• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime İtiraf Etmem Lazım Nasıl Yapayım?

Forumdakiler selam olsun arkadaşlar iki cümle de olsa yazarsanız Allah Razı olsun...

Bundan bir sene önce eşimle ilk kez kavga ettik ve bana vurdu fazla uzatmıcam ben onun yanından o an ayrılıp aile dostumun yanına gittim beni doktora götürdü sakinleştirici falan verdiler doktor eşimden dayak yediğimi anlamış ki darp raporu tuttu sonuçlarını bilseydim doktora bile gitmezdim.Darp raporu tutunca polisler geldi ve ifadeni alıcaz dendi karakola götürdüler ve anlatın sadece yazalım dediler ben ne kadar saf olacağım ki eşim sarhoştu beni dövdü şikayetçi değilim ve barışabilirim dedim.Çıktım eve geldim eşimle bir hafta olmadan barıştık.Olaydan sonra bir sene geçti ve biz bir kere bile kavga etmedik bizim için bu kavga olayı bir milad oldu daha da birbirimize bağlandık.Ama ben eşime doktoru karakol olayını anlatmadım daha doğrusu anlatamadım.Eşime şimdi Basit yaralamadan Ceza davası açılmış ve eşimin bundn haberi yok benim var.Ama bana sen bunu niye yaptın niye beni şikayet ettin der diye anlatamıyorum. İşlerin bu noktaya geleceğini bilsem bacaklarımı kırar gene de doktora gitmezdim.

Sizce eşime bu durumu nasıl anlatmalıyım? Bilerek isteyerek yapmadım ama bu eşe nasıl anlatılır ?

e sen bunu niye yaptın beni şikayet ettin derse sende şöyle cevap verirsin....sen bunu nasıl yaptın bana vurdun demekki durduk yerde gitmedim polise dersin...:ssz:

Aleyküm selam..sakın alttan alma bir daha hiçbir şekilde sana el kaldırmamayı öğrenir.iyi olmuş iyi ki darp raporu almışsınız,tek tokadın bile atılamayacağını öğrensinler..raporu yazan doktorun ellerine sağlık,sen içini ferah tut geçmiş gitmiş,unutulmuş..ama eşinize şiddetin kabul edilemeyeceği ara sıra hatırlatılmalı ki bir daha nüksetmesin..

Son düzenleme:
Dayak yiyen bir kadin, esime dava acilmis diye bu kadar ezilip büzülmemeli.
O size vurmus, doktora gitmissiniz gerekli islemler uygulanmis.
Siz degil sebep olan düsünsün.
Sanki olay günü doktora ve polise olayi farkli anlattinizda simdi ondan böyle eziliyor gibisiniz.
Eger olayi oldugu gibi anlattinizsa bunda sizin bir sucunuz yok, böyle böy deyin gerisini o düsünsün.

yediğin dayağın acısı yerine vah benim kocam nolucak şimdi vay başıma gelenler diyorsun ya pessss....:53:bacaklarımı kırsaydı keşke bile diyebiliyorsun.
nasıl birşey bu ya anlamıyorum.gel de feminist olma:47::47:

Bir sene sonra davanın gündeme gelmesine şaşırdım.Hukukçu arkadaşlar yazarsa aydınlanırız.
Siz nasıl eminsiniz sizinle ilgili olduğuna. Davacı olarak sizin isminiz mi var ?
..

Bir açıklama yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi.
Açıklama yapma derdinde olduğunuzu hissederse üzerinize gelir.
Böyle bir davanın tekrar gündeme gelmesiyle kendi eski günleri hatırlayıp utansın.
Siz derdine düşmeyin ne yapacağım diye ? Zaten bu mahçubiyetinizi hissettirirseniz kaybedersiniz.

Kendinizden emin ve kırgın bir şekilde ''o zaman şikayetçi olmuştum bu onun kağıdırır'' deyin.

Olduğu gibi anlatın. Tedirgin olacak bir şey yok. Vurmasaymış, o utansın mahcup olsun

' HERŞEY ZAMANINDA PAYLAŞILMALI ' :40:

Hiçbirşey gizli kalmaz ve ortada saklanacak birşey göremedim ben :44: kendi suçu neticede.. :34:

Forumdakiler selam olsun arkadaşlar iki cümle de olsa yazarsanız Allah Razı olsun...

Bundan bir sene önce eşimle ilk kez kavga ettik ve bana vurdu fazla uzatmıcam ben onun yanından o an ayrılıp aile dostumun yanına gittim beni doktora götürdü sakinleştirici falan verdiler doktor eşimden dayak yediğimi anlamış ki darp raporu tuttu sonuçlarını bilseydim doktora bile gitmezdim.Darp raporu tutunca polisler geldi ve ifadeni alıcaz dendi karakola götürdüler ve anlatın sadece yazalım dediler ben ne kadar saf olacağım ki eşim sarhoştu beni dövdü şikayetçi değilim ve barışabilirim dedim.Çıktım eve geldim eşimle bir hafta olmadan barıştık.Olaydan sonra bir sene geçti ve biz bir kere bile kavga etmedik bizim için bu kavga olayı bir milad oldu daha da birbirimize bağlandık.Ama ben eşime doktoru karakol olayını anlatmadım daha doğrusu anlatamadım.Eşime şimdi Basit yaralamadan Ceza davası açılmış ve eşimin bundn haberi yok benim var.Ama bana sen bunu niye yaptın niye beni şikayet ettin der diye anlatamıyorum. İşlerin bu noktaya geleceğini bilsem bacaklarımı kırar gene de doktora gitmezdim.

