• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime söylediğim söz !

gerçekten kavgada bile söylenmez denilen sözler vardır ya siz onlardan birini söylemişsiniz :/ bende arkadaslara katılıyorum sonuna kadar hatalısınız ne yapın edin kendinizi affettirmeye calısın ..

Para olayını büyüttüğümü düşünmeyin lütfen.söylediğim gibi ben güzellikle sordum.keşke bana söyleseydin gizli yapmasaydın dedim.çünkü ne zaman şüphelenip bişeyleri karıştırsam altında gizli yapılmış bişeyler buldum.cevabı ise şunu dersin bunu dersin diye söylemedim oldu fakat ilk evlendiğimizde eşim bana benden bişey gizleme bana söyle yeter dedi.bende öyle yaptım.
Ama dün sorduğumda hırçınlaşan kavgayı çıkaran gitmek istediğimde ise gideceksen git diyen oydu.ama bunlar benim söylediğim sözü haklı çıkarmıyor biliyorum.
Dün akşam annem bi yere çaağırdı gitmek istemedim ısrar etti.eşim evde kaldı ben gittim.geldiğimde evde yoktu.aradım gelmiycem dedi.beni yalnız bırakma evde gitme vs dedim gelmiycem dedi kapattı fakat biraz sonra geldi.onu gerçekten ne kadar sevdiğimi daha iyi anladım.
Tokat mevzusu ise asla şiddet meyilli değildir.fakat çok canını yaktım.ben olsam belki daha fazlasını yapardım.ama keşke bunların hiçbiri yaşanmasaydı..

nolursa olsun ağır laf etmişssiniz üstelik siz onu denediğinizde onun anlayışlı tavrına rağmen,
bi süre kendine kalsın daha sonra üstüne gitmeden konuşmayı deneyin ,söylemek istediğinizin o olmadığını çok üzgün olduğunuzu anlatın,ve bir dahada bunun konusunun bile geçmeyeceğini söyleyin neticede gerçekte çok üzülmüş ve kırılmıştır...​

şiddet olan hiç bir konu hakkında böyle bir şey demezdim ama eşiniz haklı... 1.si o onun babası borç da verebilir eğer parası varsa durumunda sıkışıklık yaratmıyor sizi de kötü durumda bırakmıyorsa karşılıksız bile verebilir. 2.si de eşiniz belki size söylemedi ama içten içe kendini eksik hissetti nereden biliyorsunuz? ona çocuğun da olmuyor demeniz nelere sebep olmuştur kim bilir. Çok ağır olmuş gerçekten. Çocuk sahibi olamamak sizden kaynaklı da olabilirdi.. Keşke söylemeden önce düşünseydiniz. Umarım eşinizin gönlünü alabilirsiniz..

solenenler solenmıs..artık uzerınde daha fazla dusunup de kendınızı daha fazla yıpratmayın..haytta keskeler vardır ama ıse yaramaz..sorunu gordunuz cozum yoluna gıdınız ve esınıze kendınızı afettırme yollarını arayın..

Bize söylense evi çoktan terketmiş dava açmış hatta adamları yolmuş olurduk.
Haketmişsiniz hemde sonuna kadar. Okurken ben bile kötü oldum kaldı ki eşiniz ne durumdadır.
Maalesef artık siz çocuğumuz olmasın ne olacak deseniz bile size inanmayacak.
Sadece hakaret etmekle kalmayıp bonus olarak güven kaybetmişsiniz

bir erkeğe söylenebilecek en üzücü ağır lafı etmişsiniz ama insan hata yapabilir özür dileyin derhal gönlünü almak için masa fala hazırlayın ne bileyim sizde çok kırıldığınız için sinirle saçmaladığınızı falan söyleyin onanda bir daha birşey saklamaması gerektiğini seviyorsanız birbirinizi unutulur inşalah..

ha birde biz kadınlar çok şüpheciyiz erkekleri çok sıkarız erkeklerin yaratılışı bizlerden farklıdır fazla sıkmaya boğmaya gelmez "konuş konuş ne oldu ne oldu" diye tutturruz olmaz...üstüne fazla gidilip herşey kurcalanırsa sevgide ilgide azalır lütfen bunu yapmayalım arkadaşlar her insanın eşiyle bile paylaşmak istemeyeceği mahremiyeti özeli olabilir yalnız kalmak isteyebilir bazı zaman anlayışlı olalım biz kazanırız...

