eşimi çok kıskanıyorum..Kendimi nasıl engellemeliyim..?

galiba benim eşimin sabrı kalmamış ki bu sene artık patladı...ama kendimi çok zorluyorum onu kıskanmamak için bazen yapabiliyorum ama bazen yapamıyorum..

siz en başından beri böyle iseniz dozu arttırıp dırdırcı kadın modunad girmediyseniz bunu yapmaya hakkı yok. bende eşimi çok sorgular didiklerim. bir bayanla konuşması dünyanın sonu gibi gelir bazen. ama herzaman konuşarak çözüm buluruz.
psikiyatriye gidin destek alın. eşinizlede konuşun.

bazı bayanlar erkeklere iltifat etmek yada ilgilenmek için bu şekilde seviyesizce konuşabiliyor. madem kıskanç birisiniz. neden bayan tezgahtarla konuşmasına izin verdiniz? yada o tezgahtara kızmadınız. lmaz: suçlu eşiniz gibi kendinizi ve onu cezalandırdınız.
bende sizin gibi aşırı kıskanç biriyim eşim asla bayan tezgartar varsa konuşmaz muhatap olmaz ben konuşurum. mağazadan birşey alırken bayan ilginiyorsa bir şekilde gönderirim. çok kıskanırım eşimi herşeyden ama etrafı da bu şekilde yönlendirip daha az sorun yaşarım.:kedi:

