Eşimi aldatmışmı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Yine ben evet ancak şu sıralar inanılmaz takıntılı durumdayım benimle dalga geçmicek kişilerden yorum istiyorum.

Daha önceki konularımdan beni biliyorsunuz ve çok saçma buluyorsunuz farkındayım ancak işin içinden çıkamıyorum. Yıllarca eşimin beni aldattığından şüphe duydum, güvensizlik içindeydim elime net birşey geçmedi ancak şimdide kendimden şüphe duymaya başladım
İşyerindeki abi dediğim kişiyle dut yeme konusunu biliyorsunuzdur.çoğu kişi eşini aldattın vs yazmış. Gerçekten aldatmış mı oluyorum? Vicdan azabı duymaya başladım ve ne yapıcağımı bilmiyorum.her gün aynı ortamda. Konuşmamaya çalışıyorum ancak o konuşmaya çakılıyor
Çok sıkıldım
Dalga geçmeden yorum yazarsanız çok sevinirim. Gerçekten şu an içimden çıkamadığım durum içindeyim. Kimseye anlatamıyorum
Bu arada psikolog reandevusu aldım, ancak gidene kadar yinede fikir istiyorum

Bunlarla uğraşacağınıza psikolog tavsiyesi almak ruhunuza iyi gelecektir.

ciddi yorum yapıyorum. Eşinizden boşanın. Psikolojik destek alın.
Şu abiyi de artık rahat bırakın. Boşansanız dahi adam karısını sevdiği için sizinle birlikte olmayacak. Karısını boşamayacak

Neydi dut konusu,profiliniz kapalı,göremiyorum.
Ayrıca kimisine göre bir erkeğe merhaba demek de aldatmak,bu kadar insanın fikrine göre aldatıp aldatmayacağınıza karar vermeniz sizce de saçma değil mi ?
Kendinize şu soruyu sorun '' eğer eşim benzer bir şeyi yapmış olsaydı ben ne hissederdim ? '' cevabı kendi vicdanınız verecek zaten.

her kokunuz ayrı fiyasko

Bence siz kafanızı dağıtın , kendinize meşguliyetler bulun. Sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz. Psikoloğu aksatmayın.

Eski konularıniza bakanlar olayın dut yemek olmadığını görürler.
Günlerce "abiyi" düşünmüssünüz, ilgisi hoşunuza gitmiş bunu da yazmışsınız zaten.
Bilmeyen ne var dut yemekte diyecek tabi. Giydiği dona kadar takip ettiğiniz eşiniz günlerce başka bir kadını düşünse aldatılmış olur muydunuz sizce? Cevabı kendiniz verin.

Buradan ne sonuç bekliyorsunuz bu konuyla ilgili onu da anlamadım. Yorumlarda dalga geçiliyor diyorsunuz, şimdi de farklı olmayacak.

Kendini o kadar önemsiyorki konu sahibi cidden hepimizin onu takip edip zihinlerimize kazıdığımızı zannediyor. Tedavi olun.

Amme hizmeti yapam :) İlgili iki konu.

dut yeme konusu nedir ben anlamadım o konunun linkinide eklerseniz daha kolay yorum yapar bilmeyenler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…