Üzücü olmuş iki taraf içinde zaten başımıza ne gelirse faxla meraktan keşke babasına gönderdiği an susabilseydiniz ama olmamış... bi kaç gün geçsin ikinizde kendi hatalarınızın muhasebesini tutun karşılıklı özürle gönüller tamir olur... unutulmaz diyemem öyle bir yaşam kurarsınki unutturursun senin elinde... ama hamile kaldığın gün hatırlatır sana... o zamana hazır ol ve hiç cvp verme haklı olacak çünkü... rabbim gönül ferahlığı versin... bazen susmalı...

Hanımlar merhaba
Siteyi yıllardır takip ederim fakat üye olmamıştım.konuyu açmak için üye oldum.

Öyle kötüyümki kime anlatacağımı bilmiyorum.kimselere söyleyemiyorum iki gündür ağla ağla canım çıktı.
İki senelik evliyim.her evlilikteki gibi sorunlarımız oldu.ama büyütülecek şeyler değildi. Çalışan bi bayandım fakat şimdi evdeyim çalışmıyorum.
İki gün önce eşimin mail adresine girdim.sebebi ise bi ara telefonundan mail adresine girmiş fakat çıkamamıştı.bende ver ben hallederim deidm bana vermedi sadece çıkmam için bile vermedi.iyi deidm güldüm geçtim ama sürekli aklımdaydı neden böyle yaptı diye. Şifresini de bilmem zaten hiç sormadım. Bi şekilde girdim.kötü bişey görmedim.fakat banka dekontu gördüm iki tane. Birinde iş arkaşaına 3000 tl göndermiş.diğerinde babasına 3000 tl Bende dayanamdım sordum.mailine nası girdiğimi anlatmadım.gördüm dedim.önce para falan göndermedim dedi.sonra işin aslını anlattı.babası borç istemiş buda göndermiş.ben olurda hesapta eksik görürüm diye arkaşından alıp hesabı kapatmış.arkadaşıda ihtiyacım var deyince geri göndermiş.ben neden banada söylemedin hayırmı diyecektim sanki deidm.kızdım.tepkini bilmediğim için söyleyemedim deid.oysa ben böyle olduğunu sanmıyorum.babasına borç verdiğini duymamı istemedi. Neyse sen niye karıştırıyosun telefonumu vs demeye başladı.tartıştık bende yeter artık diye gitmek istedim önce tuttu sonra gitmek istiyosan git dedi.ben sinirlendim tepkisine gitmiyorum sen gidiceksin bu evden dedim.bağırıp çağırdık kolumdan falan tutmaya başladı (bu arada çocuğumuz olmuyo bi senedir.doktor bana bi sorun yok dedi.ama eşimde sorun var.değeeleri düşük) ben iyice sinirlenince zaten çocuğunda olmuyo diye bağırdım.(aslında ilk evlendiğimizde ben ona çocuğum olmayabilir deyip tepkisini merak etmiştim.oda olsun hayırlısı olsun deyip güzel şeyler söylemişti) önce dondu kaldı.sonra bana vurdu.söylediğimin ne derece acı bişey olduğunu anladım.evden gitmek istedi bittti bu iş dedi.ben bırakmadım.gitmedi.ama dünden beri konuşmuyo çok üzgün bende aynı.sürekli ağlıyorum.gece uyuyamadı.bende öyle.ama sanki söylediğimden çok para olayını öğrendiğime takmış gibi. Haklımıyım haksızmıyım bilemiyorum. Ailemede anlatamıyorum.daha önce benim affettiğim şeyler oldu.(aldatma değil).Hiç bişey hissetmiyorum.siz bişey söyleyin lütfen..

