eşime söylemelimiyim

kızlar dün eşimle konuştum. direk değil ama dolaylı yoldan laf arasında kardeşin kv sine giderken annem gene aramaz inşallah kardeşini götür diye dedi. tepki gösterdi. "yok cnm o kadarda değil evinin yakınından otobüs geçiyor binsin gitsin kv sine benim götürecek halim yok" dedi.

tepkisinden götürmeyeceğini anladım. arkasından hemen cnm çok sık gidince alışıyorlar her şeye seni çağırıyorlar alıştırma dedim. sustu ama durgunlaştı suratı düştü bozuldu galiba. ama içimdekini söyledim ya biraz rahatladım.

şu an son durum bu. ama kv ye gittiğimizde görümce ile karşılaşırsak ne yapacağım. çocuklara elletmessem sorun çıkarmı acaba? kp rin sağı solu belli olmuyor. ne yapacağımı bilmiyorum. çocukları öperse de Allaha havale edip ses çıkartmasammı? kafam karışık

bu arada yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim

önceki mesajlarının birinde çok duygusal ve iyi niyetli biri olduğunu yazmıştın. Sen yine iyi niyetini elden bırakma, görümcen ile karşılaşınca selamlaşır, hal hatır sorarsın istersen daha ilerisine gitmez mesafeli olursun, çocukları öperse Allaha havale edip sesini çıkarma bence.

Erkekler işte söz konusu kendi anneleri kardeşleri ailesi olunca bu kadar kör olabiliyorlar ne yazık ki.. Anneleri aradığında işi gücü bırakır koşa koşa giderler ama biz arayınca hep bi bahaneleri vardır bin taksiye git derler

bize oturmaya gelecekler gel bizi al oğlum diyorlar. ona da amenna . ana baba. ama böyle çıkarcı olmaları beni deli etti. yok eşim onlara hiç para vermiyormuş muş. ben çalışmasam ev geçindiremicez haberleri yok

O olay hep var zaten, gel bizi al.. Artık hiç bişey zor değil; her yerden her yere otobüste var minibüste. Gidip alıp gelmesi de yetmez gider bırakır birde. Ben kendi annemi düşünüyorum da ya bir tek benim annem mi kendi göbeğini kendisi kesebiliyor. Kadın nereye giderse gitsin kendisi biner otobüse minibüse gider kimseden bişey istemez.(benim de erkek kardeşim var bu arada ve arabası da var) Ama erkek anneleri öyle değil sanıyorum hastaneye gidecektir gel beni hastaneye bırak der, çıkar gel beni al der, bi yere gider beni götür der. Derde der valla hiç bitmez diyecekleri.. Ayyy daral geldi valla gene

cnm eğer ağzını açıp sayarsan kötü olan sen olursun.hem eşinde onlara biraz daha düşkün anlattığına göre.ama sana susma da demem.bence eşine tatlı dille bi şeyleri anlatmaya çalış.görümcen arayıp eşini çağardığı zaman bi bahane bul mesela çocuklar hep seni soruyo özlüyolar sen gidince biraz onlara da zaman ayır fln de.

eşine bu kadar da olsun söylemen iyi olmuş
demek sana aldığı hedidyeyi haram etti
sende ona eşinin kullandığı gazları haram ediver de görsün
kendisine duyur bir şekilde
yok anam anlamıyolar iyilikten karışmiyim diyorum duramıyorum...

ben hiç bişeyi haram etmedim ama para verirsen helal etmiyorum dedim eşime. biz ne zor günler yaşadık aç kaldık susuz kaldık sormadılar. şimdi durum iyi diye para istiyolar birde oh valla. pazara gidecekmişler kp arayıp eşimi çağırdı iyimi

görümcemle küssem eşime söylerim
bide aldıgı hediyeyi haram etsede kesinlikle onuda söylerim
eşimle kardeşide küs olsa beni ilgilendirmez karışmam

ya hu değer veriyorsunuz onlara ailece onlarsa kullanmanın pekinde mi nedir... eşine söyle bence ama tatlılıkla ifade ederek. bizimde bir sıkıntımız olsa kardeşin gelir mi diye bir sor bakalım ne cevap verecek... görümcenin yaptığıysa resmen 5 yaşındaki çocuk aklı

