Arkadaşım sen resmen adamın yularını elinde tutmak istiyorsun. (kaba bir tabir oldu ama affeyleyin artık), çok açık söylüyorum attığım, bana her adımın hesabını soran bir eşle benle olsam ilgilenmem, bıkarım ya.Ne yaptın kiminle gittin, ne yedin, ne konuştun, niye onu yapmadın, niye böyle oldu, niye niye niye niye........
Lütfen kendine gel, bunaltma insanı. Azcık kendine güven, ilgini çek eşinin üzerinden, biraz mesafeli davran. Mesela bugün ona hiç birşey sorma. Kiminle ne yaptın, ne konuştun, vs, sadece sizinle ilgili şeyleri konuş. Hoşgeldin hayatım, nasılsın, vs vs
Bi de böyle dene bakalım. Adamı bıktırma yavkaydirigubbakcemile
sen öncelikle eşinin ilgisizliğini çöz canım.önceleri nasıldı eşin
yine böyle sus pus ilgisiz bir eşmiydi yoksa zamanla mı oldu bu çok önemli
eğer sonra olduysa belki senin aşırı kıskançlığın onu bunaltmış olabilir
öncelikle bu sorulardan niyelerden uzaklaş canım eşinle konuşmaya iletişim kurmaya çalış
hatta imkanınız varsa bir evlilik uzmanına gidin sorunlarınızı orda konuşun
umarım herşey yoluna girer canım
ama aşırı kıskanmakla kendini yıpratırsın biraz rahat olyerimseniben
canım ya yazını okurken çok üzüldüm nedense kıskançlık insanın elinde değil dozunda olan kıskançlıkla insanın gözüne hoş ve güzel gelir ama biraz fazlası oldumu iki tarafıda yıpratır.beş yıllık evliyim evliliğimin ilk yılında bende sizin gibi kıskançtım sonra düşündümki bu kıskançlığım hem eşimi hemde beni yıpratıyo.çok yıpratmıştı bu kıskançlık beni.sonra düşündüm ki eşimin bir hatası oldumu hayır ona güvenim sonsuz neden ikimizide yıpratıp üzeyim evliliğimi zehir edim ikimizede.inan şuan ilk bebeğime hamileyim insan hamileyken dahada kıskanç olur derle ama inan eşimi öyle abartılı şekilde kıskanmıyorum.eşimdende kaynaklanıyo onun ilgilisi sevgisiyle atlattım ogünlerimi çok şükür.inşallah sizde atlatırsınız bu günlerinizi
şuan 2 cocuğum var ve artık çalışmak istemiyorum..dediğiniz gibi umursamaz olmaya çalışıcam artık..
teşekkür ederim canım..dediğin gibi yapmaya çalışıcam bakalım..yoksa bende psikiyatra gitmeyi düşünüyorm..
haklısın..26 yaşındayım gezmek tozmak eğlenmek dışarı çıkmak istiyorum ama ilgisiz koca yüzünden çıkamıyorum 2 cocukla da...
kendimi çok yaşlı hissediyorum artık..hayattan zevk bile almyorum..yat kalk ...bu kadar hayatım..hep aynı..
şöyle düşün bence bi senin eşin çalışmıyor, üstüne gidip iyice bunaltmışsın adamı, bi de sen onu kıskandıkça iyice kendini bişey sanmaya başlamıştır. hatta özgüveni bu yönden arttıkça artmıştır, senin ona nasıl bağımlı olduğunu gördükçe kendini bulunmaz hint kumaşı yerine koymuştur. bunu geriye döndürmek için de bi silkelen kendine gel. kendini toparla. sadece çocuklarla ilgilenme, bırak çocukları çık dışarı biraz.ve hemen başka biyerde işe gir ve sen de kendine olan özgüvenini tekrar kazan.bırak eşinde ne yapıyosa yapsın bu sırada. sendeki değişimi kendine güveni görünce zaten yine senin etrafında olacaktır. ayrıca evli barklı iki çocuk babasının msnde face de ne işi var hiç anlamıyorum, orada geçireceği vakti çocuklarıyla geçirse ya. gerçekten bu en sinir olduğum konudur. sırf bu yüzden ben büyük arıza çıakrırım bi de evde çocuklar var, baba sabahtan akşama kadar bilgisayar başında ne kadar kötü bir örneklmaz:
haklısın..26 yaşındayım gezmek tozmak eğlenmek dışarı çıkmak istiyorum ama ilgisiz koca yüzünden çıkamıyorum 2 cocukla da...
kendimi çok yaşlı hissediyorum artık..hayattan zevk bile almyorum..yat kalk ...bu kadar hayatım..hep aynı..
Biliyor musunuz?
Acaba diye kafanızda kurduklarınız,
Çok mu samimiler diye yakıştırmalarınız,
Bugün X ' le konuştun mu,konuştuysan ne dedin,dediysen yine geçen günkü gibi mi oturdunuz vs..sorularınız...
Sen artık benimle eskisi gibi ilgilenmiyorsun.
Benimle zaman geçirmekten sıkılıyorsun.
Kilo aldım ve beni beğenmiyorsun gibi
Eşinizin ağzından duymuşsunuzcasına karar verip dile getirmeleriniz...
Bir de bu kadar tahmincilik,bu kadar belkide yoook ve hiiiç yere senaryoların üzerine size bunlar gerçekten yapılmış gibi küsüp,surat asmalarınız...
Tüm bunlar size yapılsa;o çok sevdiğiniz canınız eşinize ne kadar hoş görülü olabilirsiniz?
Empati kurun,huzurlu yuvanızda yersiz endişelerle can sıkıcı ve kasvetli bir hava estirmeyin.
canım bak bence eşin bişeyler karıştırmıyor ama artık inada binmiş
sen de bu konuda inada bin ve ona bi süre bu tarz bişi sormıcam diye bi karar al bence
ben sevgilimin facebook şifresini istemiştim en basitinden
bişi yapmadığını biliyorum ama önemsiz bişi gibi geldi bana
oysa benim ona güvenmediğimi düşünerek inada bindirip vermedi
ben de madem öyle bir daha asla istemicem dedim
ve konusunu bile açmadım gerçekten
ama gün geldi kendisi benim şifremi istedi
sonra kendi de vermek zorunda kaldı
sadece ben bişileri sorsam sölemezdi ama şimdi istemiyorum söyleme desem bile inadına söylüyor
bence sen de telefonuna fln güvenlik şifresi koy
bırak aramıyorsa aramasın
kendi keyfini ve çocuklarının keyfini düşün
bebeğin çok minik değilse gezmeye çıkın beraber ya da annene fln bırak sen arkadaşlarınla gez
hatta kocana bırak çocukları çok sıkıldım ben dışarı çıkcam arkadaşlarımla sen de gezmek istemiyorsun madem otur sen onlarla de çık
bi süre sonra sen onsuz çıkma diye kendi seni dışarı çıkarmaya evde eğlendirmeye fln başlıcak bak görürsün
gün içinde yaptıklarını gelişigüzel gizemli bi şekilde anlat
bi süre sonra merak edip napıyorsun diye aramaya başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?