Sonu yok işte, aa aman hayatım işin önemli ne var hallederiz desem bu gamsızlıkla belki yazı orda geçiricek, ben kavga yapıyorum kızıyorum öyle 10 günGüzelim zaten esin bu karekterde bir adam olmasa belki de evliliginizi yurutemezdiniz.Sen istediğin gibi gitmeyen olaylarda çabuk demorilize olan ,biraz da takınca takan bir kadınsın (bu gün ki konundan bağımsız yazıyorum bu yorumu) Biraz akisina bırak hayatı,az sakin ol.Bak iki gün sonra okul da tatile giriyor.Zaten çocuk evde tek başına kalamayacakti.Yaz için bir düzenleme yaparsınız.Senin elinde olmayan konular için sıkma canini
Hak veriyorum ve anlıyorum çünkü benim babam da böyleydi hep onlar düşünemiyo mu benim söylememe ne gerek var derdi . şuanda emekli oldu ve hiç söyleyemediHayır asker değil
Benim demek istediğim insan bir kızar sinir olur, oraya telefon eder buraya telefon eder, dilekçe yazar mazeretini sunar, ne bileyim eşim hasta der vs bir çok şey bulunur ama dediğim gibi adam ne yapayım gidicem ne yapahım gidicem babamın işimi diyor babanın işi değil de niye sürekli sen gidiyorsun niye sinirlenmiyorsun neden çaresine bakmıyorsun
Ek ücret alıyor ama tek başına kalmak iyi geliyor gibi hissediyorum kafa dinliyor gibi çünkü ondan çok ben sinir oluyorum bu durumaEk ücret mi alıyor, acaba bu yüzden mi gitmek istiyor , yoksa seyahat olarak mi görüyor acaba , ya da işinde yükselmek istediği için mi böyle yapıyor ? Tam nedenini hiç sordunuz mu ?
Doğru diyorsunuz, bir hafta gittiyse göreve , bir dahakine mazeret bulup 3.ye gidebilir.
Itiraz hakkını kullanmalı eğer gerçekten gidecek başka birileri varsa.
..
Işinize yakın yere taşının. Çocuğunuzu da orada okula yazdirin ya da araba almanın yolumu bulun. Tavsiyelerim bu yönde.
Erken uyuyup 6 da uyanabilirsiniz aslında. Yaz tatili de geldi. Çok uykusu gelse öğlen uyur nasilsa
Bir iki saat erken uyansa sorun olmaz diye düşünüyorum.
Güzelim sen benim babamı tanisan eşini sırtında tasirsin sana öyle diyeyim. Kafanda azıcık canlansin diye bir -iki örnek vereyim kış geçince kömür sobası temizlenip kaldırılır yaa...biz kaldirmazdik çünkü sonra kış biterken belki kurardı,genelde de o yıl kurmazdi!! Eline para ver "şu eşya bozuk tamirci çağır" de ...tamirciye gidip parayı adam eve gelmeden eline sayar ,"elimdeki isim bitsin gelicem abi " diye babamı tek eve yollardi adamlar .Parasını verdiğimiz iş için 15 gün tamirci peşinde dolanirdik sonrasindaSonu yok işte, aa aman hayatım işin önemli ne var hallederiz desem bu gamsızlıkla belki yazı orda geçiricek, ben kavga yapıyorum kızıyorum öyle 10 gün
Siz öyle yazıyorsunuz da gamsız insanla geçinmek zor beni bazen orta yerimden çatlatıyor
Üstünden çıkan pis kilodu yatağın üzerinde bırakmış ya düşünebiliyor musunuz
Söyleyince de özür dilerim deyiveriyor
Ya belli bir yaşa gelmiş nerede hakkını savunması gerektiğini benmi öğreticem kızım bile hakkını savunuyor, işine geliyor gitmekte odan rahat ediyor ama bir değiş iki değil sonu yok
Yaz gelsin istemiyorum artık
Her konuda böyle olmasından sıkıldım eşime sinir oluyorum
Yıllık iznim olsaydı gidicektik ama malesef gidemedik, ev hanımı olsaydım zaten giderdikte çalışırken izin olayı zor oluyor malesefsizde iş yerinden izin alıp ailecek gıdın.sizde tatıl yapmış olursunuz.eşime geçen yıl çıktı antalyaya kv de dahil ailecek gttik.hemde geze geze döndük eve.
