorum bütün gün, ben de öğrenci sayılırım sınava hazırlanıyorum ama evin sorumluluğunun tamamen kadına yıkılmasına karşıyım. Çok adaletsiz bişey çünkü.
Hayatta 20 kişiyi ağırlayamam başka işim mi yok yahu

Son düzenleme:

İlk mesajımda yazdım otur-kalk tarzı bir dinlememe değil bu.Dolaylı olarak beni de etkiliyor.
Psikiyatri hastası bir akrabası var.Çocuk hayata inanılmaz karamsar bakan bir çocuk.
Gecende baktım eşime wats-up'tan mezar taşları,tabut resimleri yollamış..
Eşim o gün çok durgundu mesela..Bu çocuktan olumsuz anlamda etkilendiğini fark ettim.
Arada hatırını sor ama wats-uptan görüşme dedim,inadına görüşüyor ve o günlerde morali çok bozuk oluyor.
Şimdi bunu nasıl kendisi istiyormuş gibi gösterebilirim?

Kayınvalideme objektif bir gözle bakarsak hiç temiz bir hanım değildir..
Zaten benim şikayetim eşimin pisliği değil orta bir yol bulmak istememedeki ısrarı. Söz dinlemiyor olması.
Dün bir ayakkabı aldım,ben siyahı beğendim,eşim dedi ki krem rengi yazın daha rahat giyilir,bence onu al dedi,onu aldım.
Ama eşime ben aynı şeyi söylesem inadına almaz.Böyle bir problem..

siz görüşme dediniz diye inadından yapar zaten..
şu şekilde: aşkım ben seni mutsuz ve huzursuz görmeye dayanamıyorum,ben de mutsuz oluyorum....ortada ciddi bi sebep yokken neden böyle olalım ki..mesela bugün böyle sıkıntılı olmak yerine ,harika şeyler yapabilrdik..ne bileyeim film izlerdik,bişiler içerdik,sohbet ederdik vss....
o yüzden snei mutsuz eden kişlerden biraz uzaklaşsan mı acaba? ikimizin huzuru için?

Canım, eşime yıllardır bir arkadaşıyla görüşme demiştim, bi bildiğim var ki dedim, daha yeni çıkardı hayatından. İlla kendileri görcek bişeyleri, erkekler maalesef görüşme demekten anlamıyor, kazığı yeseler bile bazen etki etmiyor.
O ütülediğin pantalonları dağıtıyorsa sen de toplama, çorapları da bıraktığı yerde kalsın, zaten kendisi anlar bi zaman sonra.
Şimdi güveniyor ya, arkasını toplayan birisi var nasıl olsa.

Arkadaşım,sizinle inatlaşmak için söylemiyorum.Bunları gerçekten yapmadığımı mı düşünüyorsunuz?
Dinlemiyor..
Sizin söylediğiniz doğala yakın,akla uygun ve olması gereken yol..Ama dinlemiyor..Dinlemiyor ve görüşmeye devam ediyor..
Tartışsak da kavga etsek de iyi de davransam güzellikle de söylesem görüşüyor,vazgeçiremiyorum,
Gerçekten,çok ciddi olarak yardıma ihtiyacımız var :26::26::26::26:

Bu konuda bir onerim var.
Ayni seyi sizde yasayin . Yani birinden isteyin sizede ayni seyleri gondersinler ve sizde moraliniz bozulmus gibi yapin. Bazi davranislarda farkettirmeden ne yapiyorsa sizinde basina gelmis gibi davranin . Belki sizde ise yarayabilir. Bende %50 yariyor buda bisi tabi benim icin en azindan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok,inatlaşma diye düşünmedim hiç:)
o zaman bu durumda siz kendi huzurunuz için görmezlikten ve duymazlıktan geleceksiniz..bırakın aldırış etmeyin,hiçbirşey söylemeyin..yokmuş gibi davranın.bakalım o zaman ne yapacak,sizdeki bu vurdumduymazlık karşısında?
psikiyatrist şöyle demişti ;bu evliliğği yürütmek istiyor musun;evet,eşin değişiyo mu hayır,o zaman kendi mutluluğun için direnmekten ve düzeltmekten vazgeçceksin..

Bunu bi deneyeyim bak aklıma gelmemişti

Kışın 1 ay konuşmadık,o zaman dedim ki çatlasam da patlasam da konuşmayacağım.
Zaten çok yoğunduk,sabah çıkıp akşam 10 da eve girebiliyorduk,çok zor olmamıştı..
Yine de ilk adımı atmıyor.Ben çabalamazsam çabalamıyor,hiçbir şekilde hizaya sokamıyorum ilişkiyi..
Çok hırslandım şimdi bak yola gelicek bu adamm

en azindan benim esim gibi hem dagitip hem dagittigini toplamadigimda soylenmiyor

Yok yok niye toplamadın,niye yemek yok niye yıkanmamış asla demez.
Aslına bakarsanız gerçekten sorunlu bir adam değildir.Değildi..
Son senede bir şehir değişikliği yaşadı ve başka bir işyerine başladı.
Ne olduysa buradan sonra oldu..
Gerçekten olkum gibi bir adamdı..5 senelik evlilikte hiç kışın cam sildiğimi hatırlamıyorum ya kendi siler ya birine sildirirdi.
Dedim ya bir şikayetim yoktu bu seneye kadar,buarada radikal bir değişim gösterdi.

Çok ilginç gerçekten. Mizacı öyle değil anladığım kadarıyla. Evliliğin ilk yıllarında farklı olduğunu söylemişsiniz. Peki ailesi ya da arkadaş çevresinde fikir ve önerilerini dikkate alıdığı biri var mı eşinizin?

Oo senin işin daha zormuş. Benimkine ortada niye bırakıyorsun yerine kaldırsın ya diyorum eşim de diyor kalsın şimdi sonra kaldırırım ama onun sonrası 2 gün sonra bende durumam tabiki kaldırıyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…