- 1 Haziran 2018
- 188
- 106
- 18
- Konu Sahibi Unicorn kadin
-
Kaynanaya değil süt kuzusu eşine suç bul. Yemediği nane kalmamış. İlk çocuğu anlarım da bu adamdan 2. çocuk niye?
Ayrıca, emin ol o "gezen tozan, para harcayan kadınlar" diye tabir ettiğin kesim en iyisini yapıyor. Kim için ne için sabrediyorsun? Adam iyi olsa eyvallah diyeceğim de, bu adama en ufak iyilik bile zarardır. Yemediği nane kalmamış. Siz hala kaynana diyorsunuz. Buna izin veren kim?
Kocam zaten basli basina suclu ama ilk evlendigimizde bile sana kiz cok deyip erkek aklina scma.sapan seyler sokarsa kaynanami suclarimHer işin başı kaynana mı yahu?
Kocanızda suç bulmuyorsunuzda yine kaynana diyorsunuz yaaa peeees!
Kocam zaten basli basina suclu ama ilk evlendigimizde bile sana kiz cok deyip erkek aklina scma.sapan seyler sokarsa kaynanami suclarim
sana kocana zerre uzulmem ama neden ya neden iki cocuk tazik degil mi o cocuklara adam seni sevmiyor aile olmayi ogrenenemis neden iki cocuk buna cevabin ne cok merak ediyorum adam onla bunla konusuyor senin derdin yok kaynanam bana dusman etti hayir efendim adam zaten seninle hic aile olmamis valla isyan edesim geliyor adam anasinin eteginden cikmiyor ikide bebesi oluyor ne diyim ki
Madem böyle kaynana ve iradesiz,pısırık bir kocanız var o zaman birşeyler yoluna koyulana kadar neden beklemediniz ve 2 yıla 2 çocuk niye sığdırdınız?
Sizde hiç suç yok yani öyle mi?
ama tamam da yazık degil mi sana çocuklara rezil herif birde emzik biberon alda anasina ver bari bi o kalmis bu harif sana koca cocuklarina baba olur mu sence dusun bakalim umarim kendini kurtarirsin boyle herifler neden evlenir hic anlamadimInsan icin cocuktata korundum ama rabbim sinayacakmi nedir hep supriz oldular simdide iyiymisim gibi yapiyorum ama psikolojim alt ust
Kocanızın aklı çuval mı ki doldurulsun yahu kıl oluyorum böyle tabirlere.Kocam zaten basli basina suclu ama ilk evlendigimizde bile sana kiz cok deyip erkek aklina scma.sapan seyler sokarsa kaynanami suclarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?