Eşime kırgınım 😔

Pollyana3333

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2019
15
7
6
32
İyi akşamlar kızlar,

Bu benim ikinci konum ilk açmış olduğum konuyu çözdük psikolojik bir durumdu ve o sorunu aştık artık o konuda mutluyum . Eşime bugün çok kırıldım ve üzüldüm eşim bana doğum günümde altın zarif bir bileklik almıştı bugün işe gittim iş çıkışı avm yi dolaştım eve geldim bilekliğin olmadığını farkettim ve nerde düşürdüğümü hatırlamıyorum iş yerinde düşse bir Umut bulunabilir ama dışardaysa gitti artık eşime bu durumu anlattım ve çok fevri bir tepki verdi sahip çıkamıyorsan altın takmayacaksın dedi hoyrat kullanıyorsun o yüzden düştü dedi 1 ayda onun için çalışırız artık dedi ben buna çok incindim maddi değerinden çok manevi değeri vardı eşimin hediyesiydi sonuçta bu konuda çok üstüme geldi ve bundan sonra hediyeni falan istemiyorum dedim çok sinirli konuşmuyoruz şu an kaybetmek benide üzdü ama olana çare yok eşimin tepkisi sizcede fazla değil mi ?

İyi akşamlar kızlar,

Bu benim ikinci konum ilk açmış olduğum konuyu çözdük psikolojik bir durumdu ve o sorunu aştık artık o konuda mutluyum . Eşime bugün çok kırıldım ve üzüldüm eşim bana doğum günümde altın zarif bir bileklik almıştı bugün işe gittim iş çıkışı avm yi dolaştım eve geldim bilekliğin olmadığını farkettim ve nerde düşürdüğümü hatırlamıyorum iş yerinde düşse bir Umut bulunabilir ama dışardaysa gitti artık eşime bu durumu anlattım ve çok fevri bir tepki verdi sahip çıkamıyorsan altın takmayacaksın dedi hoyrat kullanıyorsun o yüzden düştü dedi 1 ayda onun için çalışırız artık dedi ben buna çok incindim maddi değerinden çok manevi değeri vardı eşimin hediyesiydi sonuçta bu konuda çok üstüme geldi ve bundan sonra hediyeni falan istemiyorum dedim çok sinirli konuşmuyoruz şu an kaybetmek benide üzdü ama olana çare yok eşimin tepkisi sizcede fazla değil mi ?
İyiki hediye alıyorlar. Nasıl da kıymetli oluyor onlar için. Benim aldığım bir Altın kolyenın kelepçesi aynı gün bozuldu. Gittik yaptırdık.sizin suçunuz yok ki. Üzülmeyin.

Birden öyle tepki vermesi nomrl ya ..çok az erkek vardır ilk o an sakin karşılayabilen nadirdir yani bence fazla büyütmeyin.. altın yani sonçta değersiz bişey de değil..

Evet altın değerli birşey parada kolay kazanılmıyor ama olmuşla ölmüşe çare yok 1 gün sonra konuşmaya çalıştığında uzun bir süre konuşmak istemiyorum

İyi akşamlar kızlar,

Tabikide fazla. Bende kelepçeli kaybettim esim sana bisey olmasın bosver diyip bidaha konusunu açıp buldunmu diye bile sormadı valla nebilim akli kalacaksa aldıklarında hic almadm daha iyi

Polyanna'nın da derdi oluyorsa vay bizim halimize.
Altın fiyatları çıkınca bu kadar sonuçta malum krizdeyizde ...
Ya bunlar insanlık hali olabilecek şeyler başınıza kaza bela gelmemiş biraz fazla büyütmüş,ölümlü dünya o altın kimseye kalmayacak ne de başka bişey ama işte insanların aklına hiç ölüm gelmediğinden bu kadar maddiyata takıntılılar.

Haklısın kırılmakta. Maddi yönüne bu kadar takılacaktı madem almasaydı daha iyiydi bence. Sonuçta hediye mutlu etmek için alınır. Sen zaten üzülmüşsün üstüne böyle laflar duyunca o hediyenin ne anlamı kalır ki?

Back
X