Esimi cok seviyorum ama kıskanmıyorum

bu da bi yorum işte tebrik ederim alkışlarım hatta :81:

ama hayatta böyle düşünemem düşünsemde uygulayamam.kıskançım işte

Kıskançlık Kötü Bİr Şey Değil..
Aşırısı İnsanı Yorar, İki Tarafı da..

Sevgiler

benim gibi arkadaslarin olmasi guzelde hayatimdaki arkadaslardan benim gibi dusunenler cikmiyor nedense hep yadirganiyorum

Sen Kimseye Aldırma..
Bak Biz Seninleyiz..

Kıskanmak veya Kıskanmamak Tartışılacak Bir Durum Değil, Bu Bir Huy..
Yapacak Bir Şey Yok..

Takıl Kafana Göre..

Kıskançlığı bişey sanıyolar...Ben kıskancım valla eşim de öyle diyenlere sesleniyorum,kıskanılmak nedense bazı bayanların hoşuna gidiyor... aaaaa benim sevgilim çok kıskançççç asla şunu giydirmez asla şuraya göndermez :))))))))) Ya benim bir arkadaşım vardı kız durmadan sevgilim beni çok kıskanır yok şöyle vay böyle....Halbuki adamın şeyinde bile değildi...İşte bazı bayanlar da böyle kıskanılmayı ne sanıyolarsa artık.....Hastalıktır kısa ve net olarak...Başka da bişey değil....Seven kıskanır tabirine asla katılmıyorum...Sevgilisine,eşine ve kendine güveni olmayanlar kıskanır sadece.....Kendindeki eksiklikleri bilirler ve bu yüzden durmadan kıskanırlar.....Gider mi ya da bırakır mı kuşkusu ile vs....Seven kıskanırmışşşşşş yok ya kıskanmayanlar sevmiyor o zaman..Hadi canım asıl seven kıskanmaz çünkü;güvenir hem kendine hem de eşine.....Durum bu kadar basittir.....

gayet kıskançım.seven kısknırmı bilmiyorum ama seviyorum ve kıskanıyorum.bunun güvenle ne derece alakası var onu da bilemem.ki sevgilim beni hayatta kıskanmaz.ozmn beni sevmiyo mu dicem alakası yook.hadi diyelim kendime güvenim yok bunuda geçelim öylesine saçma bişey olamaz.ama belkide karşımdakine güvenmiyorumdur.bunu es geçemem çünkü ben kimseye tam anlamıyla güvenip sırtımı yaslamam.hadi adıda kısknçlık deil güvensizlik olsun...

benim esimde asagim yukari benim gibidir belkide oyuzden iyi anlasiyoruz disarda kolkolayizdir hep ma yerine gore herseyi giyerim karismaz kisitlamaz tatilde yer musaitse son derece acik giyinirdim hep oda hoslanirdi oyle olmamdan ara sira bakislar olurdu hic aldiris etmezdi kolumdasin hödük bakacak sadece elinden baskada birsey gelmez sen bana aitsin bunu biliyorum gerisi bos

ne yani biz sevmiyor muyuz sımdı

ne alaka arkadaşım bu benim düşüncem....[/QUOTE]

ne alaka degıl işte..yazıp yazıp ''seven kıskanır yani ''yazınca sonuna ,sevipte kıskanmayanlar sorar boyle..

seven kıskanır demek ''benm düşünceme göre'' de birseyin arkasına sıgınmak gıbı gelıyor
..

bknz ;
sevıyorum kıskanıyorum
çok sevıyorum napıyım kıskanıyorum..

konu bu degıl tabı kı ..

evlivecesur cok benzıyoruz ,eşlerimiz bile :)

ben bu olayın karsındakıne ve kendıne olan güvenle alakakası oldugunu düşünüyorum..

