- 11 Aralık 2018
- 42.614
- 264.842
- 598
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ama evliiiisiiiiin, beniiiğğm değiilsiiiğğğn.Kısa özet geçiyom. Arkadaşı bu adamın sana ilgisi var demiş. Bu gidip adama sormuş. adam "Bekar olsan seni çitlerdim ama evlisin" demiş. Sonra sohbet-muhabbetler, dut ağacına dalmalar birlikte falan falan... Asdjaajdjsajd
Bu bey o beymş acep
Mazallah kutuyu açdırsaydı neler olurdu
Teyzeler ne güzel aşık oluyo ya. Bizim içimiz ölmüş bence
Isyeribde bir arkadaşı ile dut yemişti konu sahibiNedir dut yeme mevzusumerak ettim
Bence teyzeler bahane arioTeyzeler ne güzel aşık oluyo ya. Bizim içimiz ölmüş bence
Cillop demi
Kısa özet geçiyom. Arkadaşı bu adamın sana ilgisi var demiş. Bu gidip adama sormuş. adam "Bekar olsan seni çitlerdim ama evlisin" demiş. Sonra sohbet-muhabbetler, dut ağacına dalmalar birlikte falan falan... Asdjaajdjsajd
Amcaları gömüp vınnnnnnnnnnnBence teyzeler bahane ario
Yokluk naparsin
Corcccc konoliii diyommm karpuz yiyrcezzBen dut değil onun için ayva bile yerim o derece
Kendini o kadar önemsiyorki konu sahibi cidden hepimizin onu takip edip zihinlerimize kazıdığımızı zannediyor. Tedavi olun.
Amme hizmeti yapam :) İlgili iki konu.
İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu
Yeni konu açmıştım iş arkadaşımın, yanımda çalışan diğer abi dediğim adamın bana karşı ilgisi olduğunu söylemesiyle ilgili 1 haftadır dayanamadım ve adama söyledim. Şaşırdı ve güldü. Bekar olsaydım tamam ama şu durumun sonu yok bu durumdan kimse iyi şeyler yaşamaz dedi. Eşimle konuştuğumu...www.kadinlarkulubu.com
E yillarin acisiAmcaları gömüp vınnnnnnnnnnn
Corcccc konoliii diyommm karpuz yiyrcezz
Tespit gibi tespit...Sarımanolyanın ikiz kardeşi olabilir bu arkadaş :)
DiyorsunnnYok nerdeeee
Bu bey olsa acaba'si bile olmazdi
Aynen Valla ya sanki beynimizde pembegül lobu var orayı onun konularına ait saklıyoruzBu özgüvene hayranımkonu açıp eski şu konumu biliyorsunuzdur diye atıf yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?