galiba benim eşimin sabrı kalmamış ki bu sene artık patladı...ama kendimi çok zorluyorum onu kıskanmamak için bazen yapabiliyorum ama bazen yapamıyorum..
kendime olan güvenimle nasıl bi ilgisi olabilirki ?
eşim güzel olmasaydı bile ben ona hiçkimsenin bakmasını istemezdim kazara bile bi kızın gözleri ona değsin istemiyorum geçen haftasonu tatile çıktık yanımıza havlu almayı unutunca orda bi dükkandan alalım dedik bizim kafamız çalışmıyomuş gibi kkız eşime yönelip bu maviyi al gözlerine uyum sağlar dedi çok saçma bi cümle kurdu ve bunun üzerine ben kavga çıkarıp tatili hiç başlamadan yarıda bırakıp eve döndüm belki yaptığım şey doğru değil ama kendimi frenleyemiyorum onu beğenen ondan etkilenen sadece ben olmak istiyorum ama mümkün olmuyor:asigim:
oğlum şu anda 9 aylık oldu ama eşim ona 10 dk bile bakamıyor..sürekli evde cocuklarla ilgilenip oturmak tabi ki beni bunalttı..ama severek evlendiğim için galiba onun ilgisiz olması zoruma gidiyor..kendi özgüvenim de olmadığı için onu kaybetme korkusu yaşıyorum..
aaaaayyyyyyyyy
neden adamı bu kadar gözünüzde büyütüyorsun ki?
adam kendini Richard Gere falan sanıyordur heralde :))))))))
kendime olan güvenimle nasıl bi ilgisi olabilirki ?
eşim güzel olmasaydı bile ben ona hiçkimsenin bakmasını istemezdim kazara bile bi kızın gözleri ona değsin istemiyorum geçen haftasonu tatile çıktık yanımıza havlu almayı unutunca orda bi dükkandan alalım dedik bizim kafamız çalışmıyomuş gibi kkız eşime yönelip bu maviyi al gözlerine uyum sağlar dedi çok saçma bi cümle kurdu ve bunun üzerine ben kavga çıkarıp tatili hiç başlamadan yarıda bırakıp eve döndüm belki yaptığım şey doğru değil ama kendimi frenleyemiyorum onu beğenen ondan etkilenen sadece ben olmak istiyorum ama mümkün olmuyor:asigim:
doğru söyledin canım o güvensizlik bende de var son zamanlarda farkettim nasıl yeneceğimi de pek kestiremiyorum tam olarak?pi fikrin yada tavsiyen var mı?
haklısın "elele"...hemen hemen senin yaşadıklarının çoğunu yaşadım...eşime yakışıklısın dedikçe gerçekten kendini çok yakışıklı bulmaya başladı tabi allah da var yakışıklı yani ama sadece ben onu çok şişirdim..
artık bende öyle yapıyorum...meşgul olacak o kadar çoooook şey varmış ki ..kendimin merkezi yapmışım eşimi..yat kalk onu düşünüyordum ama artık kendimi düşünmeye başladım...inş da devam eder böyle..arada kendimi tutamasam da yine de iyi bir başlangıç yaptım..şimdi kendini aramıyor sormuyorum ben..kendi zaten beni fazla arayıp sormazdı olsun..arada üzülsemde boşver diyorum...
eğer başarabilirsem önümde çook iyi günler var..2 evladımla gezip tozup eğlenicem..artık merak edilmek istiyorum..merak etmek değil...
Gülsüm Sultan..yazdıkların için teşekkür ederim..hepsi kafamda dank etti...Bazı şeyleri göremiyorsan biri sana yol göstermelidir..ve sende bu konuda bana yardımcı oldun..
ay bu cıvık kızlara sinir oluyorum.şimdiki kızlar şeytan en yapmayacak erkeğe bile yaptırırlar.
doğru söyledin. ne kızlar var evli çocuklu dinlemiyolar .
bigün eşimin tlfona bi msj geldi artık saklayamıyorum seni çok seviyorum diyodu eşime bana bırak dedim ve cvp yazdım: ama evliyim dedim. evli olduğunu ve bi oğlun olduğunu biliyorum ama herşeye razıyım dedi numaramı nerden aldın dedim boşver dedi bende peki o zaman şimdi kim olduğunu söyle yarın görüşelim dedim ismini yazdığında şok oldum çünkü hiç beklemediğim masum görünen kendi halinde bi kızdı eşimin bi akrabasının kızıydı onu itiraf etmeden birgün önce düğünde görmüştük ve eşimi nasıl kıskandığımı bildiği için cesaret edip onunla konuşmamıştı bile ben tabi artık dururmuyum bütün eşe dosta onu rezil ettim herkese msjı okuttum kimi onu kınadı kimi sevmiş ne yapsın dedi ona verilcek en büyük cezayı verdim kendimce
o bana yeter :lepi:hihoyyyt
doğru söyledin. ne kızlar var evli çocuklu dinlemiyolar .
