Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

canım şimdi boşan vs demiyorum sana yanlış anlama kendini zorlamışsın biraz ama olmamış yani olma ihitmali varsa uğraş evliliğini kurtarmaya boşanınca seni güzel şeyler bekliyor vs vs penbe bir tablo çizmek istemiyorum sana çünkü maaaalesef boşanmış kadın olmak çok zor bu ülkede yaşamayan bilmez .

Hemen boşanmayı düşünmeyin,bir deneyin beraber terapiyi bir bakarsınız herşey düzelmiş ki inşallah öyle olur.

Boşanmış bir kadın olarak aynen katılıyorum.

mesleklerimiz aynı o konuda sıkıntı yok ayrıca yanıma yakışmadığını söylemek kibir olur ki öyle de değil zaten sadece en başından beri içime sinmeyen bişeyler var işte yerine oturmayan taşlar..ama herkesin evliliği dört dörtlük değil ki siz nasıl beceriyorsunuz arzulamayı eşinizi? bu sorum genel herkese

Kendi adıma sevmeden arzulamam mümkün değil.

ben calışıodum eşimin işi yoktu aşık oldugumda yeri geldi askere gittiği dönemde maddi yardımda yaptık
evlenirken cok ıkıntılar cektim ikimizşde düzenli bi işi var
ailesinin yapmadığı görgüsüzlük kaşmadı
ama elimin tersi ile sildim attım çünkü önemli olan yuvamdı diye düşünüyorum...
eskiye takılıp kalmak seni yıpratır..
yeni bi sayfa ac kendine...

haklıyım değil mi boşanmış bi kadın olarak yaşamak hele ki yeniden birine güvenmek çok zor olsa gerek?

Aldatılma,şiddet,kötü alışkanlıklar dışındaki boşanmalarda durum daha zordur sanırım ,ben aldatıldığım için boşandım,yeniden birisine güvenmek oldukça zor,boşandım herşey yeniden başlıyor diye düşünmeyin.

bir şeyleri yazarken olaya tek taraflı bakmayalım bence
diğer tarafda bu duruma maruz kalmış ve aşık biri var unutuyorsunuz herhalde?
toplumumuzu düşünmeden önce hakkaniyetli olmayı düşünmemiz lazım...

ya biliyor musun çevremdeki herkes "ay ne kadar şanslısın nerede böyle anlayışlı erkek" filan diyor böyle deyince millet ben iyice korkuyorum boşanmaktan demek ki diğer erkekler cidden çok anlayışsız öleyse napcam ben böyle biriyle yapamdıysam diğer odunlarla hiç yapamam diyorum

canım benim ablamda boşandı ordan biliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşş.

Düzelme ihtimali olan durumlarda bile hemen boşanmayı düşünmek hatalı bence,sonra kolay değil ancak aldatılma ,şiddet varsa o zaman da evliliği sürdürmek manasız tabi,ama yapılabilecek ne varsa denenmesi taraftarıyım.

Sen bu olaya profesyonel bir iş ilişkisi gibi bakıyorsun.

Nasıl ki bir çalışan daha iyi bir iş bulacağından emin olsa çalıştığı iş yerinden ayrılır, sen de saha iyi bir koca bulacağına inansan anında boşanırsın.

Ama çalışan işsiz kalacağını ya da daha kötü koşullarda iş bulacağını düşünürse mecbur aynı yerde çalışmak zorunda kalır, seninkisi de bu hesap.

Dünya görüşünüze hayran kalım
bekarken ilişkiye girmiyorsunuz
ama evliyken çevrenizdeki erkeklerden etkileniyorsunuz
eşinize de helal olsun 2,5 yıl sizi beklemiş,hem de keyfi yere....

Ya Tabiki sevmeden böyle birşey yapmak çok büyük gurur kırıklığı bir bayan için. Mesela ben eşimle kavga ettikten sonra bile isteyerek birşey yapamıyorum. Siz eşinize söyleseniz. Önce dış görünümünde bazı değişiklikler yapsa.. Yada önce birbirinizle konuşsanız cinsel konular hakkında açık açık yani. ne bileyim bu gibi şeyler belki olabilir..:44:

ben de öyle tahmin ediyorum çok şükür bende bu tarz bi güvensizlik yok ama yine de zor olduğunu tahmin ettiğim için böyle yaşamayı kabullensem mi diyorum bazen de en azından eşimin kötü bi alışkanlığı şiddeti aldatması yok diyorum

senin eşin gibiler çok az...
bunu bilmelisinn...
ama ilerisinde kendin için kaygılar gütmeni anlıyorum fakat bana bir sey anlamsız geliyor
yanlıs anlamanı asla istemem bütün yazdıklarını okudum hemde çok buyuk bir dikkatle
sen biilsen ki boşandıgında karsına arzulayabılecegın bırı cıkacak anlasılan hemen bosanacaksın degılmı?yazdıklarının anlamı budur?
bu bana son derece yanlış geldi...
ileride kendini garantiye almanamı baglı su andaki durumun?
bence eşini ikna et boşan
gercekten eşine yazık....

o merhaleleri çoktan geçtik tatlım denedik yani..

bir erkeği arzulayamabilir neden aklında biri olmak zorunda mı hiç katılmıyorum ben .ayrıca bazı kadınlar çok hassas oluyor ben kendimden biliyorum aşık olmadan birlikte olamıyor hatta dokunamıyor bile .

tamam, ben o konuda bir şey demiyorum, ben de sevmediğim bir insana dokunmak istemem ama 2,5 sene gibi bir zamandan bahsediyor, 3 ay 5 ay değil.. 2,5 senedir birlikte olmuyormuş bunlar.. o zaman başka bir nedeni olmalı diyorum, hiç sevmediğin arzulamadığın biriyle o kadar zaman bir arada yaşayamazsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…