- Konu Sahibi willedwoman
-
ben anlatmadım anladınız. ben yazamadım ama siz hissettiniz
Bibicim seni de klonlamak lazim ama. O libidodan hepimize birazcik lazim.Bir de benimkinibak gene bugünde kocamı övecek konu buldum şükür
Benim böyle kocam olacak,vicdan azabı neymis,bulmuşum böyle kocayı vicdani mı dinlerim sustururum,haddini bil sus öteye git kocamı opecem derim,derim ama işte öyle bir kocam yok vicdanında zaten rahat keyfi yerinde yaşayıp gidiyoz biz.
Benim böyle kocam olacak,vicdan azabı neymis,bulmuşum böyle kocayı vicdani mı dinlerim sustururum,haddini bil sus öteye git kocamı opecem derim,derim ama işte öyle bir kocam yok vicdanında zaten rahat keyfi yerinde yaşayıp gidiyoz biz.
Ya sorma 11 yıl bir insan nasıl unutulmaz ben de hiç anlamıyorum hiç bana göre şeyler değil sanırım bu kadar melankoli dram11 yıl insan birini nasıl unutmaz diyeyim: hayatında kimse yoktur, evlilik yoktur, sevdikleri de tek tek yuva kurmuştur bu yüzden unutmaz.
Kalkıp da 11 yıllık evli iki çocuğu olan koca kadın 11 yıl önceki ilişkimi unutamıyorum demesin bana çünkü kocasından önce evlatlarının yüzüne bakamaz. Haya eder.
Sen istedinde yaşamam mı dedim gülüm,hepimiz çok yaşayalım inşallah. Sana gülen sarı kafalardan attım say,canımsın.Bibicim seni de klonlamak lazim ama. O libidodan hepimize birazcik lazim.
Cok yaşa sen
Vermem kimseye libidomuBibicim seni de klonlamak lazim ama. O libidodan hepimize birazcik lazim.
Cok yaşa sen
Ya sorma 11 yıl bir insan nasıl unutulmaz ben de hiç anlamıyorum hiç bana göre şeyler değil sanırım bu kadar melankoli dram
bende öyle düşünüyorum..Konu açmak için kendi kendine uydurulan vicdan azapları :)
Soranlara söyle madem neymiş vicdan azabın. İlk konunda istekli değilmişsin herhalde onun azabı var :)
Konu sahibininin yeni actigi bir konu ise 10 yil onceki sevgilisinin yogun bakimda oldugi ve gidip gitmeyecegi ? Bosanmak icin neyi bekliyorsunuz.suan daha cok midem bulandi.nasil bakiyorsunuz cocuklariniza icinizde her gun esinize degilde bir baska adama duygunuz varken ? Belli ki siz bu adami surekli takiptesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?