bigün eşimin tlfona bi msj geldi artık saklayamıyorum seni çok seviyorum diyodu eşime bana bırak dedim ve cvp yazdım: ama evliyim dedim. evli olduğunu ve bi oğlun olduğunu biliyorum ama herşeye razıyım dedi numaramı nerden aldın dedim boşver dedi bende peki o zaman şimdi kim olduğunu söyle yarın görüşelim dedim ismini yazdığında şok oldum çünkü hiç beklemediğim masum görünen kendi halinde bi kızdı eşimin bi akrabasının kızıydı onu itiraf etmeden birgün önce düğünde görmüştük ve eşimi nasıl kıskandığımı bildiği için cesaret edip onunla konuşmamıştı bile ben tabi artık dururmuyum bütün eşe dosta onu rezil ettim herkese msjı okuttum kimi onu kınadı kimi sevmiş ne yapsın dedi ona verilcek en büyük cezayı verdim kendimce
o bana yeter :lepi:hihoyyyt
Tebrik ederim çok iyi etmişsiniz.Kadınlarımız kızlarımız bozuldu malesef. Bende evlenmeden önce ne arar ne sorardım beni neden aramıyorsun diye benle kavga ederdi eşim.evlendik bende bir kıskançlık başladı anlatamam ama elimden geldğince farkettirmemeye şakaya vurup laf çarparak dile getirmeye çalışıyorum.Çünkü ne kadar kıskandığımızı belli edersek bi yerleri kalkıyor kendilerini daha çekici görüyorlar.Sizde eşinize ilgisiz davranın bir süre onu kıskandırmaya çalışın.Muhakak ayrı bir işte çalışın .O sizi düşünsün birazda..Kaçan kovalanır metodu.Sanırım yeni doğum yapmışsınz çalışma durumu biraz gecikicektir ama en kısa zamanda çalışmaya başlayın ve işyerine çok bakımlı güzel giyinerek gidin...
HAHAA ellerine sağlık vallahi helal sana iyi yapmışsın:))ay sanki benişm yağlarım eridi!!oh olsun böylelerine ..ya kendi halinde içinden gizlice sevse tamam masum görünecek..ki bunun çok büyük sevabı da var bi kişiyi gizlice sevip acı çekip ölene kadar da bunu kimseye söylemeden saklayarak ölürse büyük sevap olduğunu bizzat Peygamber E fendimiz SAV bildirmekte..ama şunun yaptığına bak ..yazık Allah ıslah etsin..Allah kimseyi bu tarz bi duruma düşürmesin..amin...
hahahaaa :jeyyar: aramıyorum artık sormuyorum baktım 2 gün aramayınca aradı nasıl olduysa şu saatte geleceğim diye...ilgilenmeyeceksin demek ki:)) kızımla inşallah belediyenin açtığı spor salonları var yakında oraya başvurup hayatımıza biraz renk katmak gerek inşalah..yüzme kursunu düşünüyorum..
saçıma bir de farklı renkte boya aldım geldim...biraz değişiklik zamanı değil mi? boşver hayat onlar neden aramıyor konuşmuyor demekle zehir edilemez değil mi r:lepi::lepi::lepi:
benımde bunları yapabılmem lazım kendıme cekı duzen vermem lazım o kadar asırı kıskancımkı her anımız kavga dovus esım artık bıktım dıyo ama bı yandanda oyle bı havalardakı kendını bılınmez hınt kuması sandı resmen benı sallamıyo bıle artık umursamıyor ınsan yerıne koymuyo herseye gulup gecıyor ben ararsam konusuyor oda kısa kesıyor yok calısıyomus sankı bız calısmıyoruz o ararsada formalıteden 2 dakıka arıyor ıste ne var ne yok kızım napıyor kapatıyor o da gunde bıkez,banada akıl verın yaa napmam lazım nasıl aklını basına getıreyım bu adamın artrık bıktım yoruldum heranım aglamakla gecıyor sınırden canım kızımı uzuyorum ona kızıyorum oofff:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?