- Konu Sahibi prometheus
-
Ayy o da zormuş canım yaaMerhaba herkese, konunun tamamını okudum sayılır, ilgimi çekti nedense
Çünkü benim sevgilim de tam tersi bir yapıya sahip, malum sevgili olduğumuz için öyle uzun uzadıya aynı evi paylaşamıyoruz, ayda 2-3 kez 5-6 saat ancak..
Sevgilim aşırı titiz-di, tek çocuk ve annesi çalıştığı için de hep düzenli olması öğretilmiş, kıyafet dolabı benimkinden topludur, annesi hem çalışıp hem de her şeyi temiz, ütülü vs. tuttuğu için kıyamaz annesine..
Fakat ben de çok çekiyordum bu durumdan, çay doldururken çaydanlıktan bir damla su damladı diye kıyameti koparıyordu.. Diyelim dışarıdan gelmişim yağmur yağıyor, şemsiyeden su damladı diye sinirleniyordu, bunun gibi ufak tefek bir sürü şey... İlk zamanlar çok alınıyordum, küsüyordum, zaten sınırlı olan zamanımız heba olup gidiyordu.. Ama artık ben de kendi yöntemlerimi kullanıyorum, 5 yıl oldu nerdeyse birlikteyiz bu arada... Umursamıyorum söylediklerini, gittiğimde elimi de bir şeye sürmüyorum, kahvaltıyı da hazırlıyor, çayı da dolduruyor, sonra masayı kaldırıyor ve bulaşıkları makinaya atıyor.. İnsafa gelirsem yapıyorum bişeylerAma o da artık anladı alındığımı, üzüldüğümü suyu damlatsam bile elinde peçeteyle arkamdan siliyor
Sonuç olarak her halükarda çekiyoruz erkeklerdenAma yine de onsuz olmayı düşünemiyorum, sonuçta onu o olduğu için seviyorum, her özelliğiyle...
Ayy o da zormuş canım yaa
Sizin konunuzu takip ettim.Herşeyi yaptığınızı söylediniz ve sonuç alamadığınızı.Sanırım burda size yol gösterecek bir taktik öneren olabilir diye umutlanmıştınız....
Şimdi sizce eşimle vedalaşsam mı yoksa yarın o işe gidince ben de çıkıp gitsem mi?
Kafam durdu düşünemiyorum.
Ayrılık derken siz boşanmaktan mı yoksa kendi başına tatil yapmaktan mı bahsediyorsunuz?Vedalaşmak derken???:44:Bazen diyorum çek git şok olsun..
Bazen de diyorum ki bu kadar çok şey yaşadık insan gibi vedalaş ayrıl..
Bilemedim..
Sizin konunuzu takip ettim.Herşeyi yaptığınızı söylediniz ve sonuç alamadığınızı.Sanırım burda size yol gösterecek bir taktik öneren olabilir diye umutlanmıştınız.
Daha önce size yazdıklarım çokda iç açıcı olmadığı için sanırım bir yorumunuz olmadı elbette yanıt vermek zorunda da değilsiniz.
Yukaradaki sorunuza benim tek yanıtım olabilir.Mutlaka vedalaşın.Evlilik birliği devam ederken ergen tripleri atmak işi anca daha sıkıntıya sokar.Hatalı olan taraf siz olmayın derim.
Ayrılık derken siz boşanmaktan mı yoksa kendi başına tatil yapmaktan mı bahsediyorsunuz?Vedalaşmak derken???:44:
Arkadaşlar merhaba.5 senelik evli,üniversite mezunu,30 yaşında bir bayanım.Eşim de üniversite mezunu ve benden 2 yaş büyük.1 sene öncesine kadar evliliğimde ufak tefek eşimin ailesiyle ilgili problemler dışında bir sorun yaşamadık.Ancak son 1 senedir adeta başka birine dönüştü,hiçbir şekilde sözümü dinletemiyorum.Söz dinlememekten kasıt otur-kalk tarzı bir dinlemeyiş değil.Kendine ve dolayısıyla bana da zarar veren dinlemeyişler.Şöyle anlatayım:
Eşimle tatile gittik.Eşyaları otele bıraktık ve 2 vesaitle şehir merkezine gittik.Hava 7 dereceydi,yağmur yağıyordu.Eşime,üstünü biraz kalın giyin hava çok soğuk dedim.Bana karışma dedi.Bir t-shirt bir yağmurluk giydi ve tabii ki dondu! Soğuğa dayanamadı ve otele dönmek zorunda kaldık.Zaten o sehirde 24 saat ayırabilmiştik ve bütün akşam yaptığı bu saçmalıktan dolayı ziyan oldu.Ben söylemiştim desem car car da bağırır!!
