- Konu Sahibi reginaspektor
-
evet artık eşli terapiye gidip bunlar üzerine kafa yoracağız pek ümidim yok ama umarım işe yarar,belki bi sihirli değnek deyse değişir mi duygularım ya da çizgi filmlerde mi olur ancak böyle şeyler,muhtemelen ikincisi
canım şimdi boşan vs demiyorum sana yanlış anlama kendini zorlamışsın biraz ama olmamış yani olma ihitmali varsa uğraş evliliğini kurtarmaya boşanınca seni güzel şeyler bekliyor vs vs penbe bir tablo çizmek istemiyorum sana çünkü maaaalesef boşanmış kadın olmak çok zor bu ülkede yaşamayan bilmez .
e şimdi olayı çözelim biriyle sevişip mutlu olmak istiyosunuz ama maalesef bu kişi kocanız olamıcak
ayrılın birini bulun diyourz kelli felli adam gelir çoluklu cocuklu diyosunuz..
yakışıklı adam eli ayağı düzgün diyorsunuz ama ilk konunuzda iki alile arasındaki farklılıklar var demişsiniz
eşiniz nedir necidir ki yanınıza yakışmıyor siz ne iş yaparsınız ne mezunusunuz eşiniz konumu nasıl...
mesleklerimiz aynı o konuda sıkıntı yok ayrıca yanıma yakışmadığını söylemek kibir olur ki öyle de değil zaten sadece en başından beri içime sinmeyen bişeyler var işte yerine oturmayan taşlar..ama herkesin evliliği dört dörtlük değil ki siz nasıl beceriyorsunuz arzulamayı eşinizi? bu sorum genel herkese
Boşanmış bir kadın olarak aynen katılıyorum.
mesleklerimiz aynı o konuda sıkıntı yok ayrıca yanıma yakışmadığını söylemek kibir olur ki öyle de değil zaten sadece en başından beri içime sinmeyen bişeyler var işte yerine oturmayan taşlar..ama herkesin evliliği dört dörtlük değil ki siz nasıl beceriyorsunuz arzulamayı eşinizi? bu sorum genel herkese
haklıyım değil mi boşanmış bi kadın olarak yaşamak hele ki yeniden birine güvenmek çok zor olsa gerek?
Boşanmış bir kadın olarak aynen katılıyorum.
ama bu tür durumlarda eşinizin aşkından dahada önemli olan sizinde duygularınız...
bence sizin bu saatten sonra eşinize bir şey hissetmeniz olanaksız...
bence eşinizi ikna edin boşanın...
böyle bir evlilik olamaz çok üzgünüm...
şahsen eşinize büyük saygı duydum...
keşke böyle bir kişiye duygularınız olsaymış...
ama keşkelerle hiç bir şey olmuyor...
canım benim ablamda boşandı ordan biliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşş.
Aldatılma,şiddet,kötü alışkanlıklar dışındaki boşanmalarda durum daha zordur sanırım ,ben aldatıldığım için boşandım,yeniden birisine güvenmek oldukça zor,boşandım herşey yeniden başlıyor diye düşünmeyin.
ya biliyor musun çevremdeki herkes "ay ne kadar şanslısın nerede böyle anlayışlı erkek" filan diyor böyle deyince millet ben iyice korkuyorum boşanmaktan demek ki diğer erkekler cidden çok anlayışsız öleyse napcam ben böyle biriyle yapamdıysam diğer odunlarla hiç yapamam diyorum
Ya Tabiki sevmeden böyle birşey yapmak çok büyük gurur kırıklığı bir bayan için. Mesela ben eşimle kavga ettikten sonra bile isteyerek birşey yapamıyorum. Siz eşinize söyleseniz. Önce dış görünümünde bazı değişiklikler yapsa.. Yada önce birbirinizle konuşsanız cinsel konular hakkında açık açık yani. ne bileyim bu gibi şeyler belki olabilir..:44:
bir erkeği arzulayamabilir neden aklında biri olmak zorunda mı hiç katılmıyorum ben .ayrıca bazı kadınlar çok hassas oluyor ben kendimden biliyorum aşık olmadan birlikte olamıyor hatta dokunamıyor bile .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?