feyza aynı sorunun benzeri bende de var...5 sene önce evlendim ..aslında flört döneminde onu bırakmalıydım diyorum sık sık şu aralar kendime ...ailen vermezse kaçırırım diye kouşan adama bak diyorum...evlendik daha evliliğin ilk haftasında iznini dünya kupası izleyerek geçirdi o nedenle maçlardan nefret ediyorum..ağlardım yatak odasına çekilip ;ben neden buraya geldim ya kimim ya diyerek yalnız yalnız...akrabalarının lafına bakıp da çokk üzdü beni..en basiti daha 20 günlük evliyken bebek olsun diye psikolojik baskı yaptı günlerce yatarken yüzüme bile bakmadı bebek için olursa yüzüme bakacakmış..hamile kaldım istemeden sırf o istiyor diye...değişti...düzeldi sandım ama arda yine yapacağını yaptı..yetmedi tlf nda bi bayandan gelmiş mesajını yakaladım..doğuma 20 gün kala..neymiş efendimm normal arkadaşıymış da ben yanlış anlarım diye erkek ismiyle kaydetmiş ki Allah ne güzel yakalattı...
aylarca etkisinden kurtulamadım zor doğum lohusalık üstüne 2 ay iş nedeniyle ayrı kalma durumu bir de akrabalarının verdiği zarar....çıldırıyorum sandım kızımı öldürüyordum nerdeyse kızgınlık anında fırlattığım biberonla...o an anladı ki bana kızan eşim "sen iyi değilsin" diyerek ertesi gün psikoloğa götürdü...ama çocuğum yaşında bile diil sütten kesemem diye kıyamadım...dışarı çıkınca elel gezen eşim çocuktan sonra elimi tutmaz oldu...4 snedir böyle!elimi tutmaz!evlenmeden önce hamilelikte elimi bırakmayan adam bi anda 180 derece değişti neymiş çocukluymuşuz!çok mu önemliymiş el ele gezmek çocuk gibi! miş miş....
Eve gelir nasılsın karıcım naptın bugün der kapıyı daha kapatmadan ...o kadar....sonra yemek yer .....tv sinin başına uzanır..ne zaman ben sorsam öyle konuşur...arada bi kırk yılda kendiliğinden 1/2 cümle sarfeder..yoksa elinde kumanda....5 snedir hadi deniz kenarına gidelim demedi daha...:1no2: annem bile inanamadı....çok yoğun çalışıyor biliyorum ..para olsa izni olöaz izni olsa para olmaz..ama bu ikisin de olduğu zamanı da bilirim ağzını bıçak açmaz...
burda hiç tanıdığım akrabam yok ailem başka şehirde...yalnızım...akşama kadar gelse de konuşsak sohbet etsek ya da belki bi güzellik yapar hadi biraz dışarıda yürüyelim der diye senelerce bekledim..ama arkadaşlarıyla işyerinde şen şakrak..bi telefon gelse şen şakrak sohbet eder.yada komşu vs.ile..bana gelince ağzını açmaz.sorunca"yorgunum"
inanın ben de bıktım artıkkkkkk..bunun için mi evlendim ben ya karnım baba evin de de doyuyordu...ben ;ben deyince dışarı zoraki çıkan çıktı mı oranı düzel buranı düzelt diyen(ki kapalı da giyinirim hatlarım belli olmaz) diyen bir adam değil kendiliğinden hadi canım çıkalım gezelim diyen bi adm isterim...Allah tan korkmasam onun nasıl 2 defa tlf da hatasını yakaladım ben de başka erkeklerle konuşuyum intikam alıyım diye yaparım...ama nolcak içim rahat etmicek..çokkk sevdiğimi biliyor..kendimi çirkin bulduğumu biliyor..sabahları aynada bi jölelenmesi bi bakışı var ki kendine sinir oluyorum....kendini beğenmişliği ben verdişm eline..bi kız laf mı atmış buna bana yetiştirir sırf kıskandırmak bak rağbet görüyorum ben ,,diye düşündürmek üzmek için...
ama.....şu son osmanlı sultanı yazıyor ya o arkadaş solsun gözümü açtırdı ...yakında lisans kpss sınavı var o bile umrumda diil çalışmıyorum haftalardır...5 senedir yıllık izninini daha hiç birlikte geçiremedik pürüzlerden..bu sene beraber olsun diye can atıyorum inşallah..ama adamın umrunda diil...yani çıkalım gezelim lafı bile çıkmaz ağzından....ama dedim ya intikam zilleri mi deyin yoksa maymun gözünü mü açtı deyin ne derseniz deyin...
inşallah ilk değişimmi saçlarımdan başlıcam farklı bir boya ile boyamak....ve..bi kaç değişim üst baş...ve dediğiniz gibi...benden ilgi isteyen bi o kadar sadece bana çok düşkün her fırsatta seviyorum diye sarılan 4 yaşında bir kızım var...onunla gezeceğim inşallah
....üstüne düştüm kendini bir halt sandı...hakikaten....dikkatimi çekiyor hele bir aydır;kendiliğinden aramaz sormazoldu artık ancak ben çaldırırsam... bugün işi uzadı iş yerinde kalıyo ama yatarken hadi ben burda yatıyorum sana ii geceler diye arama ihtiyacı bile duymadı...yazıkkkk bana yazıkk etmişim 5 senedir.....ulan adam çocuk diye yatakta psikolojik baskı yaptı yüzüme bile bakmadı...çocuk oldu elimi bıraktı akrabalarına hiç bi zaman sırt dönmedi ben delirme aşamasına geldim bi ara umrunda bile olmadı..ben bu adam için mi ağlamışım geceleri uyanıp saçlarını okşayarak...şimdi diyorum ki size;
yüz vermiyecekmişiz acı da olsa anladım kıskandığını belli etmiyeceksin...tv de kadınlardan bile kıskanırdım kapattırırdım..ne malum dışarda bakmadığı..bakan da altadan da kendinne yapar benim gibi sevenini bulamayacağını çok iyi biliyorum...o da biliyo da bi halt sandı kendini...
artık eski kadın yok karşısında akşama kadar onu beklemek neymiş salaklımış...kızımla yeni yerlere gidip nefes almak o çocuğu da 4 duvara mahkum etmemek en iyisi..çık dolaş aklın mı yok..at arabaya çocukları inan gez ..park ,alışveriş..ama onları da yor sen de yorul ki aklına takacak vaktin olmasın kendini bilmez bu kocaları...inan yıprandığımızla kalıyoruz...ölsek seneye varmadan aşık olurlar be...o yüzden hiççç takma kedini değiştir sonra mekanı...:lepi:

