Eşime yetemiyorum.. Yada ben bu işi bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bi değerlerinize baktırın, sonra jinekolojiye gidin, 3 yaş bebe tuvalete alışmıştır artık, süt de vermiyonuz neyin uykusu yorgunluğu bu?

Cenazeye 4-5 kez gitmek üstüne kaynananın gönlü olsun diye tekrar gitmekle, sevişmenin alacağı süreyi bi hesaplayın bakalım kim elimden geleni yapıyor? Bazı bencillikleri anlamakta güçlük çekiyorum.

İşte iyi cinsellik o tutku bu kadar önemli, bakın nasıl evlilikler hayatta kalıyor iyi cinsellikle, tutku nelerin üstünü örtüyor. Sizde yine işler azcık ters gitse ne ile tolere edeceksiniz? Belli ki emekli memur tarzını kabullenip oturmuşsunuz, evliliği ne çekilebilir kılacak o vakit?

Adam da bu bana iyi geliyor mu diye sorarsa eyyle kendi kendine, nasıl olacak o iş?

Ben adamları da anlıyorum ya ne değişik kadınlar var, şey görse fare sanıp zehir atacak.
Linç yemek istemiyorum da bu kadının aldatıldım nerde hata yaptım emek verdim saçımı süpürge ettim konusu çok yakındır zaten hata da bence bu adam evde kendini hırpalayan anne ev hanımı değil kadın istiyor yanında bunun için de her teklife fedakarlığa açık ha bu sebeplerden biri aldatılmayı hak eder mi asla doğru olanı boşanıp yoluna bakması ama bu doğruluk bizim erkeklerde olmadığı için ( ki çocuk olmasa biterdiye gelmiş iş ) muhtemel sonu aldatılmak

Kaprisli deyince kiz aklıma aliriza tekin ve ailesi geldi onların da kaprisleri tribleri bitmezdi

İkinizinde evlilikten beklentileri çok farklı,asla uyuşan tarafınız yok.Cinsellik mihenk taşı evliliğin ama siz anlaşılan bahanelere sığınıp kaçıyorsunuz.Bu şekilde bir yalanı yaşadığınızın farkında bile değilsiniz.Sevgi bir yere kadar,olmayacak duaya amin diyorsunuz.Acilen destek alın,size de eşinize de yazık.

Eski konuyu okudum. Eşiniz haklı. Adamın talepleri o kadar yerinde ki. Eminim burada birçok evli kadın ah keşke benimki de böyle olsa diyordur.

Bir gün öyle diyen kadınlardan biriyle eşinizin denk gelip günaha girmemelerini temenni ediyorum.

Benim eşim de 3 gün olmazsa 3 ay oldu ben istemesem isteyeceğin yok diye kavga eder hep biz de çözemedik benim ki de uykusuzluktan bebeğim uyumuyo 21 aylık hala gece çok uyanır ne yaptıysam çözemedim yatıp uyuyup kalıyorum yorgunluktan

Aşırı istekli değil. Adam normal bir şekilde hakkı olanı istiyor. Sevişmek dediğimiz minimum kaç dk zaten. 15 dakika ayırabilirsiniz bence.

Sen sapla samanı karıştırma demek ki 40 senelik ömründe tutku ne aşk ne bilmiyorsun benim huysuzluğumu sen yap bakalım ne kadar çekileceksin şuan hiçbir derdimiz yok aştık. 6 aylık göbeğimle olduğum en çirkin haldeyim yine de bana neredeyse tapan sevgisini gösteren kocam var burada sadece olumlu şeyleri yazmıyorum olumsuz. bir derdim vara ne yazayıj kocam bans düşkün mü? Çok mutluyuz mu? Çok şükür hem sevişip hem arkadaş olduğum sevildiğimi hissettiğim arkamda desteğini hissettiğim bi adamla evliyim. Asla yüzüme karşı beni kıracak bir sözü yok. Ki 10 13 senelik birliktelik. İnsan 70 yaşına gelse de baba derdi çekiyor. Ki babam da bana çok düşkün bi adam. Onu çok sevdiğim için dertleniyorum. İktidarsız tutkusuz adamla ev arkadaşı da ben olmazdım. Herkesin tercihi işte. Bebeğim de istenen bi bebek boşansam bile bakarım. Dünyanın sonu değil. Üremek istedim üredim. Allah arattırmadı. Buna sahip olamayan çok kadın var.

Son düzenleme:
Bacım dahiliyeye gitmelisin kan testi yaptır vitaminlerine baktır d vitamini desteği al sonra bana dua edersin büyük ihtimalle kan değerlerinden yorgunsun

dünya yansa eve girince tekrar dışarı çıkmam
kaldı ki kv kp için
koca için bile çıkmam

Bu duş meselesi tamamen bahaneden ibaret bence ya. Ben her gün yıkanıyorum ama saçımı 2 günde 3 günde 1 yıkıyorum. Konu sahibi de gayet sadece vucudunu yıkayabilir. İsteksizliğine kulp bulmuş kendince ama 5 gün boyunca cenaze evinden çıkmıyor enterasan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…