Kendisi balık tutmaya çok meraklı.Gecen yaz balık tutmaya gittiğimizde dikkatsizlği yüzünden denize düştüCebindeki i-phone,arabanın anahtarı,benim telefonum cüzdan paralar..Yarısı kayboldu yarısı kullanılamaz hale geldi..Sahilde yalnızdım deniz de çok dalgalıydı.Kimden yardım isteyeceğimi şaşırdım,eşimi bir an göremedim çıldıracak gibi oldum!!!!Allah'a şükür denizden çıktı ıslak ıslak eve geldik Bu olaydan sonra bir daha balığa gitmesini istemedim.Gecenlerde benden habersiz arkadaşlarıyla tekrar balığa gitmiş ve yine denize düşmüş Yine 2 tane akıllı telefon,araba anahtarı,paralar..Hep zarar gördü.Allahtan canına bişey olmamış zaten çok derin değil yüzme de biliyor ama..Söz dinletemiyorum..
Belki önemsiz ama güzellikle söylüyorum,hayatım kirlilerini kirli sepetinin önüne değil içine at,buradan ben topluyorum be zamanla sabrım azalıyor diyorum.Tamam diyor ama arkadaşlar inanır mısınız 5 senedir 1 kere kirli sepetine atmıyor!!!!Aşkım bir şey ararken ütülediklerimi bozma olur mu diyorum daha sabah gardobun içinde dün ütülediğim 9 tane pantolon paçavra gibi yerlere atılmış artık çıldırdım.Binlerce kez söylüyorum ya binlerrce kez ve güzellikle .... Arkadaşlar laf anlatamıyorum bir kere güzellikle,iki kere tatlılıkla ama artık sabrım taşıyor ağzımı bozuyuorum.Bu defa küsüyoruz kışın 1 ay konuşmadık.Daha buna benzer neler neler aklıma gelen sadece bunlar?Ben ne yapabilirim nasıl laf anlatabilirim.Çok mu şey istiyorum?Bir de kadınlara dırdırcı diyorlar.Neden çünkü 100 kere tekrar etmek zorunda kalıyoruz!!! Lütfen yardım edin..
Canım en güzeli yapmamak inan. Bırak kendi ürtülesin kendi yıkasın camasırını anlasın ne zormuş. Ben eski erkek arkadasımın evine giderdim temizliğe annesine yardım falan ederdim. Yazık kadın da bıkmış pisliğinden. Yapmayacaz dedim. Kendi kirini ütüsünü kendi yapacak. çarsaflarını bile yıkamadık. Sonra bu cok söylenmiş tabi. Ama bakmışki yapan yok. Kendi yıkamış kendi ütülemiş mecbur. Odasını silmiş toplamış. Çarsaflarını yıkamış. Sonra ben eve gittim annesi çok memnun tabi kendi yapıyor diyor artık. İçeriye girerken ayakkabıylşa girilecek yeri bile silmiş basma oraya temiz dedi. Ay bi sevindim. Nereden nereye.
Sonra annesi bir daha tüm işi omuzlamış yine bizimkinde rehavet başlamış. ama annesi dedi ara ara olsa da yapıyor kendi diye.
Anladım:)))Belki benim yaklaşımımı beğenmemişsizinizdir daha fazla yorum yapmasam mı diye konu ettim.Çok mesaj gelince bazen arada kaçabiliyor.Canım inan fark etmedim,özellikle cevap vermemiş değilim..
Vedalaşacak hal bile bırakmadı ama bugün sabah eşyalarımı toplarken ağlamaktan helak oldum,meger giderim demek ne kolaymış..
Gitmek çook zor.
İstemeyerek ve çok severek gidiyorum.Eşimin de beni çok sevdiğini biliyorum.
Keşke biraz daha sağlıklı davranabilseydi..
