Eşimi aldatmışmı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama evliiiisiiiiin, beniiiğğm değiilsiiiğğğn.

Dut olayı unutulur mu
Yalnız orada olay dut değil, adamın ilgisi hoşunuza gitmişti. Ondan öncede zaten eşide ilginizi farkedip engellemişti yanlış hatırlamıyorsam. Hatta adam sizinle konuşmuyor diye baya baya üzülmüş, konuşmanın yollarını aramıştınız. (Adama kendi işlerinizide yaptırıyordunuz, o işte size kalınca ne yapacağınızı şaşırmıştınız)
Ilgisinin hoşuna gittiğini zaten konularda itiraf ettiniz, ve arkadaşınız olayı ortaya çıkarmasaydı siz hala bu şekilde flörtleşmeye devam edecektiniz.
Siz eşinizi sevmiyorsunuz, psikolog yerine bir avukat tutun ve boşanın. Ama boşanınca o adam eşini boşamaz unutmayın.

Okudum ben de konuları.Ne tuhaf ortamlarda çalışıyorsunuz anlamadım ki.0 profesyonellik.''biliyor musun,x senden hoşlanıyor '' diye geyik çeviriyor kaç yaşında insanlar.Ergenlikte kalmadı mı bu ?
Siz bariz ilgisinden hoşlanmışsınız,iş yerini de orta okula çevirmişsiniz aşk üçgeniyle,eşiniz benzer duyguları hissetse beni aldatıyor diye buralara yazardınız,hepimiz biliyoruz bunu.Sizce cevap ortada değil mi o zaman daha neyi soruyorsunuz ?

Allahım daha neler duyacagız::skandal: Abiyi bi saall konu sahibi:S

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…