Forumdakiler selam olsun arkadaşlar iki cümle de olsa yazarsanız Allah Razı olsun...
Bundan bir sene önce eşimle ilk kez kavga ettik ve bana vurdu fazla uzatmıcam ben onun yanından o an ayrılıp aile dostumun yanına gittim beni doktora götürdü sakinleştirici falan verdiler doktor eşimden dayak yediğimi anlamış ki darp raporu tuttu sonuçlarını bilseydim doktora bile gitmezdim.Darp raporu tutunca polisler geldi ve ifadeni alıcaz dendi karakola götürdüler ve anlatın sadece yazalım dediler ben ne kadar saf olacağım ki eşim sarhoştu beni dövdü şikayetçi değilim ve barışabilirim dedim.Çıktım eve geldim eşimle bir hafta olmadan barıştık.Olaydan sonra bir sene geçti ve biz bir kere bile kavga etmedik bizim için bu kavga olayı bir milad oldu daha da birbirimize bağlandık.Ama ben eşime doktoru karakol olayını anlatmadım daha doğrusu anlatamadım.Eşime şimdi Basit yaralamadan Ceza davası açılmış ve eşimin bundn haberi yok benim var.Ama bana sen bunu niye yaptın niye beni şikayet ettin der diye anlatamıyorum. İşlerin bu noktaya geleceğini bilsem bacaklarımı kırar gene de doktora gitmezdim.
Sizce eşime bu durumu nasıl anlatmalıyım? Bilerek isteyerek yapmadım ama bu eşe nasıl anlatılır ?
e sen bunu niye yaptın beni şikayet ettin derse sende şöyle cevap verirsin....sen bunu nasıl yaptın bana vurdun demekki durduk yerde gitmedim polise dersin...