Esime surpriz

Pamuksekerim12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
277
217
18
Kizlar 6 ay önce bebeğim oldu maşallah diyeyim huzurumuz sevgimiz ve saygimiz yerinde fakat sanki bebek olduğundan beri eşini ihmal ediyor musun gibi me geliyor eşimde bazen sakalasarak böyle beni unuttun falan deyip gülüyor. Oğlum uyuduğu zaman mesela isim varsa akşam o işimi yapmam eşimle oturur böyle kahve iceriz çay iceriz beraber vakit geçiririz. Ama çocuk doğmadan önce böyle sürekli ona sürprizler yapardım hediyeler alır iş yerine gönderirdim eşimde aynı şekilde öyle yapardı ve hala yapıyor ama ben yapmıyorum sizce bunu kastetmiş olabilir mi ve eğer bunu kast etmişse ne yapım ne hediye alayım nasıl bi sürpriz yapayım

Önceden ne hediye aldıysanız ve ne süprizler yaptıysanız mesela onları yapmayın:)
Biraz eksik anlatmışsınız
O yuzden pek yorum yapamıyorum

Evladınizi Allah hayırlı etsin. Huzurunuzu arttirsin.
Ben bebek 5-6 aylık olmaya başlayınca eşler arasında da böyle birbirlerini ihmallikle ilgili konular ve hatta tartışmalar oluyor diye düşünüyorum. Biz de öyle olmuştu. Ben sanki bebek ve ben olarak bir dünya kurmuş gibiydim ve eşim aslına bakarsan kendi isteğiyle o dünyanın dışındaydı. Tartışmalarımiz oldu o dönem, ama bir surecti geldi geçti.
Daha yeni bebeğinden başını kaldırıp etrafını görmeye basladigin için eski ile şuanı kiyasliyorsun, aslında bir normalleşme sürecine girmek bu.

Evladınizi Allah hayırlı etsin. Huzurunuzu arttirsin.
Ben bebek 5-6 aylık olmaya başlayınca eşler arasında da böyle birbirlerini ihmallikle ilgili konular ve hatta tartışmalar oluyor diye düşünüyorum. Biz de öyle olmuştu. Ben sanki bebek ve ben olarak bir dünya kurmuş gibiydim ve eşim aslına bakarsan kendi isteğiyle o dünyanın dışındaydı. Tartışmalarımiz oldu o dönem, ama bir surecti geldi geçti.
Daha yeni bebeğinden başını kaldırıp etrafını görmeye basladigin için eski ile şuanı kiyasliyorsun, aslında bir normalleşme sürecine girmek bu.
Çok şükür tartışma falan olmadı ama bi eksiklik hep var gibi hissediyorum

Olabilir çocuğu da gorumceme verdik mi tamamdır 😂 çok sağolun bu arada
Rica ediyorum 😍
Ama bebek çok huysuz değilse bence vermeyin. O varken de sürpriz yapıp onu mutlu edebileceginizi görsün en azından bebek yokken daha aşk dolu olduğunuzu dusunmesin

Maddiyata göre değişir. Biraz şöyle ağır biseyler mi alsan gururu oksanir. Saat falan.

Back
X