- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi evlivecesur
-
bu da bi yorum iştetebrik ederim alkışlarım hatta :81:
ama hayatta böyle düşünemem düşünsemde uygulayamam.kıskançım işte
benim gibi arkadaslarin olmasi guzelde hayatimdaki arkadaslardan benim gibi dusunenler cikmiyor nedense hep yadirganiyorum
Kıskançlığı bişey sanıyolar...Ben kıskancım valla eşim de öyle diyenlere sesleniyorum,kıskanılmak nedense bazı bayanların hoşuna gidiyor...aaaaa benim sevgilim çok kıskançççç asla şunu giydirmez asla şuraya göndermez :))))))))) Ya benim bir arkadaşım vardı kız durmadan sevgilim beni çok kıskanır yok şöyle vay böyle....Halbuki adamın şeyinde bile değildi...İşte bazı bayanlar da böyle kıskanılmayı ne sanıyolarsa artık.....Hastalıktır kısa ve net olarak...Başka da bişey değil....Seven kıskanır tabirine asla katılmıyorum...Sevgilisine,eşine ve kendine güveni olmayanlar kıskanır sadece.....Kendindeki eksiklikleri bilirler ve bu yüzden durmadan kıskanırlar.....Gider mi ya da bırakır mı kuşkusu ile vs....Seven kıskanırmışşşşşş yok ya kıskanmayanlar sevmiyor o zaman..Hadi canım asıl seven kıskanmaz çünkü;güvenir hem kendine hem de eşine.....Durum bu kadar basittir.....
ne yani biz sevmiyor muyuz sımdı
benim esimde asagim yukari benim gibidir belkide oyuzden iyi anlasiyoruz disarda kolkolayizdir hep ma yerine gore herseyi giyerim karismaz kisitlamaz tatilde yer musaitse son derece acik giyinirdim hep oda hoslanirdi oyle olmamdan ara sira bakislar olurdu hic aldiris etmezdi kolumdasin hödük bakacak sadece elinden baskada birsey gelmez sen bana aitsin bunu biliyorum gerisi bos
ne alaka arkadaşım bu benim düşüncem....
ne alaka degıl işte..yazıp yazıp ''seven kıskanır yani ''yazınca sonuna ,sevipte kıskanmayanlar sorar boyle..
seven kıskanır demek ''benm düşünceme göre'' de birseyin arkasına sıgınmak gıbı gelıyor
..
bknz ;
sevıyorum kıskanıyorum
çok sevıyorum napıyım kıskanıyorum..
konu bu degıl tabı kı ..
evlivecesur cok benzıyoruz ,eşlerimiz bile :)
ben bu olayın karsındakıne ve kendıne olan güvenle alakakası oldugunu düşünüyorum..
ee herhakde yani benim düşüncem allah allah.burda herkes yorum yazmakta özgür fikrini beyan etmekte özgür.ben seni eleştirmiyorum yada yargılamıyorum ki.beni ne ilgilendirir herkesin hayatı ve yaşadığı kendine.sen nasıl yorumunu ve fikrini paylaştıysan burda bende yazdım.bundan doğal ne varki ilginç yanii.....
ee herhakde yani benim düşüncem allah allah.burda herkes yorum yazmakta özgür fikrini beyan etmekte özgür.ben seni eleştirmiyorum yada yargılamıyorum ki.beni ne ilgilendirir herkesin hayatı ve yaşadığı kendine.sen nasıl yorumunu ve fikrini paylaştıysan burda bende yazdım.bundan doğal ne varki ilginç yanii.....[/QUOTE]
Kıskançlığı bişey sanıyolar...Ben kıskancım valla eşim de öyle diyenlere sesleniyorum,kıskanılmak nedense bazı bayanların hoşuna gidiyor...aaaaa benim sevgilim çok kıskançççç asla şunu giydirmez asla şuraya göndermez :))))))))) Ya benim bir arkadaşım vardı kız durmadan sevgilim beni çok kıskanır yok şöyle vay böyle....Halbuki adamın şeyinde bile değildi...İşte bazı bayanlar da böyle kıskanılmayı ne sanıyolarsa artık.....Hastalıktır kısa ve net olarak...Başka da bişey değil....Seven kıskanır tabirine asla katılmıyorum...Sevgilisine,eşine ve kendine güveni olmayanlar kıskanır sadece.....Kendindeki eksiklikleri bilirler ve bu yüzden durmadan kıskanırlar.....Gider mi ya da bırakır mı kuşkusu ile vs....Seven kıskanırmışşşşşş yok ya kıskanmayanlar sevmiyor o zaman..Hadi canım asıl seven kıskanmaz çünkü;güvenir hem kendine hem de eşine.....Durum bu kadar basittir.....
alıntılar karısmıs oyle kı sankı ben fıkrımın tersını soylemısım gıbı olmuş :)
neyse ,daha da yazmıcam gercı ıyı geceler herkese
benimki daha ileri olcude oldugunu dusunuyorum oyleki baska kadinlara bakmasi felan yada bir arkadasimla dans etmesi nebileyim kardesim cildiririm diyor bende tik yok
Allah im neolur banada boylebi dert ver,bende diyebileyim bigün esimi cok seviyorum ama kiskanmiyorum diye:)))ya ne guzel, konu sahibi arkadasim azcikta bana yolla su huyundan:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?