a.sha bir de sakın slow şarkılar dinleme..hareketli şeyler dinle...seni üzen şeylerden üzen programlardan uzak dur ....ben artık bunu uygulamaya başladım...boşver..ben kzıımın bebekliğini hatırlayamadığım için çook üzülüyorum..bak senin bebeğin var onun bebekliğini sakın kaçırma her karesi hafızanda olsun..benim kızımın bebekliği yerine eşimin hataları verdiği üzüntüler akrabalarının dırdırı eşim beni neden hiç korumadı neden 1 defa olsun yanımda durmadı;o benim karımdır diyemedi.yada neden konuşmaz neden dışarı çıkarmaz ilgilenmez..diye diye ağlamakla düşünmekle ve depresyonun etkisiyle uyuymakla geçti....
ya düşünüyorum da biz bu adamlarla mı geldik dünyaya!!...o nasıl umursamıyor yüzeysel seviyorsa ki erkek mileti yzüeysel sever bizim gibi inceden olmaz...biz neden olmayalım öyle?..işin içinde bir de çocuklar varsa onların günahı ne....onlar anne sevgisi beklerken biz"odun benimle neden ilgilenmiyor "diye aklımızı işgal ediyoruz..düşünüyorum da kendimi o çocuğun yerine koydukça çok kızıyorum kendime ...annemden ilgi beklerken...annem düşünüp duruyor sevmiyor beni diyor, aklınca yavrum..boşver ya "odun" nasıl ilgilenmez öylece durursa yerinde o zaman kafaya takmaya değmez..hayatını yaşa!! bu hayat senin ve çocuğunun önce bence....ne ala memleket 9 ay taşı sancılarla doğur...bi de 10 dk bile bakamazmış..o zaman sevme hakkın da yok senin bu çocukları..sen sev sen gez çocuklarınla...a.s

Son düzenleme:
haklısın "elele"...hemen hemen senin yaşadıklarının çoğunu yaşadım...eşime yakışıklısın dedikçe gerçekten kendini çok yakışıklı bulmaya başladı tabi allah da var yakışıklı yani ama sadece ben onu çok şişirdim..

artık bende öyle yapıyorum...meşgul olacak o kadar çoooook şey varmış ki ..kendimin merkezi yapmışım eşimi..yat kalk onu düşünüyordum ama artık kendimi düşünmeye başladım...inş da devam eder böyle..arada kendimi tutamasam da yine de iyi bir başlangıç yaptım..şimdi kendini aramıyor sormuyorum ben..kendi zaten beni fazla arayıp sormazdı olsun..arada üzülsemde boşver diyorum...

eğer başarabilirsem önümde çook iyi günler var..2 evladımla gezip tozup eğlenicem..artık merak edilmek istiyorum..merak etmek değil...

Gülsüm Sultan..yazdıkların için teşekkür ederim..hepsi kafamda dank etti...Bazı şeyleri göremiyorsan biri sana yol göstermelidir..ve sende bu konuda bana yardımcı oldun..

eşinizin yerinde bende olsam bende sizinle artık ilgilenmezdim....,

her an onu aldatıyormuşum gibi davranan bi eşle ne kadar mutlu olunabilirki...

silkelenmeye çalışın yoksa siz zarar görürsünüz....

