- 3 Nisan 2014
- 36.205
- 147.694
- 798
- Konu Sahibi willedwoman
-
Konuyu agzim acik izliyorum.anlatmaya calistigim buydu benimde.evliligin 5 yili zaten cop o halde.yoksa vicdan yapmasina da gerek kalmazdi.sevmeedigi birinden insan neden cocuk dunyaya getirir? Kocasindan gizli eski sevgilisi ile nasil konusabilir...gorusebilir ve bu bazi hemcinslerimizce nasil normal karsilaniyor.ayni seyi kocalari yapmis olsa normal deyip gececekler miydi ?
Kimse bu kadarcık görüşme ile vicdan azabı çekmez. Tepki alacağınızı biliyorsunuz anlatmak zorunda değilsiniz konuyu kapattırabilirsiniz.dışarda görüştük onunda çarşı izniydi birlikte yemek yedik çay içtik. sonra o kışlasına döndü ben evime
askerdeyken 3 ay arayla 2 kere görüştük. dışarda görüştük ikisindede çarşı izniydi yemek yedik oturduk çay içtik sohbet ettik. askerliğinin bitmesine yakın bir zamandı en son görüşmemiz. ve ben çok pişman oldum hattımı değiştirdim. sosyal medya hesaplarımı kapattım. bir daha görüşmedim.Ağzından cımbızla laf alıyoruz ama detaylı anlatsana .
Evliyken görüşmüşsün evet 1 keremi görüştün devamı geldi mi görüşmenin detayı neydi hala telefonla vs konuşuyor musunuz bi atlatsan adam akıllıda yorum yapabilsek .
Kimse bu kadarcık görüşme ile vicdan azabı çekmez. Tepki alacağınızı biliyorsunuz anlatmak zorunda değilsiniz konuyu kapattırabilirsiniz.
Ya olabilir bitmiş gitmiş 11 yıldır eşinlesin ne güzel şu geçmişe takılmaları bir türlü anlamıyacağın çok da güzel giden bir evliliğin varkenevlilik öncesine dayanan vicdan azaplarım var. eşim benden önce kimseyle görüşmemiş sevgilisi olmamış üniverste hayatında bile hiç kız arkadaş edinmemiş. hep eşim aşkım olsun demiş. ve tanıştığımızda bana ilk söylediği benimle ciddi bir ilişki düşünüyorsan başlayalım olmuştu. güven verdi bana ve biz 2 ay içerisinde evlendik.
çok teşekkür ederimAma yani bu konudaki yorumlar da cok sınırları aşiyor. Yok kac kere gorustun, sadece gorusmeyle mi kaldi bla bla bla. Size ne ya. Ayıp. Dedikoducu teyzeler gibisiniz. Kadini sikistirip durmayin. Siz de burda elalemin agzina laf vermeyin. Ne yasadiysaniz yasadiniz oldu bitti. Yapilan hatalari dillendirmek, hele de bunu surekli yapmak cok yanlis birsey. Birak sadece senle yaradan arasinda kalsin. Anlatma kimseye. Vicdan azabi cekiyorsan da otur ibadet et. Allah ferahlik verir kalbine. Uzulme.
Bir de benimkiniBu adami klonlamak lazim. Bizden sonraki nesillerin yuzu gulsun en azindan
Sahiden durup dururken aradi siz de bir arama ile gittiniz mi ? Yoksa konusmalarinizin iceriginde soyleee unutamadim boylee unutamadim gecti mi ? Yuklenmeyin diyorlarda evliyken daha once sarilip koklastiginiz bir adamla ne konustunuz? Eski Hislerinizin uyanmadigini soyleyebilir misiniz? Ben asla bir anlik hata olarak gormuyorum yaptiginizi.esinizi sevseniz boylesine aci cekmezmezsiniz.bir digeri muhtemelen bosansaniz gorustugunuz adamin umrunda olmayacaksiniz.o da adam olsa evli barkli biriyle gorusmeyi kabul etmezdi.dışarda görüştük onunda çarşı izniydi birlikte yemek yedik çay içtik. sonra o kışlasına döndü ben evime
Seni. Tebrik ediyorumYa hehe.. Sizin gibi seviyesiz biri yüzünden engellenmek istemem.
Yaşayamadığı içinde kalmış. İnsan en çok yapmadıklarından pişman olurmuş. Keşke eşinin 11 yılına yazık etmeseydi.Ya olabilir bitmiş gitmiş 11 yıldır eşinlesin ne güzel şu geçmişe takılmaları bir türlü anlamıyacağın çok da güzel giden bir evliliğin varken
Seni. Tebrik ediyorum
Çok seviyelisiniz
Mükemmel bir yazı diliniz var
Cevabi da burada.sosyal medyalarinizi kapatmanizdan hattinizi degistirmenizden de belli ki baya baya konusmussunuz.yani şıp diye bir mesaj degil konu..midem bulaniyor bakireyim diye adamlara rol ceken tiplerden.insanin ruhuna zeval gelmesin.askerdeyken 3 ay arayla 2 kere görüştük. dışarda görüştük ikisindede çarşı izniydi yemek yedik oturduk çay içtik sohbet ettik. askerliğinin bitmesine yakın bir zamandı en son görüşmemiz. ve ben çok pişman oldum hattımı değiştirdim. sosyal medya hesaplarımı kapattım. bir daha görüşmedim.
Şimdi okuya okuya geliyorumYaşayamadığı içinde kalmış. İnsan en çok yapmadıklarından pişman olurmuş. Keşke eşinin 11 yılına yazık etmeseydi.
Sorularınıza, yazı dilinizle en büyük performans sizdenBiraz daha çaba gösterin lütfen. Çok az kaldı..
Eşine anlat demiş bazıları. Nasıl anlatılır ki, bilmiyorum bence çok saçma anlatmak.
Sizi boşanmaya iten gerçek sebep te şu anda eşinizi sevmiyor oluşunuz. Sevmekten kastım "aşk". Bir de eşiniz çok üzerinize düşüyor, çok melankolik. İlişkide siz erkek rolünü üstlenmişsiniz, o ise kadın. Bu yüzden heyecan duymamanız normal. Melankolik erkekler beni bayıyor, sanırım sizi de baymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?