eşimi arkadaşlarından kıskanıyorum:((

swwty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
105
0
26
Diyarbakır
selam kızlar

benim derdim evlendiğimizden bu yana sürüyor.Öncelikle şunu belirtmek istiyorum benim geçmişte hiç kuvvetli bağlarla kurulmuş arkadaşlığım olmadı
Şuan bile hiç arkadaşım yok diyebilirim.Evliyim ve bir çocuğum var.Gelelim derdime ...Eşimin herzaman görüştüğü ve kuvvetli bağlara sahip dost topluluğu var 6 kişiden oluşuyor.Eşim bu kişilerle kardeş gibi yıllara dayalı bir dostlukları var. 2 veya 3 hafta da bir görüşüyor bu kişilerle.Çok temiz insanlar ve hepsi evli..Ancak eşim ne zaman onlarla görüşmek isterse ben sinir oluyorum .Elimde değil.Eşimin bana olan ilgisi çok ama arada bu bahsettiğim arkadaşlarıyla görüşmek istediğinde ben herzaman ona tavır yapıyorum yapmak istemiyorum kendime yapmamak için söz veriyrum ama yinede tavır yapıyorum .Böyle yapınca da eşim le tartışıyoruz.Acaba bu davranışım benim hiç böyle kuvvetli dostluğum olmadığından mıdır..Bilemiyorum kızlar sizce bu duygularımdan nasıl vazgeçebilirim fikirlerinizi paylaşırmısınız lütfen

Eşinizin arkadaşlığı taaaa senelere dayanıyormuş..
Her birinin iyi insanlar olduğunu söylüyorsunuz..
Eşinizin nerede kiminli olduklarını bildiğiniz için şükredin bence..

Son sorunuza gelince..
Sizin çocukluktan bu yana görüştüğünüz kardeşim dediğin insanlarla görüşeceğiniz zaman , eşiniz size tıpkı sizin göstermiş olduğunuz gibi bir kıskançlık gösterse , tepkiniz ne olurdu..

Eşinizin arkadaşları evli ise onların eşleriyle arkadaşlık kurmayı deneyin..
Yani arkadaş ortamlarına sizde girin ve böylelikle bu kıskançlıklarınızdan kurtulmuş olursunuz..

sizin kuvvetli dostluklarınız yok diye eşinizinde mi olmayacak.....
bence sosyalleşmek için kurslara falan gidin,....
dostunuz olmadığı için, eşinizi de sahiplenmiş gibisiniz....eşlerin birbirlerinden başka çevreleri de olur, olmalı da....

Kendinize arkadaş bulsaniz ?
Belki kardeş gibi olmazsiniz ama iyi gelir..

Bence kendinizi tanıyan birisiniz ve sorunun kökenini çözmüşsünüz zaten,böyle güçlü dostluk duygularını yaşamadığınız için bence kıskanmanız doğal,
eşinizin arkadaşlarıyla-eşleriyle sıkı bir arkadaşlık kurmayı deneseniz bence hep birlikte keyifli vakitler geçirebilirsiniz:34:

selam kızlar

benim derdim evlendiğimizden bu yana sürüyor.Öncelikle şunu belirtmek istiyorum benim geçmişte hiç kuvvetli bağlarla kurulmuş arkadaşlığım olmadı
Şuan bile hiç arkadaşım yok diyebilirim.Evliyim ve bir çocuğum var.Gelelim derdime ...Eşimin herzaman görüştüğü ve kuvvetli bağlara sahip dost topluluğu var 6 kişiden oluşuyor.Eşim bu kişilerle kardeş gibi yıllara dayalı bir dostlukları var. 2 veya 3 hafta da bir görüşüyor bu kişilerle.Çok temiz insanlar ve hepsi evli..Ancak eşim ne zaman onlarla görüşmek isterse ben sinir oluyorum .Elimde değil.Eşimin bana olan ilgisi çok ama arada bu bahsettiğim arkadaşlarıyla görüşmek istediğinde ben herzaman ona tavır yapıyorum yapmak istemiyorum kendime yapmamak için söz veriyrum ama yinede tavır yapıyorum .Böyle yapınca da eşim le tartışıyoruz.Acaba bu davranışım benim hiç böyle kuvvetli dostluğum olmadığından mıdır..Bilemiyorum kızlar sizce bu duygularımdan nasıl vazgeçebilirim fikirlerinizi paylaşırmısınız lütfen

cevap sorunun içinde saklı.. eşinizi arkadaşlarından kıskanmıyorsunuz. onların birbirleriyle olan dostluklarını kıskanıyorsunuz siz.. şuan bile hiç arkadaşım yok diyebilirim demişsiniz. neden? bunu sordunuz mu hiç kendinize?

Bence de kuvvetli dostun olmadığından. Siz de o 6 adamın eşleri olarak örgütlenin, bayanlar grubu kurun :)

Ay keşke benm kocamın da öyle ortamı olsa. Adam bensiz hiç bi yere gitmiyo. Dibimden ayrılmıyo. Evlendik evleneli arkdaşlarıyla zaman geçirmiyo deli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X