• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime söylediğim söz !

Hanımlar merhaba
Siteyi yıllardır takip ederim fakat üye olmamıştım.konuyu açmak için üye oldum.

Öyle kötüyümki kime anlatacağımı bilmiyorum.kimselere söyleyemiyorum iki gündür ağla ağla canım çıktı.
İki senelik evliyim.her evlilikteki gibi sorunlarımız oldu.ama büyütülecek şeyler değildi. Çalışan bi bayandım fakat şimdi evdeyim çalışmıyorum.
İki gün önce eşimin mail adresine girdim.sebebi ise bi ara telefonundan mail adresine girmiş fakat çıkamamıştı.bende ver ben hallederim deidm bana vermedi sadece çıkmam için bile vermedi.iyi deidm güldüm geçtim ama sürekli aklımdaydı neden böyle yaptı diye. Şifresini de bilmem zaten hiç sormadım. Bi şekilde girdim.kötü bişey görmedim.fakat banka dekontu gördüm iki tane. Birinde iş arkaşaına 3000 tl göndermiş.diğerinde babasına 3000 tl Bende dayanamdım sordum.mailine nası girdiğimi anlatmadım.gördüm dedim.önce para falan göndermedim dedi.sonra işin aslını anlattı.babası borç istemiş buda göndermiş.ben olurda hesapta eksik görürüm diye arkaşından alıp hesabı kapatmış.arkadaşıda ihtiyacım var deyince geri göndermiş.ben neden banada söylemedin hayırmı diyecektim sanki deidm.kızdım.tepkini bilmediğim için söyleyemedim deid.oysa ben böyle olduğunu sanmıyorum.babasına borç verdiğini duymamı istemedi. Neyse sen niye karıştırıyosun telefonumu vs demeye başladı.tartıştık bende yeter artık diye gitmek istedim önce tuttu sonra gitmek istiyosan git dedi.ben sinirlendim tepkisine gitmiyorum sen gidiceksin bu evden dedim.bağırıp çağırdık kolumdan falan tutmaya başladı (bu arada çocuğumuz olmuyo bi senedir.doktor bana bi sorun yok dedi.ama eşimde sorun var.değeeleri düşük) ben iyice sinirlenince zaten çocuğunda olmuyo diye bağırdım.(aslında ilk evlendiğimizde ben ona çocuğum olmayabilir deyip tepkisini merak etmiştim.oda olsun hayırlısı olsun deyip güzel şeyler söylemişti) önce dondu kaldı.sonra bana vurdu.söylediğimin ne derece acı bişey olduğunu anladım.evden gitmek istedi bittti bu iş dedi.ben bırakmadım.gitmedi.ama dünden beri konuşmuyo çok üzgün bende aynı.sürekli ağlıyorum.gece uyuyamadı.bende öyle.ama sanki söylediğimden çok para olayını öğrendiğime takmış gibi. Haklımıyım haksızmıyım bilemiyorum. Ailemede anlatamıyorum.daha önce benim affettiğim şeyler oldu.(aldatma değil).Hiç bişey hissetmiyorum.siz bişey söyleyin lütfen..

Allah hayırlısını nasip etsin diyecek bişi bulamadım.

cümleyi okuyunca gözlerim büyüdü. benimde eşimde sıkıntı var aynı cümleyi ona kursam ne yapardı bilmiyorum. çok çok kırıcı olmuş biraz zaman vermelisiniz.

Böyle birseyi neden yüzüne vurdunuzki
Sırf para yuzunden
Bakın huzurunuz nasıl kaçtı
Gidin ozur dıleyın eşinizden
Cidden ağır olmuş.

Şöyle bir düşündüm ben bu durumda olsam ne olurdu diye...Eşim vurmazdı evden çeker gider sabaha ilk iş avukata giderdi bir daha da yüzüme bakmazdı, bende ne af dileyecek yüz bulurdum ne de uygun kelime...sen ne yaparsın bilemem, görüntüde hersey düzelse bile unutmaz

Çok büyük ayıp etmişsiniz. İyi yine adam sizin yüzünüze bakıyor. Ben olsam, bana böyle bir cümle kuran eşimden derhal boşanmak için işlemleri başlatırdım ve bir daha yüzünü görmek istemezdim.

