- Konu Sahibi sevgili123
-
Erkekler meyilldir zaten. Dünyanın en mükemmel kadınıda olsa. Kaybetmekten korkmalı ve kendine yakıştırmayan biri olmalı aldatmaması için. Aile birliğine önem veren erkek aldatmaz. Ailesinin yıkılması önemsizse aldattır.6 yillik evlilikte bu hale geldiyse, aldatmaya meyilliymis demek ki.
Bence avimak gozuyle bakmayacaklar .kadin atandi ,atanir atanmazda kicina tekmeyi vurdu gozuyle bakacaklar .atan vur kicina tekmeyi .O şekilde kolay atlatacagimi sanmıyorum herkes acıyan gözlerle bakacak
Her boşluğa düşen eşini mi aldatıyor? Ne demek benim yüzümden oldu. Aynı şeyi siz yapsanız artık bir kocanız yoktu.Hanımlar size kimseye anlatamadğım bir şeyi anlatmak ve sizce ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Kafam çok dolu ve şoktayım cümleleri doğru düzgün kuranayabilirim.
Öncelikle biz eşimle 6 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var. Eşimle birbirimizi severek evlendik hani şimdi eski anılarımızı düşündükçe gerçekten birbirine hiç kıyamayan ve her koşulda sevgimizi göstermekten hiç çekinmeyen bir çifttik. Ben bu sene Ags sınavına hazırlanmaya başladım çocukla birlikte çok zorlandım ama eşim her zaman destekçim olsa da bu sureçte uzaklaştık ben her boş vaktinde masa başındaydım o da TV telefon izler oğlumuz uyaniksa onunla ilgilenirdi. Ve çok şükür sınav iyi geçti ve derece yaptım kontenjanların açıklanmasını bekliyoruz. Haliyle ben sınavdan sonra normal hayata döndüm eskisi gibi olmak için çabalamaya başladım ama eşimde bir soğukluk vardı. Dün gece tesadüf eseri mail in de Instagram la ilgili bildirim gördüm farklı bir kullanıcı adı vardı hemen giriş yaptım. (Keşke yapmasaydım) Yaklaşık 5 aydır bir bayanla konuşuyormuş konuşmalar dertleşme şeklinde arada ben eşimi çok seviyorum yazıları da var ama sesli görüntülü konuşulmuş oğlumun fotoğraf ını atmış. Kadının hayatında ki detayları biliyor.
Ben ne kadar eskiye gidecek diye bakarken İster istemez yazilanları okudum ve bir hafta oldu geleli cümlesi dikkatimi çekti yazismanin başına geçtim akşam 9.30 civarı yola çıktım yazmış eşim 10.30 da kadın iniyorum yazmış ama daha sonra görüntülü konuşulmuş 00.20 de vardın mı yazmış kadın. Eşime kadının yanına gittin mi dedim öylesine yazdık gitmedim dedi yeminler etti ağladı. Aynı gün eşimle benim konuşmam iki cümle mesai çıkışı ben gelirken bir şeyler almasını istemişim o da tamam demiş. Dünden beri evden gitmek daha doğrusu kaçmak istiyorum ama eşim çok ağlıyor gidersen gelmezsin geri beni bu evde tek bırakırsan canıma kiyarım diyor. Konuşmalar arkadaşça ama iyi ki varsın, canım gibi kelimelerde kullanılmış ben şimdi ne yapayım. Ben görmeseydim belki devam edecekti. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gözümün önüne kadın geliyor ve benden çok daha güzel birisi...
Bu durumda ne yapmalıyım gitme imkanım var gelme sebebimi söylemesem bile ailem her türlü arkamda durur. Ama bir yandan sanki benim yüzümden olmuş gibi geliyor çok ihmal ettim aylardır evde iki yabancıydık çocuk ve ders dışında konuşmamız çok nadir olmuştur.
Yakalandık diycek
Karşı tarafa kendini bekar olarak tanıtmıştır belki. Çocuğunun fotoğrafını atan, evli olduğunu bildiği bir adamla görüşmemiştir umarım kadın.Sonrasında bi süre görüşmezler ama yasak her zaman akıl çeler, kafa karıştırır, birbirlerini merak ederler, özlerler falan. Zor artık tamamen eskisi gibi olması.
Adam karımı seviyorum filan demiş yani gayet de biliyor kepazeKarşı tarafa kendini bekar olarak tanıtmıştır belki. Çocuğunun fotoğrafını atan, evli olduğunu bildiği bir adamla görüşmemiştir umarım kadın.
Aldatmış. Birlikte de olmuş ek olarak. Rezalet. Boşanın. Siz o sınava hHanımlar size kimseye anlatamadğım bir şeyi anlatmak ve sizce ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Kafam çok dolu ve şoktayım cümleleri doğru düzgün kuranayabilirim.
