- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
kızlar dün eşimle konuştum. direk değil ama dolaylı yoldan laf arasında kardeşin kv sine giderken annem gene aramaz inşallah kardeşini götür diye dedi. tepki gösterdi. "yok cnm o kadarda değil evinin yakınından otobüs geçiyor binsin gitsin kv sine benim götürecek halim yok" dedi.
tepkisinden götürmeyeceğini anladım. arkasından hemen cnm çok sık gidince alışıyorlar her şeye seni çağırıyorlar alıştırma dedim. sustu ama durgunlaştı suratı düştü bozuldu galiba. ama içimdekini söyledim ya biraz rahatladım.
şu an son durum bu. ama kv ye gittiğimizde görümce ile karşılaşırsak ne yapacağım. çocuklara elletmessem sorun çıkarmı acaba? kp rin sağı solu belli olmuyor. ne yapacağımı bilmiyorum. çocukları öperse de Allaha havale edip ses çıkartmasammı? kafam karışık
bu arada yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim
Erkekler işte söz konusu kendi anneleri kardeşleri ailesi olunca bu kadar kör olabiliyorlar ne yazık ki.. Anneleri aradığında işi gücü bırakır koşa koşa giderler ama biz arayınca hep bi bahaneleri vardır bin taksiye git derler
bize oturmaya gelecekler gel bizi al oğlum diyorlar. ona da amenna . ana baba. ama böyle çıkarcı olmaları beni deli etti. yok eşim onlara hiç para vermiyormuş muş. ben çalışmasam ev geçindiremicez haberleri yok
kızlar ben görümcemle kavga ettim. küstük. eşimde başka bir nedenden ötürü kardeşiyle tartıştı küstüler. ama kardeşi sürekli eşimi şoförü gibi kullanıyor. beni evimden al annemlere bırak diye arıyor. eşim hemen gidiyor. benim sinir olduğum bana çocuklarıma hiç değer vermiyorlar. bir kontörü bile layık görmezler eşime. çocuklarımı öpüp sevmezler. işleri düşünce de hemen ararlar.
yok abi şöyle sorunum var. eşim hemen koşuyor. şimdide kv sine gidecekmiş. eşimi arayacak kesin götür diye. ne yapmalıyım. eşime gitme demelimiyim. çünkü haklıyım eşim bişi demez ama mesai yapıyorum der yine gider. eşimi yalana sevk etmemek için her şeye tmm diyorum. ama çok sinirliyim ne yapmalıyım
haaa birde görümcem bana bir hediye almıştı. küsünce onu bile haram etmiş bana. aklıma bunlar gelince çıldırıyorum. sussam mı? ağzımı açıp sayıp döksemmi?
kızlar dün eşimle konuştum. direk değil ama dolaylı yoldan laf arasında kardeşin kv sine giderken annem gene aramaz inşallah kardeşini götür diye dedi. tepki gösterdi. "yok cnm o kadarda değil evinin yakınından otobüs geçiyor binsin gitsin kv sine benim götürecek halim yok" dedi.
tepkisinden götürmeyeceğini anladım. arkasından hemen cnm çok sık gidince alışıyorlar her şeye seni çağırıyorlar alıştırma dedim. sustu ama durgunlaştı suratı düştü bozuldu galiba. ama içimdekini söyledim ya biraz rahatladım.
şu an son durum bu. ama kv ye gittiğimizde görümce ile karşılaşırsak ne yapacağım. çocuklara elletmessem sorun çıkarmı acaba? kp rin sağı solu belli olmuyor. ne yapacağımı bilmiyorum. çocukları öperse de Allaha havale edip ses çıkartmasammı? kafam karışık
bu arada yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim
O olay hep var zaten, gel bizi al.. Artık hiç bişey zor değil; her yerden her yere otobüste var minibüste. Gidip alıp gelmesi de yetmez gider bırakır birde. Ben kendi annemi düşünüyorum da ya bir tek benim annem mi kendi göbeğini kendisi kesebiliyor. Kadın nereye giderse gitsin kendisi biner otobüse minibüse gider kimseden bişey istemez.(benim de erkek kardeşim var bu arada ve arabası da var) Ama erkek anneleri öyle değil sanıyorum hastaneye gidecektir gel beni hastaneye bırak der, çıkar gel beni al der, bi yere gider beni götür der. Derde der valla hiç bitmez diyecekleri.. Ayyy daral geldi valla gene
eşine bu kadar da olsun söylemen iyi olmuş
demek sana aldığı hedidyeyi haram etti
sende ona eşinin kullandığı gazları haram ediver de görsün
kendisine duyur bir şekilde
yok anam anlamıyolar iyilikten karışmiyim diyorum duramıyorum...
yok cnm eşimi annesi armış kardeşini evinden alıp bize bırak diye o da gitti. o ana kadar küstüler yani. arabada barıştılar herhalde :)
cnm yanlışlıkla sizin yorumunuzuda alıntılamışım. cevabım elmayra hnm a bilgin olsun istedim.
kızlar ben görümcemle kavga ettim. küstük. eşimde başka bir nedenden ötürü kardeşiyle tartıştı küstüler. ama kardeşi sürekli eşimi şoförü gibi kullanıyor. beni evimden al annemlere bırak diye arıyor. eşim hemen gidiyor. benim sinir olduğum bana çocuklarıma hiç değer vermiyorlar. bir kontörü bile layık görmezler eşime. çocuklarımı öpüp sevmezler. işleri düşünce de hemen ararlar.
yok abi şöyle sorunum var. eşim hemen koşuyor. şimdide kv sine gidecekmiş. eşimi arayacak kesin götür diye. ne yapmalıyım. eşime gitme demelimiyim. çünkü haklıyım eşim bişi demez ama mesai yapıyorum der yine gider. eşimi yalana sevk etmemek için her şeye tmm diyorum. ama çok sinirliyim ne yapmalıyım
haaa birde görümcem bana bir hediye almıştı. küsünce onu bile haram etmiş bana. aklıma bunlar gelince çıldırıyorum. sussam mı? ağzımı açıp sayıp döksemmi?
görümcemle küssem eşime söylerim
bide aldıgı hediyeyi haram etsede kesinlikle onuda söylerim
eşimle kardeşide küs olsa beni ilgilendirmez karışmam
evet söyledim her şeyi eşim biliyor. dün akşam tutturdu yeğenime kedi ör diye. napiiim ben şimdi
çoğu erkeğin genel özelliği sanırım kendisine eşine değer vermeyen kişilerin yaptıklarını çabucak unutup onlara değer vermek eşinz kimsenn şoförü değil ben olsam problem yaparım
benm çocuğuma bana değer vermeyen insan zaten eşimede değer vermiyor demektir çünkü abisini sveen bir kardeş yengesiylede arasını iyi tutar abisinin hatrına erkekler bukadar ince düşünemiyor bazen
kıyakçılığın sonu ayakçılıktır bunu eşine hatırlattt görümcenn arabası olsa acaba abisinin şoförlüğünü yaparmı hiç zannetmiyormm
eşine tartıştığınızı söylemelisin kardeşinn hediyesini haram ettiğinide söyle hediyesinide kafasına çarp bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?