aaaaayyyyyyyyy
neden adamı bu kadar gözünüzde büyütüyorsun ki?
adam kendini Richard Gere falan sanıyordur heralde :))))))))

benim gözümde ondan çok daha güzel ve kendini öyle zannetmesi beni rahatsız etmez neden eşimi çok yakışıklı bulduğumu söyleyince bu kadar kötü bişey gibi görüldü onuda hiç anlamadım dünyanın en çirkin insanı bile olsa ben onu çok beğeniyorum ve çok kıskanıyorum evet yaptığım çok hoş bişey demiyorum ama o kadar garipsenicek bişey olduğunu da sanmıyorum

Allahım ben de kendimi kıskanç sanıyormuşum ya..
Yok yok iyimişim ben...
Kocayı çok yakışıklı bulmak,satış elemanlarından kıskanmak..
Çok şükür her birimizin sevdiği adamlar yakışıklı eee ne de olsa biz seçtik di mi?
Adamları bu hale getiren bizleriz açın gözlerinizi..
Yakışıklıyım,çok iyiyim diye çevrede salınıp sizi daha çok üzmelerine fırsat vermeyin...
Kendinize güvenin canım biraz...

bazı bayanlar erkeklere iltifat etmek yada ilgilenmek için bu şekilde seviyesizce konuşabiliyor. madem kıskanç birisiniz. neden bayan tezgahtarla konuşmasına izin verdiniz? yada o tezgahtara kızmadınız. lmaz: suçlu eşiniz gibi kendinizi ve onu cezalandırdınız.
bende sizin gibi aşırı kıskanç biriyim eşim asla bayan tezgartar varsa konuşmaz muhatap olmaz ben konuşurum. mağazadan birşey alırken bayan ilginiyorsa bir şekilde gönderirim. çok kıskanırım eşimi herşeyden ama etrafı da bu şekilde yönlendirip daha az sorun yaşarım.:kedi:[/QUOTE]

evet haklısın ama eşim onunla hiç konuşmadı sadece oda benim gibi kendi havlusunu beğenip almaya çalışıyodu ama eşimin kucağında çocuk olmasına rağmen ona yöneldi şu mavi olanını al dedi
zaten kıza yapıcağımı yaptım orda ama artık keyfim kaçmıştı ve olanların faturasını elimde olmadan eşime kestim çekip geldim oda yazık arkamdan geldi

ay bu cıvık kızlara sinir oluyorum.şimdiki kızlar şeytan en yapmayacak erkeğe bile yaptırırlar.

Cok sacma, bir kendini bilmez kiz yüzünden güzelim tatlinizi zehir ettin!
Hem, o esine öyle bir iltifatda bulundu diyelim, dogrumu yanlismi diye tartismiyorum, tabikide yanlis, sanane elin adaminin gözlerinden, lakin böyle banal birsey yüzünden sen bu kadar zivanadan cikabiliyorsan, demekki gercektende kendine hic güvenin yok be güzelim....

Onu begenen ondan etkilenen sadece ben olmak istiyorum diyorsun, ama biliyormusun bu hic önemli degil....esinden binlerce kadin etkilenebilir, begenebilir, önemli olan esinin sadece seni begenmesi ve senden etkilenmesi.

doğru söyledin canım o güvensizlik bende de var son zamanlarda farkettim nasıl yeneceğimi de pek kestiremiyorum tam olarak?pi fikrin yada tavsiyen var mı?

Kendine deger vermen lazim canim, özelliklerinin farkinda olman lazim, sürekli olumsuz yönlerinle ugrasip kedine kompleks yapmicaksin, olumlu yönlerini ön plana getirmen gerek...
Yeri geldigi zaman kendine vakit ayir, ufak tefek seylerlede olsa simart kendini, böyle bir kocam oldugu icin cok sansliyim diye düsünme, benim gibi bir karisi var diye kocam sansli diye düsün....

Ve sunuda unutma, bu hemen olucak birsey degil, zamanla kendine güvenin articak, yeterki sen kendine deger ver arkadasim....

Basaricaksin tabiki tatlim....hic merak etme...dogru yoldasin artik.olumunekankayizsmile

GÜLSÜM SULTAN...