Yalnız doktorlukla karşılaştırmayın çünkü doktorluk ve hemşirelik gibi meslekler yoğun ve saati belli olmayan meslekler onu kabul ederek doktor olmuştur ya da siz vardiyalı işi bilerek seçtiniz ama eşimin göreve gitme durumu yoktu ve göz göre ayrımcılık var ve eşim hiç birşey yapmıyor ne yapayım demekten başka
8 senedir her yaz eşim göreve gidiyor, ev hanımıyken zor olmuyordu da işe başladığımdan beri çok zorlanıyorum, ben de insanım yani, ilk önce kendi isteyenden sonra bekar olandan başlanması gerekmez mi
Ya da gittiği yere en yakın yerde kalanlar gitse
Göz göre göre ayrımcılık yapılıyor
Çocuğuma bakmaktan şikayetçi değilim ama eşim ben sesimi çıkarmasam yazı geçirecek orda, gamsızlığından bıktım
Ev hanımı olsam ne b... K yerse yesin
Eşiniz kurum içinre çalıştığı birmi değiştirsin şubesini mesela değiştirebilir. Kimse istemediği bir birimde zorla çalıştırılamaz. Çok istemiyorsa değiştirir başka bir birime geçer ama anlattıklarınıza göre banada eşiniz istiyor halinden memnun gibi geldiEşimle uzun yıllardır evliyiz, işe girdiğinden beri her yaz göreve gönderiliyor ve önceden ev hanımıyken sabrediyordum ama çalıştığım ve çocuğumu okula götürdüğü için çok zorluk çekiyorum, inanın evde kalamıyorum çocuğumu erken kaldırmak zorunda kalıyorum diye annelerde ya da eşimin ailesinde kalıyorum ama o kadar zor oluyor ki çocukla,
İşin tuhaf tarafı eşim benim gibi sinirlenmiyor sinirleniyor gibi yapıyor ama sinirlenmiyor, ben senin yerinde olsam dilekçe yazarım biryerlere ulaşırım çünkü kadrolusun diyorum ben ne yapayım diyor zaten başka da dediği birşey yok, ayrımcılık yapılıyor ve sürekli aynı kişiler gidiyor ama eşim sesini çıkarmıyor hakkını aramıyor, mesaiye mi kalınıcak eşim, biryere mi gidilecek eşim sürekli eşime söyleniyor ve çalıştığımı da biliyorlar, bıktım artık her yaz her yaz, ev hanımı olsam sıkıntı değil evimde kalırım ya da eşimle giderim ama çalışırken çok zorlanıyorum ben burda ona ne var ki işten çık denizlik yerde oh ne güzel olan bana oluyor çocuğun düzeni kaçıyor, bekarlar var eşi çalışmayanlar var ama niye sürekli eşim, birşeyler yap diyorum belki sonuç alamazsın ama en azından çabalamış olursun diyorum ne yapayım ne yapayım... Daha 3 ay önce gitti göreve
İsteyerek gittiğini düşünmeye başladım ve inanın boşanma aşamasına geldik şu an, sürekli tartışma çıkıyor, telefonda sesini bile duyasım yok o kadar sinir oluyorum o bana laf sokuyor birbirimizden soğuduk inanın şu an işyerinde olmasam ağlıcam, zatme kendi ailemle sıkıntım var bir de eşim eklenince dayanamıyorum
Adam evden kaçıyor .Sorumluluklarından. Sizin konularınızdan hep sinirli dediğim dedik fazla otoriter olduğunuzu düşündüm. Eşiniz Bilerek görev bile isteyebilir. Biraz salmayı deneyin olduğu kadarEşim evde çok sorumluluk üstleniyor belki bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum ama niye bu kadar rahat neden yani. 1 haftadır her hereketi batıyor bana
Fazla ücrette olabilir kafa dinlemek için de olabilir zira istemeyen insan birşeyler yapmaya çalışır kızar ama eşim ne yapayım deyip duruyorBekarlarin da bir hayati, ailesi var
Evli adamin belki cocugu var ama belki bekarin da hasta annesi var?
