- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Eniste nasil pis agizli biriyse zavalli esiniz savunmaya gecmis.bence kizmayin cahil bir insan yuzundende kavga etmeyinAma yinede rencide edici değilmi.hemen ablasının eşine açıklama yapması falan..yani ben orda vasıfsız sıfatsız biriyim.benim üzerime araba alınabilmesi ters bir durum.yani belkşde satılmayacak kullanılacak.sonucta enişte hemen satacagımızı ya da kullanacagımızı bilmiyor
Yarın esinle git arabayi üstüne al sonradaİnan kendime hakim olmak için yazdım buraya.cnkü sanki bir dış ses var sürekli kötüye sürüklüyor.kötü kötü konuşuyor gibi.yaptıgı işe beni ortak etmesi evet önemli bişey.bu yöndende düşünerek kendimi rahatlatabilirim..
Allah aşkına işine bak kardeşim yaww ben kimseye sormam ne hissedersem odur benim fikrim böyle hoşuna gitmiyorsa görmezden gel gitsin bitsinEvet en çok bana soracaksınız!
Saksı değilim ben!
Bu arada merak ettim de bu mesajı eliniz belinizde mi yazdınız?
Eyvallah reis.Allah aşkına işine bak kardeşim yaww ben kimseye sormam ne hissedersem odur benim fikrim böyle hoşuna gitmiyorsa görmezden gel gitsin bitsin
Allah aşkına insanların ne dertleri var ya uyku tutmaması için gerçekten dünyanın en kedersiz insanı falan olmanız gerekiyor gerçekten...aşırı arada kaldım.uyku tutmuyor...
Bunu demediğime aşırı pişmanım aşırııııhazırcevap olabilmek lazım. eşiniz bişey diyene kadar siz de enişte ne farkeder, ha ben ha o diyebilirdiniz.
Başımıza ne geliyorsa bu atarlardan gelmiyor mu zatenAtara atar gidere gider şeklimiz yeter tadında bi cevap vercem illa diyorsunuz yani
Yok yaa inan öyle olsa senden saklamaZdım.sonucta eşim burdaki mesajları görmüyor burda bizbizeyizYarın kaçta gideceğiz cumlesi, yarın notere kaçta gideceğiz cümlesinden daha kısa. Yani uzatmış olmazsınız.
Neden buraya takıldım değil mi? Çünkü sorun yaratmak istiyorsunuz. Çünkü ortamda sorulacagini bildiğiniz icin arabanın üstünüze yapilacagini duyurmak istediniz.
Bakin kaçan sizin huzurunuz oldu.
Abarttıgını düsündüm cok normal bir acıklama yapıp olanı söylemis esin.Kızlar eşim ek iş olarak araba alıp satma işi yapıyor.ve bu sebepten herkesim yılda en fazla üç kere kendi üzerine araba alma hakkı var.suan bir araba buldu ve benim üzerime yapacaktı.(satılacak bir araba tekrardan bu) bugün görümcemlere gittik.kc görmcem ve enişte oturuyorduk.araba konusu açıldı sonra bende yarın kaçta gidicez notere dedm.enişte oo senin üzerine mi olacak dedi.eşimde hemen mahcup bir şekilde benim üzerime alma hakkım doldu dedi.bu benim çok zoruma gitti.ben mi abartıyorum? Yoksa haklı mıyım? Haklıysam eger yarın notere gitmeyip enişteni götür demek istiyorum.kesinlikle benim üzerime birşey almadını istemiyorum.aşırı zoruma gitti abartıyosam lütfen söyleyin.Çok mu zordu orda ailesinin içinde ben o ne farkeder demesi ???
Buluttan nem kapmakKızlar eşim ek iş olarak araba alıp satma işi yapıyor.ve bu sebepten herkesim yılda en fazla üç kere kendi üzerine araba alma hakkı var.suan bir araba buldu ve benim üzerime yapacaktı.(satılacak bir araba tekrardan bu) bugün görümcemlere gittik.kc görmcem ve enişte oturuyorduk.araba konusu açıldı sonra bende yarın kaçta gidicez notere dedm.enişte oo senin üzerine mi olacak dedi.eşimde hemen mahcup bir şekilde benim üzerime alma hakkım doldu dedi.bu benim çok zoruma gitti.ben mi abartıyorum? Yoksa haklı mıyım? Haklıysam eger yarın notere gitmeyip enişteni götür demek istiyorum.kesinlikle benim üzerime birşey almadını istemiyorum.aşırı zoruma gitti abartıyosam lütfen söyleyin.Çok mu zordu orda ailesinin içinde ben o ne farkeder demesi ???
