- 5 Mayıs 2017
- 157
- 130
- 103
- 41
- Konu Sahibi Saklamakutusu
-
+1Sonradan senin haberinin oldugu duyulursa, hem esinle hem ailesiyle papaz olacaksin büyük ihtimal.. Keske sana da demeseydi.. Bence gorumcenle konus ve bunu belirt, hic olmazsa esin bilsin.. Ya da yarin bi gun senin bildigini kimseye soylemesin..
Benim bildiğimi söylemez görümcem ama baştan konuşup kesinleştirmek lazımEğer söylemeyecek sen gorumcenle anlaş mı ilerde haberin olduğunu soylemesin
Benim görümcem de arkadaş gibi. Eşim kızmaz diye tahmin ediyorum hatta belki de iyi ki söylememişsin der çünkü o da istiyodu boşanmasını ama yine de tedirgin oluyorumbenim görümceler arkadaşım gibi. söyleme dediklerini söylemem. eşiniz nasıl biri buna tepki verir mi? eğer sonradan eşiniz başınızı ağrıtırsa görümcenizle konuşun ya eşinize söylemenizi kabul etsin ya da ilerde mevzusu geçtiğinde sizin bildiğinizi dile getirmesin.
Aslında bende öyle düşünüyorum ama eşim bu konuyu görümcem le konuşursa yine ben huzursuz olurumMadem öyle size de söylemeseydi.Sizi arada bırakmış görümceniz.İleride boşandıktan sonra haberinizin olduğunu söyleyebilir görümce.Bu seferde hadi kv ,kp neyse de eşiniz gizlediğinizi öğrendiğinde daha çok kızar.Ben olsam gizlemezdim eşimden.Ama sizden öğrendiğini bilmemesi şartıyla eşinize anlatabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?