- Konu Sahibi reginaspektor
-
eğer senin aklında başkası yoksa, vajinismus değilsen, eşinden de iğrenmiyorsan eğer (tip,temizlik vs gibi) ne kadar arkadaş gibi görürsen gör cinsellik yaşayabiliyor olmalısınız.. eğer eşin de sana hiç yaklaşmıyorsa öpüp koklamıyorsa bir şey diyemem... bunun 2 açıklaması olur ya o da istemiyordur (ki bu erkekler için çok düşük bir ihtimal), ya da ihtiyaçlarını bir şeklde tatmin ediyordur..
diğer tarafta değil eşin 10 senelik yakın arkadaşın olsa, arkadaşlık dışında hiç bişey düşünmediğin, 2,5 sene boyunca aynı evde yaşasanız, gelse seni öpüp koklasa bunun sonu cinselliğe gider... aşka sevgiye gerek yok...
yani sonuç olarak:
- ya vajinismussun kabul etmek istemiyorsun
- ya eşinden iğreniyorsun
- ya da aklında başkası var
d şıkkı hiçbiri! eşim bana yaklaşıyor öpüp kokluyor da ama ben cinselliği yalnızca gerçekten sevip arzuladığım zaman yaşamak istiyorum bu duyguyu analatamıyorum galiba gerçi yaşamayan birinin anlaması da zor
1 aya yakın ailemin yanına gittim belki özlerim diye ama kendi evim düzenim dışında da pek biz özlem olmadı malesef..
terapiye tek mi gidiyosun peki?
d şıkkı hiçbiri! eşim bana yaklaşıyor öpüp kokluyor da ama ben cinselliği yalnızca gerçekten sevip arzuladığım zaman yaşamak istiyorum bu duyguyu analatamıyorum galiba gerçi yaşamayan birinin anlaması da zor
bu ülkede kaç tane erkek senin o yazdığın sıfatlarda eş arıyor biliyormusun gercekten
bundan sonra eşli tearpiye alacak bizi benim vajinusmus olmadığımı anladığı için
yanlış anladın canım demek istediğimi,eşin senden uzaklaşsa şimdiki gibi değer vermese,seni umursamasa,daha çok dışarda vakit geçirse demek istedim.
sen annene gitmişsin ama sonuçta evde bekleyen eşinin olduğunu biliyorsun.aslında eşin elini şöyle bir masaya vursa ben duygularının değişeceğini düşünüyorum.tabii benim fikrim
benim çevremdekiler hep ona bakıyor valla canım kızın eğitimine ,kariyerine en son fiziğine .
bilmiyorum ama mesaiye kalıp eve geç geldiği zamanlar hiç dert olmuyor bana..
biz de bunlara bakmaz mıyız, işsiz güçsüz sünepe bi adam isterse al pacino olsun dönüp bakmam şahsen
canım sana bi soru sormuştum yine sorayım, terapilere tek başına mı katılıyosun? eğer tek gidiyosan eşinle katılmayı dene bu sizin ortak sorununuz,yine olmazsa kadınlığının en güzel yıllarını bu şekilde geçirme, çocuk isteyeceksin bigün, bedenim keşfedilsin isteyeceksin, eşin içinde kötü bişey söylemedin demek ki iyi biri, ona da yazık, yol yakınken ayrılın derim
tabii ki dert olmaz gelince gene senin etrafında dönüyor,
e yani yok ben şey demek istedim büyük ölçüde cinsellik için evleniliyor denmiş de katılmıyorum .
evet kadınlığımı hissetmediğim için hep bi yanım eksik zatenama boşanmak da çok ciddi bi karar hani gelen gideni aratır derler ondan korkuyorum belki de
olabilir cesur olucaksın hayatta canım yoksa kaybedersin üzülürsün risk al biraz çünkü olmuyorsa olmuyordur zorlarsan birşey geçmez eline aa ama ben böylede mutluyum diyorsan devam edersin ama eş için sıkıntı oda farklı arayışlara girer çünkü hiç bir erkek cinsellik olmadan yaşayamaz inanmam buna helede bu devirde bu kadar seçenek varken .evet kadınlığımı hissetmediğim için hep bi yanım eksik zatenama boşanmak da çok ciddi bi karar hani gelen gideni aratır derler ondan korkuyorum belki de
e canım arzulamadıgın adamla niye evlisin hala..
bend bunu anlayamamıs deilim
bir sürü sebep sonuc ilişkisi bulundu
ayrılıcamda demiyosun..
acaba kocamı nasıl sevebilirim sorusunumu sormak istiyosun
sevmediğin adamla yatamaassın tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?