dediğiniz gibi artık hiç birşey sormuyorum didiklemiyorum hiç birşeyi iyi gibi görünüyorum ama onun hergün telefonunda güvenlik kodu olduğunu görünce moralim çok bozuluyor ve tekrar soğuk davranıyorum..kendisi ile konuştum rahatsız olduğumu söyledim ama bu karardan vazgeçmeyeceğini söyledi..kendimi nasıl iyi hissedicem ya ben...
dediğiniz gibi artık hiç birşey sormuyorum didiklemiyorum hiç birşeyi iyi gibi görünüyorum ama onun hergün telefonunda güvenlik kodu olduğunu görünce moralim çok bozuluyor ve tekrar soğuk davranıyorum..kendisi ile konuştum rahatsız olduğumu söyledim ama bu karardan vazgeçmeyeceğini söyledi..kendimi nasıl iyi hissedicem ya ben...
ana kocan telefonuna güvenlik kodumu koymuş yorum bır ya hayatında bırden fazla kısı var yorum ıkı senın kıskanclıklarına dayanamadı sana ders vermeyı planlıyor bence :1closedeyes:
ondan yardım isteyin. tamam eskisi kadar sıkboğaz etmiycem ama bu durumu görmek beni huzursuz ediyor rahatlayamıyorum diye konuşun.
tekbaşına üstesinden gelemezsiniza.s.
Eşinizin de biraz anlayışlı olması gerekirdi... Evet belki fazla bunalttınız ama sonuçta yeni doğum yapmışsınız ve bunun bunalımından henüz çıkamamış olmanız normal...
Haliyle alınan kilolar vs kendi özgüveninizi kaybetmenize sebep olacağından da normalde olan kıskançlığınız iyice çekilmez hale gelmiştir...
Ama eşinizin de bunu düşünüp, özgüveninizi yeniden kazanmanıza az da olsa yardımcı olması gerekirdi... Şifrelerini değiştirip olayı daha da çıkmaza sokmak yerine...
Tabi bide olaya onun tarafından bakarsak;
Eşinizin sürekli size aldatıyor modunda davranmasını istemezdiniz heralde...
Aslında kıskançlığınızı belirtme konusunda sanırım yanlış bi yol seçtiniz... Bende güvenmem eşime o ayrı bir konu... Bundan sonra da asla güvenmicem...
Yanlız onu başka kadınlarla ilgilenmekle yargılar gibi değil de, ilgine ihtiyacım var mesajını verirseniz belki daha faydalı olacaktır...
ya normal bir şekilde kaç kez konuştum..benim kıskançlığım senin ilgisizliğin yüzünden ilgi istiyorum diye..ama göstermiyor ilgi..belkide bu onun yapısı yani..aklına gelemiyorum bir türlü..kıskançlığım dışardan bile bilinen bir duruma gelmiş, çok belli etmişim demek..ama şu da var..kıskançlığım tek kadın olmuyorki..mesela arkadaşlarıyla gezmeye gitti diyelim..onlarla daha ilgili bana ilgisiz onu bile söylüyorum..yani bu onun bana değer vermemesi ilgi göstermemesinden kaynaklanıyor..ama o da inada binip yapmıyor..
Ozaman sanırım diğer yolu yapacaksınız...
Biraz fazla dişinizi sıkmanız gerekecek ama, siz de onunla ilgilenmeyeceksiniz... Kendi şifrelerinizi değiştireceksiniz... Emin olun rahat gibi görünecektir ama bi süre sonra o da anlayacaktır sizin neler hissettiğinizi... Ha anlamadı mı, zaten siz bu süre zarfında onu hayatınızın merkezinden çıkarmış olacaksınız... Bir bakacaksınız ki siz de onu umursamıyorsunuz... Malesef erkekler kendileri zorla itiyorlar evliliği bu yöne...
evet aynen bende tüm şifrelerimi değiştirdim..hergün msn de konuşuyordum 2 gündür açık ama hiç konuşmuyorum..tabi bu ondan çok mutlu rahatsız edilmemekten yani..ama kendimi zor tutuyorum tabi...
yalnız korkum ben bunu yaparken acaba kendinin..işte bak şifrelerimi değiştirmek işe yaradı diye düşünmesi ..kendince ben düzeltim sanacak..