Son düzenleme:

Giysine, Dışarı Çıkmana Karışmıyorsa Evlilik Süper Gidiyor..

ne alaka arkadaşım bu benim düşüncem....

ne alaka degıl işte..yazıp yazıp ''seven kıskanır yani ''yazınca sonuna ,sevipte kıskanmayanlar sorar boyle..

seven kıskanır demek ''benm düşünceme göre'' de birseyin arkasına sıgınmak gıbı gelıyor
..

bknz ;
sevıyorum kıskanıyorum
çok sevıyorum napıyım kıskanıyorum..

konu bu degıl tabı kı ..

evlivecesur cok benzıyoruz ,eşlerimiz bile :)

ben bu olayın karsındakıne ve kendıne olan güvenle alakakası oldugunu düşünüyorum..[/QUOTE]

[/QUOTE]
ee herhakde yani benim düşüncem allah allah.burda herkes yorum yazmakta özgür fikrini beyan etmekte özgür.ben seni eleştirmiyorum yada yargılamıyorum ki.beni ne ilgilendirir herkesin hayatı ve yaşadığı kendine.sen nasıl yorumunu ve fikrini paylaştıysan burda bende yazdım.bundan doğal ne varki ilginç yanii.....

arkadasım ben sana bırsey dedım mı ..sen nasıl fıkırını yazdıysan ben de yazdım bunu alıntılayarak uzatmaya gerek yok kı..

Son düzenleme:
ee herhakde yani benim düşüncem allah allah.burda herkes yorum yazmakta özgür fikrini beyan etmekte özgür.ben seni eleştirmiyorum yada yargılamıyorum ki.beni ne ilgilendirir herkesin hayatı ve yaşadığı kendine.sen nasıl yorumunu ve fikrini paylaştıysan burda bende yazdım.bundan doğal ne varki ilginç yanii.....[/QUOTE]

Ya Neden Ben Yorum Yapmışım Gibi Görünüyor..
Benim Yorumum Değil Alıntı Yaptığınız..

Bir Süre Kimse Alıntı Yapmasın..

''Seven insan kıskanır'' denmiş.

hımmm o zaman biz eşimle birbirimizden kesin nefret ediyoruz.

Ne alakası var ki sevmekle kıskanmanın?
Kıskanmanın 2 açıklaması vardır bence, kişi ya kendisine güvenmiyordur, ya da karşısındakine.

alıntılar karısmıs oyle kı sankı ben fıkrımın tersını soylemısım gıbı olmuş :)

neyse ,daha da yazmıcam gercı ıyı geceler herkese

Son düzenleme:

bence de... Asıl seven kıskanmaz, karşısındakini özgür bırakır, üstünde baskı yapıp onu sıkmak istemez
kıskanılmayı sevenleri de hiç anlamadım, kıyafetinize bile kendiniz karar verememeniz mi hoşunuza gidiyor

Insanlar farklidir birisi kiskanir birisi kiskanmaz. Yanliz ben dert edilecek bir durum gormedim tam tersi ne guzel kiskanmiyorsun yani kafan rahat:76: keske bende senin gibi olabilsem ama yok yok...ben cok kiskancim:84::83:

Yapı olarak biraz kıskancımdır ama eşimi hiç kıskanmam, face ine kadın kişi eklerse sormam, mesajlarına falan bakmam, ona güvenirim sevgisinden eminim...

benimki daha ileri olcude oldugunu dusunuyorum oyleki baska kadinlara bakmasi felan yada bir arkadasimla dans etmesi nebileyim kardesim cildiririm diyor bende tik yok

Kıskanmamak tamam da, başka kadınlara baksa bile önemsememek bana biraz ilginç geldi.
Ben de durup dururken kıskanıp, takip etmek gibi davranışları özgüven eksikliğine yorarım ama, senin dediğin biraz farklı sanki.

Allah im neolur banada boylebi dert ver,bende diyebileyim bigün esimi cok seviyorum ama kiskanmiyorum diye:)))ya ne guzel, konu sahibi arkadasim azcikta bana yolla su huyundan:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…