Esimi Arzulamiyorum

cınsel ısteksıızlık gıbı bır durum var kadınların cogunda oluyor ama onceden böle bısey yoksa esınızle yasadıgınz problemleı ılıskı sırasında aklınıza getırmeyın bılerek . o an sadece ona odaklanın

Sorunlar yasayinca soguma ihtimali olabilir mi bosanmis olanlar ya da o asamaya gelenler daha iyi cevap verebilir bu soruya sanirim. bahsedilen rahatsizliklar oldugunu dusunmuyorum.cunku ilk basta istekliydim. sonradan o rahatsizliklarin olma ihtimali olabilir mi?
o zaman yasanları aklınıza getırıyosunuz ılıskı sırasında bunları aklınza getırmeyn bu sıızn elınızde bence

Sorunlar yasayinca soguma ihtimali olabilir mi bosanmis olanlar ya da o asamaya gelenler daha iyi cevap verebilir bu soruya sanirim. bahsedilen rahatsizliklar oldugunu dusunmuyorum.cunku ilk basta istekliydim. sonradan o rahatsizliklarin olma ihtimali olabilir mi?
Canım bak, adı üzerinde evlilik iyi günde kötü günde. Herşey her zaman yolunda gidecek diye bir şey yok. Sadece anı yaşamalısın bence. Yatak odanın kapısından girince bütün gamın kasvetin dışarıda kalmalı. Ve her ona kızdığında kendini kontrol et ve iyi taraflarını ve mutlu anlarınızı düşün. Ben hep bunu uygulamaya çalışıyorum ve çoğu kez işe yarar ;)

Peki eşinle aradaki sorunları çözdünmü. Kafandaki tüm soru işaretleri kalktımı. Eskiden kalma kırgınlık kızgınlık varmı hala içinde. Hala kırgın olmana rağmen yuvan ayakta kalsın diye üstünü mü örtüyorsun duygularının acaba

Ten uyumu denen şeye inanırım. O yoksa ne yaparsanız yapın arzulu olunamıyor.
Umarım sizin sorun ten uyumsuzluğu değildir de geçici bir soğukluk hissediyor olmaktır.

Back
X