- 21 Kasım 2017
- 29.263
- 127.767
- 598
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
İş yernden bir beyle dut koparıp yemişlerde konu o ...Biri şu dut konusunu özet geçebilir mi? Profil kurcalayamicam şimdi.
HshshsjssjznxbxbxNane yesen ya da mercimek hani belki olabilir diyeceğim ama dutta sorun olmaz bence.
Dut aşeriyorum zaten günlerdir. Şurdan ilan vereyim; izmir ve çevresinde şöyle güzelinden yol kenarı olmayan beyaz dut ağacı olan biriyle kocamı aldatma pahasına dut yemeye gidebilirim. Bu özellikleri taşıyan adaylar bana ulaşsınBende bilmiyorum ama komik geldi
İş yernden bir beyle dut koparıp yemişlerde konu o ...
Peki bunu nasıl aldatmaya bağladı?İş yernden bir beyle dut koparıp yemişlerde konu o ...
Ay kahkaha attım yakın olsak seninle kaçamak yapmak çok isterdimDut aşeriyorum zaten günlerdir. Şurdan işan vereyim; izmir ve çevresinde şöyle güzelinden yol kenarı olmayan beyaz dut ağacı olan biriyle kocamı aldatma pahasına dut yemeye gidebilirim. Bu özellikleri taşıyan adaylar bana ulaşsın
Termostan sonra dutDut aşeriyorum zaten günlerdir. Şurdan işan vereyim; izmir ve çevresinde şöyle güzelinden yol kenarı olmayan beyaz dut ağacı olan biriyle kocamı aldatma pahasına dut yemeye gidebilirim. Bu özellikleri taşıyan adaylar bana ulaşsın
Aldattın denmiş daha önce ki konusunda .Peki bunu nasıl aldatmaya bağladı?
Termos ne? Ben niye bunları bilmiyorum. Nerel oruyol?Termostan sonra dut
Ajsjsjshsh
Dut agacindan guclu kollari ile dut koparip yedirecek beylere duyrulur
Nedir dut yeme mevzusuOooooooooo herkeşler burdaaa
Kısa özet geçiyom. Arkadaşı bu adamın sana ilgisi var demiş. Bu gidip adama "çen beni çeviyon mu?" diye sormuş. adam "Bekar olsan seni çitlerdim ama evlisin" demiş. Sonra sohbet-muhabbetler, dut ağacına dalmalar birlikte falan falan... AsdjaajdjsajdPeki bunu nasıl aldatmaya bağladı?
Termos ne? Ben niye bunları bilmiyorum. Nerel oruyol?
Yok nerdeeeeBu bey o beymş acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?