eşime karşı vicdan azaplarım.


konu sahibesi bu konuyu kocası için açmış olsaydı şimdiye teline casus program yükle diyenlerle dolmuştu ortalık..

konu sahibesi ne yaptınız sarılıp kaybedilen zamana mı ağlaştınız birlikte?
vicdan azabınız eski sevgiliyi sevmenizden kaynaklanıyor farkındamısınız?
unutmuş olsanız 5 sene önce bir hata yaptım der geçerdiniz..
 
askerdeyken 3 ay arayla 2 kere görüştük. dışarda görüştük ikisindede çarşı izniydi yemek yedik oturduk çay içtik sohbet ettik. askerliğinin bitmesine yakın bir zamandı en son görüşmemiz. ve ben çok pişman oldum hattımı değiştirdim. sosyal medya hesaplarımı kapattım. bir daha görüşmedim.
 
Ya olabilir bitmiş gitmiş 11 yıldır eşinlesin ne güzel şu geçmişe takılmaları bir türlü anlamıyacağın çok da güzel giden bir evliliğin varken
 
çok teşekkür ederim
 
dışarda görüştük onunda çarşı izniydi birlikte yemek yedik çay içtik. sonra o kışlasına döndü ben evime
Sahiden durup dururken aradi siz de bir arama ile gittiniz mi ? Yoksa konusmalarinizin iceriginde soyleee unutamadim boylee unutamadim gecti mi ? Yuklenmeyin diyorlarda evliyken daha once sarilip koklastiginiz bir adamla ne konustunuz? Eski Hislerinizin uyanmadigini soyleyebilir misiniz? Ben asla bir anlik hata olarak gormuyorum yaptiginizi.esinizi sevseniz boylesine aci cekmezmezsiniz.bir digeri muhtemelen bosansaniz gorustugunuz adamin umrunda olmayacaksiniz.o da adam olsa evli barkli biriyle gorusmeyi kabul etmezdi.
 
Eşine anlat demiş bazıları. Nasıl anlatılır ki, bilmiyorum bence çok saçma anlatmak.
Sizi boşanmaya iten gerçek sebep te şu anda eşinizi sevmiyor oluşunuz. Sevmekten kastım "aşk". Bir de eşiniz çok üzerinize düşüyor, çok melankolik. İlişkide siz erkek rolünü üstlenmişsiniz, o ise kadın. Bu yüzden heyecan duymamanız normal. Melankolik erkekler beni bayıyor, sanırım sizi de baymış.
 
Ya olabilir bitmiş gitmiş 11 yıldır eşinlesin ne güzel şu geçmişe takılmaları bir türlü anlamıyacağın çok da güzel giden bir evliliğin varken
Yaşayamadığı içinde kalmış. İnsan en çok yapmadıklarından pişman olurmuş. Keşke eşinin 11 yılına yazık etmeseydi.
 
Cevabi da burada.sosyal medyalarinizi kapatmanizdan hattinizi degistirmenizden de belli ki baya baya konusmussunuz.yani şıp diye bir mesaj degil konu..midem bulaniyor bakireyim diye adamlara rol ceken tiplerden.insanin ruhuna zeval gelmesin.
 
Aynısını bir erkek yapsa burada en ağır sıfatlarla bahsedilirdi,o yüzden hiç nazik olmayacağım.
Hak etmiyorsunuz eşinizi.Vicdan azabı çekiyorum demek de yeterli değil.Gidin gerçekleri söyleyin bu kadar rahatsızsanız,üzülürse üzülür evet ama en azından dürüst olun.
 
11 yıl insan birini nasıl unutmaz diyeyim: hayatında kimse yoktur, evlilik yoktur, sevdikleri de tek tek yuva kurmuştur bu yüzden unutmaz.
Kalkıp da 11 yıllık evli iki çocuğu olan koca kadın 11 yıl önceki ilişkimi unutamıyorum demesin bana çünkü kocasından önce evlatlarının yüzüne bakamaz. Haya eder.
 

Bence saçma değil.Bu kadar vicdan azabı çekiyorsa eşine karşı en mantıklı çözüm onun ağzından dinlemek bunun affı olup olmayacağını.Bu normal ilişkilerimizde de böyle.Canını sıkan,birine karşı yanlış yaptığınız bir şey varsa kendinizi yiyip bitireceğinize,yanlışınızı söyler ondan cevap beklersiniz.Zaten konu sahibi eşini ''insan'' olarak seviyor,aşk falan yok belli ki.Adama üzüldüm ben.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…