eşinin bi yanlışını mı gördün ki arkadaşım,ona göre yorum yapcam da
cıvık kadınlara nasıl davranıyor?
bu kıskançlık bende de var. çevredeki bayanlar gereksiz yersiz bir cıvıklıkta bulunsun hemen uyarırım. senin yüzünden diyip kızaarım. eşim henüz bıkmadı. alttan alır hep. bugün bayanlarla konuştun mu deyip ne var ne yok sorarım. eşimin tüm hesaplarını karıştırırım.... maelesef kendime engel olamıyorum.
belki kendinizi biraz çekip sizde gizemli olursanız. eşiniz sizdeki bu değişikliği merak ederek yine eskisi gibi olabilirsiniz.
sizde bu durumu tetikleyen ne oldu?
canım inanki bende cok üzüldüm okuyunca yeni dogum da yapmıssın bence onun stresi var üzerinde bitanem...
keşke eşine kıskandıgını belli etmeseydin bir erkege kıskandıgını belli etmicekmişsin bende farkında olurum bazen benim eşim polisss cevikteyken kızlar yola diziliyolardı o göreve giderken gördüm sadece uyardım sonucta oda erkek tabi bakana bakıcak napabilirim engel olamam ki buna.......
şimdi sen aklındaki tüm o kemiren fikirlerin hepsini sil....
sonra eşin eve geldiginde güleryüzle öpücükle felan karsıla aranaızda hiç bişi olmamış gibi...
ve bidaha da asla öyle sözler sarfetme emi canım....
bak iki tanede bebişiniz varmış eger seni sevmese gözü dısarda olsaydı coktannnn seni terk ederdi ....
o dısardaki cıvık kızlara da böellikle fırsat vermemiş olursun bitanem.....
eşim işi geregi konuşkan ve kibar demişsin canım konuşkan adamdan zarar gelmez bundan eminol eger konusmuyosa ozaman kork derim...
inşallah aranız düzelir rabbim yar ve yardımcın olsun canım....
biraz daha kendinize zaman ayırmaya çalışın. imajınızı değiştirin. zaten bebek büyütüyorsunuz yoğunsunuzdr ama daha da yoğunlaşın.
üzerine çok düşüp bunalttığımız eşlerimiz biz kendimize daha fazla zaman ayırınca emin olun alarma geçerler. ben eşime hergün soruyorum bugün bayanlarla konuştun mu.. sana çok tatlısın dediler mi falan die hep espiriye vurarak soraraım ma diyelim ki sormadım. ertesi günde yoğun bir program saydım çıldırır. sevmiyor musun beni bugünü hiç sormadın falan diye.
sormama kızsada sormamış olmam daha çok düşündürür onu. sizde bir süre elinizi ondan çekmiş gibi yapın
Biliyor musunuz?
Acaba diye kafanızda kurduklarınız,
Çok mu samimiler diye yakıştırmalarınız,
Bugün X ' le konuştun mu,konuştuysan ne dedin,dediysen yine geçen günkü gibi mi oturdunuz vs..sorularınız...
Sen artık benimle eskisi gibi ilgilenmiyorsun.
Benimle zaman geçirmekten sıkılıyorsun.
Kilo aldım ve beni beğenmiyorsun gibi
Eşinizin ağzından duymuşsunuzcasına karar verip dile getirmeleriniz...
Bir de bu kadar tahmincilik,bu kadar belkide yoook ve hiiiç yere senaryoların üzerine size bunlar gerçekten yapılmış gibi küsüp,surat asmalarınız...
Tüm bunlar size yapılsa;o çok sevdiğiniz canınız eşinize ne kadar hoş görülü olabilirsiniz?
Empati kurun,huzurlu yuvanızda yersiz endişelerle can sıkıcı ve kasvetli bir hava estirmeyin.
afedersiniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin canım belkide adamın aklında bile yokken farketmesini etrafının farkına varmasına sebep oluyosunuz.
haklısın canım, gerçekten seni çok yalnız Bırakmış çok ihmal etmeye Başlamış eşin.. Bu durumda sen de haliyle senaryolar çiziyorsun.. zaten akşama kadar görmüyorsun eşini gelince de Bilgisayar ya da tv Başından kalkmıyor e haliyle sen de ilgi Bekliyorsun.. çok doğal istekler Bunlar.. eşinden ilgi sevgi Beklemiceksin kimden Bekliceksin.. o da senin içini rahatlatmak yerine Bıktım senden diyerek konuyu geçiştirerek daha da çıkmaza sokuyor durumu.. ama seni dinlese senle ilgilense Bu proBlemler kendiliğinden çözülür.. anlamıyorlar kadın ruhundan.. Bi kadının kocasından ilgi Beklemesini tuhaf Buluyolar.. sevildiğini hissetmek istedin diye adın dırdırcıya çıkıyor, ama hepsi kendi ellerinde.. 2 tatlı sözle Bile mutlu eder seni istese.. ama o umursamaz tavırlarıyla seni daha da sinirlendiriyor daha çok sorguluyor daha çok üstüne gidiyorsun... halBuki bilseler,, herşey kendi ellerinde.. Ve Bir kadını mutlu etmek o kadar kolay ki aslında.. Biraz ilgi biraz sevgi 2 tatlı söz, Biz Bunlara hemen kanarız hemen gider Bütün öfkemiz.. ama anlamıyorlar.. anladikları noktada zaten "uyumlu çift" oluyosun.. Bi görseler aslında Bi çok yerde iş onlarda Bitiyor...
hiç bunlar olmamış gibi hiç kıskanmadan eski günlerdeki gibi sıcak davran bak nasıl değişiyor herşey hatta eşin sana itiraf bile edebilir iyki artık bana güveniyorsun kıskandığın zamanlar başka biri oluyorsun diye sabreden derviş muradına ermiş
eşin seninle evlenmiş seni seçmiş ilk önce bunu düşün diğerleri senin tırnağın olamaz önce kendine güven, kendini geliştir her yönünle geliştir. bakımlı ol, düşünce olarak kendini geliştir... pozitif ol Şeniz sana yeniden aşık bile olur.
