• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime söylediğim söz !

Nasıl bir yorum yapacağımı bilemedim.
Başıma geldiğini düşündüm, olmadı.
Empati yaptım kendimi eşinizin yerine koyarak, olmadı.
O söz mü bana daha ağır gelirdi yoksa tokat mı?
Ne yaparsam yapayım ne o tokatı atabilen olurdum ne de atıldıktan sonra affedebilen.

Bazı şeyler vardır evlilikte.
Bir yerde yazmaz ama kuralıdır, herkesçe bilinir.
İkiniz de bu kuralları yıkmış olmanıza karşın, tokatın telafisi yok...
Çünkü insan kızgınlıkla birçok şey söyleyebilir, bir şekilde telafi eder.
İzi kalsa bile unutturur.
Ama hiçkimse minnacık bile uygulanan fiziksel şiddetin telafisini edemez, ruhunuzda açılan o derin yarayı toparlayamaz.
Eşinizle bir dahaki tartışmanızda elini hareket ettirdiğinde içinizde olacak korkuyu dindiremez.

Size bol bol akıl, sabır ve vicdan diliyorum bu depremi en hasarsız şekilde atlatabilmeniz için.
Ben de çıkamadım işin içinden...

Ben en yakın arkadaşımın senelerce çocuğu olmadığı için yaşadıklarına şahit oldum.ve hepsi gözümün önüne geldi.kendimi tutamadım ağladım.

Ee simdi barissaniz bile Eşinizin çocuk için tedavi olacağını dusunuyormusunuz peki?bilinçaltına öyle bir yerlestirdiniz ki o lafı toparlanmasi uzun sürecektir ne yazık ki

Çok çok ayıp etmişsiniz.ben olsam sizi asla affetmezdim.tokat atmaz ama bir daha yüzünüzd bakmazdım.eşimle birbirimizi çok uzın zamandır tanırız.evlenmeden önce de tedavi ile bile çocuğumun olmayabileceğini bile bile evlendi.evin tek oğlu, ailesi çocuk çocuk diye direttiğinde bile bende sorun olduğunu söylemedi.üstelik çocuklara bayılan biridir.tedavide sorunlar çıktıkça ben ona boşanalım dedim bir an elimi bırakmadı.beni bıraksın diye o dönem uzak ve soğuk davrandım tek kelime etmedi.üzerime titredi.başka birinden çocuğum olsa ne olur sen olmadıktan sonra dedi.
Bence siz eşinizi yeterince sevmemişsiniz.
Babasına gönderdiği parayı bile söyleyebilme güvenini vermemişsiniz.
Dip not: eşinizin canının yanması ile bile olsa size şiddet uygulamasının da savunulur yanı yok.
Sevmeyi de tartışmayı da bilmiyorsanız evlilik yürümez.

söylediğiniz söz çok ağır olmuş ya. inanın kendime söylenmiş gibi gözlerim doldu buz kestim.tokat da ağır bir tepki ama böyle ağır bir söz karşısında da insan nasıl bir tepki verebilir bilmiyorum allah da bildirmesin. bence boşanmayacak ama size ders vermeye çalıştığını düşünüyorum. bir şekilde kendinizi affettirin. ama tokadı da konuşmanız lazım yoksa yine böyle bir tartışmada nasılsa sesi çıköıyor deyip tekrarlayabilir

adamin yuzune vurmussun hassasiyetini; bi kusurmuş gibi.. nasil guvensin bu adam bidaha? borc olayini da bu tavrindan oturu gizledi belki de.. halen de, para olayina kizgin bence, diyosun.. pes.. yaptigin tahribati anla once..

adam o tokadi iyi ki atmis, boylelikle hakliyken haksiz duruma dusmus, bosanmak istemedigine gore buradan yuruyebilirsin.
madem sinir aninda diline sahip olamiyorsun susmayi dene.

Bence daha fazla ustune gitme adamin, senin soyledigin soz de duygusal siddet ne farki var, hic alakasi yokken adamin erkekligine getirmissin lafi, biraz zaman ver durulsun sular, ailene kimseye bisey soyleme, isler hepten kontrolden cikar, bence de gidicek olsa giderdi, goz korkutuyo, zaman herseyin ilaci umarim yoluna girer tekrar iliskiniz.

Daha 2 yıllık evlisiniz ve o senin ne yapacağını bilememiş ki sana söylemek istememiş bu para işini. Oda insan oda hata yapabilir. Eşine tatlıca bundan sonra sana da söylemesini isteseydin bu kadar büyüyeceğini zannetmiyorum. Paraya taktı lafıma takmadı diyorsun. Sen böyle abartmasaydın o para konusuna bile takmazdı. Kavgayı boşvere büyütüp işi arap saçına çevirmişsin. Hele o son söylediğin laf kavgada bile denilmeyecek dereceden. O sana senin çocuğun olmuyor deseydi nasıl hissedersin?