Vedalaş mı diyorsun yani..:44:
Anladım:)))Belki benim yaklaşımımı beğenmemişsizinizdir daha fazla yorum yapmasam mı diye konu ettim.Çok mesaj gelinec bazen arada kaçabiliyor.
Taraflardan biri sağlıksız davranınca diğeri daha sağlıklı davranmak zorunda eğer bu denge kurulamazsa ilişki çıkmaza giriyor.
Elbette hep anlayışlı olan taraf siz olamazsınız bir insandan bu beklenemez ancak herkesce kabul edilen doğrulara ters düşmeyin derim.
Kadın kocasına haber vermeden evi terketmemeli.
Çünkü zaten aranız gergin bu eşinizde ilk anda şok etkii yaratsa bile sizce kendine getirir mi?Yoksa şoku kısa sürede atlatıp ize daha da öfkelenir mi?
Bence siz onurlu,akıllı,saygılı bir hanım olarak ona sınırını gösterin.
Sınıra geldiniz ve yalnız kalıp düşünmek istiyorsunuz.
Çekip gittiğinizde gündem vay sen nasıl beenden habersiz gidersine dönmesin sonra?
Sizin gündeminiz ilşkiyi nasıl kurtarırız olmalı.
Bir an beni anlatmışlar dedim yani.
Eşimin söz dinlememesine artık alıştım desem de olmuyor her defasında sinirleniyorum.
23847 kez çoraplarını koltuğun altına atma dedim. hala atar
içtiğin şeylerin şişelerini mutfak masasına bırak atarım ben dedim hala koltuk altına atıyor.
Koltuğu kaldırdım attım, başka koltuk buldu.
...
Bıraktım evi kendi toplasın, yıkamadım çamaşırları..
Afedersiniz evi b.k götürdü, mikrop kapacaz...
2 ay eve hiç dokunmadım....
Noldu???
Hadi ben temizliyorum yardım et diyene kadar dokunmadı!!!!
Sadece temizlik değil ki canım bir bayan kadar hassas olmasını tabii ki beklemiyorum ama aynı şeyi binlerce kere niye söylüyorum?
Türkçe konuşmuyor muyum?
Onun dışında daha ciddi problemlerimiz var ve artık ben bu evden gitmek istiyorum
Giderken amacım tabii ki boşanmak değil ama bir süre ayrı kalmaya ihtiyacım var..
Ben evlendiğimizden beri ailemin yanına bile eşim olmadan 1 kere bile gitmedim..
Eşim onu bırakıp gitmeyeceğimi çok iyi biliyor ama ben çok doldum..
Tatil için değil bir ara vermek için.
Aslında böyle durumlarda bir aile büyüğü olacak gelip ikinizede ayar verecek ama acaba böyle sözü dinlenir bir büyüğünüz var mı?Doğru söylüyorsun canım,dedim ya ben mantıklı düşünemiyorum.
Aslında çok haklısın,sessizce çekip gitmek ateşe benzin dökmekten farksız..
Ne kadar akıllı mantıklı da olsam bu üzüntü bitirdi beni.
Sabah aynaya baktım eski halimden eser kalmamış..
Gece çok ağladım,oralı olmadı..
Çok çok kırgnım,gitmekten başka bir çözüm bulamıyorum..
Anlıyorum ben seni, diğer ciddi problemlerinizi bilmiyorum ama söz dinletememe durumunu bizzat yaşıyorum. 5 yaşındaki çocuk gibi. Evdeki kedi daha çok sözümü dinliyor.
Ben beraber yazlığa gitseniz eğlenseniz?
Aslında böyle durumlarda bir aile büyüğü olacak gelip ikinizede ayar verecek ama acaba böyle sözü dinlenir bir büyüğünüz var mı?
Biraz ara verip dinlen canım.
Bu arada erkekler yanlarında ağlayarak helak olan kadına duyarsız kalıyorlarsa bunun iki nedeni olabilir?
Ya kadını hiç umursamıyordur ki bu sizin için geçerli değildir beni seviyor diyorsunuz.
Ya da ne yapacağını bilemiyordur.Çaresiz kaldığı için donuklaşmıştır.Erkekler merak etme canım birlikte çözeriz sözünün rahatlatıcı etkisini bilmiyorlar.Biraz da hak vermek lazım böyle dediğinde tamam canım o zaman çözüm planın ne dense?Tısssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?