Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

bir erkeği arzulayamabilir neden aklında biri olmak zorunda mı hiç katılmıyorum ben .ayrıca bazı kadınlar çok hassas oluyor ben kendimden biliyorum aşık olmadan birlikte olamıyor hatta dokunamıyor bile .

e canım arzulamadıgın adamla niye evlisin hala..
bend bunu anlayamamıs deilim
bir sürü sebep sonuc ilişkisi bulundu
ayrılıcamda demiyosun..
acaba kocamı nasıl sevebilirim sorusunumu sormak istiyosun
sevmediğin adamla yatamaassın tabiki

1 aya yakın ailemin yanına gittim belki özlerim diye ama kendi evim düzenim dışında da pek biz özlem olmadı malesef..

yanlış anladın canım demek istediğimi,eşin senden uzaklaşsa şimdiki gibi değer vermese,seni umursamasa,daha çok dışarda vakit geçirse demek istedim.

sen annene gitmişsin ama sonuçta evde bekleyen eşinin olduğunu biliyorsun.aslında eşin elini şöyle bir masaya vursa ben duygularının değişeceğini düşünüyorum.tabii benim fikrim

canım sana bi soru sormuştum yine sorayım, terapilere tek başına mı katılıyosun? eğer tek gidiyosan eşinle katılmayı dene bu sizin ortak sorununuz,yine olmazsa kadınlığının en güzel yıllarını bu şekilde geçirme, çocuk isteyeceksin bigün, bedenim keşfedilsin isteyeceksin, eşin içinde kötü bişey söylemedin demek ki iyi biri, ona da yazık, yol yakınken ayrılın derim

bilmiyorum ama mesaiye kalıp eve geç geldiği zamanlar hiç dert olmuyor bana..

hay allahım ya ARZULAMADIGIN BİR ADAMLA NEDEN EVLİSİN HALA bu ne ya siz arkadaşın aslında ne kadar büyü bir çaba sarfettiğinin farkındamısınız yaaaa çogu insana ruh sağlıgı vede akıl saglıgıyla ilgili bir kuruma gidiyorsa kesin delidir diye etiket yapıştırılan bir toplumdayız arkadaş bunun çaresini arıyor kimse yargılayamaz ama fikir vermek vede yardımcı olunmak isteniyorsa ne ala yorumları okudukça sinirleniyorum he

evet kadınlığımı hissetmediğim için hep bi yanım eksik zaten ama boşanmak da çok ciddi bi karar hani gelen gideni aratır derler ondan korkuyorum belki de

e yani yok ben şey demek istedim büyük ölçüde cinsellik için evleniliyor denmiş de katılmıyorum .

konular farklı yere gitti
canım unutuyorsun galiba o senin saydıgın sıfatlarda aranan kişilerlede evlenildiiğinde cinsellik oluyor değilmi?
başka seyler olmuyor
demek ki cinsellik işin içinde...

evet kadınlığımı hissetmediğim için hep bi yanım eksik zaten ama boşanmak da çok ciddi bi karar hani gelen gideni aratır derler ondan korkuyorum belki de

"Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üst...ünden daha iyi olmayacağını?

bide şunu diyim korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

olabilir cesur olucaksın hayatta canım yoksa kaybedersin üzülürsün risk al biraz çünkü olmuyorsa olmuyordur zorlarsan birşey geçmez eline aa ama ben böylede mutluyum diyorsan devam edersin ama eş için sıkıntı oda farklı arayışlara girer çünkü hiç bir erkek cinsellik olmadan yaşayamaz inanmam buna helede bu devirde bu kadar seçenek varken .

boşanmayı zaten uzun zamandır düşünüyorum da işte çok zor bir karar ,yıllarca belki de ömür boyu yalnız yaşıcam

Eşinizin cinsel isteklerini karşılamıyorsunuz. Eşiniz bu isteklerini başkalarıyla karşılıyor olabilir. Bu ihtimal olması bile sizi delirtmiyor mu ? eşinizi başkalarıyla düşündüğünüzde kızmıyor musunuz kıskanmıyor musunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…