yeni doğum yaptım demişsiniz kaç aylık..belkı su an hassas oldugunuz için size öyle gelıyor olabılr.kuruntu olabılır.malum cok ılgı ıstoyor ınsan bu dönemde.
bende yenı dogum yaptıgımda aynıydım..öyle başka bırınden şüphelenmedım de..daha fazla ılgı ıstıyordum..herseyden tartısma cıkarıyordum.sagolsun eşim cok sabırlı ve anlayıslı davrandı..ama hepsı kuruntuymus...bırde süreklı cocuklarlla ılgılenmek sızı bunaltmıs olabılır..
mesela bız eşimle şöyle yapıyorduk.benım dogumum kışa geldıgı için fazla dısarı cıkamıyordum.aksamları ve pazar günü oğlumuza eşim bakıyordu..pazar günü oglumu emzırıp cıkıyordum alısverıse dolasmaya hava almaya eşim evde oğlumuzu uyutuyor ilgilenıyordu..ben zaten 2-3 saate dönüyordum o bıle ne kadar rahatlatıyordu benı..
sizde böyle yapıp çıkabılırsınız..belkı kafanızı rahatlatırsınız...
kendimi tutmaya çalışıyorum ama telefonunda bile şifre olması canımı çok sıkıyor..düşünüyorum ben eşiyken benden saklıyor ben nasıl eşiyim o zaman ..tamam bunalttığım doğru ama onun böyle bir yol çizmesi beni düzeltmesi yerine daha kötü etkiliyor..
şimdi tatile gitmeyi düşünüyor ama ben kendimi eşi gibi görüpte gitmek istemiyorum..zaten gittiğim tatilden de bişey anlamıyorum çocuklarla..ben cocuk bakıcam o ise sabah tan akşama kadar eğlenicek yine ben yokmuşum gibi davranıcak..
bazen gün içerisinde gider gezer gelirim bana naptın diye bile sormaz merak etmez..bende bunu anlamıyorum..ama beni de aldatmıyor ona da eminim...eşi olmama rağmen neden ilgisiz olduğunu anlayamıyorum...kendini bunaltsam bile bi insan yinede eşini merak etmez mi yaaa..
Kesinlikle katilmiyorum.....:umursamaz:
Neymis Beyfendi bunalmis?? Yok ya... sen peki ne yapasin?
Her Allahin günü iki cocukla ugras, evin isi, yemektir camasirdir, üstüne üstelik birde ilgisiz bir es.......
Ya gercekten cok yakinda amazon devleti falan kuracagim, erkek sinek bile olmicak, bu haksizliklari duydukca ruhum daraliyor....
Bak simdi durumun tersini düsünelim; diyelimki esin cok kiskanc, bir kadin olarak sen ne yaparsin?
Herseyini acik acik ortada birakmazmisin aman kuskulanmasin, aman gizlim saklim oldugnu düsünmesin diye??
Hatta ve hatta giyimimize, makyajimiza bile daha az özen göstermiyormuyuz eslerimiz kiskanmasin, tatsizlik cikmasin diye?
Yani ne bu anlamiyorum....Be adam, karinin huyunu suyunu biliyorsun, zaten suan evde iki cocukla yeterince stress yasiyor, ne diye birde sen böyle aptal saptal seyler yapiyorsunki? Neden yangina körükle gidiyorsun? Ne gerek var?
Seni böyle yola getireceginden degil güzelim, onu kiskanman hosuna gidiyor, inan bana tek sebeb bu....ne kadarda bunu belli etmezse, egosu tatmin oluyor onun....
Hep kadin fedakarlik yapacak, hep kadin altan alacak, hep kadin kendinden ödün verecek, neden?
Cünkü biz kadinlar malesef her zaman kendimizden önce karsimizdakini düsünürüz, bu kücüklügmüzde bile bize asilaniyor......hangi erkek cocugna bir Anne veya Baba, Oglum karin dövsede sövsede karindir, bak coluk cocugun var, sakin bosanma diye nasihatlar veriyor? Hangi kiz ailesi damatlarini ezebiliyor veya bizle oturacaksin diye diretebiliyor?