Yani bundan mahcup olup açıklama getirmesine bozulurdum belki o anki duruma bağlı bilemiyorum. Ama son dakika eşimi de yüzüstü bırakmaz tepkimi farklı bir şekilde gösterirdim. Hataya hatayla karşılık verip huzurunuzu bozmayın.Kızlar eşim ek iş olarak araba alıp satma işi yapıyor.ve bu sebepten herkesim yılda en fazla üç kere kendi üzerine araba alma hakkı var.suan bir araba buldu ve benim üzerime yapacaktı.(satılacak bir araba tekrardan bu) bugün görümcemlere gittik.kc görmcem ve enişte oturuyorduk.araba konusu açıldı sonra bende yarın kaçta gidicez notere dedm.enişte oo senin üzerine mi olacak dedi.eşimde hemen mahcup bir şekilde benim üzerime alma hakkım doldu dedi.bu benim çok zoruma gitti.ben mi abartıyorum? Yoksa haklı mıyım? Haklıysam eger yarın notere gitmeyip enişteni götür demek istiyorum.kesinlikle benim üzerime birşey almadını istemiyorum.aşırı zoruma gitti abartıyosam lütfen söyleyin.Çok mu zordu orda ailesinin içinde ben o ne farkeder demesi ???
daha 6 aylık evliymişsiniz, eşinizin ailesi bundan dolayı şaşırmış olabilir.Bunu demediğime aşırı pişmanım aşırıııı
Kızlar eşim ek iş olarak araba alıp satma işi yapıyor.ve bu sebepten herkesim yılda en fazla üç kere kendi üzerine araba alma hakkı var.suan bir araba buldu ve benim üzerime yapacaktı.(satılacak bir araba tekrardan bu) bugün görümcemlere gittik.kc görmcem ve enişte oturuyorduk.araba konusu açıldı sonra bende yarın kaçta gidicez notere dedm.enişte oo senin üzerine mi olacak dedi.eşimde hemen mahcup bir şekilde benim üzerime alma hakkım doldu dedi.bu benim çok zoruma gitti.ben mi abartıyorum? Yoksa haklı mıyım? Haklıysam eger yarın notere gitmeyip enişteni götür demek istiyorum.kesinlikle benim üzerime birşey almadını istemiyorum.aşırı zoruma gitti abartıyosam lütfen söyleyin.Çok mu zordu orda ailesinin içinde ben o ne farkeder demesi ???
ben olsam inadına aldırırım sonra da görümceme eniştesine hava atarım.Aldır arabayı üstüne aptallık yapma gurur yapılacak nokta değil.Kızlar eşim ek iş olarak araba alıp satma işi yapıyor.ve bu sebepten herkesim yılda en fazla üç kere kendi üzerine araba alma hakkı var.suan bir araba buldu ve benim üzerime yapacaktı.(satılacak bir araba tekrardan bu) bugün görümcemlere gittik.kc görmcem ve enişte oturuyorduk.araba konusu açıldı sonra bende yarın kaçta gidicez notere dedm.enişte oo senin üzerine mi olacak dedi.eşimde hemen mahcup bir şekilde benim üzerime alma hakkım doldu dedi.bu benim çok zoruma gitti.ben mi abartıyorum? Yoksa haklı mıyım? Haklıysam eger yarın notere gitmeyip enişteni götür demek istiyorum.kesinlikle benim üzerime birşey almadını istemiyorum.aşırı zoruma gitti abartıyosam lütfen söyleyin.Çok mu zordu orda ailesinin içinde ben o ne farkeder demesi ???
Aynen bu yoruma katılıyorum.Aslinda eşini bu işlere karıştırdığı için mahçup.Ya kocan mahçup olmuş. Sanki eşini de işlerine bulastirmis, tek başına yapamıyor gibi hissetmiş. Lütfen abartmayın o kadar da. Eşine de söyle - canım mahçup olmana gerek yok, ben sana yardım ederim, iş arkadaşı da olduk bak ne güzel - falan diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?