Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

katılıyorum 6 gün adetim sürüyo adam son iki gün deli gibi bekliyo valla..

Hamileliğimin ilk ayı bende o kadar isteksizdim ki eşim anlıyordum hormonlardan ama 2.5 sene boyunca istemeseydim eğer boşuna karşımdakinin hayatını mahfetmezdim ben diye düşünüyorum.. o kadar senede eşim kabullenmezdi herhalde düşünüyorumda evlendiğimiz ilk haftası yapamamştık biz kokrmuştum nasıl tedirgin geçirmştim ay yine akşam olcak yine uyuyacağız diye.. 2.5 çok uzun insanın sinirleri yıpranır aile olamaz güvensizlik daha çok şeyi beraberinde getirir

Tebrik etmek istiyorum ya tatlım sonunda anlayan biri çıktı!

ne kadar kabul etmesekte öyleler
onlar bizim gibi bakmıyorlar olaya...
biziz aşk,sevgi,okşama,sarılam gibi seylerler mutlu olan
ama onlar öyleler
eslerını aldatıyorlar cunku doyumsuzlar...
işde burdan bile belli

canım her erkek farklıdır genelleme yapmayalım ama benim gördüklerim böyle .

haklısın canım ben de onun için çok üzülüyorum ihtiyaçlarını karşılayamadığım için de..bazen boşanmayı da konuşuyoruz ama ne bileyim tuhaf geliyor işte insana işte o da kolay değil ki

eski konunuza biraz baktımda,bence siz maço bir erkek istiyorsunuz.ya da kaçan kovalanır hesabı eşiniz sizden biraz uzaklaşsa belki ona olan sevginizi daha iyi anlayacaksınız

bence bir an önce ayrilsaniz iyi olur... esinizi en iyi arkadasiniz olarak görüyorsaniz ayrilin herkes yoluna baksin, hem bu sefer gercekten arkadas gibi devam edersiniz.. belliki bu saatten sonrada esinize asik olamazsiniz, hep birseyler ispatlama cabasi icindesiniz, bu nezamana kadar sürer? sürsede gün gectikce hem kendinize hem esinize eziyet etmis olursunuz. uzatmanin bir faydasi yok. bir öne herkes kedi yoluna gitmeli zira gecmisi unutmakta zaman istiyor, sizin icin en hayirli olani diliyorum allahtan.. umarim ilerde asik olacak , hayatini onunla sürdürmek isteyecek birini bulursun..

eğer senin aklında başkası yoksa, vajinismus değilsen, eşinden de iğrenmiyorsan eğer (tip,temizlik vs gibi) ne kadar arkadaş gibi görürsen gör cinsellik yaşayabiliyor olmalısınız.. eğer eşin de sana hiç yaklaşmıyorsa öpüp koklamıyorsa bir şey diyemem... bunun 2 açıklaması olur ya o da istemiyordur (ki bu erkekler için çok düşük bir ihtimal), ya da ihtiyaçlarını bir şeklde tatmin ediyordur..
diğer tarafta değil eşin 10 senelik yakın arkadaşın olsa, arkadaşlık dışında hiç bişey düşünmediğin, 2,5 sene boyunca aynı evde yaşasanız, gelse seni öpüp koklasa bunun sonu cinselliğe gider... aşka sevgiye gerek yok...
yani sonuç olarak:
- ya vajinismussun kabul etmek istemiyorsun
- ya eşinden iğreniyorsun
- ya da aklında başkası var

eski konunuza biraz baktımda,bence siz maço bir erkek istiyorsunuz.ya da kaçan kovalanır hesabı eşiniz sizden biraz uzaklaşsa belki ona olan sevginizi daha iyi anlayacaksınız

1 aya yakın ailemin yanına gittim belki özlerim diye ama kendi evim düzenim dışında da pek biz özlem olmadı malesef..

yroumların cogu yardımcı olmak vede aydınlatmaktan çok deşarj olmak gibi olmuş buda insan psikolojisinde aynı sorunları yaşayıpta başka bir bireye aynı şeyi yaşadıgını görüp onu suçlamaktır :))))

o yüzden konu sahibi arkadaşım inşallah hakkında hayırlısı olur aşabilecegine inanıp inanmakala ilgili durumları tartıp vede hala yapılabilmesi muhtemel çözümlervarsa deneyip yinede olmuyorsa bitmesi en mantıklısı kanımca

rabbim yardımcın olsun :))

eşini tebrik ediyorum
çok anlayışlı ve sabırlıymış,gerçekten helal olsun...
toplumumuzda böyle insanlarında olması gerçekten çok hoş...
hakkını ödeyemessiniz eşinizin...
dilerim en kısa zamanda hislerinizde değişiklik olurda
eşinize karşı aşk dolu olursnuz...
eminim bunu eşiniz çoktan haketti bile...

senin o farklı dediğin erkek guruhuda topu topu % 30 dur
onun içinde benim eşimde var tabii

canım bu yüzde 30 derken bilimsel birşeye mi dayanıyorsun beni anlamadın sen bende cinselliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum eşler arasında tabiki ama evllilk için farklı şeyler arıyor türk erkeği diyorum cinsellik dışında kariyer ,eğitim uyumu vs vs ama ten uyumu çokönemli ben zaten bririnden sırf bu yüzden ayrıldım sadece erkekler için değil kadınlar içinde önemli .

Sen ne istediğini bilmiyorsun en büyük sorun bu bence.

Ne istediğini bilsen ona göre hayatına yön verirdin, ya boşanırsın ya da sorunsuz devam edersin ama senin ne istediğinden haberin yok.

d şıkkı hiçbiri! eşim bana yaklaşıyor öpüp kokluyor da ama ben cinselliği yalnızca gerçekten sevip arzuladığım zaman yaşamak istiyorum bu duyguyu analatamıyorum galiba gerçi yaşamayan birinin anlaması da zor

Bence siz herşeyi açık açık anlatmıyorsunuz. Eşinizi kıskanır mısınız yada kıskanıyor musunuz ?

bu ülkede kaç tane erkek senin o yazdığın sıfatlarda eş arıyor biliyormusun gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…