Sizce eşime bu durumu nasıl anlatmalıyım? Bilerek isteyerek yapmadım ama bu eşe nasıl anlatılır ?

bence hiç üzülmene bile gerek yok bunu bilmesi daha iyi olcaktır.. sen eşine bence olanları aynı şekilde anlat en azından tekrar yapmayacağının garantisini veremeğimiz için bidaha yapmaya kalkarsa başına geleklerden haberdar olur..

ceza davasını açarlar o sırada polis gelmese bile ifadenizi almasa bile o rapor hastane kayıtlarından yine savcılığa gidecekti ve eşiniz hakkında yine ceza davası açılacaktı. yani sizin ifadenizle ilgili birşey değil bu.

hem siz ben şikayetçiyim deseydiniz bile iyi olmuş o kocanıza. biraz savcılık mahkeme uğraşsın da aklı başına gelsin.

bu arada eşinizi ifadeye falan çağırdılarsa söyleyin eşinize sonra hakkında arama, yakalama kararı falan çıkartmasın savcılık

Ohh çok güzel olmuş,inşallah cezasını da çeker.
Ne kadar ezilip büzülüyorsunuz size bir daha vurmayacağına dair garantiniz mi var ?
Az daha gaza gelseniz özür dileyeceksiniz adamdan size vurduğu için ?
Ben çok sevindim bu sonuca,inşallah neticelenir.
Cezası neyse çeker.

Bence de inşallah cezası neyse çeker, herşey sonuçlandığında ceza almasa bile bu mahkemeler savcılıkla fln uğraşması, o sıkıntı bile ona yeter. ikinci kez vurmamış olması ilk şiddeti mazur göstermez. şiddet göstermiş cezası neyse çekmeli. konu sahibinin de korkudan ödü patlıcak nerdeyse, o size vurduğunda bu kadar sıkıntı çekmemiştir diyen doğru söylemiş. hadi bi şekilde affettiniz o adamı ama şimdiki ezilip büzülmeler bu korku niye? geçiceksiniz kocanızın karşısına sen bana şiddet göstermiştin bu yüzden hakkında dava açıldı diceksiniz. size kızmaya hakkı yok tam tersi olayı hatırlayıp bi kere daha özür dilemeli sizden, asıl utanması gereken o.

darp raporu alacak kadar hırpalamış seni kardeşim sen neden hala eşini düşünüyosun? Çeksin cezasını çatır çatır
sen de anlat kocana, korksun biraz yaptığının yanında kalmayacağını görsün

devletin bunun peşini bırakmamasına çok sevindim valla

Bence de inşallah cezası neyse çeker, herşey sonuçlandığında ceza almasa bile bu mahkemeler savcılıkla fln uğraşması, o sıkıntı bile ona yeter. ikinci kez vurmamış olması ilk şiddeti mazur göstermez. şiddet göstermiş cezası neyse çekmeli. konu sahibinin de korkudan ödü patlıcak nerdeyse, o size vurduğunda bu kadar sıkıntı çekmemiştir diyen doğru söylemiş. hadi bi şekilde affettiniz o adamı ama şimdiki ezilip büzülmeler bu korku niye? geçiceksiniz kocanızın karşısına sen bana şiddet göstermiştin bu yüzden hakkında dava açıldı diceksiniz. size kızmaya hakkı yok tam tersi olayı hatırlayıp bi kere daha özür dilemeli sizden, asıl utanması gereken o.

Aynen öyle

ne yani BİR KERECİK yaptı diye kenara mı atılacak bu AYILIK
ay çok sinirlendim konu sahibinin böyle düşünmesine gerçekten:47:

Bir sene sonra davanın gündeme gelmesine şaşırdım.Hukukçu arkadaşlar yazarsa aydınlanırız.
Siz nasıl eminsiniz sizinle ilgili olduğuna. Davacı olarak sizin isminiz mi var ?
..

sonuçta madur olan taraf şikayetçi olup diretmemiş, olayın üzerinde hiç durulmamış, resmi olarak hiç gündeme gelmemiş
bu sebeple de kendi kendine ancak 1 yılda dava yürümüş olabilir
hukuçu değilim ama ilk okudugumda benim aklıma bu geldi

bacaklarım kırılsaydı da gitmeseydim demişsiniz ya, ona takıldım en çok.

Allah akıl fikir versin.

Kadın deli gibi dayak yer, bağırır çağırır, alt kat komşusu dayanamaz gider kapılarına, adama ne yapıyorsun der, kadın oradan atılır: sana ne canım aile içi mesele, ben halimden memnunum.

siz de aynı bu kadınlar gibi bir tiplemesiniz demek ki.

bacaklarım kırılsaydı da gitmeseydim demişsiniz ya, ona takıldım en çok.

Allah akıl fikir versin.

Kadın deli gibi dayak yer, bağırır çağırır, alt kat komşusu dayanamaz gider kapılarına, adama ne yapıyorsun der, kadın oradan atılır: sana ne canım aile içi mesele, ben halimden memnunum.

siz de aynı bu kadınlar gibi bir tiplemesiniz demek ki.

Kemal Sunal'ın kapıcılar kralı filminde bu anlattığın tarz tipleme vardı.
Sene 1970lerdi, o zamandan bu zamana sadece tarih mi değişti, ya zihniyetler? :19:

Back
X