CANIM TEŞEKKÜRLER ARTIK KENDıME ZAMAN AYIRMA VAKTı ZıRA BU ADAM BENıM SıNıRLERıMı FELAKET YIPRATTI..SıNıR HASTASI OLDUM BEN BU ADAMIN VE aptal akrabalarının yüzünden..yazık bana ya ne salakmışım adam senelerce 1 gün olsun yanında durmadı varsa yoksa akarabam diye çıkıştı..bir gün olsun onlara bu da benim karımdır noluyo size demedi...halen de gizlice konuşuyor mu die telefonunu kurcalarım...sinir olurumm...
telefonuna baktığımda şantiyede olduğu için iş arkadaşlarını mecburen defalarca aramıştır..anlıcanız telefonda konuşma özürlü değil bu adam ama günde 1 kere bir ara sor....ben çağrı atarsam arar bu aralar onu da takmıyo...artık aramıcam sormucam...10 senedir beni mahvetti hakikaten 5 senelik evliliğimde ilk gece haricinde bi romantikliğini görmedim..niye ... neden diye kendimi çürütmüşüm..şimdi ister aramasın ister sormasın umrumda değil...öyle de olacak inşallah...
BUNCA SEVGıME RAĞMENNN ÇABAMA RAĞMEN BEN DıYORUM Kı "BU ADAM BENı HAKETMıYOR" hem de hiç!ilk günler kahvaltı yapmadan gitti aç gitti işe diye ağlıyordum ya varın siz görün nasıl sevdiğimi..kendi eliyle beni bu hale getirdi.....

