Eşime söylemelimiyim

Saklamakutusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
157
130
103
41
Merhabalar. Buraya yeni üye oldum hemen konuya geçmek istiyorum. 6 yıllık evliyim ve birlikte oturuyorum kv ve kp ile iyi anlaşıyoruz çok şükür. Küçük görümcem bugün aradı ve eşiyle anlaşmalı boşanacağını ve dava açtıklarını söyledi ama bundan ailelere bahsetmeyecek çünkü daha önce de boşanmak için geldiğinde abileri bağırıp çağırıp geri gönderdiler. En son geçen yıl boşanmak için geldiğinde büyük abisi zoraki gönderdi yine. Eşim hariç destek çıkan olmadı. Şimdi görümcem boşanacak ama kimseye bahsetmek istemiyo benden eşime de söylemememi istedi arada kalmasın kimse yüklenmesin diye yani abisi eşime de laf söylemesin diye çünkü abisi eşime yüklendiği zaman eşim sesini çıkartamıyo sırf anne babasıyla birlikte oturuyo diye aksi halde abisi gelip gitmeyi keser de annesi üzülür diye. Sizce eşime boşanma konusundan bahsetmelimiyim

Söylesen ayrı dert söylemesen esin sana ayrı dert olucak. İki ucu bilmem neyli değnek dedikleri olsa gerek.
Üzüldüm ama görümcenize destek çıkanı yok ama bi yandan da helal olsun tek başına ayaklanmis.
Kimsesizim mecburum bilmem ne deyip hanzolari çekenlere örnek olsun.

Sonradan senin haberinin oldugu duyulursa, hem esinle hem ailesiyle papaz olacaksin büyük ihtimal.. Keske sana da demeseydi.. Bence gorumcenle konus ve bunu belirt, hic olmazsa esin bilsin.. Ya da yarin bi gun senin bildigini kimseye soylemesin..

Madem öyle size de söylemeseydi.Sizi arada bırakmış görümceniz.İleride boşandıktan sonra haberinizin olduğunu söyleyebilir görümce.Bu seferde hadi kv ,kp neyse de eşiniz gizlediğinizi öğrendiğinde daha çok kızar.Ben olsam gizlemezdim eşimden.Ama sizden öğrendiğini bilmemesi şartıyla eşinize anlatabilirsiniz.

Eşin soğukkanlı davranıp sessizce oturacaksa görümceni de haberdar ederek söyle. Yok ortalığı karıştıracak, arkadan iş çevirmesinler diye birilerine haber vermeye kalacaksa hiç söyleme. Görümcenin senin bildiğini kimseye söylememesi konusuna da katılıyorum

benim görümceler arkadaşım gibi. söyleme dediklerini söylemem. eşiniz nasıl biri buna tepki verir mi? eğer sonradan eşiniz başınızı ağrıtırsa görümcenizle konuşun ya eşinize söylemenizi kabul etsin ya da ilerde mevzusu geçtiğinde sizin bildiğinizi dile getirmesin.

Benim görümcem de arkadaş gibi. Eşim kızmaz diye tahmin ediyorum hatta belki de iyi ki söylememişsin der çünkü o da istiyodu boşanmasını ama yine de tedirgin oluyorum

Aslında bende öyle düşünüyorum ama eşim bu konuyu görümcem le konuşursa yine ben huzursuz olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…