Eşime söylemelimiyim

Gorümcen güvenilir biriyse herkes öğrenince sizin bildiğinizi sağlayabilecek biriyse bence söylemeyin.Ama görumceyi eşinizle konuşması konusunda da cesaretlendirin sonuçta ne olur ne olmaz

bahsetme görümceniz size güvenmiş anlatmış sonuçta bu onun özeli ... ve çok hassas bir konu size güvendi diye eşinize söylemeniz gerekmez .

Gorumcenle tekrar konus, cok zorlandigini, soylemek ve soylememek arasinda kaldigini, kendisinin kardesine (yani esine) anlatmasini soyleyin. Veya anlatmak icin izin alin.

Görümcem kararını kesinlikle vermiş be boşanmak için aldatılma ve uygunsuz paylaşımlar gibi çok çok geçerli bi sebebi var ama işte abisi yine suçlu olarak görümcemi görecek ve eşinin yanına gönderecek

Bahsetmeyin tabii ki ama bu uzun süre gizli kalacak bir şey değil ki şimdi söylemese bile boşanınca öğrenilecek eninde sonunda saklayamaz ki. Nerede kalacak görümceniz çalışıyor mu evi, var mı? daha önce de annesine çıkmış gelmiş boşanınca da ben boşandım deyip gelecek mi anlayamadım ben sonradan haber vermesi daha kötü olmaz mı.

Benim görümcem de arkadaş gibi. Eşim kızmaz diye tahmin ediyorum hatta belki de iyi ki söylememişsin der çünkü o da istiyodu boşanmasını ama yine de tedirgin oluyorum

Ben de bunu diyecektim. Hani o kadar destek çıkıyor kardeşine bu durumda da pek bir şey demezmiş gibi geldi bana nedense, hatta yanında olduğunuz için memnun bile olabilir, annesi üzülür diye abisiyle tartışmaktan kaçınması falan düşünceli biriymiş, anlarmış gibi geldi, görümceniz de eşinize söylememek konusunda çok düşünceli davranmış aslında.
Yani söylememeniz çok sıkıntı yaratmaz gibi geldi genel olarak ama yine de eşten hele ki onunla daha çok ilgili olan bir konuda bir şey saklamak tedirgin eder haliyle.

Soylenmemeli tabiki de insanlar bir başkasına sır verirken iki kat düşünmeli.
Neden en yakınına söylenmeyecek bir konuyu başkasıyla paylaşır ki ?

Bi kaç ay kendimi toparlamak istiyorum dava sonuçlanırsa geri gönderemezler diye düşünüyo şu an başka bi şehirde ama ileride buraya gelecek bi ev ve iş bulana kadar bizimle kalacak o da ayrı bi dert tabi ama kalma konusunu eşimle geçen yıl konuşmuş ve istemediğimi söylemiştim

Bi kaç ay kendimi toparlamak istiyorum dava sonuçlanırsa geri gönderemezler diye düşünüyo şu an başka bi şehirde ama ileride buraya gelecek bi ev ve iş bulana kadar bizimle kalacak

söyleme haberin olduğunu görümcen de kimseye söylemesin. Ha olduki senin önceden haberin olduğunu duydular sana kimseye söylememen konusunda uyardığını söylersin.

ben
eşlerin hemen herşeyi birbirine yetiştirmesi gerektiğini düşünmüyorum

bu tür durumlarda
bana göre bildiğinde ve bilmediğinde arada ki fark bilmemesi iyiyse
iyi olanı seçilmeli ve söylenmemeli

Bende söylemezdim, ilerde duyulursa ve bana hesap sorulursa; dedikoducu laf taşıyan olmaktansa, sır saklayan olmayı tercih ettim, iyi ki de etmişim, bak siz iyi oldunuz her halukarda kabak yine patladı işte derdim.

Söyleme.. Çünkü bu görümcenizin kendi sorunu ve en iyi zamanı o bilir.. Ve görümcenize siz de tembihleyin sizin bildiğinizi kimseye o da söylemesin.. Yoksa öyle de böyle de kötü siz olursunuz..

Canım sana güvenmiş söylemiş, şöylede birşey var ki görümcen daha ayrılmadan evinize geldiğinde kovmuşlar bir nevi boşansa eve almazlar belkide

sonuç olarak eşin de destek olanlar tarafında yazdığından anladığım kadarıyla. bence görümcenin sana güvenip bunu paylaştığını ve hiç bi müdahalede bulunmamasını rica ederek söyleyebilirsin. bi kadın olarak onu analdığından belki de boşanmalarının en iyisi olduğundan da bahsedebilirsin. ben olsam böyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…