Eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor ama...

biz 3. ayın içindeyiz ve acaba hangımız önce uyurda digeri onu camdan atar kıvamındayız.
ben cok magdurummmmmmmm:(
küçük kavgalara hiç takılma canım geçerr

ilk zaman kavgalar cok normal ama saygiyi kaybetmemek lazim,
saygi bitince sevgide kalmiyor...

şimdi bu yazını okuyunca evliliğimdeki ilk yıl aklıma geldi :)...ne tartışmalar yaşıyorduk,bardaklar bile havada uçuşuyordu ( ben onun bütün bekarlık bardaklarını sinirden kırmıştım daha doğrusu :1:)...aynı evde yaşamaya çalışan iki insan işte,alışmak zor oluyor.her ne kadar sevgili olmuşsan da çok sevsen de yinede zor oluyor bazı şeyler.dediğin gibi ufak olaylar büyüyebiliyor.ben ilk 1 yılı hazırlık sınıfı olarak görüyorum.eğer sabırlı olup,karşılıklı anlayış içrisinde olursanız hazırlığı başarıyla geçmişsiniz demektir.ama bu sabır içerisinde bazen kırılan dökülen şeyler olabilir....önemli olan kalpler kırılmasın....merak etme saygı ve heyecan eğer gerçekten bir sevgi varsa kolay kaybedilecek şeyler değil..

Çok normal demek istedim canım...

inşallah bizde kolay atlatabiliriz bu dönemi

Sevgiliyken bile tartışılır.
Bence siz evliliğe alışıyorsunu.(:

ben bu tarz durumlarda kavganın evlilik öncesi olması taraftarıyım.. 9 yıldır süren bir ilişkimiz var çocuk yaşta sayılırdık gerçi ama son 4 senedir ailelerimizin onayıyla beraberiz ciddileştiğinden beri bu 4 senenin ilk 2 senesi birbirimizi öldürme kıvamına bile geldik ondan önce hiç yoktu .. insanlar birbirlerinin gerçek yüzünü görünce tartışmalar başlar ve bence bu çok güzel bir şey eğer tartışma sonrası üstünü örtmüyor iseniz sorunların sonuca bağlanıyorsa tartışmak hatta karşılıklı bağırmak bile iyidir.. gidip komşuya bağıramazsın çünkü çok önemli bir durum yoksa en yakınına patlarsın ama tabi saygısızlık oluşturacak kelimeler olmamalı.. bence otur düşün eğer dediğim gibi her tartışmadan sonra o durup hm demek benim eşim böyle düşünüyor gibi bir hal takınıyorsa sen de bak benim eşim böyleymiş o zaman böyle yapmalı diye düşünüyorsan tamamdır.. çok güzel ve doğru bir yoldasınız.. allah bir yastıkta kocatsın.

Çok Çok normal cicim ayı diye bir sey olmuyor.benım 4 ay surdu tartısma.. git gide azalıyor zaten aylar gectıkce:)

bizdede oluyor kavga .geçer umarım bilmiyorum bende yeni evliyim .cicim ayı derler ama kavga ayı oldu gerçi biz çıkarkende kavga ediyorduk süreli oda ayrı konu.

offf 3 ay oldu biz hala kavgalar ediyoruz.. paylaştıgım kimsede anormal bir durum oldugunu söylemedi.. galiba normal bu dönemler.. ama tabi inşallah geçer:)

Her ailede tartışma olur.

Fakat tartışma kavgaya dönüştügü an işte o an,
kırılan kalp kolay kolay tamir olmaz.

Nasıl başlarsanız öyle gider.

Tartışmalarınızı saygı çerçevesinde yaparsanız,
o tartışmalar günlük konuşma diline döner...

Sevgiliyken bile tartışılır.
Bence siz evliliğe alışıyorsunu.(:

ben bu tarz durumlarda kavganın evlilik öncesi olması taraftarıyım.. 9 yıldır süren bir ilişkimiz var çocuk yaşta sayılırdık gerçi ama son 4 senedir ailelerimizin onayıyla beraberiz ciddileştiğinden beri bu 4 senenin ilk 2 senesi birbirimizi öldürme kıvamına bile geldik ondan önce hiç yoktu .. insanlar birbirlerinin gerçek yüzünü görünce tartışmalar başlar ve bence bu çok güzel bir şey eğer tartışma sonrası üstünü örtmüyor iseniz sorunların sonuca bağlanıyorsa tartışmak hatta karşılıklı bağırmak bile iyidir.. gidip komşuya bağıramazsın çünkü çok önemli bir durum yoksa en yakınına patlarsın ama tabi saygısızlık oluşturacak kelimeler olmamalı.. bence otur düşün eğer dediğim gibi her tartışmadan sonra o durup hm demek benim eşim böyle düşünüyor gibi bir hal takınıyorsa sen de bak benim eşim böyleymiş o zaman böyle yapmalı diye düşünüyorsan tamamdır.. çok güzel ve doğru bir yoldasınız.. allah bir yastıkta kocatsın.

Çok Çok normal cicim ayı diye bir sey olmuyor.benım 4 ay surdu tartısma.. git gide azalıyor zaten aylar gectıkce:)

bizdede oluyor kavga .geçer umarım bilmiyorum bende yeni evliyim .cicim ayı derler ama kavga ayı oldu gerçi biz çıkarkende kavga ediyorduk süreli oda ayrı konu.

offf 3 ay oldu biz hala kavgalar ediyoruz.. paylaştıgım kimsede anormal bir durum oldugunu söylemedi.. galiba normal bu dönemler.. ama tabi inşallah geçer:)

Her ailede tartışma olur.

Fakat tartışma kavgaya dönüştügü an işte o an,
kırılan kalp kolay kolay tamir olmaz.

Nasıl başlarsanız öyle gider.

Tartışmalarınızı saygı çerçevesinde yaparsanız,
o tartışmalar günlük konuşma diline döner...

Hepinize baştan sona hak veriyorum kızlar..
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten içim rahatladı...
Kavgasız saygılı sevgili huzur dolu yuvalar bizim olsun inşallah

Back
X