Eşimi affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 yillik evlilikte bu hale geldiyse, aldatmaya meyilliymis demek ki.
Erkekler meyilldir zaten. Dünyanın en mükemmel kadınıda olsa. Kaybetmekten korkmalı ve kendine yakıştırmayan biri olmalı aldatmaması için. Aile birliğine önem veren erkek aldatmaz. Ailesinin yıkılması önemsizse aldattır.

Her boşluğa düşen eşini mi aldatıyor? Ne demek benim yüzümden oldu. Aynı şeyi siz yapsanız artık bir kocanız yoktu.

Yakalandık diycek

Sonrasında bi süre görüşmezler ama yasak her zaman akıl çeler, kafa karıştırır, birbirlerini merak ederler, özlerler falan. Zor artık tamamen eskisi gibi olması.
Karşı tarafa kendini bekar olarak tanıtmıştır belki. Çocuğunun fotoğrafını atan, evli olduğunu bildiği bir adamla görüşmemiştir umarım kadın.

Eşiniz sizi malesef aldatmış.
Sizin en ufak bir suçunuz yok manipüle olmayın lütfen.
Affetmeli mi affetmemeli mi o sizin vereceğiniz bir karar.

Aldatmış. Birlikte de olmuş ek olarak. Rezalet. Boşanın. Siz o sınava h
Bir de ağlarken onu teselli ettim psikolojim iyi değil galiba
Aynısını siz yapsaniz o sizi vururdu direkt. Evde silah da varmış. Bu kadınlar niye böyle yahu. Adam aldatmış. O sınava hazirlansa siz onu aldatacak mıydınız. Bu nasıl bir gerekçe yahu. Kendinize saygınız varsa boşanın. Allah korusun kanser olursunuz stresten. Evlilikten artık bir hayır gelmez zaten

öncelikle Allah yardımcıniz olsun zor bir durum ama aileniz varsa arkanızda maddi herhangibi sorununuz yoksa boşanın düpe düz aldatma var.

Çok zordur eminim ,insanın başına gelmeyince asla anlayamayacağı bir duygu bence.Ne kadar empati yaparsak yapalım ,tam anlamak mümkün değil muhakkak.

Bende asla affetmem diyorum benzer bir olay yaşasam ama başa gelince tabi ne olur bilinmez.Belki bir.şans daha diyebilir insan.

Lütfen teselli filan çok saçma olmuş; en azından bir müddet size asla ulaşamasın. Kendinizi suçlamaktan da vaz geçin.Kalbinize sükunet diliyorum.

da

Aldatmış yahu niye affediyorsunuz

Mikro aldatmaları affedicekmişiz mdkxjd
Ya evli misin bilmiyorum ama boşanmak bu derece kolay bir şey değil.
Hani eşimle şöyle bir olayımız olsa yemin ediyorum boşamazdım,boşanma durumu düzelmeyeceğine emin olduğunuz durumlarda olur zaten o raddeye kadarda karşı taraftan soğursunuz.
Ben de senin gibi düşünürdüm ama tüm erkeklerin kaçamak yaptığına eminim kimisi yakalıyor kimisi yakalamıyor olay bu.Erkeğin yapısında var bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…