doğru dedin Gülsüm Sultan bence o şanslı olduğunu düşünsün ben de şükrediyorum tabi ki beterin beteri olmadığı için..AMA EVLıLıĞıMıZ ıLK ZAMANINDA SENıNLE EVLEDNDıĞıM ıÇıN ŞÜKÜRLER OLSUN BENı SENDEN BAŞKA KıMSE ÇEKMEZDı DıYEN ADAM ŞıMDı BıR TELEFON ETMEYı BıLE ÇOK GÖREN,,DIŞARDA ACABA KENDıNE LAYIK GÖRMÜYOR DA O DA ÇıRKıN OLDUĞUMU DÜŞÜNÜP DE Mı BENıMLE GEZMıYOR ÇIKSA BıLE ELıMDEN TUTMUYOR DıYE AĞLARDIMM...SENı O YÜKSEKLERE ELLERıMLE BEN ÇIKARTMIŞIM ıNDıREN DE BEN OLMASINI BıLıRıM ıLLA Kı ıNŞALLAH..HANı BıR LAF VARDIR SENDEKı GÜZELLıK 5 PARA ETMEZ BENDEKı BU SEVDA OLMASA..naniknanik
TAMAM KOCA HAKKIDIR BıLıRıM DıNı YÖNLERıNı AMA KENDıMı DıNıN DIŞINA DA ÇIKIP ÇOOOK EZDıRMıŞıM EN BASıTı BENı AŞAĞILAYAN AKRABALARINA AĞZIMI BıLE AÇMADIM KOCAMA SAYGIM VAR DıYE.. NOLDU? O ÇOK SAYGI DUYDUĞUM ADAM AĞZINI BıLE AÇMADI BENıM ıÇıN...DEMEK Kı KıŞıYE SAYGINLIK KAZANDIRMAK ;ONU GÖKLERE ÇIKIP BAŞIMIZA OTURTUP; BAŞIMIZA PıSLEMESıNE ıZıN VERMEK DE BıZDEN KAYNAKLANIYORMUŞ...SEN GÖRÜRSÜN O BULUTLARDA GEZMEYı BAKALIM;!!...YOK BUNDAN SONRA SANA DURDUK YERE SEVGı GÖSTERıLERı...TABı Kı TAMAMEN SURATSIZ OLCAM DEMEK DEĞıL BU AMA O ARAMIYORSA BEN DE ARAMAM..KENDıME ÇEKı DÜZEN VERıRıM KAPALIYIM AMA EVıMDE GÜZEL GıYıNıP BAZEN MAKYAJ YAPMAK ONUN ıLGıSıNı ÇEKıYOR BıLıYORUM..ONUN ıÇıN MAKYAJ FALAN YAPMAM DıYORDUM SON ZAMANLARDA. YOK ARTIK ONUN ıÇıN DEĞıL KENDıM ıÇıN..ONUN ıÇıN OLSA BıLE BUNU HıSSETTıRMEYECEKSıNıZ "YANı SENıN ıÇıN SÜSLENDıM" ıMAJI VERMıYECEKSıNıZ. KENDıMı SEVıYORUM BEĞENıYORUM- GÜVENıYORUM KENDıME ıMAJIYLA BAKACAKSINIZ KENDıNıZE EVıNıZE VE EN ÖNEMLıSı ÇOCUĞUNUZA...KOŞULSUZ SEVGıYı SADECE ÇOCUKLAR HAKEDıYOR! ONLARA DA ÖLÇÜLÜ OLMAK ŞARTIYLA YOKSA BUGÜN ADAMLARIN YAPTIĞINI YARIN ÇOCUKLAR YAPAR ŞIMARTIRSAK...
HAVALAR GÜZELLEŞMEYE BAŞLADI ŞÜKÜR ÇIK GEZ HER FIRSATTA PARA ŞART DEĞıL PARKLARA GıT ALIŞVERıŞ MERKEZLERıNDE GEZıN O DA YETER...ıNTERNETTE ÇOCUK EĞıTıMı SıTELERıNE BAK DıNı SORULARA CEVAP ARA...ÇOCUKLARLA YAPILCAK AKTıVıTELERE BAK MESELA DıYELıM EVDE PET ŞıŞEDEN OYUNCAK HAYVAN YAPIMI,VEYA AYAKKABI KUTUSUNU SÜSLÜ BıR KUTUYA ÇEVıRMEK GıBı..BEN EVDE DEĞERLENDıRECEK ŞEYLERı ÇOK YAPIYORDUM KIŞIN VE ÇOOK MUTLU DA OLUYORDUK KIZIMLA ÇÜNKÜ BıŞıLER ÜRETıYORSUN :)) SONRA BIRAKTIM TEKRAR BUNALIMA GıRDıM. FARKETTıM Kı Bı UĞRAŞ LAZIM BANA BOŞTA KALIRSAM YARAMIYOR ..O NEDENLE PEYGAMBER EFENDıMıZ(SAV) "BOŞ DURMAYIN" BUYURMUŞTUR..
BOŞVER ;TAMAM EŞLER BıRBıRıNıN HAKKINA GıRMEMEK ıÇıN UĞRAŞMALI AMA BıZıM GıBı DE KENDıNı EZDıRMEMELı ÇÜRÜTMEMELı...BUGÜN BEN DE GEZMEYE ÇIKCAM ıNŞALLAH ..SINAV DA YAKLAŞIYO UMRUMDA DEĞıL DEDıM YA BANA ÖNCE RUH VE BEDEN SAĞLIĞI LAZIM O SINAV ÖMRÜM VARSA YıNE GELıR!!HAYATIN TADINI ÇIKAR ÇOCUKLARLA..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ay bu cıvık kızlara sinir oluyorum.şimdiki kızlar şeytan en yapmayacak erkeğe bile yaptırırlar.