canım ben evli nişanlı sözlü falan değilim ablam evli ben bazen niye şöyle yapmıyorsun niye enişteme şunları falan demiyorsun diyorum evli değilsin bilemezsin diyor. bu konu da da birşey diyemem ama eşin babama ailesi de babamın ailesine benziyor ben 25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli amcamla küsüzdür babamlar da iki kardeşler babamdan başka kardeşi yok. amcam neler yaptı bize babaannemde aynı şeilde amcamın bizi evden kovmaları bizi hiç tanımadığı halde bizim hakkımızda ileri geri konuşmaları falan hatta bi keresinde kardeşim kalp hastasıdır benim doğuştan aile büyükleri bizi barıştırmak için bir araya getirdiler kardeşimin hasta olduğunu duymuş o zamnlar kardeşim 15 yaşında falandıhiç bir sebeb yokken kavga çıkarttı gitti direk kardeşime vurdu. uzattım biraz ama babaannemde babamı hiç tutmaz bizide ne babamı evlat yerine koyar nede bizi torun yerine koyar yıllardır babaannemlede konuşmayız ama babam onlardan bişi duyduğu zaman hemen koşar gider amcam yada babaannem aradığı zaman hiçbişi gözü görmez babam ölümlerden dondu ikiside ne oldu nasıl oldun demedi geçenlerde amcam hastalanmış babama haberi geldi babam yanına gidemedi ama evde yatak döşek oda yattı üzüntüsünden kabul edeceği bilse hiç durmaz gider yani demek istediğim babamda biraz senin eşine benziyor onlar babamı sevmedikçe babam onların ne isterlerse dediklerini yapmaya çılışıyor belki beni severler diye 58 yaşında bu yaşına kadar sadece onlardan biraz olsun ilgi bekledi sevgi bekledi bizide sevmelerini bekledi. belki senin eşinin yaptığı da odur görümcem bizi sevmez demişsin belki de babamın yaptığı gibi o da ailesine çocuklarını kendini sevdirmeye çalışıyordur annemler 30 senelik evliler annem ne kadar konuşsada babam hiç huyundan vaz geçmedi elimizde para kalmazdı bi ekmek bile alamadıımız zamanlar olurdu babam bulur buluşturur amcamın borçlarına yatırırdı belki bu şekilde barışır die. diyeceğim o ki ne kadar konuşsanda eşinin huyundan vaz geçireceğini zandetmiyorum. umarım ne demek istediğimi anlata bilmişimdir.

Eşlerinizin aileleriyle ne alıp veremediğiniz var çözemedim. Benim babam senelerce teyzemleri götürdü, getirdi ne annem ne o bir tek kelime etmediler. Babam ne zaman köyden dönse arabaya akraba bile değil köylülerini alırdı. Biz söylenmeye kalksak kızardı. Şimdi de eşimin ailesinde aynı durumdayız ama ben bir kere bile dert etmem bunu. Arabamız yok şimdi ama zaman zaman "alsak da anneler de geliş gidişlerinde rahat etseler" diye ben teklif ediyorum. Eşimin dayısı da annesini ve kardeşlerini alır götürür getirir. Kimse ne benzin parası düşünür ne de konuşur. Aile diyorum başka da birşey demiyorum.

Ha hediyeyi haram etmek onun çocukluğu ve ayıbı, ama insanlardan çok şey beklemezseniz sevgi ve ilgi olarak çok da rahatsız olmazsınız diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

aynı babam haaa .
Bizde az çekmedik babam 50 yaşından sonra uyandı mevzuya Yani kullanıldığına umarim sizinki bukadar geç kalmaz.
Annem söylerdi kavga ederlerdi yine babam yapacagini yapardı hatta daha cok inatlasirdi.
Üstüne gitmeden gerçekleri göstermeye çalışın.
Benim amcam yıllarca bizim arabamızı kullandı taksi olarak babama binmeye vermezdi dusun bizim arabayi bize vermiyo adam!!!

çoğu erkeğin genel özelliği sanırım kendisine eşine değer vermeyen kişilerin yaptıklarını çabucak unutup onlara değer vermek eşinz kimsenn şoförü değil ben olsam problem yaparım

benm çocuğuma bana değer vermeyen insan zaten eşimede değer vermiyor demektir çünkü abisini sveen bir kardeş yengesiylede arasını iyi tutar abisinin hatrına erkekler bukadar ince düşünemiyor bazen

kıyakçılığın sonu ayakçılıktır bunu eşine hatırlattt görümcenn arabası olsa acaba abisinin şoförlüğünü yaparmı hiç zannetmiyormm

eşine tartıştığınızı söylemelisin kardeşinn hediyesini haram ettiğinide söyle hediyesinide kafasına çarp bence

biliyor cnm eşim her şeyi biliyor. haram ettiğinide. çocuklarımı reddettiğinide. hepsini ama kardeşi diye küslük gütmüyor. yardımına koşuyor. bende bana böyle yaptılar sende küs diyemem. benle küsler diye abisiyle arasını bozamam. benim sıkıntım bana değer vermemeleri önemli değil. el kızıyım sonuçta ama çocuklarıma ve eşime de hiiiç değer vermiyorlar. veriyormuş gibi görünüyorlar.

hediyesini kv verdim de yediğimi de haram etmiş onu nasıl vercem :)

Ben de bu durumlara sinir oluyorum.biz de geçen sene görünce ve kV ile ayni şehirdeydik. Görümce ikide bir arayıp beni şuraya götür beni buraya götür. ..ben bu duruma isyan edince eşim de bana çok sert çıktı. Çok kalbim kirilmisti. Ya sanki onun kocası yok.daha önce neyle gidip geliyorsa onla gitsin. Şimdi zoruma gidense ben bi yere gideceğim zaman eşimin dolmuş otobüs alternatiflerini sunması. Nasıl alıştırirsan öyle gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…