Eşime yapılan sinema teklifinin devamı.

Yani sinemada kimsenin görme ihtimali yok muydu? Neden kadın dışarıda görünmekten rahatsız oldu acaba? Kadına ne anlatacaktı kocanız? Kahve bahane kadın şahane miydi acaba? Ay aklımda deli sorular
İşte zaten kadın sinemaya gitmeyi göze alınca eşim coştu.kadın boşanmış ailesi sıkıyor anladığım kadarıyla.işyeri gıybeti yapacaklarmışş

Ablacım okurken sinir krizine girecektim. Siz bizi sinir etmek için trol konu mu yazıyorsunuz? Çünkü gerçek olamayacak kadar korkunç. Adam hep yapıyor hem anlatıyor kadın beni tuzağa düşürdü ne Hahahaha resmen amacıma ulaşmama izin vermedi diyor size. Lütfen affetmeyin lütfen. Yapar yakalarsanız korkar inkar eder bu adam size her şeyi açık açık anlatıyor. Kaçın kaçın kaçın affederseniz evinize başka kadınlar bile getirir yarın öbür gün tövbe tövbe. Olmaz demeyin sizin konunuzda bana olmaz gibi geliyordu ama oluyormuş

Evet annem babam hayatta değiller.sadece ablam var o da kendi hayatında işte.yalnızlıktan korkan biri değilim.maddi problemim de yok ailemden yüklü miras kaldı.yatırımlarımla geçiniyorum zaten
Anne babanıza Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun maddi imkanları olan yalnızlıktan korkmayan bir kadınsınız madem, neden eşinize herkes yoluna demiyorsunuz ?
Bu adam sizi bulduğu her fırsatta aldatacak, sizin deyiminizle alık veya mal değil, dümdüz zampara, ki yazmıştım aldatma yalnızca fiziksel temasla cinsellik yaşayarak olmaz, adam sizi duygusal olarak aldatıyor, ayrıca size anlatıyor çünkü gitmeyeceğinize onunla evli kalacağınıza emin, demek ki siz bu adama ne yaparsa yapsın ayrılmayacağınız hissiyatı vermişsiniz, eşinizin size anlattıklarını aldatma itirafı.

Bacım apaçık aldatılmışsın adam da ağzıyla itiraf etmiş. Onların arasında senin bilmediğin şeylerde var.

Yeni uye degilsin ama sadece bu sinema mesajlarin var. Part 1, part 2 seklinde. Bu da moda oldu, hikayeni olustur sonra ustune ekleyerek dizi film yapmaya calis. Insanlar da size akil vermeye, destek olmaya calisiyor.

Yeni uye degilsin ama sadece bu sinema mesajlarin var. Part 1, part 2 seklinde. Bu da moda oldu, hikayeni olustur sonra ustune ekleyerek dizi film yapmaya calis. Insanlar da size akil vermeye, destek olmaya calisiyor.
Sizi anlıyorum ama dediğim gibi malesef konum bu şekilde.her mesaj bana akıl veriyor yol gösteriyor.herkesin emeğine,vakit ayırışına teşekkür ediyorum.

Teşekkür ederim.evet gitmeyeceğime emin olma kavgasını da ettik beni çantada keklik görüyosun, görmüşsün diye.

Sanki mallık sende de haddinden fazl var gibi ama yinede sen bilirsin…
Ne güzel bi koca, sakın boşama, sizler boşanır iseniz kk’da bizler nasıl şenlenicez….

Teşekkür ederim.evet gitmeyeceğime emin olma kavgasını da ettik beni çantada keklik görüyosun, görmüşsün diye.
Henüz birkaç senelik evlisiniz değil mi? Eşinizi maddi olarak da destekliyorsunuz gibi geliyor, mesela şu an sözde mutsuz ve depresyonda olduğu için işten çıkmış ya hani, evin giderleri devam ediyor bunları siz karşılayacaksınız herhalde, sizle evlenirken size çok aşıktı ölüyordu aşkınızdan muhtemelen, kapınızda günlerce bekledi evlenin diye.
Bu hikaye bana çok tanıdık geldi, kusura bakmayın açıkça yazacağım fakat adam sizinle imkanlarınız için evlenmiş, istediği gibi at koşturacağını düşünmüş bence.

Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Yok yaptığı danl etmedi, yapamadığı yani reddedilmel çok koydu, yemin ederim ama ispatlayamam, kadının evine gider yatar kalkarım arada dedi ama hem kadın buna yallahı çekti hem işinden oldu.

Evet maddi olarak benim imkanlarımdan dolayı rahatız

E pekı siz askerlik arkadaşımısınız ,bunları size nasıl anlatabiliyor

Evet maddi olarak benim imkanlarımdan dolayı rahatız
Kendinize yazık ediyorsunuz, hikaye tanıdık dedim çünkü çevremde 2 kadın yaşadı aynılarını, bir tanesinin hikayesi sizinkiyle birebir aynı, adam daha paralı birini bulup gitmeseydi hala evliydiler, üzgünüm sizin de sonunuz benzer olacak.

E pekı siz askerlik arkadaşımısınız ,bunları size nasıl anlatabiliyor
Çünkü miacaba’nın ne yaparsa yapsın gitmeyeceğini biliyor, muhtemelen miacaba ve eşi belli bir yaştan sonra evlendi, miacaba’nın anne babası vefat etmiş ve miras kalmış, adam bunu öğrenince aşkından ölen adam rolüne bürünüp evlenmiştir çünkü yıllarca çalışmasa maddi olarak bakacak, evi maddi manevi çekip çevirecek bir kadını kim istemez ki.
Kadının da adama zaafı var, kaybettiği ailesinden sonra kendisine değer veren tek insan eşi sanıyor, bunlar bence tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…