• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime kötü davranıyorm

zynpkvsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
194
0
46
Diğer
kızlar ben 4 yıllk evliym ve 5 aylık bi kızım var . Eşimi cook seviyorm ama son zamanlarda daha dogrusu dogmdan sonra ona cok kötü davranıyorm ne yapsa sinirleniyorm ne dese tersliyorm . Aslında sadece ona karsı degl etrafımdaki erkese sinirli davranmaya basladm yanımda kızımdan baskası olsn istemiyorm kimseye tahammül edemiyorm ama böyle olmak istemiyorm bide beni öptügünde yada dokunduguunda acayip sinirleniyorm

Son düzenleme:
kızlar ben 4 yıllk evliym ve 5 aylık bi kızım var . Eşimi cook seviyorm ama son zamanlarda daha dogrusu dogmdan sonra ona cok kötü davranıyorm ne yapsa sinirleniyorm ne dese tersliyorm . Aslında sadece ona karsı degl etrafımdaki erkese sinirli davranmaya basladm yanımda kızımdan baskası olsn istemiyorm kimseye tahammül edemiyorm ama böyle olmak istemiyorm

Neden ki?
Ortada hiç bişey yokken sinirli olduysanız mutlaka psikoloğa gidin..
Geçmişin acıları ve sıkıntıları çıkıyordur ortaya..

canım lohusalık döneminde banada biraz öyle olmuştu ama eşimin bana ve kızıma karşı sıcak ve şefkatli davranışlarıyla bu durumu atlattık sizde sabırlı olun zamanla aşılabilen bir durum bence eşinizle onuda kırmadan konuşun eminim o ve etrafınızdakiler sizi anlar...

Neden ki?
Ortada hiç bişey yokken sinirli olduysanız mutlaka psikoloğa gidin..
Geçmişin acıları ve sıkıntıları çıkıyordur ortaya..
evet hic bisey yokken sinirleniyorm normal sohpet ederken birden sinirleniyorm mesela ama aslında beni sinirlendirecek bisey yapmıyo

canım lohusalık döneminde banada biraz öyle olmuştu ama eşimin bana ve kızıma karşı sıcak ve şefkatli davranışlarıyla bu durumu atlattık sizde sabırlı olun zamanla aşılabilen bir durum bence eşinizle onuda kırmadan konuşun eminim o ve etrafınızdakiler sizi anlar...
gecmez de hep böyle devam edersa diye korkuyorm

Farklı dertlerden bahsetmediğinize göre, altında yatan önemli nedenler yok.
Doğum sonrası sıkıntılar olabilir.
Sizin sıkıntınızı ancak uzman biri çözebilir.
Daha da ilerlemeden ve huzurunuzu bozmadan bir doktorlar grüşün inş.
Geçmiş olsun.

bence eşinizi daha fazla üzmeden piskoloğa gidin hemde acilen
sizden soğumasına izin vermeyin farkında olmadan yapıyorsunuz evet ama nefrete dönüşebilir eşiniz tarafından

bazen mutsuz yorgun uykusuz olduğunuz zamanlarda boşluğa düşüp bunalım geçirileniliyor.
acaba lohusa depresyonu denilen şeyden mi geçiriyorsunuz.
doğumdan beri demişsiniz.
bebeğe planlayarak isteyerek sahip olmadınız mı?
bebekten sonra eşinizin ve çevrenizin ilgisi sevgisi değişti mi?
hamilelikte üzücü birşey yaşadınız mı?
bebeğiniz sağlıklı mı?

kabullenemediğiniz yada üzüldüğünüz sıkıldığınız birşeyler var mı?

bunlar üzerinde yoğunlaşın gerçek sorunu bulun ve psikoloğa gidip yardım alın.

aslında şuan herşeyin en keyifli zamanları. çok geçmiş olsun.

bunu çok kişiden duydum lohusalıktan sonra neden böyle oluyor bayanlar acaba bebek stresi heralde

