Eşimi çok seviyorum ama o ilgisiz

Koca adam evde niye korkar anlamıyorum. Korktuğu şey başına gelse görümce mi koruyacak?!
Biz ne desek dinlemeyeceksiniz. Hata en baştan yapılmış. Üstüne iki de çocuk.
Adam sizi istemiyorsa zorla nasıl tutacaksınız bilemedim ben.

Israr niye bacım
Adam senden boşanmak istemiş, seni eşi sizi ailesi olarak görmüyor eziyor, üstüne aldatmış sen 2. çocuk yapmışsın yahu düzelmez ki bu adam daha evliliğin başında böyleyse

Kendinizce bir Günah Keçisi yaratmışsınız fakat;
Yanlış kişiyi seçmişsiniz.

2 yıla 2 çocuk çoook
Allah verdi vs.... hikayelerini geçin lütfen.
O çocukları evliliğinizin temelini sağlamlaştıracak beton olarak görüyorsunuz,
Sonra da ben şimdi ne yapacağımlarla buralarda akıl arıyorsunuz.

Olmz deyip cekip gitsem bana faydasi olmaz ama birseyleri bekleyip duzeltmeye calissam Allah yardimci olur belki nerden bilebilirim herseyin cok guzel olmuyacagini. Ilk senemde bosanip ne elime gececek ...neden simdi bosanmlarin cok oldugunu anliyorum sabirsiz oldugumz icin eskiler.hicmi cekmemis.hicmi aldatilmamis.

Çek anacım kimse sana aman çekme aman kurban olayım boşanma demiyor,
Çek sen çeeeekkk

Olmz deyip cekip gitsem bana faydasi olmaz ama birseyleri bekleyip duzeltmeye calissam Allah yardimci olur belki nerden bilebilirim herseyin cok guzel olmuyacagini. Ilk senemde bosanip ne elime gececek ...neden simdi bosanmlarin cok oldugunu anliyorum sabirsiz oldugumz icin eskiler.hicmi cekmemis.hicmi aldatilmamis.

Ben seni anlıyorum. Ama insanların boşan deme sebebi de sensin. Empati yapıyorlar, senin yerine kendilerini koyuyorlar.
Ortada 1 çocuk, 1 hamilelik.
Karısı ile yalnız kalamayan ve sürekli ailesini evlilik hayatına dahil eden bir adam.
Bir de her şeye çok yetebilmiş gibi aldatıyor.
Sen, kadın olarak, bunu sineye çekip, hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyorsun.
Bunu yaparken canın yanmıyor mu?
Kocan eline her telefon aldığında ya yine? Diye aklına gelmeyecek mi?
Yada Doğum yapacaksın, çocukla ilgilenirken, ihmal ettiğin bahane olmayacak mı?
Kimse sana boşan dedi diye boşanmış olmazsın. Devam kararı senin. Bu kararı verirken, can acın kayınvalideyi veya eşinin ailesinden başka birini suçlayarak azalacaksa onu da yapabilirsin.
Ve her şey bir yana, kendine dürüst ol, sen burada parçalanırken, eşin ne yapıyor?
Nasıl bir koca olmaya karar verdi? Neyi değiştirdi?

Simdi yalan olmasin ondada degisikliklikler oldu son 8aydir.kimseyi cagirmiyor tek kaliyoruz annesinin telefonlari ni bile acmiyor tabi ben bu yaptigi davranisi dogru bulmuyorum soncta o bir ana. Ama galiba annesinin kendisini doldurdugunu kendine bile itiraf Edemiyr gecen seneki hamileligmde bi bardak su vermiyen adam simdi ben istemeden temzlige. Cocugu ayakta sallamasina kadar yardim ediyor .bunlari gozden cikaramam

keşke DİĞER kadınlar gıbı gezıp tozsanda hayatının tadına varabılsen.bu arada DİĞER kadınlar eşlerıyle gezıyor.eşine soyle DİĞER kadınlar gıbı senıde gezdırsın..ıkıncı neden bırde bunca sıkıntının arasında.değişçeğini sanmıyorum eşinin.aılen arkandayken tekrar gerı donmen hata olmuş.ustelık aldatılmışsın.

Bırakın kaynananızla ego savaşına girmeyi lütfen. Siz ve çocuklarınız mutlu olacaksanız bırakın kaynana kazansın boşanın ananoğul ne halleri varsa görsünler.
Önce kendinizi ve çocuklarınızı düşünün, siz nasıl daha mutlu daha huzurlu olacaksınız bunu düşünün.