Çok acı...
Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz..
Bende de tiroid var değerlerim normal düzeyde değil yani çocuğum olmama ihtimali var.
Erkek arkadaşım senin eşinin zamanında dediği şeyleri dedi.
Ki kendisi çocuğum olsun diye can atan bi tip.
İnşALLAH kiminle evlenirsen evleneyim sıkıntılarımı yüzüme vurmaz..
Çocuğunun olmaması onun suçu değil.
Hata yapmışsınız özür dileyin.
Mutlaka tepki vericek ama özür dileyin

Eşinin senden bir şey saklaması için neden var mı? Mesela daha önce ailesine para gönderdi diyelim, buna laf ettin mi?
Eğer ettiysen saklamakta haklı, ailesi sonuçta yardımcı olmak istemiştir. Ama böyle konularda yapıcı olmana rağmen gizliyorsa sıkıntı var.
Kavga esnasında söylediklerin ağır evet. Dilin kemiği yok biliyorsun. Aranızı düzeltmeye çabalaman gerek, haklıyken haksız olmuşsun canım.

10 yılı bıtırıyoruz evlılıgımızde 15 gun sonra 11. yıla gırecegız. ve benım cocugum olmuyor. ve eşimden hıc bır zaman boyle bı laf duymadım. eger sorun onda olsada ben soylemezdım . cok buyuk terbıyesızlık yapmıssınız kusura bakmayın. tokadı kımse hak etmez ama sız ekusmesını haketmıssınız

kendisini eksik hissetmesine sebep olmuşsunuz.çok ağır bir söz,en zayıf noktasından vurmuş ve çıldırtmışsınız eşinizi.
haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.çocuğu olmuyor diye sana yalvarıp gitme demesini mi bekledin?
size bir önerim var.özür dileyin ve affettirin kendinizi.

uygun zaman gelince de bir daha el kaldırmaması için gerekli konuşmayı yaparsınız.

Zaten ben bu lafı nasıl dedim inanamıyorum. Bi anda nası gaflete düştüm.para falan umrumda değil aslında.ben maaş kartımı bile elime almadım hiç.tazminat aldım direk eşime verdim
niye veriyosun eşine sen kendi paranı idare edemiyomusun...belki senin parandanda gönderecek...tamam söylediğin canını yakmış olabilir git özür dile ama oda sana vurmuş ne olursa olsun kimse dayak yemeyi haketmez...paranı da kendi idarene almanı öneririm

üffffff çok kötü bi durum ,
neyse olan olmuş artık ikinizin yaptığı şeylerde hoş değil ama sonrasına bakmak lazım;
evden gitmemiş olması vurmuş olmanın vicdan azabıda olabilir yada ne olursa olsun evlilik kurumuna duyduğu saygıdan gitmemişde olabilir her halukarda bi şansınız var demektir,
umutluyum bu konuda ama gönlünü almanız gerekli tabiki sonrasında attığı tokadın sizi çok kırdığnğıda anlatırsınız güzelce

sizin lafiniz cok agir olmus. Ne Kadar hakli olursaniz olun, o laftan sonra haksizsiniz bence....
Hakkinizda hayirlisi olsun ...

Şuan barışsanız da o lafın ağırlığı eşinizin üstünde kalır bence geri dönüşü olmayan bir söz sarfetmişsiniz.

Eşinin senden bir şey saklaması için neden var mı? Mesela daha önce ailesine para gönderdi diyelim, buna laf ettin mi?
Eğer ettiysen saklamakta haklı, ailesi sonuçta yardımcı olmak istemiştir. Ama böyle konularda yapıcı olmana rağmen gizliyorsa sıkıntı var.
Kavga esnasında söylediklerin ağır evet. Dilin kemiği yok biliyorsun. Aranızı düzeltmeye çabalaman gerek, haklıyken haksız olmuşsun canım.
Hayır daha önce böyle bir durum olmadı.hatta ben kpderimin ne kadar gururlu olduğunu bilirim.para isteyeceğini hiç düşünmemiştim.zaten duysamda hayır demezdim.eşim bekarken aldıklarını bile ödedi.ama eşim öğrendiğimi duyunca çok hırçınlaştı

Back
X