Eşime sinir oldum yardım edin

Eniste nasil pis agizli biriyse zavalli esiniz savunmaya gecmis.bence kizmayin cahil bir insan yuzundende kavga etmeyin

Yarın esinle git arabayi üstüne al sonrada
Onlarla aynı ortama girince döndür dolastir lafı vur "eşim dediki biz bir aileyiz ha senin üstüne ha benim "kahkahayi patlat

Yada esinle güzelce konuş ama bir şey degisecegini sanmıyorum

Evet en çok bana soracaksınız!
Saksı değilim ben!

Bu arada merak ettim de bu mesajı eliniz belinizde mi yazdınız?
Allah aşkına işine bak kardeşim yaww ben kimseye sormam ne hissedersem odur benim fikrim böyle hoşuna gitmiyorsa görmezden gel gitsin bitsin

Ya su da var. Enistenin uzerine alinir da eniste arabanin uzerine konar sattirmazsa. Ben giderdim notere. Ne farkederki evlilik birlikteligi boyunca edinilen mallar ortaktir kimin uzetine oldugu onemli degil. Gurur yapmayin. Enisteye guveniyormusunuz peki? Zaten o araba satilacak. Ha senin ha esinin uzerine ne fark eder? Bence gidin.

aşırı arada kaldım.uyku tutmuyor...
Allah aşkına insanların ne dertleri var ya uyku tutmaması için gerçekten dünyanın en kedersiz insanı falan olmanız gerekiyor gerçekten...

Bence asrın en lüzumsuz tribi filan olabilir açık ara. Fikir sorduğunuz için söylüyorum kendiniz bilirsiniz de ben eşiniz yerinde olsam böyle bir tepki verilse bana notere son dakika gitmemek şeklinde, valla bir daha o insana ne güvenirim ne bir şey paylaşırım. Gitmeyecekseniz de söyleyin adamın işine mani olmayın son dakikada. Adam para getirmek için ek iş yapıyor, neymiş eniştesi sorunca sizi küçük düşürmüş. Küçük düşürdüğü bir şey yok adam durumu söylemiş siz küçük düşmeye bahane aramışsınız bence. Bu kadar nazlı olabiliyorsanız böyle bir konuda hiç tereddüt etmeden, gelecek paraya da çok ihtiyaç duyduğunuzu açıkçası düşünmedim naçizane.

Yok yaa inan öyle olsa senden saklamaZdım.sonucta eşim burdaki mesajları görmüyor burda bizbizeyiz onlara gittiğimde muhabbet cok sarmıyor öyle kös kös oturuyoruz.kalkalım demek istemiştim yarın işimiz var erkenden kalkcaz diyerektenn

Abarttıgını düsündüm cok normal bir acıklama yapıp olanı söylemis esin.
Hic istemiyordum onun üstüne yapmayı ama mecburiyetten yapıyorum demis olsaydı neyse

Gittim kızlar notere hiç birşey söylemeden.burada sizin sayenizde biraz daha içim rahatladı.evet kimine göre ufak birşey ama kimileride buna alınırdım diyor.İnsanız hepimiz garklı düşünüyoruz ama öfke kontrolü cok önemli o sebepten yazdım.eger buraya yazmasam ohooo.coktan patlamıştık birbirimize.benim aslında tek yapmam gereken o an enişteye aynen benim üzerime olacak o ben be farkederki diye sormam gerekti.su saçma sapan birşeyle karşılaştıgımda onun ailesi tarafından donuo kalıyorum ne diyecegimi bilemiyorum.Nefret ettim bu huyumdan.Neyse sayenizde kendimi durdurdum bir şekilde.herkese teşekkür ederim

Buluttan nem kapmak

zaten sizin olmayacak biseymis.gereksiz yere alinganlik yapmissnz bence.Ben olsam hic umursamazdim.Hatta amaan beni su islerine hic bulastirma ugrasamam deyip kendimi agirdan satardim

Y Yani bundan mahcup olup açıklama getirmesine bozulurdum belki o anki duruma bağlı bilemiyorum. Ama son dakika eşimi de yüzüstü bırakmaz tepkimi farklı bir şekilde gösterirdim. Hataya hatayla karşılık verip huzurunuzu bozmayın.

Söylemiş zaten kendi üzerine alma hakkı dolmuş. Ben olsam alınır mıydım, alınmazdım muhtemelen ama insan alınabilir de. Siz bilirsiniz, anladığım kadarıyla sizin zaten bu işten bir kazancınız da olmayacak, karınız da olmayacak. Demek ki eniştesinden daha çok size güveniyor ki sizin üzerinize almaya karar vermiş; enişte alınsın üzerine.

Erkek beyni ile kadın beyni cok farklı çalışıyor. Aslınsa olanı söylemiş, gerçekten kendine alma hakkı kalmadıgı icin sizin üzerinize alacakmıs. Erkekler, kadınlar kadar hassas değiller malesef, düzler dümdüzler. Takılmayın bence, kendinizi huzursuz etmetin boşuna. Sonucta alınan araba tekrar satılmak üzerine alınıyor, size ait bir mal değil. Kendinize ait bir mal edinirken, eşinizin sizin üzerinize hic birşey yapmak istememesi gibi bir hal tavır görürseniz o zaman rahatsızlıgınızı dile getirirsiniz ama artık bunun bile bir önemi yok. Ha sizin üzerinize ha eşinizin, ailesiniz onun malı sizin, sizin malınız onundur. He bunu gelecek kaygısı ile istiyorsanız eğer, evlendiktem sonra edinilen mallar da Allah korusun bosanma halinde her iki tarafta eşit hak sahibi oluyor.
Bozmayın huzurunuzu, art niyetle söylenmiş gibi gelmedi bana.

ben olsam inadına aldırırım sonra da görümceme eniştesine hava atarım.Aldır arabayı üstüne aptallık yapma gurur yapılacak nokta değil.

Aynen bu yoruma katılıyorum.Aslinda eşini bu işlere karıştırdığı için mahçup.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…