Eşime söylemelimiyim

Görümcene de üzüldüm açıkçası. Abi boşanırsan dövme noktasına geliyor, diğer abi büyük abinin sözünden çıkamıyor, baba desen yokluğu varlığı ile eş değer. Boşanmadan iş sahibi olsun kendi hayatını idame ettirebilecek duruma gelsin öyle boşansın. Keşke benim kardeşim olsaydı ayağa kalkmasına yardımcı olurdum ben.

Zaten evliykende çalışıyordu şimdi de burdan iş bulup çalışacak kapasitede uyanık ve tuttuğunu koparan bi kız. Anneleri yani kv 13 yaşında evlenmiş ve çok ezilmiş üstüne de 50 yıldır hastalıkla uğraşıyo sırf anneleri üzülmesin diye ses çıkarmıyorlar.

Bu kadar düşünecek ne var bunda anlamadım, ortada verilen bir sır var tabiki söylenmez.
Kadın size güvenmiş söylemiş, pişman etmeyin sakın.
Eşiniz sonradan sizin bildiğinizi öğrense ne sakıncası olacak onu hiç anlamadım herkes arada kalırsınız demiş ama bence saçma sonuçta sizlik bir olay değil, yaşayan nasıl istiyorsa öyle davranılır.

Saklamakutusu bu olaylar açığa çıkmadan o evden çık. O kadar kardeş arasında neden siz beraber oturuyorsunuz ki?? Valla iyi dayanmışsın ben olsam şimdiye boşanırdım.
Elbette ki bu 5 yıl içinde çok zor günler geçirdim ama geçti artık eşime bi sıkıntı olduğunda kolaylıkla anlatıyorum ve oda yaşadığım sıkıntıları aklına getirince bana hak veriyor ve artık rahat ve mutluyum tabi ki de kv kp hariç kimseyi evime alamam kalıcı olarak ya ben giderim ya onlar açık ve net. Önceleri olsa eşime laf geçiremezdim. Kv kp yaşlılar sıkıntılar oluyo ama basit sıkıntılar onun dışında böyle de mutluyum eşimle baş başa da Kalıyoruz birbirimize zamanda ayırıyoruz

Son düzenleme:
zor durumda olmasa neden boyle bir sey yapsin demekki sizi kendine bir destek bir arkadas olark gorup soyledi sizde soylemeyin ama gorumcenize soyleyin oda bosqndigi ortaya cikinca sizi ortada birakmasin bildiginizi soyleyerek

Bana güvenip söylediyse ve duyulmasını istemiyorsa söylemem...gerekirse de eşime bu şekilde açıklarım...

görümcemde bize söyleme dedi söylemedik sonra kendi anlattı sonra boşanmaktan vazgeçti , ama ful destek tam destek olduk eltimle birlikte , sonuç tatlıya baglandı ,
madem sana anlatma demiş ben olsam anlatmazdım onun güvenini kırmazdım

görümcen seni arada bırakmış kşke kimseye sölemeseydi senin bildiğini sölemesin kimseye en azından yoksa bu sefer eşin neden bana sölemedin diyecek aranız acılacak benden demesi.

eşine söyle bence,sonra yengem biliyordu olur.
eşinde bahsetmek istemezse o zaman kimseye bahsetmezsiniz.

he cnm bedava oturmak işime gelıyor demıyorsunda. bu zamanda kv kpderle oturanları cıddı anlöda anlamıyorum... evlılkk dgl evcilik. özel hayat sıfır
Beleş oturmak mı belki başkaları için öyle kv ve kp maaşları yok 3 ayda bir alıyorlar oda sağlık ve giyimlerine harçlıklarına gidiyor. Tam tersine başkalarının giderlerine göre bizim giderimiz daha fazla. Anne baba olduğu için gelen gidenimiz daha fazla haliyle mutfak masrafı almış başını gidiyor diğer kardeşlerden yardım da yok. Özel hayat a gelince evimizde düzenimizi kurmuşuz evet belki bazı şeyler sınırlı ama bizi sıkıntıya koymuyor kv anlayışlı bizi başbaşa da bırakıyo tatile gittiğimizde bizden daha çok seviniyo misafirim olunca zoraki getiriyoruz salona rahatsız etmek istemiyo. Kv ile anlaşamayan gelinler çok burda çok okudum uzun süredir takip ediyorum burayı ama çok şükür biz anlaşıyoruz ve kv seviyorum menfaatsiz

SSelinn_88. Açık sözlü olduğun için teşekkürler kısacası ben kv kp birlikte oturuyoruz ama görünürde onlar bizim yanımızda kalıyo ve bu konuya çok ta takılmıyorum nedense herkes gibi küçük şeylerden mutlu olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…