Eşiniz sizi aldatmış, daha önce boşanmak istediğini bile dile getirmiş. Üzgünüm ama sizin ona değer verdiğiniz kadar değer vermiyor size bu çok belli.

Tabiki eşiniz size ve çocuklarına hükümlüdür, sorumludur. Ama ben ortada sorumluluğunu yerine getiren bir eş göremedim ? Lütfen bunu kendinize yapmayın. Mutlu olmayı hakediyorsunuz inanın, hayat boyu sizi aldatan bir adamla yaşamayın

Olayi cocuklara baglamaniz cok sacma cocuklari evliligim kurtulsn diemi yaptm ...bence genel konusmayin ..anlatilan ortada bide yasanan var kimsenin icine grmeden anlayamayacagi

Esiniz bir hata yapmis ama telafi etmeye calissa,pisman oldugunu soyleyip artik sevgi dolu iyi bir es olsa kurtarmaya calismaniz cok normal evliliginizi. Kimse hemen bosan demez kimseye, onemli olan kutsal aile kurumunu korumaktir elbet.
Ama sosyal medyada cok zaman geciriyor,Tv izliyor,uyuyor ve benle ilgilenmiyor gibi bir ilgisizlik degil sanirim bu:KK43: bosanmak istemis adam ve sanirim sevmiyor da.
Nasip kismet her sey ama 2 yillik sorunlu bir evlilikte de 2 cocuk.

Hakkinizda hayirlisi olsun ins.
Allah yuvalarimiza sevgi,huzur versin.

S.aleykum iki yıllık evliyim şimdi bir yaşında oğlum var şuanda 5aylık hamileyim. Eşim evliliğimizin ilk aylarında korktuğunu geceleri uyuyamadığını söyledi bunun üzerine sürekli üçüncü bir kişi evimizde kalıyordu . Kaynanam kayınpederim kaynım görümcelerim... beni isteyerek almadıkları için bunu fırsat olarak kullaniyorlardi. "Yusuf bizsiz yapamaz " deyip işin içinden çıktılar bana istedileri zulmü yaptılar eşimde hem ailesine karşı pasif olduğu için hemde küsüp hiç gelmezler korkuyor diye herkese yaranmaya çalışıyordu ve ben iki aylık hamile olduğumu öğrendim hamileligimi burnumdan getirdiler gitmem için ellerinden geleni yaptılar eşimin bu rahatsızlığını kullanıp iyice bana karşı soğuttular burda sağlıklı bi doğum yapamayacağım için malatyaya memlekete gittim orda doğum yapmadan bir hafta önce eşim geldi babam herseyi konuştu ama nafile benim ailem nesibeye.birsey yapmadı dedi başka birşey demedi boşanmak istediğini bile dile getirdi yinede çıkıp geldim dogumdan on gün sonra evime. Biraz iyi gibi olduk ama aylar geçtikçe işler sarpa sardı eşim sürekli beni ablasıgile annesigile annemgile yolluyordu .yollarkende git gez kafani dağıt diyodu ben bunun sebebinin başka kızlarla konuşması olduğunu anlayacak kadar akıllıyım ama bu aklım boş.benim elimden birsey gelmiyordu en son mesajlarda yakaladim sosyal medyada kızlarla konuşmuş özür diledi araya büyük birilerini koydu bende çekip gitmek yerine sakince konuştum ...eşime " ben namaz kılan kuran okuyan biriyim yani güzelim de bir evladimizda var temizlik desen evi hiç ihmal etmiyorum yemek desen her akşam hazır başka kadınlar gibi çıkıp geziyim para harcayayım diye hareketlerimde yok seninle ilgilenmeme gelince sen sürekli beni evden yollarsan evdeykende kardeslerini toplarsan Ben seninle sağlıklı bir sekilde nasil ilgilenebilirim diye herseyi anlattim sonra hakediyor muyum Böyle bir şeyi diye sordum.haketmiyorsun dedi bende konuyu hic açmamak üzere kapatalım sadece bana fırsat verirsen bizi evde başbasa bırakirsan ben herşeyi toplayabilirim dedim.kabul etti biraz düzeldi ama kaynanam sağolsun öyle düsman etmiş ki kocami bana Ben bu durumu düzeltmek icin nasil çabalayacam onu bile bilmiyorum...
durumu düzeltecek olan siz değilsiniz
eşiniz düzeltecek

siz zaten düzgünsünüz , bozuk olan eşiniz.

Haklisiniz.artik cabalamayi birakip esimin nasil duzeltecegini izlesem iyi olacak belki bu sayede daha az yorulurum ayrica esiminde gercekten cabalayip cabalamadigini anlarim

Back
X