Bekarlardan baslanmasi, bekarlara verilmesi gerektigine katilmiyorum. Kendim de shift planlarken evliyi de bekari da geceye yazmak zorundayim yoksa bekarin sucu ne full gece calissin?
Hep ayni kisiyi secmeleri tuhaf. Bence esiniz özellikle istiyor. Yukselme imkani varsa goz doldurmak icin olabilir. Gezmek kafa dinlemek icin olabilir. Ek odeme aliniyorsa onun icin olabilir.
Bilmiyorum 2 haftadır bir soğukluk var aramızda şimdide böyle ayrı kalınca ne o benimle konuşmak istiyor ne ben onunla çok değişik bir durumdayızŞu an zorlanıyorsun ama boşandığında eşin hayatında hiç olmayacak. Boşanmaya değer bi neden göremedim iki insan birbirini sevsin yeter ki çözülmeyecek mesele yok. Ha diyorsanız ki eşimin ilgisi alakası sevgisi az yanlız gibiyim o zaman bişey diyemem.
Onunda evde yapması gereken işleri oluyor, kayınvalideme de söyledim oda kalamam dedi ben de başka evde çok zorlanıyorum, mesela sabah bir çok şeyi unuttun işe giderken güneş gözlüğüm, saatim evde kaldı adet olucam ped almayı unutmuşum evde olsam böyle olmaz işte herkesin kendi düzeni ne diyimeşiniz göreve gittiği sürelerde anneniz sizde kalsa, kalmıyor mu?
eşinizin bilerek görev yazdırmadığından emin misiniz?
amiriyle filan konuşsanız bu işi sırayla yapalım çok zorlanıyorum deseniz uygun olur mu bilemedim
Okullar bitti artık..İzininiz de varsa alın çocuğunuzu eşinizi gittiği yerde ( tatil yöresi gibi bir şey galiba) ev tutun ailece hem tatil yapın hem eşiniz sizinle kalsınŞu an o kadar sinirliyim ki açıklayıcı yazmamış olabilirim.
Ben çok erken işe gidiyorum ve çocuğumu erken kaldırmak zorunda kalıyorum erken kalkmasın diye kalıyorum ve normalde de eşim götürüyor okula çünkü ben baya erken kalkıyorum
Çalışıyor musunuz
Çocuğunuz olmadığı için böyle yazıyorsunuz çocuğunuz olsa böyle yazmazsınız
Önceden yaz boyuncaydı şimdi 1 hafta gitmişti tekrar 10 gün kalıcak
Okul kapanıyor ama annemlerde çocuğum çok zorluyor beni çok yoruyor ve anneminde düzeni kaçıyor anlıyorum yüzünden düzen alt üst oluyor ve de ben herkesi gönderseler ayrımcılık yapmasalar ya da ne bileyim eşim bir yerlere ulaşmaya çalışsa hakkını savunsa biraz kızsa vs bu kadar üzülmücem adamın umru değil neşesi gayet yerinde nasıl bir şey ben anlamıyorum tabi karışan yok densizlik yerde eşim rahat etmicekte ben mi edicem
Ben yapılan ayrımcılığa ısrarla aynı kişinin gönderilmesine sinirliyim, eşimin kadrolu olmasına rağmen hakkını aramamasına sinirliyim, bir şey değişmese bile adamın yüzünde bir üzüntü göremiyorumNe kadar sinirli bir kadinsiniz. Bazi kadinlar surekli sehir disinda calisan eslerine ragmen mutlu olmaya calisiyorlar. Biraz sukredin surekli sinir halindesiniz. Iyi yada kotu destek plan aileleriniz var daha ne olsun. Konunuzu okurken bile icim daraldi. Bu gidisle esinizi tanamen kaybedeceksiniz bilginize. .
İznim yok işte sıkıntı burda, iznim olsa hemen giderim tatil yeri ben de isterim gitmeyi ama iznim sıkıntı olduğu için gidemiyorum malesefOkullar bitti artık..İzininiz de varsa alın çocuğunuzu eşinizi gittiği yerde ( tatil yöresi gibi bir şey galiba) ev tutun ailece hem tatil yapın hem eşiniz sizinle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?