doğru söyledin. ne kızlar var evli çocuklu dinlemiyolar .
bigün eşimin tlfona bi msj geldi artık saklayamıyorum seni çok seviyorum diyodu eşime bana bırak dedim ve cvp yazdım: ama evliyim dedim. evli olduğunu ve bi oğlun olduğunu biliyorum ama herşeye razıyım dedi numaramı nerden aldın dedim boşver dedi bende peki o zaman şimdi kim olduğunu söyle yarın görüşelim dedim ismini yazdığında şok oldum çünkü hiç beklemediğim masum görünen kendi halinde bi kızdı eşimin bi akrabasının kızıydı onu itiraf etmeden birgün önce düğünde görmüştük ve eşimi nasıl kıskandığımı bildiği için cesaret edip onunla konuşmamıştı bile ben tabi artık dururmuyum bütün eşe dosta onu rezil ettim herkese msjı okuttum kimi onu kınadı kimi sevmiş ne yapsın dedi ona verilcek en büyük cezayı verdim kendimce
o bana yeter :lepi:hihoyyyt

Tebrik ederim çok iyi etmişsiniz.Kadınlarımız kızlarımız bozuldu malesef. Bende evlenmeden önce ne arar ne sorardım beni neden aramıyorsun diye benle kavga ederdi eşim.evlendik bende bir kıskançlık başladı anlatamam ama elimden geldğince farkettirmemeye şakaya vurup laf çarparak dile getirmeye çalışıyorum.Çünkü ne kadar kıskandığımızı belli edersek bi yerleri kalkıyor kendilerini daha çekici görüyorlar.Sizde eşinize ilgisiz davranın bir süre onu kıskandırmaya çalışın.Muhakak ayrı bir işte çalışın .O sizi düşünsün birazda..Kaçan kovalanır metodu.Sanırım yeni doğum yapmışsınz çalışma durumu biraz gecikicektir ama en kısa zamanda çalışmaya başlayın ve işyerine çok bakımlı güzel giyinerek gidin...

HAHAA ellerine sağlık vallahi helal sana iyi yapmışsın:))ay sanki benişm yağlarım eridi!!oh olsun böylelerine ..ya kendi halinde içinden gizlice sevse tamam masum görünecek..ki bunun çok büyük sevabı da var bi kişiyi gizlice sevip acı çekip ölene kadar da bunu kimseye söylemeden saklayarak ölürse büyük sevap olduğunu bizzat Peygamber E fendimiz SAV bildirmekte..ama şunun yaptığına bak ..yazık Allah ıslah etsin..Allah kimseyi bu tarz bi duruma düşürmesin..amin...

ılişkide bencil olmak lazım.Herşeyden gerekirse bazı durumlarda çocuklarınızdan önce bile kendinizi düğşünün bi film vardı bunla ilgili.Adam eşini aldatıyor kadın bunalıma girdi.Daha sonra başka bir kadından bencil ol diye bir öğüt alınca değişti kadın kendi işini yaptı bakımlı güzel oldu eşini hiç tınlamadı görümedi boşanmadı da kendine güveni yeterince gelince bastı boşanma davasını. Ve o aldatan koca diğer sevdiği kadının ne kadar basit oldunun farkına vardı ve eşinden etkilenmeye başladı.Ama eşi dönermi tekrarr :)Dönmedi tabikii...

evet arkadaşım malesef şuan hazır para yemek zorundayım yani çalışamıyorum
eşime gelince ona ilgisiz davranma gereği duymuyorum çünkü gerçekten hiç şımarmadı
bigün bile bu beni çok kıskanıyo oh ohh aman ben neymişim demedi her olay yaratışımda sessiz kaldı gülüp geçti bazı kızların kendisine olan etiketliğine ise genelde çok rahatsız olur bana çok sadıktır bi şarkıcıyı bile yüz olarak beğense güzelmiş demez dışarıya çıktığımızda yanımızda bebeğimiz olsa bile asla elimi bırakmaz 6 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz bensiz bigün bile eğlenceye gitmedi arada sırada kardeşlerinin zoruyla gittiği bilardoyu saymıyorum bu yüzden onu kıskandırmaya hiç gerek duymuyorum zaten benim kadar olmasada ondada kıskançlık biraz kronik hale gelmiş :içelim:

amin canım amin
insan önce düşünmesi gerek o adam benim için karısını terk edebiliyosa yarın başkası için benide terk eder
hem yuva yıkanın yuvası olmaz derler
tutki benim yuvamı bozdu kocamı benden aldı peki allah ona huzur verirmi?