Bence sen esini cok fazla yüceltmissin gözünde arkadasim.
Ne o Allah askina, bulunmaz hint kumasimi?
Sen onu öyle kiskandikca, üstüne düsdükce kendini bir halt sanmaya baslamis, o kaciyor sen kovaliyorsun!!!
Bunu her zaman derim, erkek milletine fazla ilgi, sevgi, alaka göstermeyeceksin....ne kadar gösterirsen o kadar kendini geriye cekiyorlar....ohhh bu hatun elimde nasilolsa cantada keklik istedigim gibi oynatirim diye düsünüyorlar....ve gel zaman git zaman sevgi ilgi göstermiyorlar....
Yapmayin arkadasim yapmayin yahu!! Senin tüm hayatin esinin etrafindami dönüyor? Ailen, arkadasin, sosyal cevren yokmu? Onuda birak, disardada bir hayat var, al cocuklarini cik gez dolas, ye ic bak keyfine ya.....
Aldatmaya meyili ise yani aldatacaksa zaten aldatacak, bunun karsisina gecemezsin 24 saat basinda olamasin güzelim, ne diye kendini böyle yipratiyorsun, yazik degilmi sana, bak bebeginde varmis:teselli:
Birak, herseyi oluruna birak, sen onun üstünde düsdükce o kendin geri cekiyor....simdi taktik degistirme zamani..a.s...sen kac o seni kovalasin...giyin süslen, elinden geldigince bakimli alimli ol, ama ona pas verme....git arkadas cevrenle, ailene vakit gecir, kendini baska seylerle mesgul et.....Allah Allah ne oluyor bu kadina yahu desin!!!
O senden ve senin sevginden o kadar eminki sen o kadar cok fazla sevgini gösteriyorsunki esin kendi sevgisini gösterme ihtiyaci bile duymuyor.....iste isin püf noktasida burda.
Bir erkek her zaman "Adam olmazsam ben bu kadini kaybedebilirim" diye düsünmeli....bu hissi sen ona vereceksin...:hulya:
Kendini üzme lüften.....neticede hic bir erkek icin degmez.lmaz:
İşe başlasanız , ama eşinizle aynı yer değilde başka bir yerde
Biraz kendinize gelirsiniz belki..
Hem kocanızı tepenize çıkartmışsınız , biraz sizde umursamaz olun
O sizinle ilgilenmediği sürece sizde ilgilenmeyin..
Cnm Öncelİkle sİlkelen ve kendİne gel
sonra kendİnİ İyİ hİssetmek İÇİn gÜn İÇİnde ara ara dıŞarı Çık en azından bİr ruj sÜr aynaya baktıĞından kendİnİ bakımlı gÖr.kendİnle barıŞ Önce bu vesveseden kurtul.madem o senle muhabbet etmİyor sende al Çocukları bİ dıŞarı Çık yada baŞka odada mÜzİk aÇ oyna yavrularınla yada onların anlayacaĞı tarzda oyun oyna...nebİlİyİm sadece Çocuklara bakmanın zor olduĞunu dÜŞÜnme onlarla keyİflİ vakİt geÇİrmeye bak.bİ ÇocuĞun gÖzÜndekİ mutluluk en gÜzelİ. Onlar hayat dolu tertemİz henÜz..eŞİn eve geldİĞİnde daha cıvıl cıvıl ol İlgİnİ azalt eĞer sen uzaklaŞtıkÇa o uzaklaŞıyosa evlİlİĞİnİzde sorunlar daha da bÜyÜk o zaman. Ama sen neŞelİ olduĞunda o na brz renk gelİyosa daha huzurlu oluyosa o zaman herŞey yoluna gİrecek demektr.eĞer bu kıskanÇlıĞı yenemİyorsan bİr psİkİyatİye gİt aksİ halde yuvan dahada sıkıcı hale gelebİlİr.allah yrd olsun cnm
şöyle düşün bence bi senin eşin çalışmıyor, üstüne gidip iyice bunaltmışsın adamı, bi de sen onu kıskandıkça iyice kendini bişey sanmaya başlamıştır. hatta özgüveni bu yönden arttıkça artmıştır, senin ona nasıl bağımlı olduğunu gördükçe kendini bulunmaz hint kumaşı yerine koymuştur. bunu geriye döndürmek için de bi silkelen kendine gel. kendini toparla. sadece çocuklarla ilgilenme, bırak çocukları çık dışarı biraz.ve hemen başka biyerde işe gir ve sen de kendine olan özgüvenini tekrar kazan.bırak eşinde ne yapıyosa yapsın bu sırada. sendeki değişimi kendine güveni görünce zaten yine senin etrafında olacaktır. ayrıca evli barklı iki çocuk babasının msnde face de ne işi var hiç anlamıyorum, orada geçireceği vakti çocuklarıyla geçirse ya. gerçekten bu en sinir olduğum konudur. sırf bu yüzden ben büyük arıza çıakrırım bi de evde çocuklar var, baba sabahtan akşama kadar bilgisayar başında ne kadar kötü bir örneklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?