Sen esine karsi ilgisiz duyarsiz davransan, ne olur? Eglenmene keyfine baksan ne olur?
Aman evde koca varmis, cocuk varmis cokta umrumdaydi deyip kafana göre takilsan?
Izah etmeme gerek yok herhalde, aninda kapinin önünde bulursun kendini öyle degilmi?
Esinin yaptigi hicte dogru degil, ayni seyi sen yapsan evde kiyamet kopardi eminim!
Daha fazla esinin burnunu kaldirma bence, gercektende yeterince kendini bulunmaz hint kumasi sanmaya baslamis bile.
Onun burnunu güzelce bir sürtmek lazim.....Kendini düsün kendini, sende egoist ol yeri geldimi, onu kiskanmaklami gececek ömrüm be güzelim....bosversene....kendini yiyip bitirmekten baska ne geciyor eline Allah askina....
Biraz uzun yazdim kusura bakma, ama inanki hic gelemiyorum bu haksizliklara.
bendede aynı problem var ama evlenmeden öncede vardı en baştan beri böyleydim oda bunu biliyodu
ve kabul etmişti bu yüzden sorun yaratamıyo çalışığı meslekte kesinlikle bir bayan olmadığı halde her akşam ona bi yığın soru soruyorum gülerek cevap verir asla daralmaz ama gerçeken çok yakışıklı bi erkek olduğu için kızlar benim yanımda bile gözlerinin içine bakıyolar hele bazıları kendini tutamayıp
şunun gözlerine bak masmavi ne kadar güzel diyolar kaç kere sokak ortasında saçlarını elime doladım kaç kızın canını yaktım kendi kuzenimle bile gözlerin ne kadar gzel dedi diye kötü oldum elimde olan bişey değilki biri ondan etkilense atmaca gibi üstüne atlıyorum eşim bi başkasına bakmaz zaten benim derdim eşimle deil kızlarla ama yinede onu bazen çok üzdüğüm oluyor
galiba benim eşimin sabrı kalmamış ki bu sene artık patladı...ama kendimi çok zorluyorum onu kıskanmamak için bazen yapabiliyorum ama bazen yapamıyorum..
kendini tutabilmek çok zor hatta imkansız
seni çok iyi anlıyorum ben tv deki kadınlardan bile kıskanıyorum ya sen ?
ve benim bu kıskançlığımın tek sebebi var eşimin çok yakışıklı olması gerçekten bende yabancı olsam ona bakmadan geçemezdim yürüyüşü gülüşü anında dikkat çekiyor benim kıskançlığımın sebebi bu bence seninkide aynıdırkötükedihüso
Güzellik Yakisiklilik göreceli kavramlardir arkadasim.
Senin esin sana süper ötesi yakisikli gelebilir ammennah, lakin sanmaki sokakta yürüyen her kadinada öyle gelecek....ne alakasi var?
Belkide tam tersi cokta itici gelebilir.....!!benneyaptımki
Senin kiskanclignin sebebi esinin yakisikliligi degil, kendine olan güvensizligin canim....
kendime olan güvenimle nasıl bi ilgisi olabilirki ?
eşim güzel olmasaydı bile ben ona hiçkimsenin bakmasını istemezdim kazara bile bi kızın gözleri ona değsin istemiyorum geçen haftasonu tatile çıktık yanımıza havlu almayı unutunca orda bi dükkandan alalım dedik bizim kafamız çalışmıyomuş gibi kkız eşime yönelip bu maviyi al gözlerine uyum sağlar dedi çok saçma bi cümle kurdu ve bunun üzerine ben kavga çıkarıp tatili hiç başlamadan yarıda bırakıp eve döndüm belki yaptığım şey doğru değil ama kendimi frenleyemiyorum onu beğenen ondan etkilenen sadece ben olmak istiyorum ama mümkün olmuyor:asigim:
Güzellik Yakisiklilik göreceli kavramlardir arkadasim.
Senin esin sana süper ötesi yakisikli gelebilir ammennah, lakin sanmaki sokakta yürüyen her kadinada öyle gelecek....ne alakasi var?
Belkide tam tersi cokta itici gelebilir.....!!benneyaptımki
Senin kiskanclignin sebebi esinin yakisikliligi degil, kendine olan güvensizligin canim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?