- 23 Aralık 2016
- 176
- 117
- 103
- 36
Moralim çok bozuk. O kadar değer verdiğim eşim bugün bana küfür etti. Hala şoktan çıkamadım. Yazarken bile çok canım yanıyor. Sabah bi mevzu hakkında onun istediği gb davranmadim diye bi baktım söyleniyor. Ben bana dediğini bile başta anlamadım bildiğin küfür ediyordu şok oldum sen şuan bunları bana mı soyluyosun dedim sen nasıl bana bu lafları kullanıyorsun vs birşeyler söyledim öbür odaya gittim.inanın kaç dakikam bana dediki bu lafları diye şok içinde geçti sonra tekrar geldim sen bu lafları geri almazsan senle asla konusmuycM yüzünde bakmiycam dedim sustu konuşmadı başta sonra ben daha fazla bu evde duramam dedim.hazırlandım oda git ozaman dedi.bende sen benim gitmeyeceğimimi sanıyorsun dedim kapıya çıktım durdu beni.lafımı geri aldım dedi. Benm sinirim geçmemişti ama lafımı geri aldım diye bysekild bi özür sekli yok dedm.Senin kaliten karakterin bu mu dedim ben senin için neyimize ifade ediyorum senişbu kufrunden sonra ben senin yüzüne sen benim yüzüme nasıl bakacaksın dedim Bn okadar ofkellenmeme rağmen birkere bile ağzımdan argo bı kime çıktımı dedim. Seni affetmiyorum dedim.bayag bi o şekilde hala şok etkisi geçmedi eşimin olduğu odada bile duracak halim kalmadı okadrki kırgındim ben aniden kalkıp içeri gidince hemen arkamdan geldi özür dilerimel dedi sarıldı vs.ama benim içim hala kirgnlgm gecmedi. Eskiden eşim böyle değildin. Normalde çok iyi anlaşırız aylarca en ufak tartışma olmadan geçirdik. Eşime bugün beni çok aydınlattın dedim sana karşı çok farklı hissediyorum artık dedim.
Neyse çok uzattım ben eşimi nasıl affedicem. Benim için saygı çok önemlidir bana o cümleyi kurmasını sindiremiyorum kabullenemiyorum özür dilemesi bile beni hiç rahatlatmadi. Esimede söyledim bu rahatlıkla bana nasıl kullanabilirsin ben encok bunu anlamıyorum hicmi saygı duymuyorsun bana dedim bu evlilikte neyapiyoruz işimiz ne bizim dedim. Eşimi kimse sorsa melek der.sozluyken nisanliykende çok iyiydi fazla fazla iyiydi. Evlendigimden ilk yillardada yine iyiydi son yıllarda bazı şeyler yaşadık ama bu yinede bana (hala yazamiyorum) o argo kelimeyi kullanmasını haklı çıkarmaz. Ya bidaha bana kullanırsa napicam ben affedemem çelişki içinde kalamam. Yardım edin nasıl bi pozisyon almalıyım. ??
Neyse çok uzattım ben eşimi nasıl affedicem. Benim için saygı çok önemlidir bana o cümleyi kurmasını sindiremiyorum kabullenemiyorum özür dilemesi bile beni hiç rahatlatmadi. Esimede söyledim bu rahatlıkla bana nasıl kullanabilirsin ben encok bunu anlamıyorum hicmi saygı duymuyorsun bana dedim bu evlilikte neyapiyoruz işimiz ne bizim dedim. Eşimi kimse sorsa melek der.sozluyken nisanliykende çok iyiydi fazla fazla iyiydi. Evlendigimden ilk yillardada yine iyiydi son yıllarda bazı şeyler yaşadık ama bu yinede bana (hala yazamiyorum) o argo kelimeyi kullanmasını haklı çıkarmaz. Ya bidaha bana kullanırsa napicam ben affedemem çelişki içinde kalamam. Yardım edin nasıl bi pozisyon almalıyım. ??