eşimi çok kıskanıyorum..Kendimi nasıl engellemeliyim..?

Ben de eşim konusunda çok kıskancım...
Ama eşimle alakalı değil. Yani çok şükür hiçbir yanlışını görmedim. Ama bu devirde bayanlar da o kadar pislik oldu ki eşime güvensem de dışardakilere...

haklısın ...ama benimde elimde değil bazen kendimi tutamıyorum..soru sormasam adam hiç konuşmuyorki kös kös oturuyor..soru sorunca da arasında bayanlarla ilgili kısmı alıp tartışıyorum..bak beni aramıyorsun sormuyorsun ilgilenmiyorsun ama onla sohbet ediyorsun..ona bunu yapıyorsun..işte onla çay içmişsin ama benle içmiyorsun vs. gibi...bunun neden sizce onun ilgisizliğinden olmuyormu bana ?..

sen öncelikle eşinin ilgisizliğini çöz canım.önceleri nasıldı eşin
yine böyle sus pus ilgisiz bir eşmiydi yoksa zamanla mı oldu bu çok önemli
eğer sonra olduysa belki senin aşırı kıskançlığın onu bunaltmış olabilir
öncelikle bu sorulardan niyelerden uzaklaş canım eşinle konuşmaya iletişim kurmaya çalış
hatta imkanınız varsa bir evlilik uzmanına gidin sorunlarınızı orda konuşun
umarım herşey yoluna girer canım
ama aşırı kıskanmakla kendini yıpratırsın biraz rahat olyerimseniben

haklısın..26 yaşındayım gezmek tozmak eğlenmek dışarı çıkmak istiyorum ama ilgisiz koca yüzünden çıkamıyorum 2 cocukla da...

kendimi çok yaşlı hissediyorum artık..hayattan zevk bile almyorum..yat kalk ...bu kadar hayatım..hep aynı..

canım ya yazını okurken çok üzüldüm nedense kıskançlık insanın elinde değil dozunda olan kıskançlıkla insanın gözüne hoş ve güzel gelir ama biraz fazlası oldumu iki tarafıda yıpratır.beş yıllık evliyim evliliğimin ilk yılında bende sizin gibi kıskançtım sonra düşündümki bu kıskançlığım hem eşimi hemde beni yıpratıyo.çok yıpratmıştı bu kıskançlık beni.sonra düşündüm ki eşimin bir hatası oldumu hayır ona güvenim sonsuz neden ikimizide yıpratıp üzeyim evliliğimi zehir edim ikimizede.inan şuan ilk bebeğime hamileyim insan hamileyken dahada kıskanç olur derle ama inan eşimi öyle abartılı şekilde kıskanmıyorum.eşimdende kaynaklanıyo onun ilgilisi sevgisiyle atlattım ogünlerimi çok şükür.inşallah sizde atlatırsınız bu günlerinizi

inş. zaten bunu atlatabilirsem eşimin desteği ile olabilir..zamanla ne olacak bakalım..

eşinizi sıkmışsınız anladığım kadarıyla,keşke belli etmeseydiniz,malum erkekler üstlerine gidilmesinden hiç hoşlanmazlar,bi süre hiçilgilenmeyin,dikkatleri kendi üzerinize çekebilirsiniz bence...

müdahale etmek istemem ama evde otrp çaışmazsan kendine yazık edersin
git,çalış.bi sosyal çevre edin.evde kurup durmazsn kafanda böyle şeyler. kendine güvenin gelir
hepsini geçtm emekliliini düşün. her şey daha güzel olur emin ol :1hug:
şimdi hemen kalk,bi duş al.kuaföre git.giyin süslen püslen
genç kadınsın.
sonrada iş ara.ama asla eşinle aynı yerde çalışmalmaz:
özle-özlet kendini
ortak oynanan pc oyunları al,eşinle oyna. kazanınca ödül falan olsun
aklinialirimsmile

Son düzenleme:

çocuklarını emanet edeceğin kimse yok mu?
biraz evde yalnz dinlensen,duşunu alıp kahveni yudmlayıp,evde ruhunu dinlendirsen
komşum olsan sana kahve yapardm gezerdik azcık kaydirigubbakcemile5
ne bileyim bi parka gidip otursan :hulya:
depresyondasın sanırım.çok gençsin daha yerimseniben

aynen....

aman tanrım. eşini biraz fazla sıkmışsın.

sen benimle konuşmuyor diyorsun ama konuşunca da ne olduğu belli. aradan bir lafı alıp onun üzerinden gidiyorsun.

bi zaman da karşı taraf "ya gerçekten kıskanıyor yada bana güvenmiyor" demeye başlıyor.

Iste bak güzelim bu zihniyetten kurtulman lazim. Aynen bunu kast ettim.....

26 yasindasin, gencsin sagliklisin, okumus, kültürlü bir bayansin.....senin hayattan zevk alabilmen icin illaki ilgili bir kocaya ihtiyacinmi var Allah askina?

Tamam, tabikide esinle kafa dengi olsaniz, hadi karicim kalk suraya gidelim dese, ilgili alakali olsa cok daha güzel olur, lakin esin öyle degil diye, sende kendini eve hapis etmek zorunda degilsinki!!

Cocuklarin daha kücük muhtelemelen, özgürlügün bir nevi kisitlaniyor, ama bu günlerde gececek arkadasim, gözünü ac kapa büyüyorlar.....daha aktif olacaksin, kendini motive et, sakin salma.....bu günlerin bir daha geri gelmez.

Cocuklarlada yapabilecek cok seyler var istedikten sonra!