hahahaaa :jeyyar: aramıyorum artık sormuyorum baktım 2 gün aramayınca aradı nasıl olduysa şu saatte geleceğim diye...ilgilenmeyeceksin demek ki:)) kızımla inşallah belediyenin açtığı spor salonları var yakında oraya başvurup hayatımıza biraz renk katmak gerek inşalah..yüzme kursunu düşünüyorum..
saçıma bir de farklı renkte boya aldım geldim...biraz değişiklik zamanı değil mi? boşver hayat onlar neden aramıyor konuşmuyor demekle zehir edilemez değil mi r:lepi::lepi::lepi:

benımde bunları yapabılmem lazım kendıme cekı duzen vermem lazım o kadar asırı kıskancımkı her anımız kavga dovus esım artık bıktım dıyo ama bı yandanda oyle bı havalardakı kendını bılınmez hınt kuması sandı resmen benı sallamıyo bıle artık umursamıyor ınsan yerıne koymuyo herseye gulup gecıyor ben ararsam konusuyor oda kısa kesıyor yok calısıyomus sankı bız calısmıyoruz o ararsada formalıteden 2 dakıka arıyor ıste ne var ne yok kızım napıyor kapatıyor o da gunde bıkez,banada akıl verın yaa napmam lazım nasıl aklını basına getıreyım bu adamın artrık bıktım yoruldum heranım aglamakla gecıyor sınırden canım kızımı uzuyorum ona kızıyorum oofff:gitme:

canım ya ben de aynı durumdyım inan çalışıyorum diyor biliyorum hele 1 haftadır gerçekten çoook ama çok yoğun çalışıyor..ama be gözünü sevdiğimin adamı yemeğe giderken 1 dk nı ayırıp alo demk zor mu yada hiç mi wc ye gitmezsin koca günde oraya giderken ara çıkınca herneyse...aramak isteyen insan kaşla göz arasında fırsatını bulur!aramıyorum ya artık..bugün geç gelince akşam fazladan ekmek almış almasaydın keşke vardı , bi arasaydın dedim...şarjım bitti dedi..tabi tabi dedim..şarjı bitmiştir gerçekten..kızdı sölendi inanmıyor musun şarjının bittiğine diye..hadi bugün şarjın bitti ya diğer günler??..offff off nefes alacak vaktim yok bilmiyorsunn diye sölenerek odaya gitti...diyorum ya tamam bi insan ne kadar yoğun olursa olsun aramak için mutlaka ni çatlak bulur ordan içeri süzülüp arar...aramayacak adama bahane çokkkkkk....sen yine çalışıyorsun bi meşgalen var ya ben?inşallah benim de hayırlı bi işim olur...ben de kızımı üzüyorum sinirlenip bağırıyorum durduk yere..sonra pişman oluyorum..o yüzden faturayı onlara kesmemek için değişik bişiler yapmak şart..bu gün sırf eve tıkılmamak için kızımı anaokuluna alırlar mı yaşı tutuyor mu dieye okula gitcez yağmur nasıl bastırdı anlatamam..eve tıkılmak istemedim o yağmurda çıktık gittik..biraz sıçana döndük :roflol::roflol: ama olsun kızımın az da olsa gözü gönlü açıldı ..aslında hergün mutlaka en az yarım saat çıkmak lazım yürüyüş yada park...birbirimize destek olarak bunu aşmak lazım..boşver ya erkek için mi geldik dünyaya..yavrularımıza sarılarak yeni kapılar açmak lazım..:dance:a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…