Esimi aldatmayi göze almistim.

adam olamamış adamların yalanıdır karımı sevmiyorum.
siz umarım pişmanlığınızı unutup tekrar etmezsiniz böyle bir şey.
evliliğinizi kurtarmak için uğraşın herkes sizin kadar şanslı değil eş konusunda bunu düşünün şükredin

Tamam zararin neresinden donsen kardir, mesajlasmada kalmis mesele ve kapanmis.
Simdi bunu unut ve geriye bakma.
Yanindaki adama yaptigin haksizliklari telafi etmeyi dusunuyor musun?
Yoksa uzerinde baski kurulmadigi icin o insanin hakkina girmeye devam mi edeceksin?
Bak ben de vajinismustum, hic beklemezdim ama basima geldi, 1 aylik evliyken doktora giderek cozduk.
Neden mi? Cunku sorumluluk aldim. Cunku evlendiysem cinsellik de evliligin cok onemli bir parcasiydi.
Cinsellik yasanmayan evde huzur bulamadim, esimle baci kardes olmayi kendime yediremedim.
Simdi gerekiyorsa isteksizlikle ilgili de terapi al.
Cinsel terapi egitimi almis bir kadin dogum doktoru arastir ve uzerine dusen 2 yil gecikmeli sorumlulugunu al.
Vajinismus bir erteleme hastaligidir. Zaten bu durumda oldugun icin iliskiden korkman soguman normal bir sonuc ama dermansiz bir dert degil. Sadece yillarca ertelemişsin.
Ben bir ayda icimde neler yasadim, siz nasil iki yil boyunca bu sorunu cozmeden durabildiniz acaba...

hatanın farkındasın bu güzel bir şey. ama derdinizi eski sevgilinize niye anlattınız ki o mu kurtaracaktı sizi bu hastalıktan. onun yerine gidin doktora anlatın derdinizi

Eşiniz çareyi 2 yıldır başka yerde aramıyorsa tabii. Evli bir erkeğin seks yapmadan 2 yıl duracağına inanıyor musunuz? Cinselliksiz evlilik olmaz, tedavi olmanız lazım, o adama da yazık. Kız oğlan kızsanız sevgililikten bir farkınız yok. Şunu da diyeyim, şu an hukuken ve dinen evliliğiniz geçersiz.

İyi de evliliğimde problemler olduğu için demişsin ya sanki eşin problemler yaratmış da o yüzden aldatmışsın gibi bir izlenim veriyorsun

Ama evliliğindeki problemleri yaratan sensin şu an

Sekssiz evlilik baştan falso

Adam sizinle yarım kalan cinselliği zaten artık evlisiniz bir sıkıntı yok diye yaşamak istemiş bu sebeple size yazmış. Karısını da sevdiğini söylemiş ki sonradan başına ekşimeyin diye. Vajinusmus olduğunuzu duyunca da yavaştan yavaştan uzamış. Bu kadar saf olmayın.

Açık konuşmak istiyorum. Şimdiden bütün hanımlar bağışlayın....

Evliliğin %80 %90'ı cinsel ilişkiden geçer. Bu bir gerçek. Ve konu sahibi, eşinizin asla sabrettiğini düşünmüyorum. Bir yazınızda ''Eşimde zorlamıyor.'' demişsiniz. Pek olumlu düşünemedim bu sözünüzden sonra.
Diğer şahıs yani ''Eski sevgiliniz'' karısını asla sevdiğini düşünmüyorum. Seven adam asla karısından başka kimseyle muhatap olmaz. Özelliklede evliyken başkasına yazmakta nedir ?
Bal gibide sevmiyor işte. Sizinle yarım kalan şeyler cinsellik olmasın ? Sizden iş çıkmayınca yolunu almış.

Ve sizinde kocanızı sevdiğinizi aşık olduğunuzu düşünmüyorum. Seven ve aşık olan insan her ne kadar sıkışık olsa da, bunaltıcı günler geçirse de ne olursa olsun asla kimseye sevdiğinden başkasına muhtaç olmaz. Göz tek onu görür.
Nedir eski sevgiliye yazmalar, buluşma mesajları yahu! Evlilikte bari yapmayın. Çocuk oyuncağı değil ki bu.

Şu 2 yıl içinde hastalığı atlatabilirdin. Tembellikle de alakası yok bunun.

Resmen Koçani aldatmissin niye zina işleyip günaha giriyorsun ki hiç mi akıl yok sizde nefsin bu kadar mı körelmiş

Hata değil bu yaptığınız , hatalar insanların bilmeden yaptığı ufak çok zararı olmayan şeylerdir .
Sizin yapmış olduğunuz sanalda kalmış ihanet. Evliliğimde sorunlar yaşadım ondan demişsin eh canım bende iki sene boyunca her allahın günü madde alan biriyle evli kaldım. Bu durumdan arındırmaya çalıştım o bize bunu yapıyo bende bi etrafıma bakayım demedim denmez saçma. Eşinde iki senedir evliliğinde cinsellik yaşamamış bu yüzden eski sevgililerine bi göz atsın o da. olur mu ? Sonrasında oda bi iki vicdanım rahat değil der olur biterr.
Eski sevgilinizin karaktersizliğine diyecek bişey bulamadım.
yazık çok yazık.

Erkeklerin cogu duygularini cok belli etmez cok ilgilide olmayabilir ama her kendini boslukta hissetmende arayisa girersen hata yaparsin adam seni kac zamandir idare ediyor hos oda apayri bi konu kimbilir ne kadar zorlaniyo evli ama cinsellik yok bi erkek icin asil bosluk bu iste bence vajinismus olayinin bi caresine bak esin seni hayatinin sonuna kadar boyle idare edemez

Suan sizi oyle bir yargilamak istiyorum ki burada aldatilan arkadaslarin konulari aklima geliyor. Esi baskasiyla msjlasirken yakalandigi icin bosan denen arkadaslarin konulari gelir aklima. Esleri pisman olduklarini soyleyip ozurler diliyorlar bizde bir kez yapan yine yapar diyoruz ya. Iste o kirik kalpli kadinlar icin sizi cok fena yargilamak istiyorum ama yargilamayin lutfen demissiniz o yuzden. YARGILAMAYACAGIM!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…