daha once affettiginiz seyler el kaldirma yada maddiyatla mi ilgili? ayrica babasina yolladigi paradan size neden bahsetmek zorunda? surekli sizden para tirtiklayan bir ailesi varsa evini zor durumda birakiyorsa onlara para vericem diye 100 de 100 haklisiniz. ama oyle bir durum yoksa babasi gercekten geri vericek onurda biriyse baba ogul baba kardes baba arkadas alir da verir de. sizin paraniz deil kendi kazandigi para. ben esime bunu sorsam sana ne der ki zaten ben hic bilmem onun kazancini. bana da dusmez hic sormadim hic konu gecmedi . asagi yukari biliyorum tabi ama net olarak kime ne verir ne alir bilmem bilmek de istemem zaten bence bana da dusmez kazanan o evine bakan o beni zor durumda birakip ailesine arkadaslarina verse tabiki bana ne demem ama ben ona guvenirim ozetle. o kime ne verecegini bilir. vermesi gerekiyorsa arabasini da verir. neden mi ? cunku zamanin da o da ona vermistir. mesela yani ornek veriyorum. ozetle bana da o sorsa asiri agrima gider. bana verdigi para benimdir. gidip barda yicek kumar oynayacak degilim.ozetle eslerin hele ki kadinlarin neden eslerinin gelirlerini kurusu kurusuna bilmek istediklerini ve ogretmen gibi yada veli gibi hesap sordugunu anlayamiyorum. bak yalan soyleyip bildigini yine yapar yapicak insan.
cocuk konusunda da cok ama cok ama cok ama cok ayip etmissiniz. sirtindan vurmussunuz. eksigini koz olarak kullanmissiniz. hala parayi ogrendigime takildi bence diyorsunuz. bunun yaninda para mi onemli olan? ki siz ev hanimisiniz sizin kazancini babasina borc vermemis? ben esime bunun hesabini soramam iste

Söylediğin söz tahrik etmek ama bu tokadı haklı kılmaz . Her sinirlendiğimizde tokat atalım o zaman birbirimize , bence biraz dur da o da senden özür dilesin şiddet için .

Adamın da aklı hala parayı gönderdiğini nasıl öğrendiğinizde. Pes doğrusu , çok enteresans bir çift .

Yaptiginiz bir yanlis bu zamana kadar ki butun dogrularinizi goturmus malesef. Simdi emin olun esiniz bir kosede ettiginiz lafi beyninin icinde tekrar tekrar sardiriyordur.

Adamin hircinlasmasinin nedeni gizlice maillerini kurcalamaniz olabilir mi acaba??? Ettiginiz lafla esinizin dusuncelerini hakli cikarmissiniz.

Su anda tek kurtarir yaniniz esinizin size tokat atmis olmasi. Tokat agir ama ben eger iki secenegim olsa bu lafi duymaktansa tokat yemeyi tercih ederim. Kesinlikle ozur dileyin ve gonlunu almaya calisin. Umarim duzelirsiniz. Ilk anda evi terketmemesi size deger verdigindendir bence.

Adamı ezmişsiniz hemde bel altı haksızsiniz sonuna kadar hatta nerdrysr size vurması mevzu bilr degil ...borç verme konularina girmiyorum bile hani demissiniz ya sanki verme dicektim falan...ögrenmissiniz ve konu nerelere gelmiş büyük katkinizla...adam söylememekte haklimiymis evet...lütfen yaptiginizin cok ama cok yanlis oldugunu ona ikna edin özüt dileyin vs esinizi nasil ikna edersiniz siz daha iyi bilitsiniz..ama onu eksik g9rdugunuz gercegini unutmayacak bunuda bilin...

ay çok üzüldüm eşinize:KK43:(
yazık yahu denecek söz mü o..

ve ayrıca şunu da söylemek isterim bazı doktorlar özellikle sorun erkekte gösterirler ki
kadını boşayayım demesinler !
belki sizde sorun ha?

o nasil laf oyle ya.. :KK12:
adamin elinde mi sanki degerinin dusuk olmasi..
para isine gelince,demek ki tepkilerinizle korkutuyorsunuz adami ki adam sizden birine borc verdigini dahi sakliyor.
bence hatanin buyuk cogunlugu sizde.
ne yapin edin gonlunu alin

O para borç değil de karşılıksız verildiyse ondan söylememiş olabilir. Ama senin söylediğin de olmamış tabi sinirle insan karşıdakinin canını yakacak şeyi söyleyebiliyor böyle.

Bir de o sözü söyleyebildiysen galiba kafanın içinde bir kere de olsa eşini bundan dolayı suçlamışsın, onun yüzünden olmuyor demişsin gibi geldi. Benim canımı çok yakacak bir lafı eşimden duydum, o ana kadar o durumu sorun etmediğini düşünüyordum ama anladım ki sadece beni sevdiği için kabullenmiş.. Bu benim gözümde eşimin değerini düşürdü eskisi gibi inanmıyorum verdiği sözlere

Zaten ben bu lafı nasıl dedim inanamıyorum. Bi anda nası gaflete düştüm.para falan umrumda değil aslında.ben maaş kartımı bile elime almadım hiç.tazminat aldım direk eşime verdim
Eşiniz ortak bir parayı gizlice vererek hata etmiş,önceden bununla ilgili yaşanmıslıklarınız varsa bilemem bu şartlarda gizlememesi gerek ama,
Sizinde sinirle ettiğiniz laf ağır olmuş kusura bakmayın. Her ne olursa olsun,karşınızdaki kim olursa olsun zaafına yönelik birşey söylemek çok ayıp ve çok incitici. Sinirliyken iki düşünüp bir söylemek lazım.
Tokat konusundada her ne olursa olsun,bir insana vurulmaması gerektiğini düşünüyorum.
Siz tokadı,eşinizde ettiğiniz lafı nasıl sindirir bilemedim.

Çok çok kötü bi laf demişsiniz kusura bakmayın ama bence de haketmissiniz bi an once gönlünü almaya bakın nası olcaksa. Hakliyken haksız duruma dusmussunuz

Back
X