Tamamen kizginlikla soylenmis bir soz, sen nasil bana tokat atabilecek kadar kendini kaybedebiliyorsan ben de kendimi kaybettim ve ben siddetim sadece canini acitmak icin dilimdeydi. Biliyorum cok kotu bir sey yaptim ama gercek dusuncelerim olsa yaninda olur muydum, sen benden ayrilmak isterken ben boyle kahrolur muydum mantigini kullan diyerekk alttan alttan isleyeceksin. Demekki hic umurumda degil o soylediklerim seni her halinle her seyinle seviyor canim kocam muaah diye sarilacaksin bi de.

Haketmişsin ne ya? Kadına vurmuş, vurmuş huuu!
Söz ne kadar acı olursa olsun vurmaya hakkı yoktu.
Aferin KK kadınları siz bu kafayla devam edin, yiyin dayağınızı, sonra da hakettim diyin.

Soylediginiz cümle biraz ağır olmuş tabi ama biz bayanlar sinirlenince olmadık şeyler söyleyebiliyoruz.en azından ben oyleyim.siz de böyle bi açıklama yapın ona.size vurması da fena tabi.ama onun suçu iki tane .hem borc verdgni de gizlemiş sizden.bence eğer barışmak istiyorsanız çok da istekli gorunmeyin ama konuşmaya çalışın.allahyardmcnzolsn

ne olursa olsun sana vurmaması gerekirdi ama sen de cok agır konusmussun. babasına para gonderdigini neden senden saklamış? onun gizli iş yapması da yanlış ama senin ne tepki verecegini bilememis demek ki sen ona simdiye kadar o cizgide bir imaj cızmıssın. bu da senin yanlısın bence. ama ne olursa olsun sana vurmaması gerekirdi. istersen annesine küfür et yani.

Maaş kartınızı ve tazminatınızı eşinize vermeniz zaten başlı başına kocaman bir hata,erkekleri maddi konuda rahat ettirmek yaramıyor, böyle sağa sola dağıtmaya başlıyorlar, onlar dağıtmasa isteyen yiyen biri mutlaka çıkıyor.
Eşinize "çocuğun olmuyor zaten" demeniz çok çok ağır ve kırıcı olmuş keşke söylemeseydiniz. O da size vurmaması gerekirdi. Sizi çok suçlamışlar ama tek taraflı değil hiçbir şey. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz
Biraz zaman geçsin güzelce konuşup gönlünü alın ve size vurduğu için çok kırıldığınızı belirtip susun. Bundan sonra o size adım atsın. Maaş kartınızı da geri alın.

Çok acımasızca bir söz sizi kınıyorum. Bu sözü eşiniz hiç bir zaman unutmaz unutulacak bir söz değil.. Resmen dil yarası bu.para mevzusu için yaralandığınıza değdi mi acaba...

Aklınıza başka söyleyecek bir şey gelmedi mi . o_OEşinizi üzdügünüz kadar kendiniz de üzülmüşsünüz ...

Sana tokat atmasi cook cok yanlis. Senin soylediginde cok cirkin ve uzucu hatani kabul etmissin zaten. Konusmaya calis. Sende vurdugu icin kirildigini fln soyle...
Bilemedim.. Allah yardimcin olsun Insallah.

Valla kusura bakmayin ben cok medeni bi anne babanin kiziyim cok ozgur sekilde buyudum ama ayni zamanda geleneksel yonlerimiz cok fazladir her ne olursa olsun ataerkiliz ve babaniz olsun abiniz olsun vb belirli bir erkek gurur seviyeleri var bu dunyanin her yerinde boyle sirf turk erkegi diye birsey yok ! Kusura bakmayin ama kendinize objektif olmaniz acisindan soyluyorum evlenene kadar cok daha ilimli "peki" ci oluyoruz bayanlar olarak sonra tum ipleri elimize gecirip kontrolculugun bini bin para sonra adamlar nie kacti nie aldatti ?!? Herseye karismakla ne yazik ki iyi es olunmuyor sizde esinize hem cok cok yanlis bir laf soylemissiniz hem de size borc verdigini bile soyleyememisse sizin hata payiniz buyuk. Bence cok sakin sekilde anlayisli bir es olarak hatanizi kabul ederek birbirinize bundan sonra durust olucaginizin sozunu vererek guzel bir yemek esliginde (ozel birseyler yapin) konusma yapin . Sevgiler

Back
X