- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Çalışıyorum memurumÇalışıyor musunuz?İş hayatınız mesleğiniz var mı?
Aslında pek değişmek denilmez. Nişanlı olduğumuz döneme döndürmeye çalışıyorum.
Süprizler yapmıyor, eskisi gibi ilgili davranmıyor Oysa daha 1 yıllık evliyim.
Her hafta bu konu gündeme gelip tartışma çıkıyor. Küsüyoruz. Gelip özür diliyor söz veriyor. Fakat ilerleme yok.
Akşam 6 da eve geliyoruz yemek yapılıyor yeniyor tv karşısına geçip birimiz maç izliyor, birimiz telefonda.. 22:30 civarı yatıyoruz.
Böyle hayal etmemiştim evliliğimi. Yaşamak istediğim hayat bu değil. Berbaer birşey yapmak istiyorum.
Şuraya gidelim mi desem nadir geri çevirir. Götürür. Ama istiyorum ki oda plan yapsın. Hazırlan hadi seni bir yere götüreceğim desin. Şuraya mı gitsek, bugün film mi izlesek desin.
Çok mu şey istiyorum hayattan ? Her evlilik böyle mi ? Böyle gidecekse evliliğin anlamı var mı ?
Sıkılmıyor musunuz ?Çok şey istiyorsun tabii ki.
4 senedir evliyim, daha bir kere "canım hadi hazırlan bakalım bu akşam sana bir süprizim var" cümlesini duymadım.
Evlilik yıldönümleri ve doğum günler de dahil buna.
Ben artık ondan beklemiyorum.
Sevgililer günü, evlilik yıldönümü, doğum günleri gibi zamanlarda bütçemize göre ben planlar yapıyorum.
Bazen şık bir restoranda rezervasyon, bazen bir otelde rezervasyon (ağva gibi)...
Aksi halde senin bahsettiğin gibi evliliğimiz tv önünde, telefon başında, mutfak içinde, kaybolup gidecek.
Bazen kendinin bu anlamda aktif olması gerekiyor, demekki eşin bu kadar ince düşünebilen birisi değil.
Benim eşim değil, bunu kabullendim ondan beklemiyorum, bizzat kendim yapıyorum..
Hem kendim mutlu oluyorum hem de eşim mutlu oluyor.
Tavsiyem zorlamayın, bırakın varsın süprizleri siz yapın ama güzel zamanların tadını çıkartın.
Malesef var. Futbol hastası. Telefondan ayrı televizyondan ayrı maçları takip ediyor o derece.
Ben önerdiğimde evet film izleyebiliyoruz. Ama sorun onun beni anlamaması. Ofluyorum pufluyorum dur hadi birlikte izleyebileceğimiz birşey açayım demiyor.
Hafta sonları da benim planladığım yerlere gidiyoruz. Genelde 1 gün evde 1 gün dışardayız.
Her hafta bu konu gündeme gelip tartışma çıkıyor. Küsüyoruz. Gelip özür diliyor söz veriyor. Fakat ilerleme yok.
Akşam 6 da eve geliyoruz yemek yapılıyor yeniyor tv karşısına geçip birimiz maç izliyor, birimiz telefonda.. 22:30 civarı yatıyoruz.
Böyle hayal etmemiştim evliliğimi. Yaşamak istediğim hayat bu değil. Berbaer birşey yapmak istiyorum.
Şuraya gidelim mi desem nadir geri çevirir. Götürür. Ama istiyorum ki oda plan yapsın. Hazırlan hadi seni bir yere götüreceğim desin. Şuraya mı gitsek, bugün film mi izlesek desin.
Çok mu şey istiyorum hayattan ? Her evlilik böyle mi ? Böyle gidecekse evliliğin anlamı var mı ?
Evde vakit geçirmekten mi sıkılıyorsun acaba diye düşündüm de anladım ama bence çok büyük bir problem değil gibi geldi bana yani ağlayıp bağıracak kadar büyük gibi gelmedi.Tabi ilişkinizi tam olarak bilemem bi yere gidelim nereye gitsek falan desen o seçse planı sen yap desen tatlı dille belki öyle sen de sinirlenmezsin?Çalışıyorum memurum
Sıkılmıyor musunuz ?
Gerçekten beklenti kesmeyi beceremiyorum.
Hep böyle gideceğini düşününce de girdap gibi kaybolup gidiyorum.
Eskiden hiç hiç böyle bir insan değildi.
Kabul ve devam mı yani :)Çünkü hamurlarinda ayilik var. Ne yazikki imzadan sonra öğreniyoruz. Çok da çaba sarf etmemek lazım
bize dönmüşsünüz canım 17 yıllık evliyim ama ben memnunum her gün aynı şey yemek hazırlarız birlikte çocuklarımızı odadan çağırırız yer içer salona yıkılır çayımızı içeriz önece ben sonra o yatağa gelir yatarız hafta içi beş gün asla değişiklik olmaz ama hafta sonu birlikte muhakkak bir şeyler yaparız bi kahve içmeye gdriz yada el ele ölesine dolaşırız kızılaydaAslında pek değişmek denilmez. Nişanlı olduğumuz döneme döndürmeye çalışıyorum.
Sen şaka felanmisin?milletin ne dertleri var eşlerinden yana senin dert ettiğine bak.boşanmak nekadar kolay geliyo sanaPeki ben ne yapayım ? Yaşamak istediğim hayat bu değil ki. Bana böyle vaatler vermedi.
Ömür geçiremem.
Boşanayım mı yani ?
Ben düşünemiyorum diyor. Düşünmeye fırsatı yok ki. Deli gibi spor gündemini takip ediyor. Bana sıra gelemsi çok zor.Yooo... Bende çok uğraştım zamanında.
Bak ben yapıyorum süpriz, sende birşeylerden esinlen yap, veya internetten araştır.
Falan diyordum fakat eşim benim finansçı, bütün gün kafa dolu geziyor, sonra da tabii o dolu kafa ile süpriz yapmasını bekleyemiyorum.
Bir de kişi ne ise o dur. Değiştiremiyorsun bir noktadan sonra.
Ben de değiştirmeye zorlamıyorum açıkçası. O yüzden kabullendim.
Kendini yıpratma, kabullen. Veya kabullenmiyorsan da bir akşam eşine bir süpriz yap.
Eşinle de konuş, bundan sonra (atıyorum) ayda bir sefer ben süpriz yapacağım ayda bir sefer de sen benim için bir süpriz yapacaksın gibi. Teşvik et. Bu da bir yöntem sonuçta.
Ama büyük beklentiler içerisine girersen insanın hayal kırıklığı da büyük oluyor.
O yüzden beklentilerini bence küçük tut ki, yaptığı şeyler ufakta olsa seni mutlu etsin...
Herkes anladı da anlamayan bir kaç kişi olması ne garip.Sen şaka felanmisin?milletin ne dertleri var eşlerinden yana senin dert ettiğine bak.boşanmak nekadar kolay geliyo sana
planı sen yap o yapsın ne farkeder ki uyguluyormu seninle geliyormu o bile artıdır yani ,benim anlamadığım yeni evli çiftlerin yazdığı şu evliliği böyle hayal etmemiştim lafı ,nasıl hayal etmiştiniz?
Sen fazla romantik film izlemişsin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?