Ailen, arkadas cevren yokmu? Onlarla vakit gecir....evde oturup kendini yiyip bitirme, bu cocuklarin icinde iyi birsey degilki, düsün sürekli huzursuz ve mutsuz bir Anne ile o yavrularda mutsuz olur.....:1hug:

Bazen insan kendinin doktoru olacak güzelim!

Birisi benim üstüme bu kadar gelse ben de şımarır afedersiniz kendimi bi halt sanmaya başlarım.

Kendinize içinde eşinizinde olduğu ama %80ini kendinizin ve çocuklarınızın oluşturlduğu bir dünya yaratın.

Bırakın adamı anlasın değerinizi.

Başka da yapacak birşey yok gibi..

Çokk Haklısın ,psikolojini anlayabiliyorum cnm ,yeni doğum yapmnışsın ama sen onu ne kadar sıkarsan o senden uzaklaşır bence en kısa zamanda cool bi hava takın ve neyaptıgıyla bir süre ilgilenmiyor gibi görün , bence eşin senden gelen bu ilgiden sıkılmış olabilir.
Dünyayı kendi etrafında dödirmeyte başla ,bakımlı ve sosyal ol cnm ,gör bak bişiler değişecekboshayallersmile

inşallah dediklerinizi uygulamaya başlıcam..

ama bazı şeyleri gerçekten yaparken sanki elimde değil..şimdi cep telefonuna bile güvenlik kodu koymuş..ben bakmim diye..bunları da kaldıramıyorum malesef ve tartışıyorum...

aileme arkadaşlarıma gidiyorum ama öyle çook sosyal bir çevrem yok..bildiğiniz mutasıp ailelerden..yemek yer çay içer gelirsiniz öyle yani...biraz nefes almak istiyorum galiba..çocuk çok kücük olduğu için de bir yere bırakıp çıkamıyorum..

sorun galiba ÖZGÜVENimin olmaması..

Biraz empati yapmak lazım.
beni de bu kadar bunaltan, her şeyin hesabını soran bir eşim olsa asla dayanamazdım.
Yine de iyi dayanıyor eşiniz.
Hayatınızın merkezine eşinizi koymanın anlamı yok.

Bence profesyonel yardım almalısınız kendi kendinize yenemiyorsanız.

ilk önceleri eşiniz ilgisiz miydi?
gün içerisinde aramaması normal gelmedi bana ya..birde çocuklar var

canım bak bence eşin bişeyler karıştırmıyor ama artık inada binmiş
sen de bu konuda inada bin ve ona bi süre bu tarz bişi sormıcam diye bi karar al bence
ben sevgilimin facebook şifresini istemiştim en basitinden
bişi yapmadığını biliyorum ama önemsiz bişi gibi geldi bana
oysa benim ona güvenmediğimi düşünerek inada bindirip vermedi
ben de madem öyle bir daha asla istemicem dedim
ve konusunu bile açmadım gerçekten
ama gün geldi kendisi benim şifremi istedi
sonra kendi de vermek zorunda kaldı
sadece ben bişileri sorsam sölemezdi ama şimdi istemiyorum söyleme desem bile inadına söylüyor
bence sen de telefonuna fln güvenlik şifresi koy
bırak aramıyorsa aramasın
kendi keyfini ve çocuklarının keyfini düşün
bebeğin çok minik değilse gezmeye çıkın beraber ya da annene fln bırak sen arkadaşlarınla gez
hatta kocana bırak çocukları çok sıkıldım ben dışarı çıkcam arkadaşlarımla sen de gezmek istemiyorsun madem otur sen onlarla de çık
bi süre sonra sen onsuz çıkma diye kendi seni dışarı çıkarmaya evde eğlendirmeye fln başlıcak bak görürsün
gün içinde yaptıklarını gelişigüzel gizemli bi şekilde anlat
bi süre sonra merak edip napıyorsun diye aramaya başlar

aynı şeyi eşin sana yapsa bak bende çok kıskancımdır ama sürekli dırdır yapmam hatasını anlasın diye beklerim
bu kadar üstüne gidersen yapmayacağı varsa da yapar bak benden söylemesi ne kadar sıkarsan kaçar ki eşin bunalmış artık belli ki
onu yavaş yavaş kazanmaya bak daha sakin ol eşine danışarak birlikte bir yerlere gidin çocukları bi günlüğüne annene bırak ve evlenmeden önceki gibi gezin dolaşın
arkadaşlarınızla buluşun bayan erkek grup olarak
kısacası kendini frenlemessen adam uçup gider tutabilene aşk olsun

kendimi tutmaya çalışıyorum ama telefonunda bile şifre olması canımı çok sıkıyor..düşünüyorum ben eşiyken benden saklıyor ben nasıl eşiyim o zaman ..tamam bunalttığım doğru ama onun böyle bir yol çizmesi beni düzeltmesi yerine daha kötü etkiliyor..

şimdi tatile gitmeyi düşünüyor ama ben kendimi eşi gibi görüpte gitmek istemiyorum..zaten gittiğim tatilden de bişey anlamıyorum çocuklarla..ben cocuk bakıcam o ise sabah tan akşama kadar eğlenicek yine ben yokmuşum gibi davranıcak..

bazen gün içerisinde gider gezer gelirim bana naptın diye bile sormaz merak etmez..bende bunu anlamıyorum..ama beni de aldatmıyor ona da eminim...eşi olmama rağmen neden ilgisiz olduğunu anlayamıyorum...kendini bunaltsam bile bi insan yinede eşini merak etmez mi yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…