ya canım bu annelikle alakalı bi olay, yani bebeğin çok küçük olduğundan sadece ona kanalize olmuşsun ve ona zarar gelmesin, ona vereceğim vakti başkası çalmasın gibi bir psikoloji, hormonların yarattığı dürtüler, gayet doğal
tabii, buna uykusuzluk, bebeğin bakımıda eklenince, gelen giden normalden fazla olduysa,
sen bebeğine bakmak isterken bide bunlarla uğraşıyorsan normalden gergin olman gayet doğal
eğer günlük hayatını yaşayamaz hale geldiysen bi doktora gitmelisin ama iş o boyutta değilse kendi kendini kontrol ederek bunu aşabilirsin bence
bi süre misafir kabul etmeyip yanlız kal, eşine sinirlendiğini fark ettiğinde kontrollü ol
eşin istediği zaman değilde, sen bebeğinin uzun uyku süresinde eşine yaklaş, böylece, beraber olurken çocuk uyanırmı kaygısı yaşamazsın
böyle konular konuşularak aşılır canım, bence eşine gergin olduğunu bazen onu kırdığını ama isteyerek yapmadığını söyleyip gönlünü alabilir, bu konuda bana destek ol diyebilirsin
cinsellik saatleride malesef bebek olunca bi kaç yıl, spontane değil planlı gitmek zorunda bununda farkında olup konuşarak halledebilirsiniz

Son düzenleme:
kızlar bu arkadaşın kayınvalidesi sorunluydu arkadaşın ikinci evliliği hep bunu başına kakıyordu kayınvalidesi
sinirleri yıprandı iyice sanırım

arkadaşım eşin seni seviyor onu kendinden uzaklaştırma sıkntısı olan herkez psikiyatriste gidiyor söyle eşine bir psikiyatristin özeline götürsün seni güzel bir ilaç verir rahatlarsın hem eşin askerede gidecek ogidince daha yalnız hissedeceksin sen hemen git doktora çok faydasını göreceksin

arkadaşım eşin seni seviyor onu kendinden uzaklaştırma sıkntısı olan herkez psikiyatriste gidiyor söyle eşine bir psikiyatristin özeline götürsün seni güzel bir ilaç verir rahatlarsın hem eşin askerede gidecek ogidince daha yalnız hissedeceksin sen hemen git doktora çok faydasını göreceksin

sonuna kadar katılıyorum söylediklerinize...

arkadaşım yaşadıkların kolay şeyler değil ki bir çok insanın isyan bayrağını çekeceği olayları atlatmaya çalışıyorsunuz, birde üstüne yeni doğum yapmanın verdiği psikolojik buhran var...

en kısa zamanda profosyonel bir destek almanız hem sizin hem bebeğinizin hemde evliliğiniz için en güzeli olacaktır, umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz ve sizden sonraki lohusalık sorunları yaşayacaklara burdan fikirlerinizi sunarsınız a.s.

kızlar ben 4 yıllk evliym ve 5 aylık bi kızım var . Eşimi cook seviyorm ama son zamanlarda daha dogrusu dogmdan sonra ona cok kötü davranıyorm ne yapsa sinirleniyorm ne dese tersliyorm . Aslında sadece ona karsı degl etrafımdaki erkese sinirli davranmaya basladm yanımda kızımdan baskası olsn istemiyorm kimseye tahammül edemiyorm ama böyle olmak istemiyorm bide beni öptügünde yada dokunduguunda acayip sinirleniyorm

belki bebegin yuzunden streslisindir hani aglamasi falan gecr yaa

canım bunlar hep yeni doğum yaptığın için bende öyleydim tatlım insanın sinirleri bozuluyo sürekli uykusuzluk falan ama şimdi çok iiyim sakinim mutluyum oglum 10 aylık oldu artık çok bi problemim yok sende düzelirsin inş

hepinze tesekkr ederm yorumlarınız için dünden beri bu konuda iyice düsündm gecmişte yasadıklarm geldi aklıma aslında o kadar cok sey yasadm ki biyerde patlak verdi cok yanlız kaldım cok üzdü etrafımdakiker cok degistim öfke doldu icim kimseye ses cıkaramadım cok ezdirdim kendimi şimdiyse hic bi sucu olmayan esimi üzüyorm o haketmiyo bunu ben kötü biri oldum galiba

bencede eskiden yaşadığın şeylere dolmuşsun ve şimdi patlamışsın.Bu dönemde özellikle seni sinirlendiren insanlardan uzak dur.Mutlu olduğun aktiviteleri yap,bol bol eşin sen ve bebeğiniz yürüyüşlere çıkın,Ne bileyeim eskiden eşine hissettiğin şeyleri daha çok düşün,bebek uyuyunca bereber zaman geçirin.Ama olmuyosa bi doktora görün bence canım,bu dönemi ne kadar çabuk atlatırsan senin için o kadar iyi olur

içini boşalt burada tüm seni sıkan şeyleri yaz bizde seni anlamaya çalışalım canım:1hug:

okadar cok sey varki yasadıgım son zamanlarda düsünüyorm hep bitti artk diyorm ama aslında yasadıklarımı atlatamamısm:a015: ve suan ortaya cıkıyor bunlar

Son düzenleme:
Back
X