Öncelikle biz eşimle 6 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var. Eşimle birbirimizi severek evlendik hani şimdi eski anılarımızı düşündükçe gerçekten birbirine hiç kıyamayan ve her koşulda sevgimizi göstermekten hiç çekinmeyen bir çifttik. Ben bu sene Ags sınavına hazırlanmaya başladım çocukla birlikte çok zorlandım ama eşim her zaman destekçim olsa da bu sureçte uzaklaştık ben her boş vaktinde masa başındaydım o da TV telefon izler oğlumuz uyaniksa onunla ilgilenirdi. Ve çok şükür sınav iyi geçti ve derece yaptım kontenjanların açıklanmasını bekliyoruz. Haliyle ben sınavdan sonra normal hayata döndüm eskisi gibi olmak için çabalamaya başladım ama eşimde bir soğukluk vardı. Dün gece tesadüf eseri mail in de Instagram la ilgili bildirim gördüm farklı bir kullanıcı adı vardı hemen giriş yaptım. (Keşke yapmasaydım) Yaklaşık 5 aydır bir bayanla konuşuyormuş konuşmalar dertleşme şeklinde arada ben eşimi çok seviyorum yazıları da var ama sesli görüntülü konuşulmuş oğlumun fotoğraf ını atmış. Kadının hayatında ki detayları biliyor.
Ben ne kadar eskiye gidecek diye bakarken İster istemez yazilanları okudum ve bir hafta oldu geleli cümlesi dikkatimi çekti yazismanin başına geçtim akşam 9.30 civarı yola çıktım yazmış eşim 10.30 da kadın iniyorum yazmış ama daha sonra görüntülü konuşulmuş 00.20 de vardın mı yazmış kadın. Eşime kadının yanına gittin mi dedim öylesine yazdık gitmedim dedi yeminler etti ağladı. Aynı gün eşimle benim konuşmam iki cümle mesai çıkışı ben gelirken bir şeyler almasını istemişim o da tamam demiş. Dünden beri evden gitmek daha doğrusu kaçmak istiyorum ama eşim çok ağlıyor gidersen gelmezsin geri beni bu evde tek bırakırsan canıma kiyarım diyor. Konuşmalar arkadaşça ama iyi ki varsın, canım gibi kelimelerde kullanılmış ben şimdi ne yapayım. Ben görmeseydim belki devam edecekti. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gözümün önüne kadın geliyor ve benden çok daha güzel birisi...
Bu durumda ne yapmalıyım gitme imkanım var gelme sebebimi söylemesem bile ailem her türlü arkamda durur. Ama bir yandan sanki benim yüzümden olmuş gibi geliyor çok ihmal ettim aylardır evde iki yabancıydık çocuk ve ders dışında konuşmamız çok nadir olmuştur.
Aynısını siz yapsaniz o sizi vururdu direkt. Evde silah da varmış. Bu kadınlar niye böyle yahu. Adam aldatmış. O sınava hazirlansa siz onu aldatacak mıydınız. Bu nasıl bir gerekçe yahu. Kendinize saygınız varsa boşanın. Allah korusun kanser olursunuz stresten. Evlilikten artık bir hayır gelmez zatenBir de ağlarken onu teselli ettim psikolojim iyi değil galiba
O zaman neden tanıştırmadı anlatmadı eşine?karımı seviyorum diyerek kimse aldatmaz bence eşiniz sıkılmış dostane bir arkadaş bulmuş kendine bence boşanmayın
orasını bilemem ama aldatsa neden karımı seviyorum desinkiO zaman neden tanıştırmadı anlatmadı eşine?
Arada kalmak ve vicdan azabı buorasını bilemem ama aldatsa neden karımı seviyorum desinki
Çok zordur eminim ,insanın başına gelmeyince asla anlayamayacağı bir duygu bence.Ne kadar empati yaparsak yapalım ,tam anlamak mümkün değil muhakkak.Hanımlar size kimseye anlatamadğım bir şeyi anlatmak ve sizce ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Kafam çok dolu ve şoktayım cümleleri doğru düzgün kuranayabilirim.
yorumlara baktımda herkes boşanın demiş gerçekten bu kadar kolay mı evlilik bitirmek ayrıca ne demişler sağlıklı ilişki için mikro aldatmaları görmezden geleceksin ama konu sahibinin kocası aldatmamış benceArada kalmak ve vicdan azabı bu
Mikro aldatmaları affedicekmişiz mdkxjdAldatmış yahu niye affediyorsunuz
Ya evli misin bilmiyorum ama boşanmak bu derece kolay bir şey değil.Mikro aldatmaları affedicekmişiz mdkxjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?